re c niko anevaines esy katevainame emeis... se vlepame kai mas epiane fanari... pantws xarika file!! ante na kanonisoume pali syntoma (simera/avrio) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re c niko anevaines esy katevainame emeis... se vlepame kai mas epiane fanari... pantws xarika file!! ante na kanonisoume pali syntoma (simera/avrio) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
panagiwta k mixalis....
με εκλεισε ενας ρε φιλε,δε μπορεσα να περασω και δε σας εβλεπα,πηγα αριστερα,μετα με επιασε φαναρι και ανεβενοντας δε σας ειδα![]()
καλησπερα σας , τι κανετε ? μολις πριν λιγο ηρθε το φιλαρακι απ την πιστα . Εχει παθει πλακα
Tου αρεσε η δεν του αρεσε δηλαδη??Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
καλησπερα σας , τι κανετε ? μολις πριν λιγο ηρθε το φιλαρακι απ την πιστα . Εχει παθει πλακα![]()
Ενας νεος Ροσσι γεννιεται δηλαδης??![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
kalimeres se olous gnwstous kai agnwstous
pame to vradaki sarwnida? (kafe stin thea)
panagiwta k mixalis....
εγω χλωμο να ερθω φιλε Μιχαλη,εχουν πεσει αφραγκιες και μαλλον ειμαι για μεσα σημερα,η σε κανα φιλαρακι εδω γυρω..Το Σουκου παλι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Tου αρεσε η δεν του αρεσε δηλαδη??![]()
Ενας νεος Ροσσι γεννιεται δηλαδης??![]()
![]()
οχι απλα του αρεσε , τρελαθηκε ....
telika tha kanoume kana club i na paw na to poulisw...!!!!
panagiwta k mixalis....
Πλακα μας κανετε??Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
telika tha kanoume kana club i na paw na to poulisw...!!!!![]()
Αγγελια εσυ αγγελια και οι δυο αλλοι..αλλα ολο aftermarket ζαχαρωνουν....ελα μαρτυρηστε το δεν θελετε να τα δωσετε...απλα χεστηκατε λιγακι και αυτο σας εκανε καλο...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Πλακα μας κανετε??![]()
Αγγελια εσυ αγγελια και οι δυο αλλοι..αλλα ολο aftermarket ζαχαρωνουν....ελα μαρτυρηστε το δεν θελετε να τα δωσετε...απλα χεστηκατε λιγακι και αυτο σας εκανε καλο...![]()
![]()
![]()
καπως ετσι ειναι τα πραγματα , γιατι να κρυβομαστε ...
aaa egw den koitaw ta aftermarket ektws apo to plaisio ti pinakidas pou pira
telika tha to pouliseis re gianni?
panagiwta k mixalis....
θα το δωσω μονο στον Νικο γιατι μου το εχει κλεισει το παιδι ( αν μου το ακυρωσει θα το κρατησω ) και θα παρω το κ8 .Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
telika tha to pouliseis re gianni?
Ε και αυτο αftermarket ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
telika tha to pouliseis re gianni?![]()
![]()
Εμενα ρωτας αν το πουλησω?Η τον αλλον?Δεν ξερω και τα ονοματα σας γμτ.,,μαζευτηκαμε πολλοι.![]()
edit:Τον αλλον ρωταγες αλλα καταλαβα γιατι θελεει να το δωσει για να παρει το Κ8 ο ζουλιαρης...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: