to idio k emena
to idio k emena
Mess With The Best.....
....Die Like The Rest!!!!
ego thelo na alakso apo 15-50 tis ipone na balo 10-40 tis motul h tis castrol!
Mess With The Best.....
hondakia esi ti ladia tis bazis?
Mess With The Best.....
Και φυσικα δεν ειναι. Απλα ειναι καπως "ωριμη".Αρχικά δημιουργήθηκε από H0NDAKIAS
Εννοείται ότι τι είπα χαιδευτικά άλλα προκειμένου να στο "'χαλάσω" το παίρνω πίσω ok mpou ???geia mas !!!:rotflmao: DEN EINAI GRIOYLA
Ασε που μετα το λιφτινγκ που της εκανες (+1500 εουρα), θα εγινω καλυτερη απο κατι "καινουριες".
Την δικια μου ακομα δεν εχω καταφερει να την "τσιτωσω" με κανενα λιφτινγκ...
esi mpou ti mixani exis?
Mess With The Best.....
Για να χαλιεμαι με τον HONDAKIA που αποκαλεσε την μηχανη του γρια, δεν φανταζεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από orangedragon
esi mpou ti mixani exis?![]()
:a29:
HONDA for ever.....!!!
Mess With The Best.....
re paidia ta montela pou exoun panta ta fwta anamena einai parallhla kai ta flasakia anamena?kai gia ti montela milame (panta gia cb super four)
Στο δικό μου έτσι είναι, ναι.
Και μπροστινό φως και μπροστινά φλας, και πίσω το στοπ αναμμένα.
Χαιρετώ, ρε παίδες ποιο ή που βρίσκεται αν υπάρχει ακόμα το θρεντ με τα μέλη των CBακιδων, εκεί που μπαίνουμε στην λίστα της παρέας των CB..?? (για βόλτες και τέτοια)Ζήτησα να μπω στην λίστα αλλά από τότε ακόμα δεν την έχω βρει. Είμαι όμως σίγουρος ότι υπάρχει γιατί την έχω δει κάποτε. Αλήθεια παίζει ακόμα? Βόλτες παίζουν ή ήταν η φάση της στιγμής ή της εποχής να πω καλύτερα... Ελπίζω πως όχι και οι φίλοι και τα μέλη να υπάρχουν ακόμα και να βρίσκονται. Thanks..
Υ.Γ Τώρα που το έχω πάρει και εγώ... :rotflmao:
![]()
Panatha
Κούκλα,
φτου φτου![]()
καλοτάξιδο
αλλά άλλαξε καθρέπτες (οι γνήσιοι 50ε/ ένας ).....
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Ευχαριστώ.Ναι λέω να αλλάξω και καθρέπτες όχι γιατί δεν μου αρέσουν αλλά γιατί δεν βλέπω καλά από αυτούς που μόνο μάλλον για μακιγιάζ κάνουν, τώρα αν θα βρω και θα βάλω μαμά θα δώ γιατί ψήνομαι και με τίποτα μαύρους αντί νίκελ. Αν και παραδέχομαι το χρώμιο σε αυτό το μηχάνημα είναι ότι πρέπει. Επίσης θέλω να αλλάξω και χταπόδι αλλά που να βρω, πολύ δύσκολο θα έλεγα. Αν ξέρεται κάτι ευχαρίστως θα το άκουγα. Χαιρετώ και ευχαριστώ για τις ευχές σας..!
![]()
Panatha
καλημερα παιδες,
ειμαι κι εγω εδω!!!!!!!!!!!!!
ετοιμοπολεμος και μαχημος.μπουφαν,παντελονι,γαντια,μποτες,κρανος καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δρομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!με την πρωτη αφορμη για βολτα περιμενω μυνημα!!! καλημερα σε ολους,καλες βολτες και παντα ατσαλακωτοι!!!