Ευχαριστώ, έριξα μια ματιά εχθές και είδα τι προσφέρει με την δική μου ecu και τι με >'17…
Δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα, αυτά που θέλω πρώτα δεν τα δίνει κανείς..(θερμοκρασία κεφαλής αριστερά - δεξιά).
Ωραίο ομως
Ευχαριστώ, έριξα μια ματιά εχθές και είδα τι προσφέρει με την δική μου ecu και τι με >'17…
Δεν έχει πολλά ενδιαφέροντα, αυτά που θέλω πρώτα δεν τα δίνει κανείς..(θερμοκρασία κεφαλής αριστερά - δεξιά).
Ωραίο ομως
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δε ξέρω τι έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάποιοι νομίζετε ότι κάνεις παρέμβαση λες και πείραξες τη κεφάλι ή άλλαξες πιστόνια στο σπίτι.
Να κάνεις μερικά πειράματα δεν είναι καθόλου κακό, και η μοτοσυκλέτα δεν παθαίνει τίποτα. Επίσης είναι πολύ εύκολο να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές.
Παλιά πείραζαν ζιγκλέρ, σκάλιζαν καρμπυρατέρ, θυρίδες, κεφαλές και άλλα, με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.
Τα ecu με επώνυμους ανταπτορες και σωστές εφαρμογές σε pc δεν θα κάνει κανένα πρόβλημα.
Γιατρέ, αν θες πληροφορίες που δεν έχει ούτε αισθητήρα η μοτοσυκλέτα, δεν θα πάρεις αποτέλεσμα.
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
Έχω την εντύπωση ότι μετά το 2010-2012-15 είναι κλειδωμένες οι ecu και δεν μπορείς εύκολα να πειράξεις πράγματα αν δεν είσαι αντιπρόσωπος και νοικιάζεις τον εξοπλισμό-πρόγραμμα μερικά χιλιάρικα ανά χρόνο,, η αν δεν γίνει χειρουργείο τις ecu, δλδ άνοιγμα καλοδιακια,τσιπακια πείραγμα.
ζημιά γινεται άνετα, αν πειράξεις αβάνς η μίγμα φτωχό μπαμ, όπως και αν καταργήσεις πράγματα με λάθος τρόπο,,
Όλες είναι obd2 που σημαίνει ότι μπορείς να δεις μόνο κάποια λιγα πράγματα και τα σφάλματα,,
Το κανονικό πρόγραμμα θεωριτικα μπορείς να δεις τι διαβάζει ο κάθε αισθητήρας που είναι πάνω στην μοτό και ανάλογα το πρόγραμμα να πειράξεις πολλά..
Ευρο5 και με φίλτρο, τελικό ίσως γίνει φτωχό και θα χρειάζεται πρόγραμμα,, ίσως υπάρχουν τα τύπου κονσέρβα. Δλδ υπήρχε γενικο πρόγραμμα acrapovits για τα ktm αν έβαζες ολόσωμη, και τα evo kit αν πειράζες φίλτρα έκκεντρα, arrow πρόγραμμα για triumph, για μόνο τελικό και για ολόσωμη, για καλή-κακη βενζίνη,, αγωνιστικό αν έβαζες το Κιτ , ένα με μειων 10 άλογα για τότε που σπαγανε πιστόνια τα tiger ktl.
Τελευταία τροποποίηση από kostaskk; Χθες στις 15:02.