Ωραιο μεν, αλλα ποοολυ ευαισθητο![]()
Ωραιο μεν, αλλα ποοολυ ευαισθητο![]()
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
τι εννοεις ρε φιλε?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Oτι μεσα σε ενα χρονο απο το βγαλε-βαλε της κουκουλας ειχε φυγει το χρωμα σε μερικα σημεια της ουρας.
Γρατζουνιεται για πλακα, ακομα με νυχια . . . . (σχεδον δηλ . .)
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
μου κανει εντυπωση . μηπως γιατι τα χορνετ ειναι ιατλικα? στο φορ μου το χρωμα ειναι αψογο!
και μια ερωτηση. φιλος με χορνετ του 05 διαπίστωσε ότι ο ενας κινητηρας δουλευει μεν αλλα οχι τοσο σωστα μαλλον. (οι τρεις εξατμισεις καινε οταν δουλευει η μηχανη η μια εξατμιση είναι απλα ζεστη)
μπορεί να φταιει απλά το μπουζί ή το καρμυρατερ να ειναι μπουκωμενο? μπορει κατι χειρότερο?
δεν εχει γνωσεις ο φιλος και γω δεν ειμαι κανας μηχανικος βεβαιως! η μηχανη του ειναι ακομα στην εγγυηση και την εχει με 11000χλμ αλλα καλυπτεται από την εγγυηση μπουκωεμνο καρμυρατερ ή μπουζι ή κατι τετοιο?
μπορει να ειναι το μπουζι αλα και κατα πασα πιθανον να δουλευει τρικυλινδρα εχει τυχει στον alx84 οατν το πρωτοπηρε να το παει κατευθιαν απο εκι που το αγορασε
Το ίδιο είχα κ εγώ. λόγω ακινησίας της μοτό είχε πιάσει μάκα στον κύλινδρο 1.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μου κανει εντυπωση . μηπως γιατι τα χορνετ ειναι ιατλικα? στο φορ μου το χρωμα ειναι αψογο!
και μια ερωτηση. φιλος με χορνετ του 05 διαπίστωσε ότι ο ενας κινητηρας δουλευει μεν αλλα οχι τοσο σωστα μαλλον. (οι τρεις εξατμισεις καινε οταν δουλευει η μηχανη η μια εξατμιση είναι απλα ζεστη)
μπορεί να φταιει απλά το μπουζί ή το καρμυρατερ να ειναι μπουκωμενο? μπορει κατι χειρότερο?
δεν εχει γνωσεις ο φιλος και γω δεν ειμαι κανας μηχανικος βεβαιως! η μηχανη του ειναι ακομα στην εγγυηση και την εχει με 11000χλμ αλλα καλυπτεται από την εγγυηση μπουκωεμνο καρμυρατερ ή μπουζι ή κατι τετοιο?
Αυτό για εμέ που μου το έκανε από καινούριο. τώρα για τον φίλο σου αν το έκανε ξαφνικά δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο. Ας το πάει να το κοιτάξουν![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
καλως. αλλα τι ειναι η ¨μακα¨ρε παιδια?
Η βρωμιά που δεν επιτρέπει στον διακόπτη να κάνει επαφή.![]()
έτσι ακριβώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Η βρωμιά που δεν επιτρέπει στον διακόπτη να κάνει επαφή.![]()
όμως δε μιλούσαμε για διακόπτες!
![]()
![]()
![]()
Ναι.Τελικά ήταν πολύ γενικό το παράδειγμα γι' αυτή την περίπτωση.
![]()
ευχομε καλη χρονια σε ολους και παντα ορθιοι. εχω το hornet 07 , το οποιο μολις εχω τελειωσει το στρωσιμο ,μου φαινεται οτι το μοτερ ειναι τελειως γραμμικο μεχρι τα κοκκινα δεν θα επρεπε να εχει ενα σκαλι οπως τα cbr καπου στις 10rpm?
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -------ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΧΛΜ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!
καλη χρονια και με υγεια πανω απο ολα και με περισοτερα χλμ και εκδρομες
Καλή χρονιά! είναι διαφορετικές μοτό, οπότε μη περιμένεις ίδια απόκριση κινητήρα! Καλοτάξιδο το εργαλείοΑρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ευχομε καλη χρονια σε ολους και παντα ορθιοι. εχω το hornet 07 , το οποιο μολις εχω τελειωσει το στρωσιμο ,μου φαινεται οτι το μοτερ ειναι τελειως γραμμικο μεχρι τα κοκκινα δεν θα επρεπε να εχει ενα σκαλι οπως τα cbr καπου στις 10rpm?![]()
hornetades μου δεστε τα γρηγορα τα κιτρινα http://www.youtube.com/watch?v=ZQT4Z...eature=related και αυτο μετα http://www.youtube.com/watch?v=UZYbqbPLal4&NR=1