Σελίδα 15 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 304

Θέμα: Ξυλοδαρμός δικυκλιστή από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Συχνά πυκνά και την ημέρα με φάρους αναμμένους γιατί αρκετοί βιάζονται να σχολάσουν.Να τα λέμε κι αυτά
    Ε καλα...το γνωστο ρητο ...Ο Θεος να σε φυλαει δεν βγηκε τυχαια.

Ομως για να εισαι δικαιος...οτιδηποτε εχει φαρο στο Δημοσιο οταν ειναι να σχολασει...γινεται ντισκοτεκ.
    Ασθενοφορα Δημοσιου και Ιδιωτικου
    Πυροσβεστικη
    Εχω δει και Security Φυλαξης με Skoda City Go και πρασινο φαρο να βαραει κορνες. Μιλαμε για γελιο δακρυων

Απομονω-μέλος
    Απολογισμός:
    1)Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάποια εξουσία στα χέρια τους την καπηλεύονται(αστυνομικοί, δικαστικοί κτλ)
    2)Οι περισσότεροι ταξιτζήδες είναι ξερόλες και δεν βγάζουν φλας
    3) οι περισσότεροι γιατροί παίρνουν φακελάκι
    4) οι περισσότεροι μηχανικοί είναι λαμόγια και θέλουν να σε γδύσουν
    5) οι περισσότερες ιερόδουλες αμοίβονται ( εξαιρούνται οι πόντιες)

Τώρα λοιπόν που αποκαλύφθηκαν όλα αυτά τα μυστικά ετών και πέσαμε από τα σύννεφα τι θα κάνουμε ????
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Απολογισμός:
    1)Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κάποια εξουσία στα χέρια τους την καπηλεύονται(αστυνομικοί, δικαστικοί κτλ)
    2)Οι περισσότεροι ταξιτζήδες είναι ξερόλες και δεν βγάζουν φλας
    3) οι περισσότεροι γιατροί παίρνουν φακελάκι
    4) οι περισσότεροι μηχανικοί είναι λαμόγια και θέλουν να σε γδύσουν
    5) οι περισσότερες ιερόδουλες αμοίβονται ( εξαιρούνται οι πόντιες)

Τώρα λοιπόν που αποκαλύφθηκαν όλα αυτά τα μυστικά ετών και πέσαμε από τα σύννεφα τι θα κάνουμε ????
    ΑΝ δεν εχουμε αλεξιπτωτο και δεν σκοτωθουμε ,θα πρεπει να εχουμε φακελλακι για το νοσοκομειο γιατι ολοι οι γιατροι τα παιρνουν
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Κι όμως με έχουν σταματήσει για έλεγχο και βρέθηκαν στη μπαγκαζιερα 2 ζευγάρια γάντια, μπαλακλαβα, σκούφο, κατσαβίδι, φακός, σουγιας-πολυεργαλειο, και ένα ψιλοπαρανομο στυλό Laser.
    Ολα αυτά τα έχω μόνιμα μέσα.
    Μόνο κάτω δεν με ξάπλωσανε, hit the floor motherfucker κι ετσι.
    Κατάφερα και τους έπεισα ότι δεν είμαι τρομοκράτης όταν τους έδειξα τις κρεμασμένες σακούλες στο τιμόνι με τα περισσεύματα από το μαγαζί, που μοιραζα κάθε βράδυ στους άστεγους στο βαθύ κέντρο της Αθήνας.
    Νταξ, ψιλοκατανοητη η αντίδραση, αλλά περίμενα ότι σαν ζητάδες, θα γνωρίζανε τα βασικά περί equipment.
    Αλλά αφού υπήρχε καλή θέληση εκατέρωθεν, απηλθαμε ησυχως.

Στη δική σου περίπτωση,
    κοίταξες μήπως στο πίσω κάθισμα καθόταν κάνα γκομενακι και θελανε να το παίξουν Κάλλαχαν?
    Παλιά, γινόταν συχνά.
    Σε έπαιρνε ο ένστολος φίλος μαζι για και καλά περιπολία, και βγαίνατε να φορτώσετε.
    -άμα δε μου χαρίσεις τ'ονοματακι σου, θα με αναγκάσεις να σου κάνω σωματική ερευνα και θα σου αρέσει baby..
    -ψιτ, κοπελιά, θες να χαϊδεψεις/ να κοζαρεις το Μ-πιστόλι μου?
    (υπαρκτές ατάκες)

Είπα, παλιά, δεν θέλω να πιστέψω ότι συμβαίνουν ακόμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Κι όμως με έχουν σταματήσει για έλεγχο και βρέθηκαν στη μπαγκαζιερα 2 ζευγάρια γάντια, μπαλακλαβα, σκούφο, κατσαβίδι, φακός, σουγιας-πολυεργαλειο, και ένα ψιλοπαρανομο στυλό Laser.
    Ολα αυτά τα έχω μόνιμα μέσα.
    Μόνο κάτω δεν με ξάπλωσανε, hit the floor motherfucker κι ετσι.
    Κατάφερα και τους έπεισα ότι δεν είμαι τρομοκράτης όταν τους έδειξα τις κρεμασμένες σακούλες στο τιμόνι με τα περισσεύματα από το μαγαζί, που μοιραζα κάθε βράδυ στους άστεγους στο βαθύ κέντρο της Αθήνας.
    Νταξ, ψιλοκατανοητη η αντίδραση, αλλά περίμενα ότι σαν ζητάδες, θα γνωρίζανε τα βασικά περί equipment.
    Αλλά αφού υπήρχε καλή θέληση εκατέρωθεν, απηλθαμε ησυχως.

Στη δική σου περίπτωση,
    κοίταξες μήπως στο πίσω κάθισμα καθόταν κάνα γκομενακι και θελανε να το παίξουν Κάλλαχαν?
    Παλιά, γινόταν συχνά.
    Σε έπαιρνε ο ένστολος φίλος μαζι για και καλά περιπολία, και βγαίνατε να φορτώσετε.

-άμα δε μου χαρίσεις τ'ονοματακι σου, θα με αναγκάσεις να σου κάνω σωματική ερευνα και θα σου αρέσει baby..
    -ψιτ, κοπελιά, θες να χαϊδεψεις/ να κοζαρεις το Μ-πιστόλι μου?
    (υπαρκτές ατάκες)

Είπα, παλιά, δεν θέλω να πιστέψω ότι συμβαίνουν ακόμα
    Δηλαδη ησουν 1)γυναικα και σε επαιρνε ή σε πηρε ο γκομενος σου στο περιπολΙκο σαν πολιτη για να σου το παιξει γκομενος-μαγκας
    2)αντρας φιλαρακι και σε εβαζε στο περιπολικο για να φορτωσετε γκομενες

Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη ησουν 1)γυναικα και σε επαιρνε ή σε πηρε ο γκομενος σου στο περιπολΙκο σαν πολιτη για να σου το παιξει γκομενος-μαγκας
    2)αντρας φιλαρακι και σε εβαζε στο περιπολικο για να φορτωσετε γκομενες

To 2.
    Κυριως το 2.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    ότι να ναι ... πιο cult πεθαίνεις

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    ΑΝ δεν εχουμε αλεξιπτωτο και δεν σκοτωθουμε ,θα πρεπει να εχουμε φακελλακι για το νοσοκομειο γιατι ολοι οι γιατροι τα παιρνουν
    Με τη λογική σου, και ΟΛΟΙ οι (βάλε το επάγγελμα σου) κλέβουν, κι εσύ μαζί φυσικά.
    Ισχύει έτσι ? Δεν βλέπω λόγο να διαφωνούμε .
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Με τη λογική σου, και ΟΛΟΙ οι (βάλε το επάγγελμα σου) κλέβουν, κι εσύ μαζί φυσικά.
    Ισχύει έτσι ? Δεν βλέπω λόγο να διαφωνούμε .
    να βαλω και στα γραφομενα μου ,γιατι απο χουμορ που λενε και στο χωριο μου ζερο.

Μέλος Το avatar του/της DriveR
    @g_m900 μην λες πολλά γιατί θα εκτεθούνε ορισμένοι ανεπανόρθωτα, τα περισσότερα εντελώς φιλικά στο λεω που λες δεν ισχύουν καν και οι συμπεριφορές που περιγράφονται πέρα για πέρα αληθινές είναι μερικών, να μπούνε κάμερες χθες αλλά μερικούς όπως ξέρεις καλά και να μην πούμε ονόματα δεν τους συμφέρει, υπάρχουν παντού πολλές παρατυπίες, τώρα το ότι ο φίλος πέρασε ένα κόκκινο και δεν είχε τα έγγραφα του αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα άλλα, πραγματικά είναι αστείο να περνάει με κόκκινο να τιμωρείται όπως τιμωρείται και από την άλλη ένα μεγάλο ποσοστό να παίρνει τα διπλώματα με το κλασσικό τρόπο το λάδι και αυτό να μην τιμωρείται όπως πρέπει ενώ γνωρίζουν όλοι, μην μιλήσουμε για συμπεριφορές που θάφτηκαν σε ένα τσούρμο έγγραφα, άσε τα αυτά λοιπόν και κοίτα να τα λες όπως έχουν, για τους παράτυπους αλλοδαπούς και κάποιες φυλές που κάνουν ότι θέλουν αυτά εκεί δεν περνάνε ξέρεις, ξέρεις τι γίνεται να λες και αυτά! Να μην λέμε και πολλά άλλα, γράψε για αυτά αλλά δεν συμφέρει κάποιους να γράφουμε αυτά. Μην μιλήσουμε για τα ψυχοτεχνικά επίσης πως χρησιμοποιούνται σε μερικές περιπτώσεις πλέον, εκτός αν ζεις αλλού, ούτε για άλλα! Ο νόμος πρέπει να ισχύσει για όλους και όχι μεμονωμένα όπως γίνεται και σε κάποιες περιπτώσεις να αγνοούμε, αν γίνονταν αυτό δεν θα είχαμε τέτοιου είδους θέματα κάθε λίγο και λιγάκι.
    Τελευταία τροποποίηση από DriveR; 02/05/2020 στις 20:25.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DriveR Προβολή μηνύματος
    @g_m900 μην λες πολλά γιατί θα εκτεθούνε ορισμένοι ανεπανόρθωτα, τα περισσότερα εντελώς φιλικά στο λεω που λες δεν ισχύουν καν και οι συμπεριφορές που περιγράφονται πέρα για πέρα αληθινές είναι μερικών, να μπούνε κάμερες χθες αλλά μερικούς όπως ξέρεις καλά και να μην πούμε ονόματα δεν τους συμφέρει, υπάρχουν παντού πολλές παρατυπίες, τώρα το ότι ο φίλος πέρασε ένα κόκκινο και δεν είχε τα έγγραφα του αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα άλλα, πραγματικά είναι αστείο να περνάει με κόκκινο να τιμωρείται όπως τιμωρείται και από την άλλη ένα μεγάλο ποσοστό να παίρνει τα διπλώματα με το κλασσικό τρόπο το λάδι και αυτό να μην τιμωρείται όπως πρέπει ενώ γνωρίζουν όλοι, μην μιλήσουμε για συμπεριφορές που θάφτηκαν σε ένα τσούρμο έγγραφα, άσε τα αυτά λοιπόν και κοίτα να τα λες όπως έχουν, για τους παράτυπους αλλοδαπούς και κάποιες φυλές που κάνουν ότι θέλουν αυτά εκεί δεν περνάνε ξέρεις, ξέρεις τι γίνεται να λες και αυτά! Να μην λέμε και πολλά άλλα, γράψε για αυτά αλλά δεν συμφέρει κάποιους να γράφουμε αυτά. Μην μιλήσουμε για τα ψυχοτεχνικά επίσης πως χρησιμοποιούνται σε μερικές περιπτώσεις πλέον, εκτός αν ζεις αλλού, ούτε για άλλα! Ο νόμος πρέπει να ισχύσει για όλους και όχι μεμονωμένα όπως γίνεται και σε κάποιες περιπτώσεις να αγνοούμε, αν γίνονταν αυτό δεν θα είχαμε τέτοιου είδους θέματα κάθε λίγο και λιγάκι.
    https://youtu.be/zE1nbMbuOXI
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αυτή είναι ποιότητα. Σωστός
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Αυτή είναι ποιότητα. Σωστός
    Είδαμε και εσένα .. άντε και πρόσεχε τα νέυρα σου.

https://youtu.be/cP9vlULPeTw?t=41
    Τελευταία τροποποίηση από DriveR; 02/05/2020 στις 21:22.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Ξεφευγεις και ανοιγει η κουβεντα.
    Δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου της Αστυνομιας να απαντησω σε οτι λες.
    Λεω οτι εχω δει και βιωσει και περνω οσο πιο ρεαλιστικη σταση μπορω απεναντι σε ολους εδω μεσα.
    Δεν γινεται να ευχαριστησω τους παντες και σιγουρα θα δυσαρεστησω αρκετους.
    Το θεμα εξαντληθηκε πιστευω μια και το βιντεο που ανεβασες ειναι τερμα προσβλητικο προς το χιουμορ που κανουν εδω μεσα.
    Φορουμ ειναι φιλε μου. Σαρεσει....μεινε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Ξεφευγεις και ανοιγει η κουβεντα.
    Δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου της Αστυνομιας να απαντησω σε οτι λες.
    Λεω οτι εχω δει και βιωσει και περνω οσο πιο ρεαλιστικη σταση μπορω απεναντι σε ολους εδω μεσα.
    Δεν γινεται να ευχαριστησω τους παντες και σιγουρα θα δυσαρεστησω αρκετους.
    Το θεμα εξαντληθηκε πιστευω μια και το βιντεο που ανεβασες ειναι τερμα προσβλητικο προς το χιουμορ που κανουν εδω μεσα.
    Φορουμ ειναι φιλε μου. Σαρεσει....μεινε.

Τέρμα προσβλητικά τα βίντεο μου και μη χιουμοριστικά αλλά του φίλου είναι μη προσβλητικά και με χιούμορ, το έκανε φιλικά, για να γελάσει απλά ε; για να μην πει είσαι καθυστερημένος απλά χρησιμοποίησε αυτό το βίντεο το ποιοτικό, να μην γράφω και τα άλλα που εννοούσε, ναι το έβγαλες και αυτό το συμπέρασμα όπως θέλεις εσύ! Ούτε καν θα καταλάβει για τι πράγμα γράφω όπως και κάποιοι υπόλοιποι να αφήσει το ειρωνικό βιντεάκι του, αλλά ο νεοέλληνας τα ξέρει όλα για όλους!

Εσένα ρωτάω γιατί είσαι έτοιμος να δικάσεις και να κρίνεις αμέσως, να τα λες όπως έχουν και όχι όπως μας αρέσει!
    Τελευταία τροποποίηση από DriveR; 02/05/2020 στις 21:07.

Σελίδα 15 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  3. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 13:47