Σελίδα 15 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αν μου επιτρεπετε εγω εχω καταληξει οτι το καθετι εχει τον λογο που το βγαζει η καθε εταιρεια.
    Τα σκουτερ η αρχικη ιδεα ηταν η ευκολη μετακινηση μεσα στην πολη και η ανεση που προστασια απο νερα και καιρικα φαινομενα.
    Φανταστειτε τυπο με κουστουμι και μποτες εντουραδικες.

Καπου ομως γινανε τα σκουτερακια και πιο ελκυστικα και λιγο της μοδας και οι εταιρειες ριξανε βαρος (και χρημα )και τα εξελιξανε (και πολυ καλα κανανε)
    Εμενα ας πουμε μου αρεσει να βλεπω την γυναικα μου πιο πολυ με το σκουτερακι της παρα με το παπι που ειχε παλια.
    Ομως σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται μια μηχανη μεγαλου κυβισμου η μεσαιου αν θελεται με ενα σκουτερ.
    Ειδικα μια μηχανη που εχει βγει για καποιον συγκεκριμενο σκοπο.
    Για χωμα ας πουμε δεν το συζηταμε να μπει το σκουτερ.
    Για στροφιλικια δεν μπορει να ακολουθησει ενα gsxr.
    Oυτε σε γκαζια ενα R1.
    Ουτε σε ανεση ταξιδιου ενα Varadero.
    Δεν τα βγαλανε για αυτο τον σκοπο, απλα κατι 800αρια ειναι νομιζω λιγο υπερβολικα για σκουτερ, και δεν νομιζω να πουλησουν και πολυ.
    Αλλα οι εταιριες πρεπει να πειραματιζοντε στο κατω κατω γιατι αυτο για εμας τους καταναλωτες τελικα ειναι κερδος.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Νέο μέλος
    φιλε μου κανεις δεν καθετε να συγκρινει ενα scooter με την δυναμη και την συμπεριφορα ενος street.

απο την αλλη ομως δεν μπορω να ακουω και τον καθε ανιδεο που οχι απλα δεν εχει οδηγησει , δεν ξερει καν πεντε πραγματα για κατι , να καθετε και να χαρακτηριζει .

επισης θα κατσει να μου πει αν το scooter ειναι μοτοσυκλετα και αν εγω ειμαι μοτοσυκλετιστης.

και εγω απο τον χωρο των μηχανων μπηκα στα scooter αλλα και με βολεψαν , και την τρελλα μου την κανω.

απλα μου την σπανε οι Κομπλεξικοι που καθονται και μιλανε ετσι απλα για να λενε.

οι 8 στους 10 και να μην σου πω και παραπανω , που οδηγησαν scooter η megascooter εχουν μεινει κατι παραπανω απο ενθουσιασμενοι.

πολυ δε μαλιστα ξαναγυρισαν στην μοτοσυκλετα μετα απο πολλα χρονια και σε μεγαλη ηλικια λογω των scooter.

ξερω μεγαλους ανθρωπους που πηραν scooter για την βολτα τους η την δουλεια τους που σε καμμια περιπτωση δεν θα αγοραζαν μετα απο τοσα χρονια μηχανη.

αντι λοιπον καποιοι να χαιρονται που καποιοι παρατησαν τα αυτοκινητα τους και βγηκαν να κανουν εκδρομες και οργανωμενα με τα scooter καθονται και σνομπαρουν ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ γιατι απλα ειναι κομπλεξικοι!

θα σας πω λοιπον γιατι εγω εδωσα 9600 και πηρα tmax και δεν εδωσα 7000 να παρω xt 660.

1) γιατι δεν εχω αμαξι δικο μου οποτε το μηχανακι μου ειναι κυριο μεσο μετακινησης.
    2) γιατι δεν γουσταρω να τρωω τον αερα στην μαπα οταν πηγαινω με 160 χλμ ταξιδι και να νιωθω οτι εχω φαει ξυλο στο τελειωμα της διαδρομης.
    3)γιατι δεν γουσταρω να βρεχει και να τρωω ολο το νερο απο τους ελληνικους κολοδρομους μεσα στα παπουτσια μου , ουτε καθε λιγο και λιγακι να σταματαω να βαλω γκετες .
    4) γιατι ηθελα να εχω ABS στους ελληνικους κολοδρομους
    5) γιατι δεν ηθελα να εχω xt φτιαγμενο με βαλιτσα για να βαζω κρανος και μπουφαν οπου σταματαω
    6)γιατι ηθελα να βαζω επανω την κοπελα μου και να κανω 300 χλμ με μονη σταση για βενζινη και να μην με βριζει.

