Ελα να ξυπναμε σιγα σιγα!Καλημερα στους ξενυχτηδες.Η αμαξοστοιχεια DRZ Πατρα-Αθηνα-ΠΑρνηθα αναχωρει!!!!'Μεραααααα!!!!!![]()
Ελα να ξυπναμε σιγα σιγα!Καλημερα στους ξενυχτηδες.Η αμαξοστοιχεια DRZ Πατρα-Αθηνα-ΠΑρνηθα αναχωρει!!!!'Μεραααααα!!!!!![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
:hypnotize![]()
![]()
αντε οι ξενυχτηδες να ξυπνανεεεε :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
:hypnotize![]()
![]()
ντριιιιιννννννννν!!!!!!!!!!!!!
σηκω ντεεεε!:a28:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Το σπαστήρι είναι από Αγ. Παρασκευή, δυτικά πρός Σκούρτα και διαρκεί περίπου 3.5 χλμ
Δεν θυμαμαι αν ησουν μαζι, οταν την ειχαμε ξανακανει περυσι ...![]()
Σιγουρα ηταν ο ΜητσοςΚαναρια ...![]()
Θελει λιγο προσοχη, για τι ειναι κατηφορικο σπαστηρι με καρφωτη πετρα και το χει ροτερο (τωρα το χειμωνα) ειναι οτι ειναι ΚΡΥΜΕΝΗ απο τις λασπες.![]()
Δεν το λεω για να σας τρομαξω, αλλα απλα για να προσεξετε λιγο παραπανω το συγκεκριμενο σημειο και να ΜΗΝ βιαστειτε ... :smilea:
Κατα τα αλλα ...
Καλο δρομο να 'χετε και καλα να περασετε !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν θυμαμαι αν ησουν μαζι, οταν την ειχαμε ξανακανει περυσι ...![]()
Σιγουρα ηταν ο ΜητσοςΚαναρια ...![]()
Θελει λιγο προσοχη, για τι ειναι κατηφορικο σπαστηρι με καρφωτη πετρα και το χει ροτερο (τωρα το χειμωνα) ειναι οτι ειναι ΚΡΥΜΕΝΗ απο τις λασπες.![]()
Δεν το λεω για να σας τρομαξω, αλλα απλα για να προσεξετε λιγο παραπανω το συγκεκριμενο σημειο και να ΜΗΝ βιαστειτε ... :smilea:
Κατα τα αλλα ...
Καλο δρομο να 'χετε και καλα να περασετε !!!
![]()
![]()
![]()
Ε, αφού ήμουν πέρσι, είπα φετος να μήν πάω...
Άσε, του χρόνου πάλι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Ολα υπέροχα...
![]()
![]()
![]()
η διαδρομή είχε απ'όλα...
φλαταδουρες
πετρα
λάσπες
καταλήξαμε Ψάθα ...
η θάλασσα λάδι
παρέα με έναν σκύλο, μια γάτα, και δέκα πάπιες!
ωραια ειναι τελικά να διασχίζεις όρη...![]()
κανένα απρόοπτο δεν υπήρξε, ο τρελοΛαμιώτης Vstrommer71 κατα κοσμον Γιάννης είναι καθ'οδόν για Πάτρα...
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
![]()
Μολις επεστρεψα και εγω. Η βολτα ηταν καλυτερη απο οτι υπολογιζα. Αν και κρυο η μερα ηταν τελεια. Για την παρεα να μην λεμε καθε φορα τα ιδια.
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
'Ολα υπέροχα...
![]()
![]()
![]()
η διαδρομή είχε απ'όλα...
φλαταδουρες
πετρα
λάσπες
καταλήξαμε Ψάθα ...
η θάλασσα λάδι
παρέα με έναν σκύλο, μια γάτα, και δέκα πάπιες!
ωραια ειναι τελικά να διασχίζεις όρη...![]()
κανένα απρόοπτο δεν υπήρξε, ο τρελοΛαμιώτης Vstrommer71 κατα κοσμον Γιάννης είναι καθ'οδόν για Πάτρα...
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι κλαίς Μωρή εσυ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
![]()
δε θα έρθεις αύριο;
ειπαμε αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν ως τα χωμάτινα Χριστούγεννα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τι κλαίς Μωρή εσυ;
δε θα έρθεις αύριο;
ειπαμε αυτά τα Χριστούγεννα θα μείνουν ως τα χωμάτινα Χριστούγεννα!![]()
Δουλεύω ρε συ και απόψε, το πρωί πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο και μετά έχω κοινωνικές υποχρεώσεις!
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω πάλι!
![]()
κριμα , τελευταια ευκαιρια την Τριτη , αλλα θα ειναι μαλλον πολυ σκληροπυρηνικο :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δουλεύω ρε συ και απόψε, το πρωί πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο και μετά έχω κοινωνικές υποχρεώσεις!
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω πάλι!
![]()
Απ' όλα είχε, πλούσια τα ελέη και απολαυστικά. Μόνο που αφήσαμε μία εκκρεμότητα.
Στο εν λόγω σημείο που χάνεται ο δρόμος γιά 300 μέτρα είναι κλασσική περίπτωση όπου η φύση παίρνει τον δρόμο πίσω. Ο χωματόδρομος στενεύει στα 2 μέτρα, έχουν αρχίσει να φυτρώνουν θάμνοι και παντού υπάρχουν πέτρες που έχουν πέσει από πάνω. Λίγο πιό κάτω κάμποσοι πεσμένοι κορμοί αποκλείουν την διέλευση και ο μόνος τρόπος να περάσεις είναι να τραβερσάσεις την πλαγιά. Πιό κάτω τα πράγματα δυσκολεύουναλλά ένεκα που "τσιμπήσαμε" στην πορεία και τρείς εντουράδες από την Μαλακάσα η παρέα παραέγινε μεγάλη και χρόνος δεν ήταν αρκετός γιά να μπλέξουμε σε τέτοιες ιστορίες.
We 'll be back![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
We 'll be back![]()
όπως και δήποτε!![]()
σχοινιά να πάρουμε, και καμμία τροχαλία! :wacko:
Όταν συναντήσαμε τους τρείς εντουράδες από την Μαλακάσα κάναμε μία στάση γιά να πιούμε έναν καφέ και να γνωριστούμε πριν συνεχίσουμε παρέα. Κάποια στιγμή ο ένας από τους τρείς βγάζει το κράνος και μένουμε όλοι μ@λ@κες..
Ο ΤΥΠΟΣ (Θοδωρής) ΕΙΝΑΙ 72 ΕΤΩΝ!!!![]()
ο εξοπλισμός του πρέπει να είχε την ίδια ηλικία με τον ίδιο και το μοναδικό που τα συγκρατούσε όλα μαζί ήταν ζιπάκια, σύρματα και σπάγγοι.
![]()
![]()
Μολις εφτασα σπιτι.Παω να ισιωσω τωρα το....κουρασμενο καρμακι μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραια βολτα!Αντε και στο...επαναβολτειν![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai