Σελίδα 15 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 471

Θέμα: Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Γιατι τι τρομερο εκανε η ΑΕΚ περυσι ? μπηκε στους ομιλους παιζοντας με τη χαρτς? ΟΚ..
    η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις?
    Καλά τα λες ρε φιλαράκο,χάλια μαύρα είναι η ΑΕΚ.Ευτυχώς που υπάρχει και ο θρύλος και βγάζουμε καλό όνομα στην Ευρώπη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Καλά τα λες ρε φιλαράκο,χάλια μαύρα είναι η ΑΕΚ.Ευτυχώς που υπάρχει και ο θρύλος και βγάζουμε καλό όνομα στην Ευρώπη.

Και γελιο μεγαλε μη το ξεχναμε
    Μια ευγενικη προσφορα της ΘΡΥ(Ν)ΟΣ ΑΕ για την ευρωπαικη νεολαια
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος
    Γιατι τι τρομερο εκανε η ΑΕΚ περυσι ? μπηκε στους ομιλους παιζοντας με τη χαρτς? ΟΚ..
    η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις?

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ 4η ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.........ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ

Άν δέν στηνόταν ή Μίλαν νά κάνει ήττα στό Μιλάνο μετά άπό 13 χρόνια ....
    ΘΑ ΗΤΑΝ 2η στούς τέσσερεις....!!!!!!!!!!!

Κατά δεύτερον όταν συζητάμε πρέπει νά είμαστε τουλάχιστον σαφείς νά μή τό
    πώ άλλιώς....!!!!!!!!!

Τρίτον ή άναφορά μου ήταν στό ότι ή ΑΕΚ μέ αύτούς πού έσύ χαρακτηρίζεις πολύ λίγους....
    πορεύτηκε πέρσυ ......ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΙΣΑΞΙΑ......μέ τούς ύπόλοιπους
    πολλές φορές......!!!!!!!!!
    Άν έβλεπες ΑΕΚ καί ΦΕΡΡΕΡ ίσως τό καταλάβαινες..........
    πόσο μάλλον φέτος μέ μία χρονιά μέ έμπειρίες στά πόδια τους....

Τί λές ό Παπασταθόπουλος ,ό Καπετάνος,ό Πλιάτσικας,ό Τόζερ,ό Χετεμάι,ό Κονέ.......
    όταν παίζουν καί όπου παίζουν φέτος .....
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ...........Η..........ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ.....??????????

Θά μάς πείς τί όμάδα είσαι....??????
    Μήπως άσχολείσαι μέ τό τέννις...?????

Παλαιό μέλος
    ΕΙΠΑΜΕ................ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ..............

Όχι όμως τής έπιτραπέζιας .....ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ........!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ 4η ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.........ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ
    Όχι βρε.Βλέπει μπάλα και πολλή μάλιστα.Γι' αυτό ακριβώς λέει ότι βγήκαμε τέταρτοι.

Η δύναμη τής συνήθειας βλέπεις......:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

το μπλανκο στο αβαταρ εχει κανα βαθυτερο νοημα? :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    το μπλανκο στο αβαταρ εχει κανα βαθυτερο νοημα? :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ειναι αρρωστος ενταξει . ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ?

Λεωφορειολωριδάκιας
    Καλα ρε παιδια μη βαρατε... κουβεντα κανουμε.
    Φιλε που ρωτας τι ομαδα ειμαι οπως και εσυ που εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι γαυρος επειδη ειπα την αποψη μου, δεν ειμαι τιποτα απο τις "μεγαλες" αλλα μπαλλα βλεπω. Και περυσι ειδα την ΑΕΚ να μην παιρνει ντερμπι (σε ενα μαλιστα εφαγε και 4) και να κανει μια αξιοπρεπη προσπαθεια στην Ευρωπη αλλα τιποτα παραπανω. Τωρα αν οι Λαγοι οι Καπετανοι και οι Κονεδες βγουνε φετος εχει καλως. Γιατι περυσι κραζατε εσεις οι ιδιοι...
    Τελος παντων παιδια κουβεντα κανω και τιποτα παραπανω..
    Καλημερες...

Καλα ρε παιδια μη βαρατε... κουβεντα κανουμε.
    Φιλε που ρωτας τι ομαδα ειμαι οπως και εσυ που εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι γαυρος επειδη ειπα την αποψη μου, δεν ειμαι τιποτα απο τις "μεγαλες" αλλα μπαλλα βλεπω. Και περυσι ειδα την ΑΕΚ να μην παιρνει ντερμπι (σε ενα μαλιστα εφαγε και 4) και να κανει μια αξιοπρεπη προσπαθεια στην Ευρωπη αλλα τιποτα παραπανω. Τωρα αν οι Λαγοι οι Καπετανοι και οι Κονεδες βγουνε φετος εχει καλως. Γιατι περυσι κραζατε εσεις οι ιδιοι...
    Τελος παντων παιδια κουβεντα κανω και τιποτα παραπανω..
    Καλημερες...
    Δεν θελουμε να βαρεσουμε........αλλα και εσυ μην γραφεις τοσο προκλητικα απο την στιγμη που λες οτι δεν εισαι με καμμια ''μεγαλη'' ομαδα.....μαλλον οχι προκλητικα, αλλα χωρις να ξερεις εκει που το πας καλα πετας και την ''κοτσανουλα''.......οι 3 παικτες που αναφερεις σχεδον την μιση σαιζον ηταν τραυματιες......ξεχασες ομως και τους Παπασταθοπουλους και Πλιατσικες που ειναι και δευτεραθλητες ευρωπης και τον πρωτο τον γλυκοκοιταζουν καποιες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες.....
    Φικικα......

Υ.γ.Πες μας πληροφοριακα ποια ομαδα υποστηριζεις......
    Υ.γ.2 Αλλο ενα φαουλακι......απο την ομαδα που εφαγε 4,στον πρωτο γυρο εριξε 2 και κερδισε......αρα ενα ντερμπι το πηρε....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Γιατι περυσι κραζατε εσεις οι ιδιοι...
    εγω οσους εκραζα περσυ... φετος φυγαν!!! απιστευτο αλλα ο Φερρερ με ακουει απο τη κερκιδα μαλλον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μονο ο Cesar εμεινε απο οσους τα εχουν ακουσει απο μενα αρα θα τα ακουει για ολους φετος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωφορειολωριδάκιας
    Σωστος ο black για το ντερμπι. Και φιλε μου οι δευτεραθλητες που λες ειναι επενδυση εφοσον ο Φερερ εχει δειξει οτι θα τους παιξει και φετος. Και πραγματικα δεν τους ξεχναω αλλα μπορεις να στηριξεις μια χρονια πανω τους?
    Οι 3 παικτες που αναφερω ειναι 3 παραδειγματα παικτων που ηρθαν με προοπτικη αλλα περυσι για τον οποιοδηποτε λογο δεν απεδωσαν. Και δεν ηταν μονο λογω τραυματισμου...
    Τελος παντων φιλε πραγματικα δεν κραταω τα στατιστικα της ΑΕΚ και προφανως κανω λαθη αλλα λεω τη γενικη εικονα που εχω.
    και παλι καλημερες...

Σωστος ο black για το ντερμπι. Και φιλε μου οι δευτεραθλητες που λες ειναι επενδυση εφοσον ο Φερερ εχει δειξει οτι θα τους παιξει και φετος. Και πραγματικα δεν τους ξεχναω αλλα μπορεις να στηριξεις μια χρονια πανω τους?
    Οι 3 παικτες που αναφερω ειναι 3 παραδειγματα παικτων που ηρθαν με προοπτικη αλλα περυσι για τον οποιοδηποτε λογο δεν απεδωσαν. Και δεν ηταν μονο λογω τραυματισμου...
    Τελος παντων φιλε πραγματικα δεν κραταω τα στατιστικα της ΑΕΚ και προφανως κανω λαθη αλλα λεω τη γενικη εικονα που εχω.
    και παλι καλημερες...

