Σελίδα 15 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 529

Θέμα: gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    Οχι τετοιες συζητησεις ρε παιδια εδω!
    Οταν εγινε το χτυπημα στην αμερικανικη πρεσβεια η επισκεψιμοτητα και η εγγραφη αρθρων στο Indymedia επεσε καθετα απο φοβο μηπως η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκηλατος βρει καποια αρθρα που υποστηριζαν τετοιες ενεργειες και μεσω της ip εντοπισει διευθυνση, χρηστη κλπ..
    δεν ειμαστε για να καταληγουμε στο κελη 33 στον κορυδαλλο... :rotflmao: :rotflmao:
    Δυστυχώς εκεί μας (ξανά)φτάσανε φίλε Οzzy και ας το ρίχνεις εσύ στην πλάκα.
    Ο φοβος φυλάει τα έρμα αν δεν απατώμαι και οι κ.κ. διοικούντες (ά χα καλό ε?) αυτή τη χώρα πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,πέρνωντας παράδειγμα απο τους "φίλους" μας τους Αμερικάνους (βρε να δεις πως το λέγανε παλιά οι δότες....Α,ναι θυμήθηκα....οι γερμανοί είναι φίιιλοι μας)

κάποιος το είχε γράψει παλιότερα και είχε "γράψει":

Κι είμαι στο θάλαμο 9...για το καλό μου...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.

α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε

Εύη δεν κατάλαβες καλά. Έρωτα δεν έχω με τον Idi-ot, ούτε με κανένα άλλο. Τις παπαριές δεν μπορώ. Εσύ μπορεί να τον αγαπάς και να ταιριάζεις μαζί του, εγώ όχι. Τόσο απλό είναι.
    Αλήθεια οι διαπιστώσεις που κάνεις, περί νερντάκια, με ποια λογικη συνέχεια βγαίνουνε? Τελικά εσύ μπορείς να τον αγαπάς τον Idi-ot, δεκτό και σεβαστό, τώρα αν έχεις δεύτερες σκέψεις ψάχτο, γιατί μου θυμίζεις την περίπτωση που τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά.
    Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να του δείξεις ότι τον αγαπάς και τον υπερασπίζεσαι. Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να το κάνω κατ' ιδίαν, είναι πιο ουσιαστικό κατά την γνώμη μου.
    Τελικά ισχύει η σοφή ρήση του λαού μας, αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.

οτι πεις λουκα-νοπιτακι-φιλμ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Διαβασα μεχρι την 9 σελίδα μετα βαρέθηκα
    Ενα εχω να πω

Ομολόγ Λαβέ και Ζήτω η 25η Αμαρτίου!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Ρε Idi-ot, κάνεις προπόνηση για να ταλες αυτά? Σηκώνεσαι πρωί πρωί από το κρεβάτι σου, και κοιτάζοντας την φάτσα σου στον καθρέφτη, αγορεύεις λέγοντας ότι σου κατέβει στο μυαλό?
    Ξεκίνησε ένα θέμα για τα φοιτητικά, και μπερδεύεις μέσα αρχαία ιστορία και της παναγιάς τα μάτια, για να κάνεις τιί? να πεις τί? να υποστηρίξεις τί?
    Με αυτά που λές είσαι η απόδειξη, του αποτελέσματος των γάμων μεταξύ συγγενών.:rotflmao:
    Ποιος μπορεί να σε πάρει σοβαρά?
    Ποια ανωνυμία? Ψάξε άλλα ποστ και θα δεις και που δουλεύω κιόλας?
    Έχεις ανάγει την άγνοια που σε διακατέχει (δύσκολη λέξη?), σε κανόνα για όλους.
    Έχεις μια πιπίλα περί πλειοψηφίας, και την κοπανάς σε οποιοδήποτε θέμα, διαφωνεί κάποιος μαζί σου. Η μαλακία Idi-ot, είναι και γνώρισμα των πολλών ξέρεις. Οι αριθμοί δεν έχουν να κάνουν, με το πόσο μαλάκας είσαι, γκέγκε?που έλεγε και ο άλλος στην ταινία.
    Τώρα το ποιος θα πάρει τον "μπούλο" μπούλη, μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από "μπούλους", γιατί αναφέρεσαι συχνά σε αυτούς.
    Όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι, μπορεί να κουβεντιάσεις με κανέναν, που ενδιαφέρεται να καταγράψει, την απίστευτη ηλιθιότητα του νεοέλληνα. Αυτουνού βρέ ξέρεις για ποιον μιλάω, ο καθρέφτης που λέγαμε?
    Επίζω να σε κάλυψα με την τοποθετησή μου, και να σε κάνω να σκεφτείς μερικά πράγματα. (Δύσκολο το ξέρω. Η σκέψη προυποθέτει κριτική ικανότητα, και το κουτόχορτο αφήνει κατάλοιπα)
    Δεν πειράζει βγήκανε οι 300 και το εθνικό μας αίσθημα αναπτερώθηκε. Αλήθεια Idi-ot, μήπως χειροκρότησες στο τέλος της ταινίας?
    Φασίστας μμμμ ξέρεις kai άλλh λέξh εκτός από τον "μπούλο" βλέπω. Εύγε νέε μου άντε να μάθουμε και μια τρίτη λέξη τώρα. Δεν είναι δύσκολο θα σου πάρει γύρω στα τρία με πέντε χρόνια. Άντε καλό διάβασμα.

