Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 214 από 214

Θέμα: Z900SE - το πρώτο εν Ελλάδι σπέσιαλ εντισιο!!

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Ευχαριστώ, έριξα μια ματιά εχθές και είδα τι προσφέρει με την δική μου ecu και τι με >'17…
    Δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα, αυτά που θέλω πρώτα δεν τα δίνει κανείς..(θερμοκρασία κεφαλής αριστερά - δεξιά).

Ωραίο ομως

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Όλες οι βελτιώσεις αισθητικές, μηχανικές, ή ταξιδιωτικές είναι στα πλαίσια του προσωπικής προσαρμογής επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι ομοίως και οι προτιμήσεις τους. Αρκεί να είναι άρτιες και καλαίσθητες!
    Καρφί για την μπαγκαζιερα ήταν αυτό...
    Μιλάμε για επεμβάσεις στο μοτέρ και τις πιθανές συνέπειες που (συνήθως...) έχουν, ειδικά όταν τις κάνει ο "ειδικός" μαστροΜήτσος της γειτονιάς "που ξέρει από αυτά"...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Δε ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάποιοι νομίζετε ότι κάνεις παρέμβαση λες και πείραξες τη κεφάλι ή άλλαξες πιστόνια στο σπίτι.

Να κάνεις μερικά πειράματα δεν είναι καθόλου κακό, και η μοτοσυκλέτα δεν παθαίνει τίποτα. Επίσης είναι πολύ εύκολο να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές.

Παλιά πείραζαν ζιγκλέρ, σκάλιζαν καρμπυρατέρ, θυρίδες, κεφαλές και άλλα, με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.
    Τα ecu με επώνυμους ανταπτορες και σωστές εφαρμογές σε pc δεν θα κάνει κανένα πρόβλημα.

Γιατρέ, αν θες πληροφορίες που δεν έχει ούτε αισθητήρα η μοτοσυκλέτα, δεν θα πάρεις αποτέλεσμα.
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Παλαιό μέλος
    Έχω την εντύπωση ότι μετά το 2010-2012-15 είναι κλειδωμένες οι ecu και δεν μπορείς εύκολα να πειράξεις πράγματα αν δεν είσαι αντιπρόσωπος και νοικιάζεις τον εξοπλισμό-πρόγραμμα μερικά χιλιάρικα ανά χρόνο,, η αν δεν γίνει χειρουργείο τις ecu, δλδ άνοιγμα καλοδιακια,τσιπακια πείραγμα.

ζημιά γινεται άνετα, αν πειράξεις αβάνς η μίγμα φτωχό μπαμ, όπως και αν καταργήσεις πράγματα με λάθος τρόπο,,
    Όλες είναι obd2 που σημαίνει ότι μπορείς να δεις μόνο κάποια λιγα πράγματα και τα σφάλματα,,

Το κανονικό πρόγραμμα θεωριτικα μπορείς να δεις τι διαβάζει ο κάθε αισθητήρας που είναι πάνω στην μοτό και ανάλογα το πρόγραμμα να πειράξεις πολλά..
    Ευρο5 και με φίλτρο, τελικό ίσως γίνει φτωχό και θα χρειάζεται πρόγραμμα,, ίσως υπάρχουν τα τύπου κονσέρβα. Δλδ υπήρχε γενικο πρόγραμμα acrapovits για τα ktm αν έβαζες ολόσωμη, και τα evo kit αν πειράζες φίλτρα έκκεντρα, arrow πρόγραμμα για triumph, για μόνο τελικό και για ολόσωμη, για καλή-κακη βενζίνη,, αγωνιστικό αν έβαζες το Κιτ , ένα με μειων 10 άλογα για τότε που σπαγανε πιστόνια τα tiger ktl.
    Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; Χθες στις 15:02.

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Η Honda ετοιμάζει το πρώτο μηχανάκι με αερόσακο
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:39
  2. Το Πρωτο Θαυμα!!!!!
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2005, 22:10
  3. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic