Σελίδα 15 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

Νέο μέλος
    Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν ( την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως
    Φίλε STOUBI για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έκανα εγώ τουλάχιστον, την άποψη μου για το σύστημα δε νομίζω να χρειαζόταν κάποιος παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο για να καταλάβει πως ο Τάκης είχε στήσει λάθος την ομάδα. Εκτός από τον Τάκη βέβαια........

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ...

ο το

Σε ότι σου είπα γαργάρα και α βα βα...χαίρομαι.

κάτσε να θαυμάζεις το θεμέλιο για την Εθνική ομάδα,Νικολαϊδη...

Δύσκολα θα κάνω τον κόπο να σου ξαναγράψω...γιατί πολύ απλά δε νιώθεις!
    Θα πεις αυτό που έχεις να πεις και όσο για το τι λέει ο άλλος?"ώχου καημένε τώρα..."

πάντως να καβαλάς μπούσα και να πίνεις...τσάι,χτυπάει κάπως...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

ο γερό Σίρερ ε????επειδή η φαιδρότητα μάλλον σε έχει καταπιεί σαν ύπαρξη,ξαναδες το παιχνίδι και δες εκείνον τον ανεκδιήγητο διαιτητή που μας άφησε με 9 παίκτες απο το 30...

Eδω καποιοι λενε,οτι αν εχεις μεγαλη και καλυτερη ομαδα νικας και τον διαιτητη....αρα λαθος σου που το αναφερες

Επειδή ταξίδεψα στο Νewcastle για τον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα και ας μην είχαμε ελπίδα,μάθε ότι οι μη-κομπλεξικοί (εν αντιθέση με εσένα και το σινάφι σας) φίλοι της Newcastle μου παραδέχονταν μόνοι τους ότι ο διαιτητής ήταν ridiculous όπως λέγανε που διάλυσε έτσι το παιχνίδι.Βλέπεις στην Αγγλία,έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια απο τη λογική του κόμπλεξ (για ποδοσφαιρο μιλάω) και δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν πράγματα.

Φανταζομαι δεν μιλεισες και με τους Venger,Murinio,sir Alex που αναλογα αν τους ευνοει η διαιτησια μιλανε η οχι....
    τη μαντάμ Σοσό την έκανα πουτάνα μου εντός εκτός πριν 3 χρόνάκια στο ΟΥΕΦΑ...δεν βγήκα και στους δρόμους σα μαλάκας να πανηγυρίσω...αν δεν ξέρεις,καλύτερα να μασάς...

Eεεεεεεεεεεε.......ο Πανιωνιος νικησε και καλα κανει.....δεν πιστευω να θεωρεις την ομαδα σου Πανιωνακι

Με τη Μονακό μήπως θυμάσαι τι έκανα???μήπως μου ακύρωσαν γκολ???μήπως έχασα ένα τσουβάλι ευκαιρίες να πάρω και εκτός τη νίκη και να μη μείνω με την ισοπαλία???
    (προς τους άλλους εκτός εσένα λέω,ότι εκείνο το βράδυ περισσότερο βρισίδι έριξα στην ομάδα μου και στον πρόεδρο της που κατέβαινε να παίξει με Γιαννάκη Οκκά μέσα παρά στο διαιτητή)
    Μήπως όμως την κέρδισα πάλι στην έδρα μου???
    άλλο ένα παραμυθάκι-καραμέλα που έλιωσε...

Αν δεν κερδιζες ομως???θα ελεγες τα ιδια???οπως με την Lyonne εκτος εδρας???για να μην πουμε για τον αγωνα με την Real....ακομα τον Croug αναφερουν καποιοι....

Όμως ποτέ δεν κατάλαβα πως τα δικά μου στραπάτσα κάνουνε "εσένα" (και τον κάθε ένα) μάγκα???
    Με ξένο κώλο,δεν κλάνει κανένας μπάρμπα.

πριν τον αγωνα με την Αεκ,καποιοι μιλαγανε για πικρα καφεδακια κλπ....μαλλον τους εκατσε το παξημαδακι στον λαιμο...και το λεγανε μπας και την παταγαμε και εμεις και να εχουν να κραξουν

Ξεφτίλες....πέστε κάτω ρε!...με σήμα τον Πέτρο Στάθη...

το πιο μελανο σημειο στην ιστορια της ΑΕΚ...σε εκεινο τον αγωνα επρεπε να διακοπει απο το Ντου που θα εκαναν οι φιλαθλοι για να δειρουν τους παιχτες που επεσαν κατω και το μουνοπανο τον Σταθη......αλλα γιατι εγινε εκεινο το περιστατικο το θυμασαι????3-4 κοκκινες καρτες νομιζω μας εδωσε ο διαιτητης???για βοηθησε με......

και ακομα περιμενω να πεις για την Ριζουπολη....τον λογο......εγω για την Ν.Φ. ανεφερα και ειπα πιστευω.....

Έτσι! να κερδίζουν όλες οι ελληνικές ομάδες στη Ευρώπη!

Για να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς προκριματικά Champions League
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Φίλε STOUBI για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έκανα εγώ τουλάχιστον, την άποψη μου για το σύστημα δε νομίζω να χρειαζόταν κάποιος παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο για να καταλάβει πως ο Τάκης είχε στήσει λάθος την ομάδα. Εκτός από τον Τάκη βέβαια........

Αστον τον Τακη..... Ο Τακης ειναι εξαιρεση.......:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Oi γαυροι ποτε δεν σιωπουν.... Τουλαχιστον μεχρι οι αλλες ομαδες να φερουν παιχτες σαν και αυτον, και μεχρι να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη σαν και αυτον......

Για τον Καπανταη δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες πολιτικες εφημεριδες εκεινη την ημερα τον εγραφαν "με το λογοπαιχνιο " καπαΝΤΑΗ αληθεια θυμασαι γιατι ???

Το ΜΠΡΙΑΚΟ ( που κοπανας συνεχεια)................GO HOME ............ το φωναζαν και οι παοκτζηδες ( και με επισημη ανακοινωση που μοιρασαν σε ολες τις εφημεριδες ) στο ντερμπυ με αντιπαλο την ΑΕΚ .... Θυμασαι γιατι ??

Την ποδοσφαιρικη παιδεια την δικια σας ( αντιολυμπιακων ) την ειδα στα 10 πετρινα μας χρονια ( θυμασαι?? Αλλες εποχες.. Ωραιες..)

Χαβαλε & πλακα σε προσωπικο επιπεδο μια φορα τολμησα να σου κανω και με πηρε και με σηκωσε...Απο εκει και περα χαβαλε σε επιπεδο ομαδας φυσικα και δεχομαι ( οπως και μονο χαβαλε κανω ) οπως ολοι σχεδον εδω μεσα ......Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως, (αφου τον εβλεπαν στην τηλεοραση πρωτα και φυσικα ξερουν και το αποτελεσμα του.... )

ΤΕΛΟΣ.........

Ωππππππππππ παραπτωμα......τα δεκα πετρινα χρονια σας.......οι ομαδες μας διναν το τελευταιο φιλικο προετημασιας τους ΜΕΤΑΞΥ τους......για να μην πω πριν και πριν τα πετρινα......υπηρχαν αρκετα φιλικες συνδεσεις......βεβαια μετα τον Βατραχο ολα αυτα κοπηκαν.....

α ναι και τα πετρινα χρονια σας πηρε πρωταθλημα και η Λαρισα.....ασχετα με την υποθεση Τσιγκωφ (που βαση κανονισμου τοτε -4 βαθμους)....το αξιζε.....τοτε που τα κουμαντα τα εκανε ο Καπετανιος.....α ναι να μην ξεχασω και τον ΜΠΑΟΚ.....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φιλοι μου καφρογαΥροι (που δεν υπαρχει αλλη ομαδα στη γη περα απο το ΘΡΗΝΟ στα ματια σας...)

