εχεις κατι να πεις για το fun μονο καλα λογια εχουν ακουστει, τα μηχανακια που εχει τι ρολο παιζουν στη δουλεια του ως συνεργειο?
εχεις κατι να πεις για το fun μονο καλα λογια εχουν ακουστει, τα μηχανακια που εχει τι ρολο παιζουν στη δουλεια του ως συνεργειο?
metaforiko einaiΑρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
![]()
η ωρα στα εξουσιοδοτημενα παει στα 60 euro . συγνωμη στα ποσα χλμ αλλαξες πισω τακακια ?Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
απλη αλλαγη λαδιων ηταν με γενικο ελεγχο ρε παιδια, μονο αντι για 7500χλμ την εκανα στις 10000 γιατι ειχα αλλαξει στις 5000!
Πριν το ταξιδι καθαρισα μονος το φιλτρο (DNA) κ αλλαξα τακακια πισω, τωρα με συμπλεκτες κτλ δεν εχω γνωσεις....τα λαδια (56,00ε) κ το φιλτρο (11,80) τα θεωρω λογικη τιμη αλλα τα 80ε τεχνικα δεν ειναι πολλα? ποσες ωρες χρειαστηκε για εργασια κ ελεγχο??
Πιστευω πως το πολυ 50ε ειναι καλα αλλα τα 80ε πολλα, το μονο που με υσηχαζει ειναι πως μεχρι τωρα γινεται σωστη δουλεια απο το κατ/μα κ ο μηχανικος συζητησιμος!!
Δεν εχει τιμοκαταλογο η ΚΤΜ για τα μικρα κ μεγαλα service??
Το επομενο στις 15000 αναγκαστικα θα γινει παλι εκει κ μου ειπε χωρις φιλτρο αερα 350ε (150ε αντ/κα + 200ε τεχνικα), δεν ξερω αλλου ποσο χρεωνουν.
9000 αλλα τα ζορισα επιτηδες γιατι επιανε συνεχεια το abs για ενα διαστημα μονο πισω δουλευα
Πήρα τηλ. τον Θωμά τον Νταή (πρώην mac) και μου είπε για το
service των 15000χλμ. 250-300 ευρώ (κάποιες φορές θέλουν τα πίσω
τακάκια άλλαγμα κάποιες όχι) και γενικά μην έχουμε τίποτα
μερεμετάκια.
Στον κολλητό μου 950sm κι αυτός, του πήρε 260.
250 εδωσα στο Θωμα και στα 15000 και στα 30000 χλμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
Πήρα τηλ. τον Θωμά τον Νταή (πρώην mac) και μου είπε για το
service των 15000χλμ. 250-300 ευρώ (κάποιες φορές θέλουν τα πίσω
τακάκια άλλαγμα κάποιες όχι) και γενικά μην έχουμε τίποτα
μεραμετάκια.
Στον κολλητό μου 950sm κι αυτός, του πήρε 260.
Στα 34500 που εχω τωρα δεν εχω αλλαξει τακακια...
...cause the place seems still alive...
ειναι εξουσιοδωτημενος?Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
250 εδωσα στο Θωμα και στα 15000 και στα 30000 χλμ...
αν ναι το επομενο στα 15000χλμ θα συνδυαστει με μια βολτα στην πρωτευουσα!!!
Βέβαια και είναι.Και γνώστης,και καλό παιδί!
Kασταμονης,καθετη στη Κυμης,συνεχεια της Βεικου στη Καλογρεζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
σε ποια περιοχη ειναι?
οταν ερθει η ωρα θα μιλησω πρωτα κ κατεβαινω βολτα!!
ευχαριστω
Ελα και κανονιζουμε καμια λασπη πριν το σερβις...Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
οταν ερθει η ωρα θα μιλησω πρωτα κ κατεβαινω βολτα!!
ευχαριστω
χαχαχαχ...ωραιος, μιλαμε οταν ερθει η ωρα!!
να σαι καλα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
μωρε μπραβοοοοοο...πως τα καταφερες ρε θηριο?![]()
![]()
![]()
ο θωμας κοςτας ερ6 θεωρειται εγγυηση...και εχει και καλα μαστορια μεσα...