Είπαν και οι δύο κι αφού κοιτάχτηκαν...
στράφηκαν προς το δάσος κι εξαφανίστηκαν!!!
Είπαν και οι δύο κι αφού κοιτάχτηκαν...
στράφηκαν προς το δάσος κι εξαφανίστηκαν!!!
ψιτ..."κοκκινοσκουφίτσα-alximistis"....για πρόσεχε καλύτερα , γιατί οι λύκοι μπορεί να έχουν διαφορετικές "προβιές" (Gandalf-trooper) αλλά η "λεία" δεν έχει χρώμα. Να προσέχεις μέσα στο "δάσος"....χαχαχαχαχαχαχα...![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ψιτ..."κοκκινοσκουφίτσα-alximistis"....για πρόσεχε καλύτερα , γιατί οι λύκοι μπορεί να έχουν διαφορετικές "προβιές" (Gandalf-trooper) αλλά η "λεία" δεν έχει χρώμα. Να προσέχεις μέσα στο "δάσος"....χαχαχαχαχαχαχα...![]()
Gandalf
Φίλε μου ουδέποτε οι λείες είχαν χρώμα.
Νόμος της φύσης!
Κι εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε λεία την Κυριακή!
Για το γαμώτο και μόνο.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
βρε alximistis, είσαι και συνάδελφος ΑΕΚτζής...
χεχεχεχε...
μην πέφτεις στην "παγίδα"... πες μου τι θα αλλάξει για εμάς την επόμενη μέρα αν κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ... ακόμα και με ευρύ σκορ;
Θα κάνουμε προπονητικό κέντρο;... θα πάρουμε τον Ροναλντίνιο;.... θα γίνουμε υποψήφιοι για Ευρωπαϊκά κατσαρολικά;....
Μην γίνεσαι "γαύρος" ρε χαζέ! Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα γίνει εντός... καλό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα , δεν λέω... δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου...
Αλλά για μένα πιο ωραία θα ήταν να ήμουν τώρα στους 16 του CH.L παρά η κούπα μέσα. Αν παίξεις καλά είσαι έτοιμος για όλα.
Έτσι αν η ΑΕΚ παίξει όπως με Μίλαν και της κάτσει η ευκαιρία , θα το πάρει το παιχνιδάκι... αν παίξει όπως με Ηρακλή και Χαϊδάρι... να πάρουμε μια σακούλα να βάλουμε τα τεμμάχια που θα φάμε.
Για αυτό σου λέω... μακάρι να παίξουμε καλή μπάλα... το αν θα πάρουμε το derby ή οχι , είναι δευτερεύων για μένα (οχι ασήμαντο πάντως!)... πάντοτε ήταν και είναι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΙ..........Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η πιστη σου οτι εμεις ειμαστε οι βρωμικοι και εσεις οι καθαροι ειναι τουλαχιστον αξια σεβασμου !!!
![]()
![]()
![]()
Καί ζήτω ό νόμος τού δυνατού......ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ.....
Δέν θά έμπαινα ποτέ στή διαδικασία........νά δικαιολογώ τόν έαυτό μου...
καί νά ίσοπεδώνω πράμματα καί καταστάσεις.......ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ......
Άκόμα καί ή όμάδα πού διαλέγουμε...........
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ.........
Καί όμως έμείς οί πολλοί φίλαθλοι τής ΑΕΚ.........ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ......!!!!!!!!
Καί θά γελάγαμε πολύ μά πάρα πολύ μέ τέτοιους ...ΤΙΤΛΟΥΣ.....
Όπως τότε πού κράζαμε τόν Τσιάρτα νά βγάλει.....ΕΞΩ....ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ
ΠΕΝΑΛΤΥ........στόν άγώνα μέ τόν ΠΑΟΚ γιατί τό κοράκι μάς τό χάριζε έπειδή
τήν προηγούμενη Κυριακή μάς είχαν ΣΦΑΞΕΙ.......ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ...????
Νά σού θυμίσω καί έκείνο τό χέρι πού σήκωσε ό πρόεδρος μας,όταν έστειλε
τή μπάλλα στό πλεκτό...???
ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.......ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ......μέ τόν δικό σας....
ΑΛΛΑ..........γαύρος ών...........
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..............ΠΟΤΕ........
έκτός άν περιμένεις ...ΠΟΤΕ τόν Γεωργάτο νά βγεί καί νά πεί....ναί ρέ έπρεπε νά άποβληθώ
καί όχι........έλα μωρέ τί κλαίγεστε....:rotflmao:
Βλέπεις..???? σάς μεταδόσανε τό ίδιο.....ΣΚΕΠΤΙΚΟ.......
Ό δυνατός κερδίζει καί όλοι.....ΚΛΕΒΟΥΜΕ......άλλος λιγώτερο άλλος περισσότερο.....
ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ..............!!!!!!!!!!!!!!!
ολη σου η ζωη ετσι ειναι.και ειναι πολυ κριμα να εθελοτυφλεις !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΙ..........
Καί ζήτω ό νόμος τού δυνατού......ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ.....
Δέν θά έμπαινα ποτέ στή διαδικασία........νά δικαιολογώ τόν έαυτό μου...
καί νά ίσοπεδώνω πράμματα καί καταστάσεις.......ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ......
Άκόμα καί ή όμάδα πού διαλέγουμε...........
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ.........
Καί όμως έμείς οί πολλοί φίλαθλοι τής ΑΕΚ.........ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ......!!!!!!!!
Καί θά γελάγαμε πολύ μά πάρα πολύ μέ τέτοιους ...ΤΙΤΛΟΥΣ.....
Όπως τότε πού κράζαμε τόν Τσιάρτα νά βγάλει.....ΕΞΩ....ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ
ΠΕΝΑΛΤΥ........στόν άγώνα μέ τόν ΠΑΟΚ γιατί τό κοράκι μάς τό χάριζε έπειδή
τήν προηγούμενη Κυριακή μάς είχαν ΣΦΑΞΕΙ.......ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ...????
Νά σού θυμίσω καί έκείνο τό χέρι πού σήκωσε ό πρόεδρος μας,όταν έστειλε
τή μπάλλα στό πλεκτό...???
ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.......ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ......μέ τόν δικό σας....
ΑΛΛΑ..........γαύρος ών...........
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..............ΠΟΤΕ........
έκτός άν περιμένεις ...ΠΟΤΕ τόν Γεωργάτο νά βγεί καί νά πεί....ναί ρέ έπρεπε νά άποβληθώ
καί όχι........έλα μωρέ τί κλαίγεστε....:rotflmao:
Βλέπεις..???? σάς μεταδόσανε τό ίδιο.....ΣΚΕΠΤΙΚΟ.......
Ό δυνατός κερδίζει καί όλοι.....ΚΛΕΒΟΥΜΕ......άλλος λιγώτερο άλλος περισσότερο.....
ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟ..............!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ κλεβουμε !!!!!!!
αλλος λιγοτερο,αλλος περισσοτερο και ο δυνατος κερδιζει !!!!
αυτον το κοσμο μας εδωσε η γενια σου !!!
απλα να σου θυμισω οτι εγω ειμαι γαυρος απο τοτε που ο πελεκυς του δυνατου επεφτε στο κεφαλι μου για μια 10ετια!!!εβαλα μυαλο λοιπον !!!!!εσεις μας βαλατε μυαλο !!!!!οταν πηγαιναμε με το σταυρο στο χερι τρωγαμε σφαλιαρες !!!ποιος το εκτιμησε αυτο???κανεις!ποιος φωναξε για τις απειλες του βαρδινογιαννη στον μπατσο στη φυσουνα του οακα εκτος απο εμας???κανεις!!!!
ποιος μιλησε για μαντζαβελακη,πουμπλη(ροτσα),λεφτα μες στα λουλουδια εκτος απο εμας????κανεις!!!
μια ζωη τα γιουσουφακια εισασταν!!!!!μη μας μιλατε λοιπον για δικαιοσυνες και κουραφεξαλα!!!για μπαλα και μλκιες!!!!για χαμενα πεναλτυ και σφαγες!!!!!
μπορουμε να μιλαμε για ωρες για τον αξιοτιμο κυριο τραχανα,μελισανιδη και τον τεραστιο μακαρο σας!!!!!!για την φλοριτζιναλ και τους χατζηχριστους σας.η ιστορια σας ζεχνει!!!!αφηστε τα κροκοδειλια δακρυα και δειτε την αληθεια καταματα!!!!3 πρωταθληματα για την πρασινια,1 για την κιτρινια!!!!!τωρα στην απο κατω και κλααααααμα η κυρια αδερφακι μου οπως θα ελεγε και ο πατριωρης σου!!!!
