Σελίδα 15 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 272

Θέμα: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σορυ που σπαμαρω καλα αυτα που λεμε αλλα

RE IDI ΘΑ ΕΡΘΕΙς ΝΑ ΦΑΣ ? θα κρυωσει αγαπη μου

τελος σπαμ
    ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΧΤΕΣ????????????????????

κρυο?3 μπαλακια?πικρα?

ε μη μας πεις οτι πειναει παλι!!!!!!!!!

idi φαε ενα αρχidi ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Ε ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΤΕ !!!!!!!!!!!!

στα μουτρα σου και στα μουτρα του Θεωδωριδη και του Κοκκαλη

και πουσαι...

ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΧΤΕΣ????????????????????

κρυο?3 μπαλακια?πικρα?

ε μη μας πεις οτι πειναει παλι!!!!!!!!!

idi φαε ενα αρχidi ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μαλακα αντρας μου ειναι εεε εχει ενα ελλατωμα αλλα τον αγαπαω και ετσι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    στα μουτρα σου και στα μουτρα του Θεωδωριδη και του Κοκκαλη

και πουσαι...

ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ!!!
    παρτα πισω και 2πλα!!!!!!!!και κανω και καθρεφτακι!!!!!!μα τι μαλακας αντρας χριστε μου!!!!!

και που σαι..............

TSIRILO ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ !!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι οκ

επειδη δε μπορω να μιλαω με παιδια της εφημεριδας "πρωταθλητης" και χειροκροτητές του Τσουκαλα..... (και του αφεντικου του Κόκαλη) θα σου υπεθυμισω οτι σε ντερμπυ ΑΕΚ ολυμπικαου ΠΑΝΤΑ μετραγαν οι λεπτομέρειες για το ποιος θα βγει νικητης

δε μπορει να εχεις πουθενα στο κεφαλι σου οτι μια ομαδα θα μπει μεσα να διαλύσει την αλλη....(μονο αμα βλεπεις με κοκκινα γυαλια...)

αυτες οι λεπτομεριες.... ΠΑΝΤΑ ευνοουν τον Ξεφτιλα σας και ποτε την ομαδα μου... αμα δε το βλεπεις βλεπεις αλλο αγωνα και οχι αυτον που εγινε...

καμια ομαδα δεν παρεταξες χθες να νικησει... εβαλες μεσα τα πτωματα με κοκκινες φανελες και εκανες καθυστεριση 90 λεπτα μπας και αρπαξεις ενα ποντο(και το πετυχες)

αμα δε το βλεπεις αυτο ξαναδες τον αγωνα (αλλα πριν βγαλε τα κοκκινα γυαλια)

δεν εχεις ομαδα να κερδισεις ΧΘΕΣ δεν εχει σχεση με το αν θα παρει η ΑΕΚ το πρωταθλημα ή οχι...δεν εχει ΚΑΜΙ ΣΧΕΣΗ με το οτι η ΑΕΚ επρεπε να κερδισει χθες για πολλους λογους και γιατι αξιζε να κερδισει! δεν αξιζε οσκαρ πρωτου λογου για το κατεγιστικο ποδοσφαιρο που επαιξε και να σου πω και κατι.... σιγα μη θες να παιξεις ΜΠΑΛΑΡΑ να κερδισεις ενα πτωμα που σερνεται!!!

απλα δεν την αφησαν να κερδισει!

οπως προ-ειπα δε με χαλαει που δε κερδισαμε για ελπιζα σε τιτλο, ουτε γιατι απαιξα μπαλαρα.... αλλα απλα.... γιατι ΑΞΙΖΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τιποτα παραπανω τιποτα περισσοτερο!

αμα σου μοιζει περιεργο αυτο που λεω ειναι γιατι εισαι γαυρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    επεδη τα εχουμε ξαναπει και σε αλλα ποστς να σου υπενθυμισω οτι δεν αγοραζω πρωταθλητες,δεν χειροκροτω τσουκαλαδες και δεν φοραω κοκκινα γυαλια...ξεκολλα!δεν ειμαστε ολοι οπαδοι της θυρας 7 και του Πρωταθλητη...ελεος!

...αλλα αφου εχεις αυτη την αποψη για το χθεσινο παιχνιδι θα σου πω κατι και κλεινω την κουβεντα εδω..."ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να νικανε και οι αλλοι να παν να γ@μηθουν"...σου θυμιζει κατι;...κατσε τωρα εσυ και βγαζε αφρους γιατι δεν σου εδωσε πεναλτυ ο μπριακος και επειδη αξιζες να κερδισεις ενα παιχνιδι...ειναι πολλα τα λεφτα idi!

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΝΕΣ...

ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ???

ΠΕΛΑΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΣΤΕ...

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ....

ΑΝΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ....

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ???ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΗΔΕΣ...ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ???

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΙΚΙΤΗΣ???

Ο ΚΟΣ ΒΑΝΔΗΣ , Ο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΟΥΠΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ???

ΓΡΑΦΤΕ , ΚΛΑΨΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΠΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
    Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    [B]ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ναι οίκο μου! Ειδικά εγώ δεν πήγα ούτε στη δουλειά ούτε εργάστηκα ούτε έκανα σεξ με τη γυναίκα μου! Από το πολύ κλάμα!!!

ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΦΩΝΕΣ...

ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ???

Ε έτσι είναι τα ντέρμπι υπάρχουν φωνές. Ντέρμπι άλλωστε. Την καραμέλα ε κοίτα να δεις φαντάζομαι ότι κάθε φορά παίρνουμε καινούργια. και με άλλη γεύση βεβαίως-βεβαίως.

ΠΕΛΑΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΣΤΕ...

ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ....

ΑΝΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ....

Γράφουμε γράφουμε... απάντα και συ να γίνεται πανικός!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕ???ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΗΔΕΣ...ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ:rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ???

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΑΘΙΚΙΤΗΣ???

Εξαρτάται. Από τον ποιον προπονητή θα αντιμετωπίζει του χρόνου τέτοια εποχή. Γιατί βλέπεις όταν μία ομάδα έχει καλό χρήμα στρέφεται σε πολλαπλές αλλαγές προπονητή. να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος προπονητής του χρόνου και βλέπουμε.

Ο ΚΟΣ ΒΑΝΔΗΣ , Ο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΟΥΠΑ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ???

Α΄... φωνάζει το μικρούλι μωρέ;;;;;;;

ΓΡΑΦΤΕ , ΚΛΑΨΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

ΠΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΠΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Και από το τίποτα ε... τίποτα.
    Μόνο για να γίνεται καλή φάση γράφε και συ κάτι καινούργιο ρε παιδάκι μου. Όλο τα ίδια και τα ίδια. Βάλε και τίποτις άλλο να μιλάμε και σε καινούργια βάση...

Παλαιό μέλος
    ΕΤΣΙ.............ΓΑΜΑΕΙ...............

Ο...........

Ο Λ Υ Μ Π Ρ Ι Α Κ Ο Σ...................

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Μπυρες για ολους. !!!!!!

Ποτε ειναι το επομενο παιχνιδι μεταξυ μας ??????

Δεν εχω εδω και την φωτο του τζολε με την κουπα... Ασε θα την βαλω το βραδυ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Μπυρες για ολους. !!!!!!

Ποτε ειναι το επομενο παιχνιδι μεταξυ μας ??????

Δεν εχω εδω και την φωτο του τζολε με την κουπα... Ασε θα την βαλω το βραδυ !!!

Μπράβο! Κράτα τη μην σου φύγει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μπράβο! Κράτα τη μην σου φύγει.
    Αστα... Καθε χρονο την πεταω , και καθε χρονο αυτος μου στελνει καινουργια !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αστα... Καθε χρονο την πεταω , και καθε χρονο αυτος μου στελνει καινουργια !!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    Γαύρικο αλλά καλό.
    Ε κοίτα την επόμενη να είναι τελειωτική και σίγουρη.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ολο ακουω για το πεναλτυ....

ναι ηταν πεναλτυ...

ακριβως πιο πριν ομως το κωλοχερο του που το βαζει στη μουρη του αλλου και ειναι επιθετικο φαουλ δεν το βλεπετε...???

οσο για το οφσαιντ....και πες πως ηταν.....1 χιλιοστο πιο μπροστα ....και δεν το εδωσε....σημαινει οτι μας σπρωξανε... :a31:

ρε τι αλλο θα ακουσουμε....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Λατρεύω αυτές τις συγκλονιστικές αναλύσεις!!! Έχετε κολλήσει στην κυριολεξία πίσω από ένα μικρή ομάδα και γράφετε ότι σας κατεβαίνει.
    Η ΑΕΚ μικρή ομάδα ο βάζελος ανύπαρκτος... για όλους σας έχετε βρει και κάτι.
    Για καθίστε ρε παλλικάρια. Μόνο στο πρωτάθλημα αν θυμάστε έχετε κάθε φορά να πείτε και κάτι.
    Δηλαδή η ομάδα η οποία σπαταλά ένα κάρο χρήματα σε σχέση με μας τον βάζελο δεν τον μετράω και τίθεται εκτός Ευρώπης από υποδεέστερες ομάδες εκτός κυπέλλου από τα Γιάννινα πως λέγεται; Μεγάλη ομάδα;
    Κι εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαιτησία. Διάβασε αν θες ότι έχω γράψει να δεις τι λέω.
    Αλλά για να λες ότι είσαι μεγάλη ομάδα χρειάζεται και κάτι ακόμα.
    ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ!!! Την οποία δεν την έχετε.
    Και να σου το αποδείξω αμέσως.
    Όταν κάθε χρόνο ως ομάδα δια στόματος προέδρου βάζετε πολύ συγκεκριμένους στόχους όπως έτσι έγινε και φέτος δημόσια και αποτυγχάνετε σχεδόν σε όλους τι μένει μετά; Να χαιρόσαστε που αξίζετε δεν λέω όχι το πρωτάθλημα. Και να ξεχνάτε όλα τα άλλα. Αυτό είναι εξίσου δείγμα μεγάλης ομάδας;
    Και ειδικότερα για χτες για να τελειώνουμε:
    Το αν μασήσαμε ή όχι σίδερα μην τα λες έτσι. Πέστα σε άλλους ή με συνάρωστους γαύρους που έχετε την ίδια γνώμη.
    Διότι αν δεν μασούσαμε σίδερα όσο μπορούσαμε δεν θα κάναμε το 1-2 2-2 ούτε θα είχαμε δοκάρι ούτε το 2-3 3-3 ούτε για ένα δεκάλεπτο+ θα ήσασταν σχεδόν όλοι κάτω από την σέντρα!
    Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...
    συγνωμη ρε φιλε, δεν εχεις δει αυτογνωσια απο εμας? ολοι εχουμε παραδεχτει οτι στην ευρωπη ειμαστε για τα μπαζα...

αυτο δεν ειναι αυτογνωσια?

στην ελλαδα τι λεμε λαθος δηλαδη, ακομα και μονοι σας τα λετε, ο ολυμπιακος εχει καλες μοναδες και σταθερη αποδοση, στα περισσοτερα παιχνιδια τουλαχιστον...

οταν αποκλειστηκαμε απο τον ΠΑΣ ή χανουμε στην ελλαδα και στην ευρωπη δεν παρεχομαστε τις ηττες μας?

ειπε κανενας οτι ο οσφπ δεν εχει ευνοηθει απο την διαιτησια?

ποιος μπορει να πει το αντιθετο για την ομαδα του?

ακομα και στον εργοτελη τα οργια γινανε, η παραγκα φταιει γι'αυτο?

αντιθετως εμεις λεμε οτι μεσ'τα σκατα που ειναι το ελληνικο πρωταθλημα βουτηγμενο εμεις κατορθωνουμε και ειμαστε πρωτοι...

οποιος ομως λεει οτι λογο παραγκας και γκαγκατση και κοκκαλη γινεται αυτο, τοτε μαλλον αυτος δεν μπορει ή δεν θελει να εχει αυτογνωσια...

αντε μην λεμε τα ιδια συνεχεια, please...

οσο για χαρακτηρισμου τυπου "Η ΑΕΚ μικρή ομάδα ο βάζελος ανύπαρκτος... για όλους σας έχετε βρει και κάτι", αυτα σου θυμιζω οτι ειναι οπαδικα φιλε μου, μηπως εσεις δεν εχετε βγαλει για μας χαρακτηρισμους...

στις διαμαχες ειμαστε, ξεκολλα...

τελος για τις δηλωσεις του προεδρου και τους στοχους που βαζει, νομιζω ξερεις τι εχω πει γι'αυτες, τουλαχιστον σε μενα μην τα λες αυτα γιατι ξερεις οτι δεν τρωω κουτοχορτο οπως υποστηριζουν μερικοι μερικοι (για τους γαυρους εδω μεσα τουλαχιστον)...

στην τελικη ο κοκκαλης επιχειρηματιας ειναι και καλα κανει και τα λεει, τωρα μιλαμε μαζι ομως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    THRESH,....

Σίγουρα δεν το πέταξαν όλοι... ΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ... αλλά πες μου τι να υποθέσω για τους υπόλοιπους που ούτε τον πέταξαν έξω (ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ), ούτε καν γιούχαραν ,... πόσο μάλλον όταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου, τα αντικείμενα συνέχισαν να πέφτουν στο επόμενο ημίχρονο;

Ε ΡΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Αλλά με τα ξεπλύματα χρημάτων και τα συμφέροντα εδώ, μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Gandalf
    Δίκιο έχεις,έπρεπε να τον πετάξουν έξω,αλλά αν γινόταν αυτό δεν θα μιλούσαμε για Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά για Αγγλικό ή Ισπανικό.Αυτό που θέλω να πώ,είναι να μην χαρακτηρίζονται όλοι οι οπαδοί απο ένα περιστατικό.Τι ρατσισμός είναι αυτός??Ο Φίλαθλος την Κυριακή,χαρακτήριζε όλους του ΠΑΟΚτσήδες αλήτες.Αν είναι έτσι,και οι δημοσιογράφοι του Φίλαθλου είναι για τα μπάζα...

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!!
    από MG στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 13:09
  2. ειμαι καλα? ΟΧΙ! ΑΕΚ ΟΛΕ ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 22:32
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  4. Περι ΑΕΚ....