Σελίδα 15 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από deathshead
    file mike.giann me problhmatizei mono na mhn einai kamia moyfa. opws egrapsa dld kai parapanw na mhn einai tpt apo test rides ktl. kata ta alla egw san ampalos kai arxarios nomizw oti einai mia xara. kai h mhxanh erwteysimh!!! pisteyw oti se 2 xronakia tha mporw na th dwsw se kalh timh..
    μπαααα δεν θα τη κρατησεις τοσο...... ειναι τοσο καλο σχολειο αυτο το μηχανακι που στο εξαμηνο πανω θα θες μεγαλυτερο! εγω ηδη εχω μπει στο τριπακι!!

ana einai etsi den aksizei na dwsei akpoios tosa lefta gia dyomisi...

Αρχικά δημιουργήθηκε από deathshead
    ana einai etsi den aksizei na dwsei akpoios tosa lefta gia dyomisi...
    εξαρταται τι απαιτησεις εχεις!! αν θες απλα να μετακινησε αξιζει! αλλα αν θες να γινεις μηχανοβιος με ολη τη σημασια της λεξης, τοτε καλυτερα ξεκινα απο ενα ηρεμο 600αρι!!

Να σας πω ένα πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστεί 1-2 μέρες τώρα.Οταν πηγαίνω να βάλω μπροστά την μηχανή (κρύα) καμμιά φορά δεν παίρνει με την πρώτη.Οταν τελικά ξεκινάει οι στροφές είναι κάτω από 1000 στο ρελαντί.Κανονικά έπρεπε να είναι 1200-1300.Μετα από λίγα δευτερόλεπτα ανεβαίνουν.Οταν την ανάβω ενώ είναι ζεστός ο κινητήρας οι στροφές είναι κανονικά.Τι μπορεί να φταίει?Μπορεί να είναι μπουζί,κακή βενζίνα,βουλωμένα φίλτρα ή μπαταρία.Η μηχανή έιναι 2 χρόνων με όλα τα σερβις της κανονικά.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Το ειχα και γω αυτο το προβλημα, αλλα οταν την πρωτοπηρα.σε καποια φαση το ρελαντι επεφτε κατω απο τις 1000 στροφες και μου εσβηνε η δεν επαιρνε ευκολα....Ανεβασαμε το ρελαντι και διορθωθηκε....Τωρα οταν το ξεκιναω παει το ρελαντι στις 1500-1700 στροφες αλλα μολις ζεσταθει λιγο πεφτει στις 1000-1100 Μαξ....Παλι δεν ειναι οπως τα λεει το ενχειριδιο αλλα δουλευει μια χαρα.Στο προβλημα με τον ηχο απο τον κινητηρα βρηκες η εκανες κατι? Πολλα λεγονται αλλα δεν εχω ακουσει και απο κανεναν να εχει παθει καποια ζημια.

το θεματακι με τις στροφες το εχω και εγω! πως ανεβασατε το ρελαντι φιλε μου?
    τωρα οσον αφορα τον ηχο και μενα κροταλιζει αλλα δουλευει ρολοι! δε σημαινει οτι επειδη
    εχει εναν ιδιετερο ηχο εχει ντε και καλα προβλημα οσα εχω ακουσει να δουλευουν ετσι κανουν!
    υπαρχουν και χειροτερα! εχεις ακουσει ducati hypermotard πως δουλευει? σαν να εχουν διαλυθει
    τα παντα μεσα του κανει! καθε μηχανακι εχει και τον ηχο του!

Λογικά ρελαντί θα ανεβάζεις με το αντίστοιχο ρυθμιστικό.Η αλήθεια είναι ότι το εγχειρίδιο δεν γράφει τίποτα.Πρέπει να είναι έχει δύο βιδάκια στο πλαι.Το ένα είναι ο αέρας και το άλλο το ρελαντί.Αυτά θυμάμαι από την πάπια που είχα.Θα το δω και θα σας πω.Τώρα σχετικά με τον θόρυβο,δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο.Νομίζω ότι είναι αυτό που λέει ο mike.giann.Κάθε μηχανάκι έχει τον χαρακτηριστικό του.Λέτε λοιπόν ότι δεν έχει να κάνει με πρόβλημα στην μίζα,βενζίνη,μπουζί?
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zolas
    Λογικά ρελαντί θα ανεβάζεις με το αντίστοιχο ρυθμιστικό.Η αλήθεια είναι ότι το εγχειρίδιο δεν γράφει τίποτα.Πρέπει να είναι έχει δύο βιδάκια στο πλαι.Το ένα είναι ο αέρας και το άλλο το ρελαντί.Αυτά θυμάμαι από την πάπια που είχα.Θα το δω και θα σας πω.Τώρα σχετικά με τον θόρυβο,δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι προς το χειρότερο.Νομίζω ότι είναι αυτό που λέει ο mike.giann.Κάθε μηχανάκι έχει τον χαρακτηριστικό του.Λέτε λοιπόν ότι δεν έχει να κάνει με πρόβλημα στην μίζα,βενζίνη,μπουζί?
    δε νομιζω να ρυθμιζει ετσι το ρελαντι φιλε μου! μην ξεχνας οτι το μηχανακι ειναι ηλεκτρονικο και οχι καρμπυρατερατο!! τεραστια διαφορα! βενζινη και μπουζι παιζουν να ειναι, μιζα με τιποτα!

γιατι δεν περιμενεις πρωτα απ' ολα να καψεις την υπαρχουσα βενζινη και βλεπεις μετα...
    εκτος αν δεν παλευεται καθολου ετσι η κατασταση...γιατι κ εμενα μου εχει συμβει λογω βενζιης να σβηνει και γενικα να μην λειτουργει σωστα...τωρα αν φταιει κατι αλλο δεν ειμαι ειδικος αλλα ειτε μπουζι ειναι ειτε θελει ανεβασμα το ρελαντι μικρο το κακο, τσαμπα θα λυθει το θεμα.

οσο για τον ηχο στον κινητηρα ρε παιδια μην ακουω παλαβομαρες...σ'εμενα τουλαχιστον λειτουργει ρολοι χειμωνα καλοκαιρι και με μεση καταναλωση 4 λιτρα/100χιλ και εννοειται οτι ουτε να καψει λαδι ουτε το παραμικρο κιχ δεν εχει συμβει...τα περι ηχου τα ακουω βερεσε.

απορω πως μπορει καποιος να εχει παραπονο απ αυτο το μηχανακι, ειδικα αν ξερει τι παιρνει και γιατι το παιρνει εκτος βεβαια αν επεσε σε καμια ελλατωματικη περιπτωση οποτε παω πασο.

τελος παντων ενημερωσε μας οταν λυθει το θεμα
    καλη τυχη

Παιδες εχω ανεβασει το ρελαντι 2 φορες με το μηχανικο και εχω δει πως γινεται...ακριβως το ιδιο με το παπι...Υπαρχει μια βιδα στην αριστερη πλευρα(αν δεν κανω λαθος) που το ρυθμιζει....αν δεν ξερεται ποια ειναι πηγαινεται σε ενα μηχανικο να σας το κανει...δεν ειναι ουτε ενα λεπτο δουλεια.

Αυτό θα κάνω σαν πρώτη φάση.Ετσι κι αλλιώς είναι στα τελειώματα η βενζίνη.Και θα αλλάξω και μπουζί για κάθε ενδεχόμενο.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    εξαρταται τι απαιτησεις εχεις!! αν θες απλα να μετακινησε αξιζει! αλλα αν θες να γινεις μηχανοβιος με ολη τη σημασια της λεξης, τοτε καλυτερα ξεκινα απο ενα ηρεμο 600αρι!!
    α και τωρα που το ειδα θα μου επιτρεψεται να διαφωνησω

μηχανοβιος μπορει να εισαι και με 125 αν το λεει η καρδια σου, ενω αντιθετα ξερω πολλους με 1200(γκουχου γκουχου για ποιον χτυπαει αραγε η καμπανα ) που μονο μηχανοβιους δεν του λες...με λιγα λογια δεν σε κανουν τα κυβικα μηχανοβιο αλλα η νοοτροπια...

στο προκειμενο τωρα. το συγκεκριμενο δεν ειναι θηριο αλλα κινειται αξιοπρεπως και δεν θα σε τρομαξει ευκολα και θα συγχωρεσει και πολλα λαθη.βρισκεις ευκολα να το πουλησεις χωρις να το σκοτωσεις και γενικα για μενα αξιζει.

το βασικο βεβαια ζητημα ειναι να ξερεις τι θες και γιατι το θες!:o

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ 50 ΚΥΒΙΚΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

αυτα! γιατι αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα συμφωνησω απολυτα με τον benny. Εγω οδηγω απο τα 14-15 μου οτι επεφτε στα χερια μου. Εκανα ταξιδακι αθηνα Λιμνιωνα Βορεια Ευβοια με παπι Astra Grand 100 κυβικων για την εμπειρια, και εχω και φιλο ο οποιος πηγενοερχοτανε θεσσαλονικη με ενα Yamaha Drugstar 125 με 100Km/h. Βενζινη στο ντεποζιτο, αγαπη για την οδηγηση(και οχι τα καγκουριλικια και τις κοντες) και δρομο για να πας ειναι οτι χρειαζεσαι για να εισαι μηχανοβιος...και φυσικα μια μοτοσυκλετα :P

μαλλον με παρεξηγησατε!
    οταν ειπα για μηχανοβιος με ολη τη σημασια της λεξης εννοουσα αν θελει να οργωσει ελλαδα και
    ευρωπη με τη μηχανη και να μην χανει καμια εκδρομη που ποσταρεται εδω μεσα κτλ κτλ..
    σε αυτη τη περιπτωση καλο ειναι να παρει ενα 600αρι παρα το γιαμαχα! εγω το εχω 8 μηνες
    εχω παει αρκετες βολτες πηγα και καρδιτσα ταξιδακι θα παω και λευκαδα τον αυγουστο αλλα
    μετα απο ολα αυτα θα ηθελα το κατι παραπανω και ετσι εχω μπει στη διαδικασια να ψαχνω για
    κατι μεγαλυτερο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    μαλλον με παρεξηγησατε!
    οταν ειπα για μηχανοβιος με ολη τη σημασια της λεξης εννοουσα αν θελει να οργωσει ελλαδα και
    ευρωπη με τη μηχανη και να μην χανει καμια εκδρομη που ποσταρεται εδω μεσα κτλ κτλ..
    σε αυτη τη περιπτωση καλο ειναι να παρει ενα 600αρι παρα το γιαμαχα! εγω το εχω 8 μηνες
    εχω παει αρκετες βολτες πηγα και καρδιτσα ταξιδακι θα παω και λευκαδα τον αυγουστο αλλα
    μετα απο ολα αυτα θα ηθελα το κατι παραπανω και ετσι εχω μπει στη διαδικασια να ψαχνω για
    κατι μεγαλυτερο!

μ αυτη την εννοια δικιο εχεις εννοειται

η δουλεια του δεν ειναι να ταξιδευει αλλα αμα λαχει σε παει και στην αλλη ακρη του κοσμου(ενταξει ενταξει υπερβαλω λιγο :wacko: ).

αλλα οπωσδηποτε δεν ειναι αυτο το δυνατο του σημειο...αν το παρει καποιος για να κανει ταξιδια τοτε μαλλον εκανε λαθος επιλογη.

Σελίδα 15 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....
    από stef.corfu στο forum Off topic