η Σαλτζμπουργκ (αυτη η "ανυπαρκτη") για να αποκλειστει απο την "υπερομαδα των 3 θαλασσων και 5 βουνων παγκοσμιας κλασης" που σας εριξε αρκετα τεμαχια περσυ και σας εκανε πλουσιους.....με την ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ του ΠΟΥΣΤΗγιο ... επρεπε να τη σφαξει στο γονατο η διαιτησια.....

και εχει 10-12 επισημα ματσακια στα ποδια της σε αντιθεση με την ΑΕΚ που επαιξε ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 3 ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ

περαστικα για την πολυ ομορφη εβδομαδα που περασατε (οντας η μοναδικη ελληνικη ομαδα που δε νικησε ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ--- ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΕΕΕΕΕ????o IDI κοιταει και τις λεπτομεριες ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλος ο πρΩΚταθλητης αλλα να κοιταμε και λιγο μπαλα εεεε

BTW γραψατε στο βιντεο τη γκολαρα του γεροΡιμπο να την βαλετε στα DVD με τον ΜΑΓΟ και αυτη????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

ο γερό Σίρερ ε????επειδή η φαιδρότητα μάλλον σε έχει καταπιεί σαν ύπαρξη,ξαναδες το παιχνίδι και δες εκείνον τον ανεκδιήγητο διαιτητή που μας άφησε με 9 παίκτες απο το 30...
    Eδω καποιοι λενε,οτι αν εχεις μεγαλη και καλυτερη ομαδα νικας και τον διαιτητη....αρα λαθος σου που το αναφερες

Είμαι (θέλω να πιστεύω) ακόλουθος αυτού του "δόγματος".
    αλλά φίλε όταν μιλάμε για επίπεδο Τσ.Λ. ή έστω κάποιο προχωρημένο στάδιο στο ΟΥΕΦΑ,όταν σε αφήνει με 9 παίκτες,κακά τα ψέμματα δεν υπάρουν και πολλά που μπορείς να κάνεις.
    Αν θυμάσαι το παιχνίδι,απέβαλε το Γεωργάτο στο 9 και παρόλα αυτά εμείς το ισορροπήσαμε το παιχνίδι και τους είχαμε πάρει και τον αέρα.με 9 παίκτες όμως τι μπορείς να κάνεις???
    Δεν μιλάω απλά να δώσει κάποια φάλτσα σφυρίγματα.ο συγκεκριμένος άλλαξε κυριολεκτικά την ισορροπία στον αγώνα.

Επειδή ταξίδεψα στο Νewcastle για τον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα και ας μην είχαμε ελπίδα,μάθε ότι οι μη-κομπλεξικοί (εν αντιθέση με εσένα και το σινάφι σας) φίλοι της Newcastle μου παραδέχονταν μόνοι τους ότι ο διαιτητής ήταν ridiculous όπως λέγανε που διάλυσε έτσι το παιχνίδι.Βλέπεις στην Αγγλία,έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια απο τη λογική του κόμπλεξ (για ποδοσφαιρο μιλάω) και δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν πράγματα.

Φανταζομαι δεν μιλεισες και με τους Venger,Murinio,sir Alex που αναλογα αν τους ευνοει η διαιτησια μιλανε η οχι....

Δεν έκανα λόγο για έμμισθους υπαλλήλους όμως φίλε.έκανα λόγο για τον απλό κόσμο.
    ακόμα και ο ήσυχος ιδιοκτήτης του πανδοχείου που έμεινα,μόλις έμαθε το λογο που βρισκόμουν στην πόλη του,το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν για το μαλάκα το διαιτητή.

τη μαντάμ Σοσό την έκανα πουτάνα μου εντός εκτός πριν 3 χρόνάκια στο ΟΥΕΦΑ...δεν βγήκα και στους δρόμους σα μαλάκας να πανηγυρίσω...αν δεν ξέρεις,καλύτερα να μασάς...

