«Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση... καταστρέφει το άθλημά μας διότι δεν έχει σεβασμό για τους αντιπάλους του. Ποτέ...».
«Αν δείτε τις περιπτώσεις μεμονωμένα, αυτά συμβαίνουν. Να χάσεις τα φρένα, να κάνεις ένα λάθος, ν’ ακουμπήσεις κάποιον. Συμβαίνουν στους Αγώνες».
«Αλλά από την Παρασκευή αυτός είναι έτσι... το έκανε με τον Vinales, με τον Dovi, μ’ εμένα το Σάββατο το πρωί και σήμερα στον Αγώνα, σε 4 οδηγούς. Το κάνει επίτηδες».
«Δεν κάνει κάποιο λάθος... το κάνει επίτηδες και ξέρει ότι αυτός δεν θα πέσει, εσύ θα πέσεις. Κι ελπίζει να πέσεις».
«Αν ενεργείς έτσι, τότε ανεβάζεις το επίπεδο σ’ ένα πολύ επικίνδυνο σημείο. Αν όλοι οδηγούσαν έτσι, χωρίς σεβασμό στους αντιπάλους, τότε θα τελείωνε με άσχημο τρόπο».
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28843
«Σε όλη μου την καριέρα ποτέ δεν ήθελα να ακουμπήσω κάποιον. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε σήμερα. Ό,τι έγινε, έγινε λόγω της βρεγμένης πίστας».
«Υπήρχε χώρος να περάσω, αλλά ο τροχός κόλλησε στο βρεγμένο και παρά λίγο να πέσω. Γι’ αυτό ακουμπήσαμε. Δεν ήμουν μόνο εγώ, το ίδιο έγινε στις περιπτώσεις του Zarco με τον Pedrosa και του Espargaro με τον Petrucci».
«Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη Κυριακή. Όλα ξεκίνησαν όταν μου έσβησε ο κινητήρας και δεν ξέρουμε το γιατί. Κοιτάμε τα δεδομένα να βρούμε άκρη».
Τη μοτοσυκλέτα την έβαλε μπροστά και φάνηκε στην κάμερα ένας κριτής να τρέχει προς το μέρος του Marquez, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:
«Τον ρώτησα τι να κάνω, να μείνω στο grid; Και δεν ήξερε να μου πει κι ένας άλλος απλά έφυγε κι από τις αντιδράσεις τους κατάλαβα ότι θα μπορούσα να πάω και πάλι στη θέση μου».
«Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου επέβαλαν ποινή ride through στη συνέχεια του Αγώνα».
«Πήγα να του απολογηθώ και δεν ήθελε. Οκ, το αποδέχομαι».
«Το τι σκέφτεται ή πιστεύει ο Rossi δεν με απασχολεί καθόλου».
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28845
“Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε από την εκκίνηση που έσβησε ο κινητήρας και ρώτησα τους κριτές τι πρέπει να κάνω και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και νόμισα ότι μου είπαν να ξαναπάρω τη θέση μου γιατί ο κινητήρας πήρε ξανά μπροστά. Οπότε από κει και πέρα αφού ήταν δικό τους λάθος δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν την ποινή διέλευσης.
Μετά στον Αλέις Εσπαργκαρό όντως έκανα λάθος γιατί ερχόμουν με 4'' καλύτερο χρόνο και δεν υπολόγισα σωστά τα φρένα και τον κτύπησα! Μετά έδωσα πίσω δύο θέσεις για να είμαι σίγουρος.
Στην περίπτωση με τον Βαλεντίνο είδα ότι είχε ανοιχτεί λίγο και προσπάθησα να φρενάρω στη εσωτερική του, αλλά είχε ένα υγρό κομμάτι και μπλόκαρε το μπροστινό, οπότε άφησα τα φρένα και τον κτύπησα. Δεν το έκανα επίτηδες, ήταν αγωνιστικό συμβάν”.
Και συμπλήρωσε: “Και ο Ρόσσι όταν ήταν 25 έχει πολλά τέτοια, θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω τέτοια λάθη”.
Μετά τον Μάρκ μίλησε και ο Αλμπέρτο Πούτζ, ο Τιμ Μάνατζερ της Χόντα και είπε ότι καταλαβαίνει απόλυτα το ότι δεν τους δέχτηκαν στο γκαράζ της Γιαμάχα, γιατί ως αγωνιζόμενος μπορεί να καταλάβει την πίκρα τους εκείνη τη στιγμή. Από την άλλη είπε ότι αφού είναι αγωνιστικό συμβάν θα έπρεπε να το καταλάβει ο Ρόσσι, γιατί έχουν γίνει παρόμοια τέτοια πολλές φορές στους Αγώνες.
http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28844
Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 09/04/2018 στις 08:56.
Αξιοκρατία μηδεν!!00!! Dorna, απο εκει ξεκινάνε ολα. Ο μαρκεζ φταιει που του κανουν πλατες τα τελευταια χρονια??? Που του δινουν συγχωροχάρτι οπως εδινε ο παπας στην Ρωμη??? Καταντησανε τον κορυφαιο ονομα στο motogp, να τον μισει ο μισος και vale πλανητης. Εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι θελω να τον πλάκωσω στις κλωτσιες??? Εγω φταιω? η dorna? ή ο μαρκεζ??
