με συγκινείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
χεσθηκαμεν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με συγκινείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
χεσθηκαμεν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΟΙΤΑ hornet ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΜΟΝΟΟΙ 10-12 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ. ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΚ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΟΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΑΠΙΟΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
......ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ .......
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΚΑΠΙΟΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
το λες κι από μόνος σου...
την εκδρομή αυτή προσπαθούμε να την οργανώσουμε όσο πιο καλά γίνεται με ασφάλεια, χαμηλές ταχύτητες, βρώσιν κλπ. και να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να επιστρέψουμε όλοι ασφαλείς...
σαφώς και δεν απορρίπτονται οι όποιοι συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές αλλά ...
η εκδρομή γίνεται με κανόνες σε όσα αφορούν τα group και τον σεβασμό στους group leaders και τις "σκούπες"...
έχουμε την υποχρέωση να τηρήσουμε βασικούς κανόνες ομαδικής οδήγησης και σε μεγάλο βαθμό ψιλογνωριζόμαστε μεταξύ μας ...
και για να μην παρεξηγηθώ τί εννοώ γνωριζόμαστε...
αν ας πούμε ο trooper ή ο alx 84 ή εγώ ή ο φίλος (που θα έχω φέρει εγώ π.χ.) αρχίσει να κάνει μαλακίες στο δρόμο (εθνική ή επαρχιακό δίκτυο) αυτομάτως θα τεθεί εκτός εκδρομής και φυσικά θα πέσει χοντρό κράξιμο... αυτός ο κάποιος λοιπόν πολύ απλά θα βάλει το κεφάλι κάτω και θα φύγει...
τους 5 φίλους μου λοιπόν που θα έρθουν στην εκδρομή τους έχω ενημερώσει για το πώς θα γίνει η εκδρομή, τους κανόνες της, τους ξέρω καλά, ξέρω πώς οδηγούνε και τί οδηγούνε και ξέρω/μπορώ να τους νουθετήσω σε περίπτωση που κάνουν τα δικά τους (που ΔΕΝ πρόκειται)...
επίσης θα είναι μοιρασμένοι στα group ανάλογα με τη μηχανή τους και όχι ανάλογα με τις γνωριμίες τους (δηλαδή εμένα) ή τις συμπάθειές τους...
για τους παραπάνω λόγους λοιπόν... δε ξέρεις ποιοι θα είναι, πόσοι θα είναι, πώς οδηγούν μέσα σε ομάδα.... θα είναι λίγο δύσκολο να ενσωματωθούν...
φυσικά δεν αποκλείει κανείς να ταξιδέψετε μόνοι σας (η παρέα που λες δηλαδή) , όπως νομίζετε και από όπου νομίζετε και να έρθετε στο Κιάτο που θα πίνουμε τον καφέ μας (οι πρώτοι από τις 10:30' και μετά) και να χαρούμε που θα γνωριστούμε...
σε ότι αφορά το φαγητό έχουμε κλείσει μια ταβέρνα (όπως ξέρεις) που θα περιμένει έναν αριθμό ατόμων σε προσέγγιση μόνου αριθμού όπου και εκεί όσοι κάτσουν θα εκπροσωπούν τη μεγάλη παρέα του moto.gr τόσο στη συμπεριφορά όσο και στα διαδικαστικά και λίγο έως πολύ ισχύουν πράγματα παρόμοια με την οδήγηση...
εννοείται πως δεν μαντρώνουμε κανέναν, ούτε τον υποχρεώνουμε να κάνει κάτι που δε θέλει...
η εκδρομή 140+ μηχανών πρέπει να έχει κανόνες και οι κανόνες να είναι γνωστοί και σεβαστοί και να τηρούνται από όλους....
(όλα τα παραπάνω τα γράφω ως απλός χρήστης)
τα λέω λάθος?![]()
Και τα προσυπογραφω εγω με την σειρα μου ως αντμιν και πανισχυρος αρχοντας/μεγιστανας του μοτο.gr.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
(όλα τα παραπάνω τα γράφω ως απλός χρήστης)
τα λέω λάθος?![]()
Καλα τα λες.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Σιγά μην είσαι και αυτόςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
πανισχυρος αρχοντας/μεγιστανας του μοτο.gr.:rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΣΩΣΤΟΣ Nostra
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΣΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ.
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ (ΜΟΤΟΡΙΑ) ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΩΣΤΟΣ Nostra
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΣΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ.
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ (ΜΟΤΟΡΙΑ) ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
ωραίος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nostra
ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΦΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
κοιτατε ρε 1 @ !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
αν ας πούμε ο trooper ή ο alx 84 ή εγώ ή ο φίλος (που θα έχω φέρει εγώ π.χ.) αρχίσει να κάνει μαλακίες στο δρόμο (εθνική ή επαρχιακό δίκτυο) αυτομάτως θα τεθεί εκτός εκδρομής και φυσικά θα πέσει χοντρό κράξιμο... αυτός ο κάποιος λοιπόν πολύ απλά θα βάλει το κεφάλι κάτω και θα φύγει...
εμενα πρωτο-πρωτο !!!!!!!!!!
αι σιχτιρ ρε μυτη !!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Nostra
ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΚΑΦΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
140 μηχανές και 180 κορντούρες/δερμάτινα δε θα είναι δύσκολο να τα εντοπίσετε...![]()
![]()
![]()
![]()
δε ξέρω το όνομα της καφετέριας...![]()
παραλία κιάτου πάντως...![]()
![]()
![]()
99% θα ερθει ενα παλικαρι με την κοπελα του μαζι μου....
Οποτε suzukimaniac 2 Vstrom 650.
ρε συ... είμαι λίγο κουτός και δε κατάλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
99% θα ερθει ενα παλικαρι με την κοπελα του μαζι μου....
Οποτε suzukimaniac 2 Vstrom 650.
εσύ είσαι ήδη μέσα μονοκάβαλος..
θα έρθει άλλο ένα v-strom , δικάβαλο?
![]()
![]()
![]()
Σορρυ αλλα απο βιασυνη δεν θα το διατυπωσα καλα....Μεσα εισαι. 1 Στρομ εγω, μονοκαβαλος και αλλο ενα Στρομ δικαβαλο.
οκ....Αρχικά δημιουργήθηκε από suzukimaniac
Σορρυ αλλα απο βιασυνη δεν θα το διατυπωσα καλα....Μεσα εισαι. 1 Στρομ εγω, μονοκαβαλος και αλλο ενα Στρομ δικαβαλο.
![]()
![]()
ναι ρε βλάκα... μια χαρά την έπλυνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
bartlal, africa twin (πρωτη αδεια 2002 με πολλα extra και μαλλον πλυμενη), άτομo 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()