Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Σε αυτο το σημειο, και πριν αρχισετε τις καταρες, να ξεκαθαρισω οτι τετοια εργαλεια εγω δεν τα πλησιαζω καν, ποσο μαλλον να ανεβω και επανω τους!
ΟΛΟΙ ομως ΕΠΕΜΕΝΑΝ να ανεβω επανω για να με βγαλουν φωτογραφια για να δειξω στους φιλους μου στην Ελλαδα!![]()
Οτι και να πω για αυτα τα παιδια ειναι λιγο....![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Μπορειτε να διακρινετε μια μικρη χαρα που ειχα στο προσωπο μου.....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αλλα, αφησα το καλυτερο για το τελος....
Το πιο ακριβο και σπανιο κομματι στη ΣΥΛΛΟΓΗ (δεν ειναι προς πωληση οι μηχανες, παιδια, sorry!) ηταν η μηχανη με την οποια ετρεχε ο μεγαλος Virginio Ferrari, στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα το 1992! :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Και για οσους δεν ξερουν ποιος ειναι ο εν λογω κυριος...
:hypnotizeVirginio Ferrari (born October 19, 1952) is a former Grand Prix motorcycle road racer. He finished second to Kenny Roberts in the 1979 500cc world championship. He won the 1987 TT F1 title aboard a Bimota YB4 EI.
He also contested a few World Superbike races in the late 80s, and ran the Ducati team which took Carl Fogarty to the 1994 and 1995 World Superbike titles. 1998 was his last year running a factory team - Davide Tardozzi took Fogarty to the title and his team took over for 1999 (winning the title again).
Και η συγκεκριμενη μηχανη εν δραση: http://www.highsider.com/textlager/i...rari_92_01.htm
![]()
Νίκος
Open Horizons
Εκει λοιπον, μεσα σε ενα ειδυλλιακο τοπιοαπο χρυσα αναποδα πιρουνια, carbon κουστουμια, αγωνιστικες Ohlins αναρτησεις, και εξατμισεις carbon και τιτανιου, κατσαμε ολο το βραδυ πινοντας μπυριτσα και ακουγοντας φανκιες που ειχε βαλει ο μπαμπας Robert στο CD player!
Κλου στην ολη βραδια, οταν ο Robert αποφασισε να εκτελλεσει το .."τελετουργικο" της παρεας:
Βλεπετε καθε φορα που η παρεα μαζευεται εκει και πινουν, παιρνει ενα πολυ μικρο .....κανονακι![]()
και το γεμιζει μπαρουτι και βγαινει στη γειτονια στις 2 το πρωι και αρχιζει τις ....κανονιες!!!!
![]()
![]()
![]()
Ειμαι σιγουρος οτι οι γειτονες θα τον λατρευουν! :rotflmao:
Παντως αυτη τη νυχτα δεν θα την ξεχασω ποτε παιδια.... Μακαρι να μπορουσα να σας ειχα ολους εκει εκεινο το βραδυ.......![]()
Νίκος
Open Horizons
ΗΜΕΡΑ 11: Τσεχια Πραγας - Salzburg Αυστριας
Το επομενο πρωι ξυπνησα στο σπιτι του Guy και κατεβηκα για πρωινο με τα παιδια. (Στο εξωτερικο το πρωινο ειναι εκ των ουκ ανευ και το τιμουν παντα!)![]()
Λιγη ωρα αργοτερα, εγω με τον Guy κατεβηκαμε στο γκαραζ του, οπου η κουκλα μου ειχε περασει το βραδυ της με εκλεκτη παρεα....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Ρυθμισαμε τις αναρτησεις της 999 μου -κατι που ηθελα καιρο να το κανω, αλλα αφενος δεν ειχα τις γνωσεις, αφετερου δεν ειχα βρει καποιον βοηθο να κρατησει τη μηχανη για να μετρησουμε sag κλπ.
(Οντως η μηχανη ηθελε ρυθμισμα για τα κιλα μου, τοσο στο rebound, οσο και στο sag...)
Eτσι λιγο αργοτερα κατηφορησαμε προς την πολη. Σημερα το μεσημερι θα εφευγα για να παρω το πλοιο του γυρισμου (![]()
) απο Βενετια, αλλα πρωτα ηθελα να παρω μια γευση απο την πανεμορφη Πραγα.
Βαλαμε τις μηχανες σε ενα απο τα πολλα φυλασσομενα παρκινγκ και συνεχισαμε με το μετρο.
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Αν και ο καιρος ηταν πολυ βαρυς και καπου καπου ψιχαλιζε, ο κοσμος στην πλατεια και τους γυρω δρομους δεν εδειχνε να πτοειται καθολου!
Εκει βρηκα και το διασημο Pražský orloj, δηλαδη το περιφημο Αστρονομικο Ρολοι της Πραγας.
Οι λεπτομερειες που εχει επανω απλα δεν μπορουν να χωρεσουν σε μια εικονα....
![]()
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons
Νίκος
Open Horizons