Τοτε απλα λεγε την γενικη αποψη σου,που και για αυτη μπορει να γινει ''πεσιμο'',και ασε τα πιο συγκεκριμενα παραδειγματα που σε βγαζουν στην ''σεντρα''.Η ομαδα αποτελειτε απο 21-22 παικτες και σιγουρα οι κολονες τις ομαδας δεν ειναι αυτοι....απλα ειναι και αυτοι 3 γραναζια απο μια καλοκουρδιζμενη μηχανη που πιστευω οτι θα εχουμε φετος......Και το πεσιμο προερχεται γιατι εσυ μπορει να μην εισαι τιποτα αλλα εγω (εμεις) ειμαστε.....
    ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    φίλε μου, χωρίς ίχνος μομφής... μάλλον δεν παρακολουθείς την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πέρισυ είχε μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα , εκπληκτική φόρμα και σταθερότητα , φτάνοντας σε καλό σημείο κρούσης για το πρωτάθλημα. Αμέσως μετά ήρθε το ντεφορμάρισμα και οι τραυματισμοί 13 παικτών (!!!!!) κυρίως βασικών που δεν την άφησαν να αποδώσει. ΤΟ ντεφορμάρισμα (κοιλιά) ήταν λογικό μιας και η ομάδα είχε στηθεί για το CH.L. και τα λεφτά που απέδιδε... το γνωρίζαμε όλοι .

Η ΑΕΚ πέρισυ πήρε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ νίκη στο CH.L. με αυτούς τους παίκτες κόντρα σε Λιλ και Μίλαν με μια ισοπαλία που της κόστισε στο Βέλγιο.

Η ΑΕΚ πέρισυ βγήκε καλύτερη ομάδα αγωνιστικής στο CH.L (σύγκριση απόδοσης παικτών).

Τρείς παίκτες της (Σορεντίνο, Λύμπε, Τσιρίλο) καλύτεροι παίκτες διαφορετικών αγωνιστικών στο CH.L.

Κατάφερε και είχε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τους παίκτες που απαξιώνεις σήμερα.

Κόντρα στην Μίλαν που δεν ήταν καθόλου τυχαίο θέμα (αν έβλεπες και τον ξένο τύπο) κατάφερε και πήρε νίκη... έστω και με ελλείψεις δικές τους. Μιλάμε για την ομάδα που πήρε μετά το κατσαρολικό στο CH.L. έτσι;... Αυτό μπορεί να μην λέει τίποτα , μπορεί να λέει και πολλά όμως.

Μιλάς για μια ΑΕΚ που είχε πρώτη χρονιά αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας με Φερέρ και με budget που δεν έφτανε ούτε το 1/2 των άλλων (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ).

Μιλάς για μια ομάδα με 20.000 διαρκείας πέρισυ. 24.000+ φέτος και αν περάσει και ομίλους τα 25.000+ θεώρησε τα σίγουρα.

Μιλάς για μια ομάδα που πρώτη έπαιξε το rotation (όλοι παίζουν και έχουν ευκαιρίες) ενώ με τον Φερέρ έφερε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον "ρόμβο"σαν σύστημα, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αν αυτό λοιπόν το θεωρείς υποδεέστερο για μια ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα..... μάλλον δεν παρακολουθείς μπάλα και ειδικά την ΑΕΚ. Ακόμα και εγώ που δεν είμαι και τόσο σχετικός παικτικά, με το ασπρόμαυρο τόπι (προτιμώ την σπυριάρα του basket) κάποια πράγματα είναι ορατά στο δικό μου μάτι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ε αστον ρομβο κάτω είναι δικός μας έτσι.
    λεμονης speaking

ναι παιδιά το αεκακι πσσσσσσσσ φοβερή ομάδα......φέτος θα σκίσει.....
    μουχαχαχαχαχαχαχαχα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. μονο για χριστιανούς?
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 23:56
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 19:46
  3. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11