Τίμιος πόντος απο Λόρε σε εναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος.
Τουλάχιστο κάναμε σεφτε για φέτος.
Τον Μάρκο θα τον σέβεστε.
Ουτε λαθος κανει(δλδ ανικανοτητα) ,ουτε το κανει επιτηδες(δλδ κακια):Ειναι η φυση του αυτη,ετσι λειτουργει,δεν τον νοιαζει αν θα πεσει ο αλλος.
Πιθανον να εχει καποιο συμπλεγμα που να βλεπει τους αλλους σαν ενα "τιποτα" ενα εμποδιο ,που αν το βγαλει απο την μεση θα φτασει εκει που θελει να παει:δλδ στον τερματισμο.
Αν το ξανακανει,τοτε θα εχω δικιο.
Κανενας δεν μπορει να ξεφυγει απο την φυση του.
Αν και μου είναι αντιπαθής ο Μαρκ, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γρήγορος και έχει πολύ καλά στημένο μηχανάκι σε σχέση με άλλους. Προσωπική άποψη είναι ότι αν η yamaha καταφέρει επιτέλους να στήσει ένα μηχανάκι της προκοπής θα δούμε κάλες μάχες όχι μόνο μεταξύ Μαρκ και Ρόσσι αλλά και με Βινιάλες.
Ο Μαρκ όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην μεγάλη κατηγόρια έχει το συγκεκριμένο στυλ οδήγησης, δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά για να το καταλάβεις και να το δεις δεν θα πρέπει να είναι στην πρώτη θέση.
Σαφώς σ' ένα τετοιο επίπεδο οδηγείς επιθτικά, σαφώς θα ακουμπήσεις τον άλλον, σαφώς σαφώς πολλά και μέχρι ενώς σημείου είνα αποδεκτά. Όταν όμως παίζεις με τις ζωές των συναθλητών σου είναι απλά απαράδεκτο. Ισχύει για όλους τους οδηγούς απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τον ΜΜ.
Στο τελευταίο τριήμερο ο Μαρκ ήταν απαράδεκτος και επικίνδυνος. Ειδικά στον αγώνα χθες και στις δυο περιπτώσεις που είχε επαφή ήταν φάουλ. Ήταν ο πιο γρήγορος μπαι φαρ, οπότε θα μπορούσε να περάσει χωρίς να εμβολίσει κανέναν.
Κάποια στιγμή η FIM πρέπει να τον τιμωρήσει και όχι να συνεχίζει να τον χαϊδεύει.
Το κακό είναι ότι όλος ο κόσμος επικεντρώθηκε στην κακή συμπριφορά του Μαρκ και η μάχη της πρώτης τριάδας πέρασε στα ψιλά γράμματα. Η μάχη για την πρώτη τριάδα ήταν εκπληκτική και ο κατσαρίδας ήταν πολύ καλός και τα είπε άψογα στη συνέντευξη τύπου.
ΥΓ Τώρα βγάζει νόημα γιατί είναι πάντα πρώτος ο ΜΜ, κανείς δεν θέλει να είναι μπροστά του για να μην εμβολιστεί![]()
Τελευταία τροποποίηση από latris mixanis; 09/04/2018 στις 12:16.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Παντως πιαστηκαμε με τα "κουτσουμπολιστικα" και δε σχολιαστηκε σχεδον καθολου η οδηγικη αποδοση του ΜΜ. Συμφωνω απολυτα πως ηταν για μαυρη σημαια και μονο που εκανε τη μαλακια στην εκκινηση.
Αλλα ο ατιμος οδηγικα ειναι εντελως αλλου. Με ρυθμο ενα δευτερολεπτο κατω απο τον πρωτοπορο πηγαινε. Τη στιγμη που ολοι οι υπολοιποι υποψηφιοι πρωταθλητες με τα εργοστασιακα μηχανακια παλευαν να κρατηθουν στη δεκαδα. Γιατι κακα τα ψεμματα, για να σου κανει τη μαλακια και να πεσει πανω σου, πρεπει πρωτα να σε φτασει. Και η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει αναβατης στο grid που να μπορει να κρατησει αντιστοιχο ρυθμο. Καμια φορα ξεχνας οτι τρεχει με την ιδια μηχανη με ολους τους αλλους. Ηταν λες και μπηκε ενας τρελος με μηχανη απο τα MotoGP σε αγωνα Moto2 χθες. Αν καταφερει να συγκρατησει αυτον τον φυσικο κωλοπαιδισμο που εχει μεσα του και να ωριμασει με το χρονο, πιστευω πως σε μερικα χρονια μπορει να μιλαμε για τον νεο GOAT. Μιλαω καθαρα αγωνιστικα, γιατι απο πλευρα συμπαθειας και εμπορικοτητας προς το κοινο το φαινομενο 46 δεν το φτανει με τιποτα, ακομα και 20 πρωταθληματα να παρει.