+8...χαιρετισματα απο το λιμανι που σας πονα...και ξανα και ξανα και ξανα !!!!!!!!!!
![]()
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ............Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ολη σου η ζωη ετσι ειναι.και ειναι πολυ κριμα να εθελοτυφλεις !!!!
ΟΛΟΙ κλεβουμε !!!!!!!
αλλος λιγοτερο,αλλος περισσοτερο και ο δυνατος κερδιζει !!!!
αυτον το κοσμο μας εδωσε η γενια σου !!!
απλα να σου θυμισω οτι εγω ειμαι γαυρος απο τοτε που ο πελεκυς του δυνατου επεφτε στο κεφαλι μου για μια 10ετια!!!εβαλα μυαλο λοιπον !!!!!εσεις μας βαλατε μυαλο !!!!!οταν πηγαιναμε με το σταυρο στο χερι τρωγαμε σφαλιαρες !!!ποιος το εκτιμησε αυτο???κανεις!ποιος φωναξε για τις απειλες του βαρδινογιαννη στον μπατσο στη φυσουνα του οακα εκτος απο εμας???κανεις!!!!
ποιος μιλησε για μαντζαβελακη,πουμπλη(ροτσα),λεφτα μες στα λουλουδια εκτος απο εμας????κανεις!!!
μια ζωη τα γιουσουφακια εισασταν!!!!!μη μας μιλατε λοιπον για δικαιοσυνες και κουραφεξαλα!!!για μπαλα και μλκιες!!!!για χαμενα πεναλτυ και σφαγες!!!!!
μπορουμε να μιλαμε για ωρες για τον αξιοτιμο κυριο τραχανα,μελισανιδη και τον τεραστιο μακαρο σας!!!!!!για την φλοριτζιναλ και τους χατζηχριστους σας.η ιστορια σας ζεχνει!!!!αφηστε τα κροκοδειλια δακρυα και δειτε την αληθεια καταματα!!!!3 πρωταθληματα για την πρασινια,1 για την κιτρινια!!!!!τωρα στην απο κατω και κλααααααμα η κυρια αδερφακι μου οπως θα ελεγε και ο πατριωρης σου!!!!
+8...χαιρετισματα απο το λιμανι που σας πονα...και ξανα και ξανα και ξανα !!!!!!!!!!
![]()
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.........
Δέν μπορεί ή γενιά τού φραπέ καί τού παντεσπάνι νά έχει άποψη γιά μάς...........
Άδιαπραγμάτευτο θέμα πού ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.......γιατί αύτά ..ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ......
έκτός άν τά ζήσεις.............
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ
Τώρα γιά νά πιάσουμε τά ποδοσφαιρικά συνεχίζεις τήν τακτική τού ......
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στό ίδιο καζάνι....
Συγχίστηκες καί τά άνακάτεψες όλα...........
Όταν ήσουν άγέννητος ένα σύνθημα δονούσε τά γήπεδα τής χώρας.....
.............................ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....!!!!!!!!!!!!!
Δέν περιμέναμε νά γεννηθείς έσύ νά μάθουμε γιά τήν άδικία....!!!!!!!!!!
Ξέρεις πόσα όργια κάνατε τήν περίοδο τής δεκαετούς σας άνυποληψίας.....????
Ήσουν μικρός καί τί νά λέμε...???
Όσο γιά τήν προπαίδεια τό 1 στά τρία......ΑΣΤΕΙΟ......
Ένα άπό αύτά ήταν καί κείνο μέ τό Καραγκιοζόπουλο.....!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..???
Καί σέ κείνο τό μάτς λιγώτεροι ήμασταν....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ......ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ .....άπό σάς καί τούς πράσινους...
Δέν νομίζω πώς έχει νόημα άλλο ή σοβαρή κουβέντα, μπορούμε νά συνεχίσουμε
τίς μαλακιούλες γιατί ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ......δείχνει μιά στάση ζωής.....
Α..........ό Τροχανάς παραπληροφόρηση..........έφαγε πολύ πήδημα καί είχε καί όμαδάρα...
Βγάλτε καί καμμιά 10 πρωταθλήματα καί κανά 2-3 κύπελλα άπό τό βαλιτσάκι τού άλλου
προέδρου σας.....ΔΥΝΑΤΟΙ........
ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.............
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑΧΕΤΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ......
Όποιος καί νά πέρασε άπό τήν ΑΕΚ έμείς οί φίλαθλοι τής..........
ΟΥΤΕ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.........
Κι άν κάποιες φορές μάς σπρώξανε καί μάς...........μέ τούς μικρούς.....κι όχι μέ
σάς τούς δυό
δέν είπαμε ποτέ...........
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...................
ΠΑΡΑ ΝΙΩΣΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ
Όσο καί νά σού φαίνεται παράξενο καί περίεργο αύτό πού λές έσύ κλάψα ή γενιά μου......
τό λέει..............
ΑΡΧΗ ΑΞΙΑ καί ΗΘΟΣ.................
Λέξεις πού ή δικιά σου τίς άντικατέστησε μέ τό
ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΡΩΝ καί ΑΛΑΖΩΝ...............
![]()
Trooper,
Δεν θα συμμετέχω στην διαφωνία σας, αλλά μου κάνει εντύπωση ο συλλογισμός σου.
"Έτσι τα βρήκαμε , μας είχαν κάνει το έτσι... το αλλιώς...μας πηδούσαν για μια δεκαετία, κτλ. Για αυτό λέει και εμείς θα το συνεχίσουμε το κακό και τα σκατά αλλά υπέρ μας."
Αν φίλε μου , σκεφτόμασταν όλοι έτσι στην πραγματική μας ζωή, ....Γ@Μ@ ΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
Η λογική που λέει οτι έτσι τα βρήκα και επειδή μου έκανες εσύ αυτό , εγώ θα στο επιστρέψω με τον ίδιο τρόπο ή και δεκαπλάσιο, είναι τουλάχιστον ατυχής, για να μην πω κάτι πιο βαρύ.
Αυτή η παρατήρηση μου είναι πέρα απο οπαδικά συναισθήματα. Μου έκανε απλά εντύπωση που το έθιξες σαν νοοτροπίας βιωμάτων της καθημερινότητας.
Gandalf
τη γενια σου και τα καλα της...θα τα κρινουνε οι επομενες γενιες...εμεις σας γηροκομουμε βλεπεις...νομος της φυσης...αρα μπορω να κρινω,να επικρινω και να κατακρινω ολα τα καλα και τα κακα!!!μαλλον δεν καταλαβες τι σου ειπα.......η γενια του καφε εχει μονο 2 ωρες για καφε μια και η δικια σου η γενια εβαλε τα παιδια να τρεχουνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ,κυνηγοντας χαρτια.φτιαχνοντας ετσι τη παιδεια που η γνωση ειναι επιλεκτικη (μαντεψε ποιος την επιλεγει).καταστρεφοντας καθε αλανα,γηπεδο,χωρο και χρονο να ξεδωσουνε αυτοι που απαιτεις να μη σε πιασουνε στο στομα τους !!!!ποτε κουβεντιασε η γενια σου με τη δικια μου???πα;ντα το πρωτο που επεφτε στο τραπεζι ητανε <<εσεις δε μπορειτε να μιλησετε μαζι μας.εμεις καναμε το πολυτεχνειο>> για να παρετε καθημερινα τις απαντησεις στα δελτια ειδησεων.ταραχες,μολοτοφ,αλεξ,παιδικη παραβατικοτητα κλπ κλπ.αστο λαζαρε.σκατα τα κανατε !!!μας κανατε να απαιτουμε!!!και αν δεν γινετε αυτο που απαιτουμε βγενουμε και παραπονουμενοι!!!ο ωχαδερφισμος ο δικος μας προεκυψε απο τα η λογικη τη δικια σας <<να μη του λειψει τπτ του παιδιου>> και απο την απληστια σας (σπιτια,αυτοκηνιτα,μηχανες,σκαφη,εξοχικα)Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ............
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.........
Δέν μπορεί ή γενιά τού φραπέ καί τού παντεσπάνι νά έχει άποψη γιά μάς...........
