ουτε γουρουνα να ηταν! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αμάν !!![]()
Ο Σάκης γέμισε![]()
!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε γουρουνα να ηταν! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αμάν !!![]()
Ο Σάκης γέμισε![]()
!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παρακαλεισαι να σβησεις τα τσιτσακια του κυριου για να μην στειλω τη φωτο...![]()
γμτ....το χασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Maki xereis..to photoshop se fonazei!!!Bale to kefalaki soy sti thesi toy gay ..an do ki ayto meta GOD PLZ TAKE ME.....
Με καπέλο και τσιγάρο ε ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Maki xereis..to photoshop se fonazei!!!Bale to kefalaki soy sti thesi toy gay ..an do ki ayto meta GOD PLZ TAKE ME.....
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Πω ! Ανυπόμονη είσαι !Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
γμτ....το χασα![]()
![]()
![]()
2-3 μέρες μείνανε, θα με δεις ! Κάνε λίγη υπομονή !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Maki xereis..to photoshop se fonazei!!!Bale to kefalaki soy sti thesi toy gay ..an do ki ayto meta GOD PLZ TAKE ME.....![]()
![]()
ε νομιζω πως θα ειναι το κερασακι στη τουρτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πω ! Ανυπόμονη είσαι !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πλακα πλακα ηταν που δεν ηθελες α δουμε τη φατσα σου κ ππριες
ερωτησις: σε σακουλα απο super market κοιμασαι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πω ! Ανυπόμονη είσαι !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καπέλο και τσιγάρο ε ;;
Eeeetsi...idi etoimazetai k fan club site gia tin parti soy..biografiko ,pics,live videaki sto gym klp...Anamenoyme..:rotflmao:
Όχι ! Απλώς μοστράρανε τη φάτσα μου σαν υποννοούμενο πάνω απο την ατάκα που λέει για του πουλιού το γάλα !Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
πλακα πλακα ηταν που δεν ηθελες α δουμε τη φατσα σου κ ππριες
ερωτησις: σε σακουλα απο souper market κοιμασαι;
Θέλανε να δείξουν οτι αυτός ο Άντρας (εγώ δηλαδίς) έχω απ'όλα τα καλούδια πάνω μου !
Είμαι σήμα κατατεθέν της καλοπέρασης !
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παρακαλεισαι να σβησεις τα τσιτσακια του κυριου για να μην στειλω τη φωτο...![]()
Τώρα δηλ. πόσα πρέπει να σβήσω?????????????
:rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Ήταν γραφτή μου η δημοσιότητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Eeeetsi...idi etoimazetai k fan club site gia tin parti soy..biografiko ,pics,live videaki sto gym klp...Anamenoyme..:rotflmao:![]()
28 χρόνια την απέφευγα αλλά ήρθε η στιγμή να βγει στην επιφάνεια το 8ο, το 9ο και το 10ο θαύμα της φύσης μαζί !
"του πουλιού το γάλα ! "Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όχι ! Απλώς μοστράρανε τη φάτσα μου σαν υποννοούμενο πάνω απο την ατάκα που λέει για του πουλιού το γάλα !
Θέλανε να δείξουν οτι αυτός ο Άντρας (εγώ δηλαδίς) έχω απ'όλα τα καλούδια πάνω μου !
Kyriolektika omos
![]()
Τώρα που καλοκαιριάζει θα με δει για τα καλά ο ήλιος και θα γίνω του πουλιού το Milko !Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
"του πουλιού το γάλα ! "
Kyriolektika omos
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι ! Απλώς μοστράρανε τη φάτσα μου σαν υποννοούμενο πάνω απο την ατάκα που λέει για του πουλιού το γάλα !
αλλο λεω εγω κ κανεις την συναχωμενη παπια [στο φουρνο με πορτοκαλι κ σεριρισμενη με ρυζακι ισως κ ψιλοκομμενο συκωτακι]
μας κρυβοσουν τοσο καιρο κ το επαιζες αλεκος, αλλα τωρα εχεις γεμισει το φορουμ με τη φατσα σου...