Σελίδα 15 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Παλαιό μέλος
    αν ηταν ενας άλλος, οχι ρομα, το αποτελεσμα ολης της υποθεσης θα ηταν το αναμενόμενο, τιποτα απολύτως για κανενα αστυνομικο.
    τωρα λογω της πολιτικής που έχει ακολουθησει η κυβερνηση και εχει ηδη καει απο αστυνομικη αυθαιρεσια, φοβάται τις χαμένες ψηφους ρομα, φοβάται το κοστος απο τα αντιποινα, φοβάται προφανώς και το twitter... ε δεν θέλει πολύ, κάποιος θα γινει "θύμα" απο τους ΔΙΑΣ για να σωθει η κατάσταση. Δυστυχως, απο ολα τα καραγκιοζιλίκια που εχουν κανει οι ενστολοι τα τελευταια 2 χρόνια και δεν έγινε απολύτως τιποτα, θα την πληρωσει αυτός που έκανε απλα τα απαραίτητα για να μετριασουν το κοστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    αν ηταν ενας άλλος, οχι ρομα, το αποτελεσμα ολης της υποθεσης θα ηταν το αναμενόμενο, τιποτα απολύτως για κανενα αστυνομικο.
    τωρα λογω της πολιτικής που έχει ακολουθησει η κυβερνηση και εχει ηδη καει απο αστυνομικη αυθαιρεσια, φοβάται τις χαμένες ψηφους ρομα, φοβάται το κοστος απο τα αντιποινα, φοβάται προφανώς και το twitter... ε δεν θέλει πολύ, κάποιος θα γινει "θύμα" απο τους ΔΙΑΣ για να σωθει η κατάσταση. Δυστυχως, απο ολα τα καραγκιοζιλίκια που εχουν κανει οι ενστολοι τα τελευταια 2 χρόνια και δεν έγινε απολύτως τιποτα, θα την πληρωσει αυτός που έκανε απλα τα απαραίτητα για να μετριασουν το κοστος.
    Τοση ωρα σαφως και στη περιπτωση που συζηταμε εδω μεσα ,ειμαι με τους Διας και προφανος με την αστυνομια,αλλα.........οταν μιλαμε οτι θα τιμωρηθει καποιος,απλα βαζω τα γελια.
    Αντε αντι να του δινουν πχ ΧΤ για να κανει περιπολια,να του πουν: εισαι τιμωρια,παρε το παπακι και βγες.
    Ας μας πει ο φιλος m900

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Δεν μπορει να υπαρξει τιμωρια.
    Δεν φαίνεται να κανανε κατι λαθος και τελευταια φορα που κοιταξα δεν βγαζουν αποφαση τα καναλια για το πως επρεπε να πραξουν.
    Υπαρχει ολοκληρο πρακτικο εντολων που τηρηθηκε και αυτο θα βγει στην οποια απολογια τους η οποια γινεται καθαρα για λογους εντυπωσιασμου. Ειναι στανταρ διαδικασια η συλληψη στα πλαισια του αυτοφωρου λογω απωλειας ζωης.
    Η χρηση οπλου αν καποιους τους ενοχλει οπως εγινε...ας αλλαξουν πλευρο διοτι απλα εκτίθενται λογω αντιπάθειας κυριως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Eδω να πω ,οτι και ''δικα μας'' να ηταν τα καλοπαιδα(και οχι ρωμα οπως ειναι στην ιστορια μας) την ιδια σταση θα κραταγα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Δεν μπορει να υπαρξει τιμωρια.
    Δεν φαίνεται να κανανε κατι λαθος και τελευταια φορα που κοιταξα δεν βγαζουν αποφαση τα καναλια για το πως επρεπε να πραξουν.
    Υπαρχει ολοκληρο πρακτικο εντολων που τηρηθηκε και αυτο θα βγει στην οποια απολογια τους η οποια γινεται καθαρα για λογους εντυπωσιασμου. Ειναι στανταρ διαδικασια η συλληψη στα πλαισια του αυτοφωρου λογω απωλειας ζωης.
    Η χρηση οπλου αν καποιους τους ενοχλει οπως εγινε...ας αλλαξουν πλευρο διοτι απλα εκτίθενται λογω αντιπάθειας κυριως.
    Όπως είχανε μαζέψει και τον Κορκωνέα ε ;
    Καληνύχτα κεμαλ, ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτε…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι η κακή στιγμή και η αυθαιρεσία κάποιου Δία.
    Είναι ότι υπάρχει γενικά η νοοτροπία πως ο πολίτης είναι μαι αγελάδα
    και είναι εκεί για να τον αρμέξουμε.
    Είναι η βεβαιότητα πως μπορούμε να κάνουμε ότι γουστάρουμε
    γιατί είμαστε ανώτεροι ταξικά και το κράτος μας ανήκει.
    Αυτό σ όλα τα κρατικά επίπεδα.
    Νοσοκομεία εφορείες δικαστήρια πολεοδομίες
    έως και νεκροταφεία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Όπως είχανε μαζέψει και τον Κορκωνέα ε ;
    Καληνύχτα κεμαλ, ο κόσμος αυτός δεν θα αλλάξει ποτε…
    Εχεις καταληφθει απο μια αναγκη να μου την πεις οτι και να γινει.
    Κοιτα φιλαρακο... Ο Κορκονεας εκανε την επιλογη του και τιμωρηθηκε.
    Τι αλλο θα ηθελες? Την εκτέλεση του?
    Προσεξε... Μιλας με εναν ανθρωπο που ηταν ο τελευταιος που τον ειδε πριν κανει οτι εκανε και ηταν περα για περα λάθος.
    Επισης για αυτον τον ΜΑΛΑΚΑ κοντεψε να με καψουν μαζι με την μηχανη κατι καλοπαιδα στα Εξαρχεια που ημουν απεσπασμενος τοτε.
    Εγω ομως δεν σκοτωσα κανεναν παρολαυτα ενω ανετα ημουν σε αυτοαμυνα.
    Εκτος αν νομιζεις οτι ειμαι εκπαιδευμένος να τα βαλω με 50 ατομα με καδρονια και μολοτωφ.

Αντε καλημερα παλικαρι μου...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    να υποθεσω πως ολοι εσεις που στησατε 15 σελιδες αντιπαραθεση και λαικο δικαστηριο,
    εισασταν παροντες στο περιστατικο, παρακολουθησατε ολη την καταδιωξη, ακουγατε απ'τον
    ασυρματο σας τις συνομιλιες των ΔΙΑΣ με το κεντρο, και εχετε βγαλει ολοι τα ασφαλη συμπερασματα σας,
    ναι??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    να υποθεσω πως ολοι εσεις που στησατε 15 σελιδες αντιπαραθεση και λαικο δικαστηριο,
    εισασταν παροντες στο περιστατικο, παρακολουθησατε ολη την καταδιωξη, ακουγατε απ'τον
    ασυρματο σας τις συνομιλιες των ΔΙΑΣ με το κεντρο, και εχετε βγαλει ολοι τα ασφαλη συμπερασματα σας,
    ναι??
    Υπενθύμιση!
    Καφενείο -> Off topic -> Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Ενα αυτοκινητακι πηραν τα παιδια μωρε ,τι κανανε.
    https://www.gazzetta.gr/plus/2054367...-skotoso-ferte
    Με το οποίο σκόπευαν να κάνουν τι; Προφανώς κι άλλες παρανομίες.
    Επίσης, "το αυτοκινητάκι" κάποιος πιθανώς έφτυσε αίμα 5 χρόνια να δουλεύει για να το πάρει.
    Που μου θέλουν και "δικαιοσύνη".
    Συγνώμη αλλά από εμένα καμία λύπη πλέον για δαύτους....

Edit: μιλώ για τους κλέφτες γενικώς. Ποσώς με απασχολεί η προέλευσή τους....
    Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 25/10/2021 στις 08:23.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Δεν ήμασταν εκεί,δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα. Παρόλαυτα 30 σφαίρες μου ακούγονται πολλές .

Από την άλλη, βέβαια,τα "παιδιά" είχαν βγει για "νυχτοκάματο".
    Κατά μία έννοια, είχαν ένα εργατικό ατύχημα με τραγική κατάληξη για τον έναν από αυτούς.

Υγ: στο επόμενο νήμα κλοπής, θα κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, μόνο:
    Έκανε η αστυνομία σωστά την δουλειά της?= Τους άφησε να φύγουν κύριοι?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Δεν ήμασταν εκεί,δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα. Παρόλαυτα 30 σφαίρες μου ακούγονται πολλές .

Από την άλλη, βέβαια,τα "παιδιά" είχαν βγει για "νυχτοκάματο".
    Κατά μία έννοια, είχαν ένα εργατικό ατύχημα με τραγική κατάληξη για τον έναν από αυτούς.

Υγ: στο επόμενο νήμα κλοπής, θα κάνετε τις σωστές ερωτήσεις, μόνο:
    Έκανε η αστυνομία σωστά την δουλειά της?= Τους άφησε να φύγουν κύριοι?
    Ο Γαύρος πάντως δεν μου φάνηκε και ψύχραιμος όταν η αστυνομία δεν έκανε την δουλεία της
    ήτοι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από σήμερα βρέθηκα στην περιοχή που αναφέρεις ότι έλαβες το τελευταίο στίγμα και όλο σκεφτόμουν την ιστορία σου...
    Σήκωνα πίεση στη σκέψη και μόνο.
    Να κυνηγάω, εγω ο ιδιώτης, τους αλήτες όλη τη μέρα και οι μπάτσοι να με γράφουν επιδεικτικά στα φρύδια τους
    Να μου κλέβουν την ψυχική μου ηρεμία για 12 ώρες [B
    και κανείς γαμημένος κρατικός λειτουργός να μην ενδιαφέρεται [/B]
    Μόνο για να φυλάνε τα αφεντικά τους, τους παίρνουν, το ξέρουμε καλά χρόνια τώρα.
    Και πάλι ξαναλέω, θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου.

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, μάλλον θα έμπλεκα χειρότερα.
    Αν έχει κάποια αξία, κουράγιο.
    Ας είσαι εσύ καλά να ξαναπάρεις.
    Χμμ.
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Το θέμα είναι πολύπλευρο και πολυπαραγοντικό και μπερδευόμαστε μέσα σε αυτό παίρνοντας μια πτυχή του

η ευαισθησία που πρέπει να δείξει η κοινωνία είναι δεδομένη για μια υπόθεση που είχε τραγική κατάληξη χειρισμού. Φυσικά και ορθώς περνάει απο εισαγγελία για να ελεγχθεί η παραβίαση καθήκοντος.
    Θα περάσει ένα παραπάνω γιατί οι ρομά ως μεγάλη δυναμική στην περιοχή θα απαιτήσουν σύσσωμα το δικαίωμα στην ζωή και στην σωφρόνηση εναντι της αυθαίρετης αφαίρεσης της. Και θεωρώ οτι θα την λάβουν και δικαίως όμως ως μια δυναμική ψηφοθηρικά αντί λόγω κοινωνικής ευαισθητοποίησης του τύπου αν περάσει αυτό που οδηγείται το πολίτευμα.
    Ενώ μάλλον δεν την λάβουν αν αντί των ρομα ήταν 20χρονοι παραβατικοί περαμιώτες έλληνες/γεωργιανοι/κονκολεζοι "no-named" και χωρίς κοσμο απο πίσω. Αυτό δείχνει πόσο δίκαιοι μπορεί να είναι η διαμορφωμένη κοινωνία με όλους τους ανθρώπους.

και αν σταθούμε στο "δίκαιος", περιστρέφεται στο τι κάνουν οι κρατικοί λειτουργοί που απονέμουν την δικαιοσύνη με την ταξική ελιτ των ρομά(ως παράδειγμα μιας και έχουμε εμπλεκόμενους ρομα) αυτών που εμπλέκονται στις "μεγάλες δουλειές" εισαγωγών - εξαγωγών διαφόρων παράνομων αντικειμένων (και όχι μονο). Πως με τόσα μέσα (ευπ κλπ) που διαθέτουν και μπορούν να φακελώσουν, τελικά δεν καταφέρνουν να βρουν τους βαρόνους αφήνοντας εγκληματικότητα με όλη της την τροφική αλυσίδα σε έξαρση.
    Γιατί αν αντί αυτών των τριών προχθες ήταν κάποιοι "dont". θα είχε σταματήσει κάθε προσπάθεια καταδίωξης και μάλλον τροπής προς υπογειοποίηση του θέματος.

Ας απαιτήσουμε δικαιοσύνη για όλους όχι εκπτωτικά και συγκεκριμένα όπως θέλουν οι ελεγκτές να αποδίδεται
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Δεν ήμασταν εκεί,δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα.
    Μια χαρά πόρισμα βγαίνει.
    Κλεμμένο αυτοκίνητο το κυνηγάνε με μηχανάκια περιδιαβαίνουν συνοικίες ολόκληρες χωρίς να υπάρχει ένα περιπολικό ,τα ελικόπτερα φαντάζομαι τα έχουν μόνο για διαδηλώσεις....και στο τέλος εντολή να τα παρατήσουν και να αφήσουν τους κλέφτες να φύγουν....
    Ο άλλος ο νίντζα στην Κηφισιά τον έφαγε τον άνθρωπο οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για πυροβολισμούς κλπ τίποτα...
    Μια χαρά πόρισμα βγαίνει.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Για δικηγόρος, το παίζεις πολύ χαζούλης πάντως.
    Που βλέπεις να λέω ότι έπρεπε να τους σκοτώσουν στο ποστ που παραθέτεις;;;
    Και τέλος πάντων άμα συνεχίσεις με την χαζομάρα της μετατροπής του θέματος σε προσωπική επίθεση σε μένα, θα αρχίσω να σε αγνοώ.ισως να έχω αργήσει κιόλας,δεν ξέρω.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!