loukas-πορν-film....

εισαι μπουλης.... και στο ιντερνετι ολοι ειναι μαγκες και εχουμε αποψη (παντα εκ του ασφαλους... και χωρις να αναλαμβάνουμε τις ευθυνες μας)

η αποψη η δικη μου εκφράζεται στις εκλογες και εκει οι αποψεις σου παιρνουν το μπουλο (σε τσαντιζει να το ακους ε?)

το εθνικο μας αισθημα ηταν ακμαιο παντα δε περιμεναμε μια ταινία να το ανεβάσουμε... ασχολήσου καλυτερα με καμια τσοντα.... μπουλη ("να τον παιξω να τον παιξω και υστερα να εβγω εξω...") και ασε εμας να γουστάρουμε που ειμαστε Ελληνες με λαμπρη παράδοση και Ιστορια....

οπως ειπα πιο πριν η ιστορια μπηκε στη κουβεντα γιατι καποιοι αλλοι ανεφεραν οτι η υπαρξη στρατων ειναι μη αναγκαία... αλλα δε διαβαζεις τι γραφουμε γιατι δεν εχεις τα @@@ να απαντήσεις στην πραγματικότητα που εκφραζουν τα λογια μου...

...ευχολογεις και παπαρολογεις με ηλιθια επιχειρήματα που δε με πείθουν.... και ΝΑΙ η πλειοψηφία εχει αντίθετη απο εσενα αποψη ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ και παντα για να δικαιολογήσεις αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ υποβιβάζεις τουσ συνανθρώπους σου και τους κατατασεις σε κατωτερου επιπεδου απο εσενα...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ??? φασιστα μπουλη!!!

για το αν σε πειραζουν αυτα που λεω... φαινεται απο τον τροπο που απαντας :rotflmao: :rotflmao:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    και ΝΑΙ η πλειοψηφία εχει αντίθετη απο εσενα αποψη ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ....

ρε τζώρζη... το λες και το ξαναλες αυτό με την πλειοψηφία...

δεν είναι έτσι ρε φίλε... στην Ελλάδα την τελευταία φορά που υπήρξε πλειοψηφία ήταν η μοναρχική απόφαση του Μεταξά στο Οχι...

κατά τα άλλα 10 μύρια κwλότρυπες, 10 μύρια απόψεις είμαστε...

ποια πλειοψηφία...

να μου έλεγες ότι οι αποφάσεις παίρνονται από την "πλοιοκτησία" να το δεχτώ...

και γνωρίζεις ότι και στις εκλογές πλυνω-ψηφία γίνεται, όχι κατά τη διάρκεια (συνήθως) αλλά πριν ...

μην επιμένεις σε αυτό το θέμα με την πλειοψηφία...

αν δεν υπήρχε το χαζοκούτι ακόμα πάνω στα βουνά θα είμασταν σε εμφύλιο πόλεμο...

και εσύ θα μας εξυμνούσες τον Αρη...

Εντάξει? Ψηφίσαμε? Αντε νάνι τώρα για τέσσερα χρονάκια και η τύχη μας δουλεύει... Κι αν σε τσιμπήσει καμιά μέλισσα και τολμήσεις να βγεις στο δρόμο, ένα 24ωράκι στη ΓΑΔΑ και κάτι μήνες στα δικαστήρια θα σε συνεφέρει. Sleep tight...
    safety doesn't happen by accident

αμα σ'αρεσει!

βαρέθηκα....

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Εντάξει? Ψηφίσαμε? Αντε νάνι τώρα για τέσσερα χρονάκια και η τύχη μας δουλεύει... Κι αν σε τσιμπήσει καμιά μέλισσα και τολμήσεις να βγεις στο δρόμο, ένα 24ωράκι στη ΓΑΔΑ και κάτι μήνες στα δικαστήρια θα σε συνεφέρει. Sleep tight...
    +1

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    loukas-πορν-film....

εισαι μπουλης.... και στο ιντερνετι ολοι ειναι μαγκες και εχουμε αποψη (παντα εκ του ασφαλους... και χωρις να αναλαμβάνουμε τις ευθυνες μας)

η αποψη η δικη μου εκφράζεται στις εκλογες και εκει οι αποψεις σου παιρνουν το μπουλο (σε τσαντιζει να το ακους ε?)

το εθνικο μας αισθημα ηταν ακμαιο παντα δε περιμεναμε μια ταινία να το ανεβάσουμε... ασχολήσου καλυτερα με καμια τσοντα.... μπουλη ("να τον παιξω να τον παιξω και υστερα να εβγω εξω...") και ασε εμας να γουστάρουμε που ειμαστε Ελληνες με λαμπρη παράδοση και Ιστρορια....

οπως ειπα πιο πριν η ιστορια μπηκε στη κουβεντα γιατι καποιοι αλλοι ανεφεραν οτι η υπαρξη στρατων ειναι μη αναγκαία... αλλα δε διαβαζεις τι γραφουμε γιατι δεν εχεις τα @@@ να απαντήσεις στην πραγματικότητα που εκφραζουν τα λογια μου...

...ευχολογεις και παπαρολογεις με ηλιθια επιχειρήματα που δε με πείθουν.... και ΝΑΙ η πλειοψηφίας εχει αντίθετη απο εσενα αποψη ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ και παντα για να δικαιολογήσεις αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ υποβιβάζεις τουσ συνανθρώπους σου και τους κατατασεις σε κατωτερου επιπεδου απο εσενα...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ??? φασιστα μπουλη!!!

για το αν σε πειραζουν αυτα που λεω... φενεται απο τον τροπο που απαντας :rotflmao: :rotflmao:

Τελικά αποδυκνείεις με κάθε σου ποστ ότι είσαι αυτό ακριβώς που πιστεύω. ένας μέτριος που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μια πλαστή πλειοψηφία.
    Ας το αναλύσουμε λιγάκι αν αντέχεις
    Θα προσπαθήσω να σου μιλήσω με παραβολή (ελπίζω να καταλαβαίνεις την λέξη).

Ένας νέος γεννιέται και μεγαλώνει σε ξένη χώρα. Δεν εξετάζουμε πως και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Η δυστυχία του είναι ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει για κάτι που κάνει, (μέτριος ων), έτσι προσπαθεί να βρεί στήριγμα - δεκανίκι, σε τί? στην καταγωγή του. Σεβαστό και θεμιτό μέχρι εδώ.
    Η ρημάδα η τύχη όμως τα φέρνει έτσι, που τελικά έχει την "ευκαιρία", να επιστρέψει στην χώρα καταγωγής του. Κάνει όνειρα ότι επιτέλους θα πατήσει τα άγια χώματα, και όλα θα είναι υπέροχα.
    Μόλις όμως φτάνει συνειδητοποιεί, ότι η μαμά πατρίδα απέχει πολύ από τον παράδεισο που είχε φανταστεί. Τα προβλήματα είναι πολλά και διάφορα.... αποδοχής, οικονομικά και άλλα. Ο νέος μας τι κάνει? Κάτι φυσιολογικό, φοβάται. Επειδή όμως είναι μέτριος, τι κάνει? αποφασίζει ότι δεν θέλει να είναι πάλι μειονότητα. Οπότε γίνεται βασιλικότερος του βασιλέως.
    Υπερασπίζεται μετά μανίας την υπάρχουσα κατάσταση, και επιτίθεται σε οποιαδήποτε άλλη άποψη, νομίζει ότι αποτελεί κίνδυνο για την νέα του κατάσταση.
    Αρχίζει επίσης και βρίζει με μεγάλο ζήλο, την χώρα που γεννήθηκε, (άλλο ένα χαρακτηριστικό των μετρίων), ελπίζοντας να τον ακούσουν τα αυτιά που μετράνε, και να τον βολέψουν.
    Γαντζώνεται στην ιστορία της χώρας καταγωγής του, και στο ένδοξο παρελθόν της, (άλλο ένα χαρακτηριστικό των μετρίων), γιατί σήμερα η κατάσταση που υποστηρίζει δεν έχει να δείξει κάτι αξιόλογο, παρά μόνο ρεμούλες σκάνδαλα και αρπαχτές.
    Επίσης το κάνει αυτό γιατί ο ίδιος προσωπικά, δεν μπορεί να ξεχωρίσει, όντας μέτριος, και προσπαθεί να πείσει εαυτόν και άλλους ότι είναι κατευθείαν απόγονος ένδοξων προγόνων, και στο τέλος τέλος δικαιούται λίγη από την δόξα τους. Κάτι που ποτέ δεν το έκαναν, οι πραγμάτικα άξιοι άνθρωποι, αυτής της χώρας
    Δεν συνειδητοποιεί όμως, ότι δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα μέτριο πρόβατο, που όπως όλα τα πρόβατα, το άγουνε και το φέρουνε μέχρι να το σφάξουνε. Δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, η στιγμή της συνειδητοποίησης, είναι και η ώρα της σφαγής, τότε όμως είναι αργά.

