Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 247

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    παιζει και η αλλη περιπτωση ομως:
    ο γρηγορος επειδη εχει μαθει να οδηγαει ετσι να φρεναρει με περισσοτερα κμ και να σταματησει στο ιδιο σημειο που θα σταματησει η γκομενα που θα πηγαινει με λιγοτερα κμ,και αυτο γιατι θα προκειτε για ελενχομενο φρεναρισμα και οχι πανικου...
    εξαλλου ειναι τοις πασει γνωστο οτι οι περισσοτερες γυναικες εχουν το προβλημα του""χρονοχωρου""με χαμηλοτερη αντιλειψη πανω στην οδικη συμπεριφορα...
    και φυσικα τα περισσοτερα ατυχηματα αφορουν αντρες ,αφου το ποσοστο οδηγων ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο των γυναικων/.
    Ο τύπος που με έστειλε στο απεναντι πεζοδρόμιο όντος έκανε ελεγχόμενο φρενάρισμα!!!! Αφού με είχε χτυπήσει!!!!

Αυτός που ήρθε και έσκασε πίσω μου (ευτυχώς ήμουν με το αμάξι) έκανε ελεγχόμενο φρενάρισμα πάνω στον προφυλακτήρα μου!!!!
    Και σκέψου ότι φρέναρα γιατί ακινητοποιήθικε η νταλίκα μπροστά μου!!!!

Μέχρι τώρα η πείρα μου λέει πως όσο κι αν ελέγξεις το φρενάρισμα, αν πηγαίνεις με υπερβολικά χλμ. για τον συγκεκριμένο δρόμο στον οποίο κινήσαι, την κακοτοπιά δεν θα την προλάβεις!!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

My life on two wheels :) Το avatar του/της elli_summers
    ρε παιδακια τι σημασια εχει αν ειναι γυναικα η αντρας...αν ειναι να σταματησει θα σταματησει...αν δεν εχει δουλεψει τα αντανακλαστικα του...ΚΡΥΦΤΗΤΕ!!πολυ απλα τα πραματα.για να κανεις ελεγχομενο φραναρισμα θες και το χωρο σου.Αν σου πεταχτει λεωφορειο στα 2 μετρα (λεμε τωρα...) τι να ελεγξεις? ο θεος να μας φυλαει απο τις απροσεξιες και τις @$#@^%^# τις δικες μας και των αλλων!
    (μηπως το παραπηρα σοβαρα??)

Αρχικά δημιουργήθηκε από elli_summers
    ρε παιδακια τι σημασια εχει αν ειναι γυναικα η αντρας...αν ειναι να σταματησει θα σταματησει...αν δεν εχει δουλεψει τα αντανακλαστικα του...ΚΡΥΦΤΗΤΕ!!πολυ απλα τα πραματα.για να κανεις ελεγχομενο φραναρισμα θες και το χωρο σου.Αν σου πεταχτει λεωφορειο στα 2 μετρα (λεμε τωρα...) τι να ελεγξεις? ο θεος να μας φυλαει απο τις απροσεξιες και τις @$#@^%^# τις δικες μας και των αλλων!
    (μηπως το παραπηρα σοβαρα??)

Όσο κι αν θέλουμε να υπερασπιστούμε το φύλο μας, είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι γυναίκες οδηγοί (πλειοψιφία όχι όλες) οδηγούν χάλια!!! Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς απο την ταχύτητα που κινούνται και την λωρίδα που βρίσκονται!!!!

Δεν προκαλούν πολλά ατυχήματα στα οποία να φταίνε!!!!

Με 60χλμ. στην Εθνική στη μεσαία λογικό είναι!!!

Άλλος θα έρθει και θα σκάσει πάνω τους!!!!

:hypnotize

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    [B]Όσο κι αν θέλουμε να υπερασπιστούμε το φύλο μας, είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι γυναίκες οδηγοί (πλειοψιφία όχι όλες) οδηγούν χάλια!!! Κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς απο την ταχύτητα που κινούνται και την λωρίδα που βρίσκονται!!!!
    ------------------------------------------------------------------------------

μπορω να το εκτυπωσω;
    δεν τα ακους αυτα (βλεπεις) καθε μερα.
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Ευτυχώς υπάρχουν ακομα κ άνδρες κ γυναίκες που μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά.Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Δέν έχω διαβάσει τι έχει υποθεί αλλά
    οι γυναίκες είναι καλές σς πολλά πράγματα, αλλά όπως και να το κάνεις η οδήγηση δέν είναι το φόρτε τους.

Στενεμα-ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!! Το avatar του/της TSIV
    ρε παιδες ακομα το θυμαμαι (αν και εχουν περασει 15 χρονια περιπου) που επινα καφε στην J B στην πλατεια μεμου (οι παλαιοτεροι θα ξερουν) οι οποια τωρα εχει γινει pizza hut και ερχονται γυρω στις 7 μοτο (FZR , GSXR , κ.λ.π) και απο ενα GENESIS 1000 ξεπεζευει!!! μια γυναικα (το καταλαβα μονο οταν εβγαλε το κρανος ). Μου εκανε μεγαλη εντυπωση και μου αρεσε παρα πολυ. Αλλες εποχες βεβαια...
    Τωρα με τα πιπινια με τα σκουτερακια δεν εχω κανενα προβλημα ιδιως αν δεν εχουν καταπιει το κονταρι και κοιτανε και λιγο δεξια αριστερα τι τους ερχεται και οχι μονο <<ανοιξε γκαζι , κλεισε γκαζι κ.ο.κ>
    ARXONTAS

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO

μπορω να το εκτυπωσω;
    δεν τα ακους αυτα (βλεπεις) καθε μερα.

Εκτύπωσε το και θα πρότινα να το κάνεις αφίσα και τοιχοκόλληση μπας και το δει καμία απ' αυτές και πάρει μια απόφαση.... ή αφήνει το αμάξι ή αλλάζει λωρίδα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Δέν έχω διαβάσει τι έχει υποθεί αλλά
    οι γυναίκες είναι καλές σς πολλά πράγματα, αλλά όπως και να το κάνεις η οδήγηση δέν είναι το φόρτε τους.

Δε μ' αρέσει καθόλου όμως που γενικεύετε ορισμένοι τις απόψεις σας!!!!

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις για να υπάρχει ο κανόνας!!!!!

Προσπάθησε να μη μιλάς απόλυτα!!!!

Δεν ήμαστε όλες ίδιες

Προσοχή στο δρόμο και μακριά από γυναίκα οδηγό (που να ξέρεις από πριν αν έχεις πέσει στην εξαίρεση, και όταν το ανακαλύψεις ίσως είναι αργά)!!!!

:hypnotize

Νομίζω ότι έχει κορεστεί πλεόν το θέμα και επαλαμβανόμαστε. Δε πάμε για καμιά τώρα που έχει και ήλιο?????

Μπράβο και μαγκιά στους άντρες και στις γυναίκες που χειρίζονται σωστά και με καθαρό το μυαλό το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους ή το ποδήλατό τους ή το αεροπλάνο τους ή τη βάρκα τους!

Ας ξεκολλήσουμε λίγο από τα στατιστικά, ας αποφύγουμε τους οδηγούς που βλέπουμε να οδηγούν επικίνδυνα στους δρόμους (άσχετο αν είναι άντρας ή γυναίκα)... όσο μπορούμε...

Δέ χρειάζεται να υπερασπιζόμαστε/καταδικάζουμε τόσο πολύ το φύλο μας (γυναίκες/άντρες).

Ο καθένας και η κάθε μια, που έχει μυαλό, να οδηγάει με προσοχή σε αυτό που κάνει!

Νομίζετε ότι θα αλλάξουν ή θα μειωθούν οι σκωτόστρες που κυκλοφορούν στους δρόμους? Όχι!

Πιο εύκολο είναι να μάθεις να μαντεύεις την επόμενη κίνηση του οδηγού μπροστά σου, παρά να αλλάξεις τα μυαλά της οδηγού που ακούει Τσαλίκη και πορώνεται στο αμάξι της και toy κάγκουρα με τα 300 άλογα και του παππού με την υπερμετρωπία....

Chill

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Αρχικά δημιουργήθηκε από Carlos.1on2
    Νομίζω ότι έχει κορεστεί πλεόν το θέμα και επαλαμβανόμαστε. Δε πάμε για καμιά τώρα που έχει και ήλιο?????
    Α μπράβο!!!!!

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Ακόμα????

Σε μισή ώρα παραλία στο Skybar μαζί με τον κολλητό Hippi την κοπέλα του .

Έχει γαμάτο καιρό

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Εκτύπωσε το και θα πρότινα να το κάνεις αφίσα και τοιχοκόλληση μπας και το δει καμία απ' αυτές και πάρει μια απόφαση.... ή αφήνει το αμάξι ή αλλάζει λωρίδα!!!!

------------------------------------------------------------------------------

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει λωριδα, να αφησει το αυτοκινητο στην ακρη και να την παω σπιτι της;

μη γυριζει με τα ποδια η γυναικα μονη της...
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    AΧ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ...
    :a07: :a07:
    Ηταν μια μελαχρινη κοπελα με τα μαλλια πιασμενα αλογουρα πανω σε ενα εντουρο, στα φαναρια Φιλολαου/Κεντρικου Καισαριανης...

ΚΟΥΚΛΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!

(Απ'τη μια τη εβρισα που δε φοραγε κρανος, απ'την αλλη ομως αμα φοραγε...)
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικεσ.....
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 16:14
  2. Γυναικεσ..και ΤεΧνολογια...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