Eεεεεεεεεεεε.......ο Πανιωνιος νικησε και καλα κανει.....δεν πιστευω να θεωρεις την ομαδα σου Πανιωνακι
    Όχι δεν την θεωρώ Πανιωνάκι όπως υποτιμητικά ανφέρεις,για αυτό και όταν τους έβαλα στα 4 εντός και εκτός δεν το έκανα και ζήτημα,όπως για παράδειγμα κάνουνε σήμερα οι βάζελοι επειδή νίκησαν την Αρτμέντια!αλίμονο δηλαδή...
    για τον Πανιώνιο όμως,ήταν μια σχετικά καλή επιτυχία!

Με τη Μονακό μήπως θυμάσαι τι έκανα???μήπως μου ακύρωσαν γκολ???μήπως έχασα ένα τσουβάλι ευκαιρίες να πάρω και εκτός τη νίκη και να μη μείνω με την ισοπαλία???
    (προς τους άλλους εκτός εσένα λέω,ότι εκείνο το βράδυ περισσότερο βρισίδι έριξα στην ομάδα μου και στον πρόεδρο της που κατέβαινε να παίξει με Γιαννάκη Οκκά μέσα παρά στο διαιτητή)
    Μήπως όμως την κέρδισα πάλι στην έδρα μου???
    άλλο ένα παραμυθάκι-καραμέλα που έλιωσε...

Αν δεν κερδιζες ομως???θα ελεγες τα ιδια???οπως με την Lyonne εκτος εδρας???για να μην πουμε για τον αγωνα με την Real....ακομα τον Croug αναφερουν καποιοι....

Και ΑΝ η γιαγιά μου είχε αρχίδια,θα είχα και άλλο παππού.σόρρυ και για την έκφραση αλλά ξέρω και ξέρεις πως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα ΑΝ.
    γιατί αν δεν είχε δώσει ακυρώσει εκείνο το οφφ σάιντ ο διαιτητής στο Μονακό ,εγώ θα είχα περάσει.
    γιατί ΑΝ ο βάτραχος είχε βάλει κάποιον άλλο και όχι τον Ιβάν Ρέζιτς,να βοηθήσει την άμυνα της ομάδας μου που-αναμενόμενα-υπέφερε στο β' ημίχρονο στο Ανφιλντ,η Λίβερπουλ τώρα ΔΕΝ θα ήταν Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
    με τα αν όπως βλέπεις δεν κάνουμε δουλειά.

μα πως είναι δυνατόν να ξεχαστεί μια μορφή σαν τον Κρουγκ ρε φίλε?
    έλεος ρε παιδιά δηλαδή.το θυμάσαι το μπλονζόν του Κάρλος?
    τα μαρς-πέναλτυ που δεν έδωσε???το ότι δεν τον ξεχάσαμε,σημαίνει αυτόματα ότι κλαιγόμαστε???δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες...

Όμως ποτέ δεν κατάλαβα πως τα δικά μου στραπάτσα κάνουνε "εσένα" (και τον κάθε ένα) μάγκα???
    Με ξένο κώλο,δεν κλάνει κανένας μπάρμπα.

πριν τον αγωνα με την Αεκ,καποιοι μιλαγανε για πικρα καφεδακια κλπ....μαλλον τους εκατσε το παξημαδακι στον λαιμο...και το λεγανε μπας και την παταγαμε και εμεις και να εχουν να κραξουν
    Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι.για τα δικά μου μόνο λόγια μπορώ να είμαι υπεύθυνος.
    και εγώ σου λέω ότι όπως με την ήττα της Ισπανίας απο τους Ρώσσους δεν ένιωσα καλύτερα,έτσι δε νιώθω καλύτερα αν οι άλλες ομάδες φέρνουν επιτυχία.
    Το κοινώς λεγόμενο,κοιτάω την καμπούρα μου!!!

Ξεφτίλες....πέστε κάτω ρε!...με σήμα τον Πέτρο Στάθη...

το πιο μελανο σημειο στην ιστορια της ΑΕΚ...σε εκεινο τον αγωνα επρεπε να διακοπει απο το Ντου που θα εκαναν οι φιλαθλοι για να δειρουν τους παιχτες που επεσαν κατω και το μουνοπανο τον Σταθη......αλλα γιατι εγινε εκεινο το περιστατικο το θυμασαι????3-4 κοκκινες καρτες νομιζω μας εδωσε ο διαιτητης???για βοηθησε με......

