τη βοηθεια του κοινου παρακαλω![]()
τη βοηθεια του κοινου παρακαλω![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ρε συ οζυυυ!!
![]()
δεν ειπαμε να μην χρησιμοποιεις την απολλωνια γοητεια σου και τον εξαιρετικα παιδεμενο λογο σου για να παραπλανεις τις κοπελες του φορουμ....![]()
![]()
![]()
![]()
δεν φταιω εγω..η γοητεια μου φταιει![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν φταιω εγω..η γοητεια μου φταιει![]()
μα το ξερω ρε ναρκισσε...
![]()
αλλα σε λεω και συ μη το παρακανεις()
κ ακομα δεν εχεις δει τιποτα![]()
![]()
11 αλογα? Τι λες τωρα? Παω να το βαψω μπλε και να το ριξω στον γυαλο ΧΘΕΣ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
και το θεϊκο εργαλειο που σπαει τα δυναμομετρα με τα 11 αλογατα του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφου λεμε ο κοσμος απομακρυνθηκε!!!!
(μην τον παρει κανα κομματι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )