Συνηθως πιο μαπα γινεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ψιλό μάπα είναι τελικά γμτ![]()
![]()
θα δούμε τι θα είναι μετά από την επεξεργασία
Τι εχεις τραβηξει;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
όταν ερχόμουν με 310
χτες που ειχα παει για κυνηγι επιασα ενα ψαρι τοοοοοσο μεγαλο!!!
:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Γιωργη δεν ειναι μαπα η ποιοτητα αλλα το περιεχομενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Συνηθως πιο μαπα γινεται.
Τι εχεις τραβηξει;![]()
Τραβουσε τα κουλαδια που εμμμμμ....πως να το πω.....τραβουσαν...κατι αλλο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Φιλαρακι thnx!σορρυ για το γραψιμο στο βενζιναδικο αλλα με περιμενε το ΄μπιφτεκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ'.Πηγα καρφι Ορωπο.![]()
![]()
αν εφαγες καλα τοτε..................
δικαιολογημενος![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Δηλαδη αμα παω για ψαρεμα μπορει και να γυρισω πισω με καμια περδικαΑρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
κυνηγι=ψαρι;;;;;;;;;;;;;
:hypnotize
:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Ρε μπας και στο εδωσα και δεν το θυμαμαι τοτε??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να σοβαρευτουμε λιγο,αυριο θα σου φερω το αδιαβροχο παντελονι που μου εδωσες για να μην βραχουν τα ποδαρακια μου σε περιπτωση που επιανε βροχη
αυτο ελπιζω να ακουγεται μια χαρα ε?![]()
Οκ αλλά αύριο δεν θα μπορέσω να έρθω στο Δέλεαρ, αν μπορείς σε παρακαλώ να το δώσεις στον Γιώργο ( bartlal )![]()
Ευχαριστωωω !!!!![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δηλαδη αμα παω για ψαρεμα μπορει και να γυρισω πισω με καμια περδικα:hypnotize
:rotflmao:
αν τρεχεις κι εσυ οσο ο tai![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Οκ αλλά αύριο δεν θα μπορέσω να έρθω στο Δέλεαρ, αν μπορείς σε παρακαλώ να το δώσεις στον Γιώργο ( bartlal )![]()
Ευχαριστωωω !!!!![]()
ειπαμε ειδυλλιο...μην το γυρισουμε στην ανωμαλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Βασικα δεν εχω το αρχικο αλλα θα το μπαλωσω καπως.
Καλα ειναι ετσι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολα good![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Μπαινω στο merge...
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ειπαμε ειδυλλιο...μην το γυρισουμε στην ανωμαλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι είναι τούτος ρε...........![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Ευχαριστωωω !!!!![]()
Ok![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωχχχ
παρεισφρησαν κουκουλοφοροι!!!