Ναι και ήταν καλά αν και λόγο κούρασης στο τέλος με το ζόρι κρατιόμουν. Την άλλη φορά θα τα πούμε σίγουρα ποιο καλά!![]()
Ναι και ήταν καλά αν και λόγο κούρασης στο τέλος με το ζόρι κρατιόμουν. Την άλλη φορά θα τα πούμε σίγουρα ποιο καλά!![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Πανελλήνια Μαζωξη= https://www.youtube.com/watch?v=E7br3lG6b9M
Εγώ να δεις κούραση. Σταμάτησα Δομοκό, Θερμοπύλες, Καμένα Βούρλα, 90, Σείριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Εκπληκτική η φωτο που μου έβγαλες εν κινήσει Γρηγόρη. Θα την βάλω για screen saver
![]()
Καλα τοσο πολυ αρεσε σε ολους η πανελληνιά μας που απο τοτε δεν γραφει κανεις πια ......
Τοσο πολυ στεναχωριθηκατε που ειπα οτι θα το πουλήσω ?????![]()
![]()
Σωστός ο Κυριάκος.Όλοι εξαφανισμένοι...μα γιατίΘα το ρίξετε στα KTM το παιδί!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
καλημερα παιδες!!!!!!!!!!!!
γεμήσαμε τοσο πολύ που δεν αντεξαμε και χρειαζόμαστε χρονο να το συνηδητοποιησουμε
![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Καλημέρα και από μένα.
Εγώ πάντως πήγα και στην ετήσια εκδρομή του moto.gr στην Λίμνη Δόξας. Από VFR ήμασταν μόνο εγώ και ο Hornet. Τοπία πολύ όμορφα. Βοήθησε και ο καιρός που ήτανε καθαρός. Παρότι είχα ξανάπαει με αυτοκίνητο δεν γίνεται σύγκριση.
Κανένα άγχος από τις 150 και πλέον μηχανές. Οι μόνοι που αγχώθηκαν ήταν οι ταβερνιάρηδες από τα 200 άτομα που έφτασαν πεινασμένα.
Α και κάτι άλλο. Για 300χλμ έβαλα 17?. Με ελάχιστη χρήση V-TEC…
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
καλημερα παιδες!!!!!!!!!!!!
γεμήσαμε τοσο πολύ που δεν αντεξαμε και χρειαζόμαστε χρονο να το συνηδητοποιησουμε
![]()
![]()
Τωρα εαν θες την γνωμη μου το"γεμισαμε" ειναι πολυ υποπτο.....+ - ?????
??????Αρχικά δημιουργήθηκε από kyriakosVFR
Τωρα εαν θες την γνωμη μου το"γεμισαμε" ειναι πολυ υποπτο.....+ - ?????
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......