ξερεις ποσους εχω δει να σταματανε κατω απο γεφυρα να βαλουν αδιαβροχο?
    εγω δεν εχω σταματησει ποτε.

εχω προβλημα μονο στην κινηση αν σταματησω και βρεχει.

ξερεις ποσους εχω δει να σταματανε να βαλουν γκετες και σακουλες στα παπουτσια?

αυτο ειναι το μηχανακι μου

http://i139.photobucket.com/albums/q...02450001-1.jpg

Νέο μέλος
    Ρε Tyf πολυ καλο το T-max αλλα πες τους λιγο και για την τεχνολογια που κουβαλαει το burgman να χαζεψουν λιγο, γιατι ολα τα σκουτερ δεν ιδια, καποια εχουν ξεφυγει.

Νέο μέλος
    φιλε εδω την τεχνολογια την βλεπουν αρνητικα.

ειναι ολοι χεραδες και δεν γουσταρουν abs και βλακειες.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πού αναφέρεσαι στο 650; Δεν πάνε να του βάλανε ταχύτητες μηχανή δεν είναι. Το αυτόματο δεν είναι μηχανή και η μηχανή δεν είναι σκούτερ. Ο σκουτεράς είναι μοτοσυκλετιστής. Εξαιρούνται εκείνοι που για κάποιο λόγο συγχέουν το αυτόματο κιβώτιο με το να περνάμε με κόκκινο, να μη φοράνε κράνος, να κλείνουν τους άλλους οδηγούς, να πηγαίνουν με 10 χιλ την ώρα ενώ χωράνε και τους παίρνει να πάνε παραπάνω καθυστερώντας κάθε άλλη μηχανή που έχει βγεί για διήθηση. Αλλά αυτή η κατηγορία υπάρχει και στους οδηγούς μοτοσυκλέτας απλά στους σκουτεράδες είναι πιό σύνηθης.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Πού αναφέρεσαι στο 650; Δεν πάνε να του βάλανε ταχύτητες μηχανή δεν είναι.
    Ψαξε στο λεξικο τον ορισμο των λεξεων μηχανη και μοτοσυκλετα και ελα να τα ξαναπουμε.

Δηλαδη εχετε συνδεσει την λεξη μηχανη με τα ss και on-off, ελεος πια.

Παιζουμε με τις λεξεις τοση ωρα και κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από liago86
    Ψαξε στο λεξικο τον ορισμο των λεξεων μηχανη και μοτοσυκλετα και ελα να τα ξαναπουμε.

Δηλαδη εχετε συνδεσει την λεξη μηχανη με τα ss και on-off, ελεος πια.

Παιζουμε με τις λεξεις τοση ωρα και κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
    Αγόρι εγώ δεν απευθύνθηκα σε 'σενα εριστικά κι αν δεις στο άβαταρ μου γράφω για δυο μοντέλα. Δεν τα έβαλα τυχαία στη σειρά που είναι. Δεν είμαι εχθρός σου και καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Όσον αφορά το ίδιο το σκούτερ όπως ανέφερα και πιο πάνω κάτι που έγκειται στη δική μου τρέλα έχω κάνει ταξίδια 400 και 500 χιλιομέτρων με το δυομισάρι χωρίς να δυσανασχετήσω, όπως ακριβώς έχω κάνει και με την 600άρα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
    φιλε μου κανεις δεν καθετε να συγκρινει ενα scooter με την δυναμη και την συμπεριφορα ενος street.

απο την αλλη ομως δεν μπορω να ακουω και τον καθε ανιδεο που οχι απλα δεν εχει οδηγησει , δεν ξερει καν πεντε πραγματα για κατι , να καθετε και να χαρακτηριζει .

επισης θα κατσει να μου πει αν το scooter ειναι μοτοσυκλετα και αν εγω ειμαι μοτοσυκλετιστης.

και εγω απο τον χωρο των μηχανων μπηκα στα scooter αλλα και με βολεψαν , και την τρελλα μου την κανω.

απλα μου την σπανε οι Κομπλεξικοι που καθονται και μιλανε ετσι απλα για να λενε.

οι 8 στους 10 και να μην σου πω και παραπανω , που οδηγησαν scooter η megascooter εχουν μεινει κατι παραπανω απο ενθουσιασμενοι.

πολυ δε μαλιστα ξαναγυρισαν στην μοτοσυκλετα μετα απο πολλα χρονια και σε μεγαλη ηλικια λογω των scooter.

ξερω μεγαλους ανθρωπους που πηραν scooter για την βολτα τους η την δουλεια τους που σε καμμια περιπτωση δεν θα αγοραζαν μετα απο τοσα χρονια μηχανη.

αντι λοιπον καποιοι να χαιρονται που καποιοι παρατησαν τα αυτοκινητα τους και βγηκαν να κανουν εκδρομες και οργανωμενα με τα scooter καθονται και σνομπαρουν ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ γιατι απλα ειναι κομπλεξικοι!

θα σας πω λοιπον γιατι εγω εδωσα 9600 και πηρα tmax και δεν εδωσα 7000 να παρω xt 660.

1) γιατι δεν εχω αμαξι δικο μου οποτε το μηχανακι μου ειναι κυριο μεσο μετακινησης.
    2) γιατι δεν γουσταρω να τρωω τον αερα στην μαπα οταν πηγαινω με 160 χλμ ταξιδι και να νιωθω οτι εχω φαει ξυλο στο τελειωμα της διαδρομης.
    3)γιατι δεν γουσταρω να βρεχει και να τρωω ολο το νερο απο τους ελληνικους κολοδρομους μεσα στα παπουτσια μου , ουτε καθε λιγο και λιγακι να σταματαω να βαλω γκετες .
    4) γιατι ηθελα να εχω ABS στους ελληνικους κολοδρομους
    5) γιατι δεν ηθελα να εχω xt φτιαγμενο με βαλιτσα για να βαζω κρανος και μπουφαν οπου σταματαω
    6)γιατι ηθελα να βαζω επανω την κοπελα μου και να κανω 300 χλμ με μονη σταση για βενζινη και να μην με βριζει.

ξερεις ποσους εχω δει να σταματανε κατω απο γεφυρα να βαλουν αδιαβροχο?

εχω προβλημα μονο στην κινηση αν σταματησω και βρεχει.

ξερεις ποσους εχω δει να σταματανε να βαλουν γκετες και σακουλες στα παπουτσια?

αυτο ειναι το μηχανακι μου

http://i139.photobucket.com/albums/q...02450001-1.jpg
    Φίλε μου ωραίο το Yamahaki σου και να το χαίρεσαι, αλλά συγκρίνεις δύο ανομοιογενείς μοτοσυκλέτες. Είναι σαν να συγκρίνεις XΤ με σκούτερ...

Και πολύ φιλικά, το να βάζεις αδιάβροχο, γκέτες κ.λ.π. είναι όλα μέρος του παιχνιδιού που λέγεται μοτοσυκλέτα. Ο κάθε χρήστης έχει τις δικές του ανάγκες και προτεραιότητες.

Το να βάλω το αδιάβροχό μου, να φάω τον αέρα μου, να ξεκαβαλήσω για να ξεπιαστώ και για τσιγαράκι στο ταξίδι, θεωρούνται απολύτως νορμάλ στο 90% των μοτοσυκλετιστών.

Αν θέλεις να αποφύγεις τη βροχή, να πας Μόσχα χωρίς στάση και ξεκούραστος, να ταξιδεύεις με 180+ σταθερά, να έχεις ABS,EBD,ACS,KGB,CIA και άφθονο αποθηκευτικό χώρο καλύτερα να πάρεις αμαξάκι και ξεμπέρδεψες.

Δεν ειρωνεύομαι, αλλά αν οι ανάγκες σου είναι αυτές, ένα smart θα βολέψει περισσότερο.

Φιλικά, Billy.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Το έψαξα και δεν είδα πουθενά να λέει κάτι για σκούτερ εκεί που λέει για μοτοσικλέτα!

Το σκούτερ είναι μηχανοκίνητο όχημα με δύο ρόδες όπως κι η μοτοσυκλέτα . Με την ευρεία έννοια του όρου σα σύνολο ανήκει στις μοτοσυκλέτες αλλά μετράνε πολλά η θέση οδήγησης, η αυτοματοποίηση, αυτό ακριβώς που κάποιους σας χαλάει το νερό, ο αέρας, η διαδικασία, το να σταματήσεις να κάνεις κανά τσιγάρο, να αλλάξεις ρούχα. Όμως επειδή σημασία έχει ο άνθρωπος κι όχι οι λαμαρίνες και τα πλαστικά ο μοτοσυκλετιστής είναι μοτοσυκλετιστής είτε οδηγεί SV, είτε σκούτερ, είτε παπί. Θα μου επιτρέψετε να μη συμπεριλάβω στην κατηγορία τα γουρουνοειδή. Ουσιαστικά σκέψου πως πολλοί σνομπάρουν τα custom τύπου μηχανάκια. Custom με scooter έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία απ' ότι έχει το GP με το ΧΤ . Αλλά ο οδηγός τις ίδιες κακουχίες αντιμετωπίζει είτε καβαλάει varadero, είτε Tmax, είτε 883. Αλλάζουν πράγματα στο πακέτο μηχανή - αναβάτης.

Νέο μέλος
    Το οτι η λεξη μηχανη-μοτοσυκλετα ειναι συνυφασμενη με τα ss και τα on-off για τους πιο πολλους, δε σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχτουμε ολοι.

Αν σας πω εγω οτι αυτοκινητα θεωρω μονο τα sedan, τα αλλα δεν ειναι αυτοκινητα, ειναι τζιπ ή αγωνιστικα ή μινι ή μαουνες. Ε δε σας ξενιζει αυτο το πραγμα? Ετσι και μενα με ξενιζει το γεγονος οτι μηχανες θεωρειτε μονο τα ss, on-off, street κλπ.

Και επειδη αναφερθηκε, τα custom ειναι μηχανες, και οι περισσοτεροι μαθανε για μηχανες βλεποντας τις harley στις αμερικανικες ταινιες.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε μου ωραίο το Yamahaki σου και να το χαίρεσαι, αλλά συγκρίνεις δύο ανομοιογενείς μοτοσυκλέτες. Είναι σαν να συγκρίνεις XΤ με σκούτερ...

Και πολύ φιλικά, το να βάζεις αδιάβροχο, γκέτες κ.λ.π. είναι όλα μέρος του παιχνιδιού που λέγεται μοτοσυκλέτα. Ο κάθε χρήστης έχει τις δικές του ανάγκες και προτεραιότητες.

Το να βάλω το αδιάβροχό μου, να φάω τον αέρα μου, να ξεκαβαλήσω για να ξεπιαστώ και για τσιγαράκι στο ταξίδι, θεωρούνται απολύτως νορμάλ στο 90% των μοτοσυκλετιστών.

Αν θέλεις να αποφύγεις τη βροχή, να πας Μόσχα χωρίς στάση και ξεκούραστος, να ταξιδεύεις με 180+ σταθερά, να έχεις ABS,EBD,ACS,KGB,CIA και άφθονο αποθηκευτικό χώρο καλύτερα να πάρεις αμαξάκι και ξεμπέρδεψες.

Δεν ειρωνεύομαι, αλλά αν οι ανάγκες σου είναι αυτές, ένα smart θα βολέψει περισσότερο.

Φιλικά, Billy.
    με αυτην την λογικη δεν χρειαζεται να βγαινουν νεα μοντελα , ουτε να καθονται να εξελισουν οι εταιριες τα μοντελα τους για ανεση και ασφαλεια.

και στην τελικη αμα σου αρεσει να πιανεσε τοσο πολυ να βρεχεσαι κτλ μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια.

καλος ο ρομαντισμος αλλα να τον εχουμε παντου οχι μονο εκει που μας συμφερει.

εσυ δηλαδη εισαι μοτοσυκλετιστης γιατι εισαι ρομαντικος και οι αλλοι ειναι ταραμαδες επειδη δεν βρεχονται η δεν γουσταρουν να πηγαινουν σαν βρεγμενα γατια στις δουλειες τους.

ε δεν ειναι ετσι φιλε μου δυστηχως.

:smilea:

Το οτι η λεξη μηχανη-μοτοσυκλετα ειναι συνυφασμενη με τα ss και τα on-off για τους πιο πολλους, δε σημαινει οτι πρεπει να το αποδεχτουμε ολοι.

Αν σας πω εγω οτι αυτοκινητα θεωρω μονο τα sedan, τα αλλα δεν ειναι αυτοκινητα, ειναι τζιπ ή αγωνιστικα ή μινι ή μαουνες. Ε δε σας ξενιζει αυτο το πραγμα? Ετσι και μενα με ξενιζει το γεγονος οτι μηχανες θεωρειτε μονο τα ss, on-off, street κλπ.

Και επειδη αναφερθηκε, τα custom ειναι μηχανες, και οι περισσοτεροι μαθανε για μηχανες βλεποντας τις harley στις αμερικανικες ταινιες.
    Όπως διαχωρίζω τις μηχανές από τα σκούτερ (μιας και το καθένα έχει το σκοπό του) έτσι ακριβώς
    διαχωρίζω και τα αυτοκίνητα σε δυο κατηγορίες:

1) Το σεντάν ή το κουπέ το δύθηρο το πεντάθυρο αυτό τέλος πάντων που έχουμε συνηθήσει να
    αποκαλούμε οικογενειακό και ας μην είναι πάντοτε!

2) Στην κατηγορία των αυτοκινήτων ΔΕΝ συγκαταλέγω τις εξής μαούνες κι ας είναι κι αυτά αυτοκίνητα!
    SUV, φορτηγάκια 4Χ4 και κάθε λογής τζιποειδές!
    Έχει γεμίσει ο τόπος από αυτά τα οποία τα οδηγούν κάτι τύποι που ΔΕΝ σέβονται ποτέ κανέναν άλλο
    οδηγό κάθε λογής άλλου οχήματος (πλην αυτών που αναφέρω) λες και ο δρόμος είναι δικός τους!

Υ.Γ. ΔΕΝ έμαθα για μηχανές βλέποντας τις Harley στις αμερικλάνικες ταινίες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
    με αυτην την λογικη δεν χρειαζεται να βγαινουν νεα μοντελα , ουτε να καθονται να εξελισουν οι εταιριες τα μοντελα τους για ανεση και ασφαλεια.

και στην τελικη αμα σου αρεσει να πιανεσε τοσο πολυ να βρεχεσαι κτλ μπορεις να πηγαινεις και με τα ποδια.

καλος ο ρομαντισμος αλλα να τον εχουμε παντου οχι μονο εκει που μας συμφερει.

εσυ δηλαδη εισαι μοτοσυκλετιστης γιατι εισαι ρομαντικος και οι αλλοι ειναι ταραμαδες επειδη δεν βρεχονται η δεν γουσταρουν να πηγαινουν σαν βρεγμενα γατια στις δουλειες τους.

ε δεν ειναι ετσι φιλε μου δυστηχως.

:smilea:
    Εμπρός λοιπόν από αύριο πάρτε όλοι σκούτερ!

Ρε φίλε τι παροξυσμός είναι αυτός σήμερα???????
    Ο κάθε ένας παίρνει αυτό που του κάνει κλίκ και του γουστάρει εγώ για παράδειγμα γουστάρω μηχανή κι ας σέρνεται, εσύ γουστάρεις σκούτερ με ABS Antispin ASDXLVR και τούρμπο! Εγώ το
    σκούτερ δεν το γουστάρω και δε θα το πάρω χίλια καλά παραπάνω από μια μηχανή να προσφέρει
    πως να το κάνουμε δηλαδή?????????????
    Φτάνει πια μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι το σκούτερ είναι καλύτερο από μια μηχανή
    αυτό το κρίνει ο κάθε ένας ανάλογα με τα γούστα του και τις ανάγκες του!

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15

Κανόνες δημοσιεύσεων