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι τυχαία?)

ΥΓ. Δεν έχουν βγει και οι 300 σε dvd, να μας ξανασηκωθεί το εθνικό μας φρόνημα μετά την ήττα από την τουρκία.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Και φυσικα και ειμαι ενας μέτριος-μέτριος.... Ω ΜΕΓΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΆΡΕΙΕ we do not worthy

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Και φυσικα και ειμαι ενας μέτριος-μέτριο.... Ω ΜΕΓΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΆΡΕΙΕ we do not worthy
    Συ είπας.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @idi-EVI

αντε να ξεκολαμε σιγα-σιγα.

οποιος βγαινει στους δρομους και διεκδικει τα νομιμα δικαιωματα του ΔΕΝ ειναι φασιστας.το θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο να μου λετε οτι οι ανθρωποι που διαδηλωνουν ειναι ατομα που δεν δεχοντε τις αποφασεις του συνολου (ας δεχτω αυτη τη μαλακια μια και το κομμα που βγαινει να κυβερνησει εχει κατω απο το 50% του ελληνικου λαου στις εκλογες υπερ του αρα μαλλον η πλειοψηφια ειναι ενεντιον του).εχω παρει μερος και εγω σε πολλες πορειες παλιοτερα (το εκοψα μια και δεν γινεται τπτ μονο με πορειες και πλεον τις βλεπω ανουσιες.θελει πιο δραστικα μετρα).ετσι λοιπον δεχτηκα και εγω την στοργικη αντιμετωπιση των φιλων μας των κ.κ. αστυνομικων και μαλιστα χωρις να κανω κατι μεμπτο!
    επισης θα ηθελα πολυ να μου εξηγησει καποιος που στο διαλο ηταν ολοι αυτοι οι ταραξιες τη μερα που ηρθε ο πουτιν.ειχανε υπηρεσια μαλλον και δεν προλαβανε να καψουνε και το αλλο φυλακιο στο συνταγμα...ε?
    οσο για ιστορια, πατριδα, εθνος κλπ.
    ιστορια ειχαμε.το ποσο λαμπρη ητανε εξαρταται απο τα ποσα γνωριζουμε και ποσα μας αποκρυπτονται.
    πατριδα ειναι ενας τοπος που εμεις υπηρετησαμε και συνεχιζουμε να υπηρετουμε ενω αυτοι που δινουνε εντολη να μας συλαβουνε ολους εμας που δεν εχουμε μπαρμπα στη κορωνη μαλλον δεν ξερουνε καν τι ειναι η καλλιοπη και τελικα εχουνε καταντησει την πατριδα ενα ατελειωτο κωλοχανιο.
    ΕΘΝΟΣ: μπορει καποιος να μου πει ποτε πρωτοχρησιμοποιηθηκε αυτη η λεξη????????δειτε το σαν κουιζ.ψαχτε το.βρειτε το.δειτε ολες τις πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικες συνθηκες και τι επακολουθησε και μετα ξανασυζηταμε.να θυμαστε μονο οτι η λοβοτομη και η προσκοληση στο παρελθον μας δεν ειναι και οτι καλυτερο για το μελλον μας...

υ.γ. τα υπολοιπα απο κοντα με μπυρες.ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ......ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Όχι ρε μπούστη μου....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    .......ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Πότε έφυγε αυτό το παιδί;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. ama perimeno apo tous..tou facebook...
    από ego_o_idios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2012, 19:11
  2. O tropos anaparagwghs apo tous germanous.
    από 620 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2006, 09:47
  3. xeretismata kai apo mena se olous tous users
    από Eos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2006, 10:31
  4. Ta Klise Twn Serials Sthn Ellada (apo To 8ema)
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 12:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF