Καλοδουλευτη!Αν επιτρέπεται,όταν είναι πλήρως ανεπτυγμένη ,η κινητή σιαγωνα τι τζόγο έχει δεξιά - αριστερά;
Καλοδουλευτη!Αν επιτρέπεται,όταν είναι πλήρως ανεπτυγμένη ,η κινητή σιαγωνα τι τζόγο έχει δεξιά - αριστερά;
θα την προεκτείνω πλήρως το απόγευμα που θα πάω σπίτι και θα γράψω αν και τι τζόγο έχει. Πάντως μέχρι περίπου 100mm που την άνοιξα δεν αντιλήφθηκα πρακτικά κανένα πλάγιο τζόγο.
Εν τω μεταξύ ακόμα δεν πρόλαβα να τη στήσω, παρήγγειλα και μάγουλα 2 σετ, αλουμινίου και πλαστικά.
Λοιπόν εξάντλησα χθες το άνοιγμα των σιαγόνων της μέγγενης και δεν παρατήρησα απολύτως κανένα τζόγο, ούτε κατά τον οριζόντιο ούτε και κατά τον κατακόρυφο άξονα. Η συγκεκριμένη μέγγενη έχει 2 ρεγουλατόρους με άλλεν κεφαλή οι οποίοι βρίσκονται και οι 2 στην ίδια πλευρά, αριστερά όπως την κοιτάμε από την πλευρά της μανιβέλας/μοχλού της (νόμιζα ότι θα ήταν αριστερά-δεξιά οι ρεγουλατόροι πριν την δω από κοντά κι εγώ). Ο αντιπρόσωπος μου πρότεινε να μην ασχοληθώ/πειράξω τους ρεγουλατόρους, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό (λογικό).
Η ρύθμιση είναι πολύ εύκολη, εγώ την κάνω οποτε λύνω την κινητή σιαγόνα για καθάρισμα της μεγγενης από ρινισματα και πριονιδια.
Πριν την τοποθετήσεις γύρνα την ανάποδα και με το δάχτυλο βάλε λίγο γρασσο σε όλο το μήκος της βιδας και λίγο λάδι στο σημείο που η βίδα περνάει μέσα από την κινητή σιαγόνα και στα σημεία ολίσθησης πάνω στη βάση.
Με λίγο προσοχή στη χρήση και συντήρηση θα την δουλέψει μέχρι και ο εγγονός σου!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
πλάκα κάνεις; με την μισή του μέγγενη κάνω βόλτες τον πάγκο για να ισιώσω 0.9 σωλήνα..
με την μικρή (21/2") τράβαγα σύρμα ασήμι και πήρα μαζί 3μ πάγκο ζωώδη με 5 ντουλάπια και συρτάρια..
ο πάγκος από φορμάικα κόβεται με αγκωνιά, μια φλατζούλα με πόδι και 3-5 γωνιές στον τοίχο θα του δώσουν λίγο πάνω
από τις μισές δυνατότητες της.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957