Άδιαπραγμάτευτο θέμα πού ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.......γιατί αύτά ..ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ......
έκτός άν τά ζήσεις.............
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ
Τώρα γιά νά πιάσουμε τά ποδοσφαιρικά συνεχίζεις τήν τακτική τού ......
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στό ίδιο καζάνι....
Συγχίστηκες καί τά άνακάτεψες όλα...........
Όταν ήσουν άγέννητος ένα σύνθημα δονούσε τά γήπεδα τής χώρας.....
.............................ΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....!!!!!!!!!!!!!
Δέν περιμέναμε νά γεννηθείς έσύ νά μάθουμε γιά τήν άδικία....!!!!!!!!!!
Ξέρεις πόσα όργια κάνατε τήν περίοδο τής δεκαετούς σας άνυποληψίας.....????
Ήσουν μικρός καί τί νά λέμε...???
Όσο γιά τήν προπαίδεια τό 1 στά τρία......ΑΣΤΕΙΟ......
Ένα άπό αύτά ήταν καί κείνο μέ τό Καραγκιοζόπουλο.....!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..???
Καί σέ κείνο τό μάτς λιγώτεροι ήμασταν....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΜΕ ......ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ .....άπό σάς καί τούς πράσινους...
Δέν νομίζω πώς έχει νόημα άλλο ή σοβαρή κουβέντα, μπορούμε νά συνεχίσουμε
τίς μαλακιούλες γιατί ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ......δείχνει μιά στάση ζωής.....
Α..........ό Τροχανάς παραπληροφόρηση..........έφαγε πολύ πήδημα καί είχε καί όμαδάρα...
Βγάλτε καί καμμιά 10 πρωταθλήματα καί κανά 2-3 κύπελλα άπό τό βαλιτσάκι τού άλλου
προέδρου σας.....ΔΥΝΑΤΟΙ........
ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.............
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑΧΕΤΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ......
Όποιος καί νά πέρασε άπό τήν ΑΕΚ έμείς οί φίλαθλοι τής..........
ΟΥΤΕ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.........
Κι άν κάποιες φορές μάς σπρώξανε καί μάς...........μέ τούς μικρούς.....κι όχι μέ
σάς τούς δυό
δέν είπαμε ποτέ...........
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...................
ΠΑΡΑ ΝΙΩΣΑΜΕ ΝΤΡΟΠΗ
Όσο καί νά σού φαίνεται παράξενο καί περίεργο αύτό πού λές έσύ κλάψα ή γενιά μου......
τό λέει..............
ΑΡΧΗ ΑΞΙΑ καί ΗΘΟΣ.................
Λέξεις πού ή δικιά σου τίς άντικατέστησε μέ τό
ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΡΩΝ καί ΑΛΑΖΩΝ...............
![]()
παμε τωρα στη μπαλα....
επειδη μαλλον δεν εχεις καταλαβει τπτ για μενα...
ξυπνα βασιληηηηηηηηηηηηηηη
ο ρομαντισμος εχει χαθει πολλα χρονια τωρα !!!!!!!!!!!!
φραγκα παιζουνε και μαλιστα πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!
ειστε χωμενοι οσο και εμεις....καποτε χαρισανε λεφτα στον ολυμπιακο και μου βγηκατε ολα τα τσε γκε βαρακια και φωναζατε οτι πρεπει να υποβιβαστουμε!!!σωστα κατ εμε!!!!δε θυμαμαι να ειπατε τπτ για υποβιβασμους και για την ομαδα σας με το αρθρο 44 (δε συνεφερε ε?)
επισης να σου θυμισω οτι και το συνθηματακι που ανεφερες εμεις το φωναζαμε!!!
η μπαλα δειχνει σταση ζωης αν δεν εχει τπτ αλλο να δειξει
δε μου λες....ρε ομαδαρα με υποληψη....τον καφε απο το σουπερ μαρκετ τον πηρατε???? μια βδομαδα πριν το ματς????καλοπιοτος!!!εκει δεν εγινε κανα νταραβερι ε...ε οχι βεβαια...εσεις εισαστε η αεκ!!!
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ...............................ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΩΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
ΜΑΓΕ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Trooper,
Δεν θα συμμετέχω στην διαφωνία σας, αλλά μου κάνει εντύπωση ο συλλογισμός σου.
"Έτσι τα βρήκαμε , μας είχαν κάνει το έτσι... το αλλιώς...μας πηδούσαν για μια δεκαετία, κτλ. Για αυτό λέει και εμείς θα το συνεχίσουμε το κακό και τα σκατά αλλά υπέρ μας."
Αν φίλε μου , σκεφτόμασταν όλοι έτσι στην πραγματική μας ζωή, ....Γ@Μ@ ΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
Η λογική που λέει οτι έτσι τα βρήκα και επειδή μου έκανες εσύ αυτό , εγώ θα στο επιστρέψω με τον ίδιο τρόπο ή και δεκαπλάσιο, είναι τουλάχιστον ατυχής, για να μην πω κάτι πιο βαρύ.
Αυτή η παρατήρηση μου είναι πέρα απο οπαδικά συναισθήματα. Μου έκανε απλά εντύπωση που το έθιξες σαν νοοτροπίας βιωμάτων της καθημερινότητας.
Gandalf
η ζωη σου δε ξερω πως ειναι...αλλα σε γενικες γραμμες η ζωη ολων οσων μιλαω ειναι Γ@Μ@ ΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
και επειδη δεν μπορω τις ηθικολογιες κατσε εσυ να φας το αγγουρι χωρις να κερδιζεις τπτ και μετα ελα να μου το παιξεις ηθικος.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΦΕΛΗ !!!!!!
ΑΡΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΕΜΠΕΙΝΕ ΛΙΓΟ...ΟΧΙ ΟΛΟ !!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟ !!!!!!!!!!!
και δεδομενου οτι πλεον στο γηπεδο δεν παιζει η γενια της φανελας αλλα του χρηματος....οι ομαδες μας ειναι πλυντηρια και οι παιχτες μαριονετες !!!
αυτο λεω απλα μαγε.τπτ περισσοτερο.
σημειωση
καλα σας εχει ο οικ0ο τελικα...........
μπαινει λεει τις μλκιες του, κανει την πλακα του, σας γραφει στα @@ του και φευγει!!!
μαλλον εγω ειμαι ο μαλακας που ενω το σοβαρευετε καθομαι και ασχολουμε και απανταω...
σορρυ παιδες (ιρινιαα,μαγε)
απο δω και περα θα μιλατε μονοι σας.θα ερχομαι θα σας λεω οτι σας εχω και σας κανω και σας δειχνω και θα σας γραφω κανονικα!
γιατι????
γιατι εισαστε οι μοναδικοι που δεν ξερετε να κανετε πλακα.το γυρνατε στο σοβαρο και θιγετε ανθρωπους που δεν εχετε συναντησει ποτε στη ζωη σας.και προκειμενου να καθομαστε να χαλαμε φαια ουσια θα ακουτε ενα :
αντε γεια, πουτσα παλι και τα σχετικα και καθηστε να κοπανιεστε!!!
![]()
καταρχάς κάνεις ενα λάθος...
Σου είπα εξαρχής οτι δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου , οτι ΠΡΕΠΕΙ να υπερισχύει ο δυνατός πάντα και παντού (να "σπρώχνεται" αν θες), σε σχέση όμως με την πραγματικότητα αφου το ενστερνίζεσαι σαν τρόπο ζωής (μόνος σου το είπες).
Και σου λεώ πέρα απο τα οπαδικά,
Γιατί διαμαρτύρεσαι τότε σαν μοτοσυκλετιστής οτι σε γράφουν στα παπάρια τους οι αρμόδιοι ενώ στην πραγματικότητα είναι οι "ισχυρότεροι" και σε/με/μας πηδάνε;
Γιατί διαμαρτύρεσαι στο αφεντικό σου , (όποιο και αν είναι αυτό)ή στον πελάτη σου, και θες περισσότερα δικαιώματα/χρήματα ενώ στην πραγματικότητα εφαρμόζεται αυτό που ενστερνίζεσαι σαν δόγμα; ..." ο κατά περίπτωση ισχυρός , είναι εκείνος που έχει δίκαιο και δικαίωμα στο καλύτερο;"
Ο λόγος που σε ρωτώ σοβαρά, είναι γιατί αντίθετα με ότι πιστεύεις σέβομαι την γνώμη σου και πραγματικά περιμένω μια σοβαρή απάντηση απο ενα σκεπτόμενο άνθρωπο.
Απο τον oiko και λοιπούς άλλους ομοιδεάτες, είναι σαν να κοιτάω ενα πιτσιρίκι που φωνάζει απλά για να φωνάζει εξού και δεν του δίνω σημασία ... με λίγα λόγια... ανάξια αναφοράς τα σχόλια τους.
Σε αντίθεση με τα δικά σου , που πολλές φορές σου έχω πεί οτι τα σέβομαι.
Αν τώρα κατατάσσεις τον εαυτό σου , στην ίδια κατηγορία με τον Oiko , εσκεμμένα για την αποφυγή κάποιας σοβαρής ερώτησης (ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ) ....πάσο!! Δεν το συνεχίζω , τότε.
Gandalf
γαμωτο...με τρωει ο κωλος μου και δεν μπορω να αντισταθω σε σοβαρη κουβεντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
καταρχάς κάνεις ενα λάθος...
Σου είπα εξαρχής οτι δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου , οτι ΠΡΕΠΕΙ να υπερισχύει ο δυνατός πάντα και παντού (να "σπρώχνεται" αν θες), σε σχέση όμως με την πραγματικότητα αφου το ενστερνίζεσαι σαν τρόπο ζωής (μόνος σου το είπες).
Και σου λεώ πέρα απο τα οπαδικά,
Γιατί διαμαρτύρεσαι τότε σαν μοτοσυκλετιστής οτι σε γράφουν στα παπάρια τους οι αρμόδιοι ενώ στην πραγματικότητα είναι οι "ισχυρότεροι" και σε/με/μας πηδάνε;
Γιατί διαμαρτύρεσαι στο αφεντικό σου , (όποιο και αν είναι αυτό)ή στον πελάτη σου, και θες περισσότερα δικαιώματα/χρήματα ενώ στην πραγματικότητα εφαρμόζεται αυτό που ενστερνίζεσαι σαν δόγμα; ..." ο κατά περίπτωση ισχυρός , είναι εκείνος που έχει δίκαιο και δικαίωμα στο καλύτερο;"
Ο λόγος που σε ρωτώ σοβαρά, είναι γιατί αντίθετα με ότι πιστεύεις σέβομαι την γνώμη σου και πραγματικά περιμένω μια σοβαρή απάντηση απο ενα σκεπτόμενο άνθρωπο.
Απο τον oiko και λοιπούς άλλους ομοιδεάτες, είναι σαν να κοιτάω ενα πιτσιρίκι που φωνάζει απλά για να φωνάζει εξού και δεν του δίνω σημασία ... με λίγα λόγια... ανάξια αναφοράς τα σχόλια τους.
Σε αντίθεση με τα δικά σου , που πολλές φορές σου έχω πεί οτι τα σέβομαι.
Αν τώρα κατατάσσεις τον εαυτό σου , στην ίδια κατηγορία με τον Oiko , εσκεμμένα για την αποφυγή κάποιας σοβαρής ερώτησης (ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ) ....πάσο!! Δεν το συνεχίζω , τότε.
Gandalf
θα σου απαντησω λοιπον σοβαροτατα!
λοιπον...το να προσπαθει κανεις να πολεμησει την αδικια,τον βαζει ταυτοχρονα στο ιδιο <<στρατοπεδο>> με εμενα.και εγω πολεμιος της αδικιας ειμαι μαγε αλλα μιλαμε για τα σοβαρα προβληματα που αντιμετωπιζουμε στη ζωη μας,οπως αυτα που προανεφερες.βεβαια η αληθεια ειναι οτι οσο και αν θες να καταπολεμησεις την αδικια που δεχεται ο εαυτος σου,την ιδια στιγμη η θεση σου αδικει αλλους.δεν ενστερνιζομαι τπτ παρα την αληθεια.και η αληθεια ειναι οτι ζουμε σε μια αδικη κοινωνια και το να προσπαθουμε να διωρθωσουμε καποια κακως κειμενα ειναι θεμιτο αλλα μη ξεχναμε οτι προσπαθουμε να βελτιωσουμε κακως κειμενα και αδικιες που δεχομαστε εμεις.ακομα και αν καταφερουμε καποια πραγματα να τα αλλαξουμε,δεν σημαινει οτι πολεμησαμε το αδικο!πολεμησαμε το αδικο που συμφερει εμας!και ξαναλεω οτι ακομα και τοτε η θεση μας θα αδικει καποιους αλλους,καπου αλλου ισως.
στα οπαδικα τωρα.........
περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες του ρομαντισμου!
οι ομαδες μας ειναι για να περναμε την ωρα μας και να κανουμε πλακα.αυτοι εκει κονομανε και στηνουνε χωρις κανεναν ηθικο φραγμο! ΟΛΟΙ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ!!!!!!!!
προσωπικα δεν εχω θιξει ποτε θεμα αξιων εναντι κανενος ατομου επειδη ειναι αεκ,παο,παοκ.
και το να βγαινει ο καθενας και να λεει ο τι εγω ειμαι αεκ,παο,οσφπ γιατι εχω μια θεση στη ζωη μου εναντια στην αδικια...ε ειναι για μενα τουλαχιστον γελοιο!!!
προσωπικα κανω τη πλακα μου.χαιρομαι οταν η ομαδα μου κερδιζει δικαια αν και ο θιασος του ποδοσφαιρου καποιες φορες ειναι τοσο καλα στημενος που δεν ειναι ευκολο να διακρινει κανεις το στημενο απο το μη στημενο!σαφως και δε μου αρεσει να κερδιζω πετσινα.φυσικα και θα προτιμουσα να χανω!αλλα ητε το θελεις ητε οχι ετσι δουλευει αυτη η μηχανη και δεν μπορεις να την αλλαξεις.
ελπιζω να σε καλυψα.αν οχι πες μου τι απορειες εχεις και θα προσπαθησω να σου δωσω απαντησεις.
![]()
νομίζω οτι κάπου έχεις λάθος (προσωπική άποψη)...
Το οτι εσύ ή εγώ , είμαστε σε μια θέση εργασίας (για παράδειγμα..μιας και σχετίζεται και με το οικονομικό!) που προσωπικά τουλάχιστον ξόδεψα 10-15 χρόνια, σε θεωρίες και εμπειρίες να την κατακτήσω, μόνο αδικία εις βάρος άλλων δεν μπορώ να την πω.
Παρόλα αυτά, δουλεύω/ουμε με ενα μισθό που δεν ικανοποιεί (το 99% όλων μας) και δεν μιλώ για τρελές απαιτήσεις... για τα βασικά μιλάμε.
Δουλεύουμε για να κερδίζουν , κατά κύριο λόγο , άλλοι απο τις υπηρεσίες μας, με ενα πραγματικά άδικο τρόπο, καθώς πίστεψε με οτι κανένας απο αυτούς , δεν κατέχει τα δικά σου/δικά μου εφόδια.
Ποιά είναι η διαφορα σε αυτό που είπαμε;.. οτι η αδικία ειναι όντως διάχυτη στο περιβάλλον-κοινωνία. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γυρίσω να πω , οτι είναι σωστό ή είναι ενα δόγμα που το αποδέχομαι σαν status quo για την καθημερινότητα μου.
Και σκεπτόμενος και άλλες απαντήσεις σου , στο παρελθόν , ομολογώ οτι με εξέπληξε λίγο το τι είπες πριν.
Για τα αθλητικά:
110% Μαζί σου... χαβαλέ κάνουμε και κανά πείραγμα ... έχει γίνει σαν την Αμερικάνικη Πάλη ένα πράγμα (WorldWrestlingFederation) που απο έξω κάποιοι ουρλιάζουν και απο μέσα κάποιοι άλλοι κάνουν "χαβαλε" και "πιρουέτες".... αλλοίμονο μην ταυτιστούμε και μαζί τους.περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες του ρομαντισμου!
οι ομαδες μας ειναι για να περναμε την ωρα μας και να κανουμε πλακα.αυτοι εκει κονομανε και στηνουνε χωρις κανεναν ηθικο φραγμο! ΟΛΟΙ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΕΚ,ΠΑΟ,ΟΣΦΠ!!!!!!!!
Gandalf