Χαίρομαι που παραδέχεσαι το ξεφτιλίκι.
    Επειδή όμως σας έχω βαρεθεί να γκρινιάζετε συνέχεια για το κάθε ένα σφύριγμα,θα σου πω ότι καλά έκανε και σας έδωσε τόσες.θυμάσαι πόσα φάουλ-κόψιμο καριέρας είχατε κάνει???Δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί να μη σας τιμωρήσει ρε μάγκες???
    το παιχνίδι έχει κανόνες.αν αυτοί σας δυσαρεστούν και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τους τηρήσετε,τότε ασέ γιεβού στον καναπέ και dial σουβλατζίδικο "ο Αγάθωνας".

και ακομα περιμενω να πεις για την Ριζουπολη....τον λογο......εγω για την Ν.Φ. ανεφερα και ειπα πιστευω.....
    εδώ ειλικρινά δεν βγάζω νόημα τι εννοείς.
    αν μου το εξηγήσεις,δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φιλοι μου καφρογαΥροι (που δεν υπαρχει αλλη ομαδα στη γη περα απο το ΘΡΗΝΟ στα ματια σας...)

η Σαλτζμπουργκ (αυτη η "ανυπαρκτη") για να αποκλειστει απο την "υπερομαδα των 3 θαλασσων και 5 βουνων παγκοσμιας κλασης" που σας εριξε αρκετα τεμαχια περσυ και σας εκανε πλουσιους.....με την ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ του ΠΟΥΣΤΗγιο ... επρεπε να τη σφαξει στο γονατο η διαιτησια.....

και εχει 10-12 επισημα ματσακια στα ποδια της σε αντιθεση με την ΑΕΚ που επαιξε ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 3 ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ

περαστικα για την πολυ ομορφη εβδομαδα που περασατε (οντας η μοναδικη ελληνικη ομαδα που δε νικησε ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ--- ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΕΕΕΕΕ????o IDI κοιταει και τις λεπτομεριες ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλος ο πρΩΚταθλητης αλλα να κοιταμε και λιγο μπαλα εεεε

εσύ έχεις πλάκα ρε...

για λέγε για λέγε κι άλλα...

Ελπίζω να σε κάλυψα.
    ξεφτιλα ηταν ο Ποντικης σε εκεινο το παιχνιδι και η κωλοομαδουλα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ξεφτιλα ηταν ο Ποντικης σε εκεινο το παιχνιδι και η κωλοομαδουλα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    όπως λέει και το ανέκδοτο (όχι η ΑΕΚ,το άλλο): ...στο τσιμπούκι σου εσύ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Eμ και εσεις βρεπαιδι μου τι πεσατε κατω ????

Δεν κατεβαζατε τον γενικο στα φωτα οπως κανατε παλιοτερα για να μην σας βγει το ονομα ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όπως λέει και το ανέκδοτο (όχι η ΑΕΚ,το άλλο): ...στο τσιμπούκι σου εσύ

κανε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Εχουμε διαφορετικη αποψη σε αρκετα πραγματα,αλλα εσυ δεν κανεις την κοτα και γιαυτο συνεχιζω να σου απανταω...το μονο που θα σχολειασω ειναι για τον αγωνα που μειναμε με 8.....αν θυμασαι καλα,σε εκεινο το αγωνα επεσε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,μα παρα πολυ....και οι μονοι που επερναν καρτα ηταν οι παιχτες της ΑΕΚ...
    Καποια στιγμη εγραψες για τον Μπαγεβιτς και την συμπεριφορα μας......απαντησα κατακριτεα τα τοσα πολλα επεισοδια,και επρεπε να μεινουμε στο να του πεταμε εκατομυρια πεντοχιλιαρα.....χωρις τα υπολειπα που επεσαν.....αλλα βεβαια ολα αυτα ηταν αντιδραση απο ολους που το αισθημα της προδοσιας και λυπης και στεναχωριας,τους εγινε ΜΙΣΟΣ και πολυ μεγαλο μαλιστα

ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ???

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF