Σελίδα 15 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 292

Θέμα: SUZUKI BANDIT 1250 S...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    τόσο χάλια είναι αυτό το abs ρε παιδιά? καλύτερα χωρίς δλδ?
    Το πισω το ABS εχει ενεργοποιηθεί 1-2 φορες...το μπροστα ποτε !!!
    Και το οδηγαω 3 χρονια καθε μερα.

Εξαλου σε κανενα μηχανακι η αισθηση του ABS δεν ειναι "ευχαριστη"...νομιζω

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    παιδια 6000 ευρωπουλα λεει το 1250 με abs η σουζουκι....
    με εχει βαλει σε πειρασμο! την μια λεω να παω να το παρω την αλλη να κατσω στα αυγα μου.....!του 2009 μοντελο .τα λαστιχα του ειναι 36 του 09...
    βρε φωτιες που μας αναψε ο σφακιανακης........
    απο την αλλη σκεπτομαι τελη ,βενζινες .....ιδωμεν απο δευτερα!!!
    σε ποιό μαγαζί το είδες φίλε μου;

Παλαιό μέλος
    στην κων/λεως στο μπουρναζι και μονο σε ασημι το εχουν.
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    εγώ γιατί είδα (μαζί με τον υπάλληλο) 39η του 2008?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    εγώ γιατί είδα (μαζί με τον υπάλληλο) 39η του 2008?

πιθανον να εχεις δικιο!!!!λαθος δικο μου τοτε δεν θυμομουν ακριβως χρονια αν ηταν 8 η 9.οπωτε αφου εσυ το ειδες εχεις δικιο του 08 πρεπει να ειναι το σωστο!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Οκ! απλά ρώτησα για να δω αν έχουν πολλά.
    θα το πάρεις ή να το πάρω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Το πισω το ABS εχει ενεργοποιηθεί 1-2 φορες...το μπροστα ποτε !!!
    Και το οδηγαω 3 χρονια καθε μερα.

Εξαλου σε κανενα μηχανακι η αισθηση του ABS δεν ειναι "ευχαριστη"...νομιζω

Ειναι και θεμα χρηστη και χρησης.

Το μπροστα εχει βουτυρενια αισθηση που (σε εμενα τουλαστιχον) δεν εφτιαξε οταν αλλαξα τακακια και εκανα εξαερωση. Το πισω δεν μου μπλοκαρε γιατι σπανια το τσαρουχωνω αλλα το μπροστα μεσα στην πολη δουλεψε υπερωριες.

Βεβαια σ'αυτο φταινε και οι τελειας προσφυσης δρομοι μας.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    Οκ! απλά ρώτησα για να δω αν έχουν πολλά.
    θα το πάρεις ή να το πάρω?
    xaxaxaxaxa!!!
    φιλε να το παρεις και σου ευχομαι καλοριζικο και καλοταξιδο!!!εγω μαλον θα μεινω με το gs 500f ακομα αφου με εξυπηρετη και τα παμε καλα μαζι...!!!!
    καλαματιανος

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Το ABS του ληστή μια χαρά είναι και μπαίνει μόνο όταν το οδόστρωμα είναι πραγματικός καθρέπτης. Πχ άνοδος Πανόρμου ή Ηρακλείτου στην πεντέλη. (όσοι θέλετε να κάνετε τεστ στα ελαστικά και τα φρένα σας περάστε μια βόλτα )

Επίσης το μπροστινό είναι μαλακο. Εγώ σκέφτομαι πέρα απο τα λάδια που θα αλλαχτουν οπωσδήποτε στην ανάρτηση στο μεγάλο service 24km να βάλω και WP ελατήρια και ποιο χοντρό λάδι μπροστά. Αλλά μετά μπαίνεις(πρέπει) στο τρυπάκι να αλλάξει και το πίσω διότι όπως και να το κάνουμε τα ελατήρια σαν τα παπούτσια είναι και αυτά. Δε μπορείς να κυκλοφορήσεις άνετα με σκαρπίνι και Nike ταυτόχρονα . Θα δούμε...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo

Επίσης το μπροστινό είναι μαλακο. Εγώ σκέφτομαι πέρα απο τα λάδια που θα αλλαχτουν οπωσδήποτε στην ανάρτηση στο μεγάλο service 24km να βάλω και WP ελατήρια και ποιο χοντρό λάδι μπροστά. Αλλά μετά μπαίνεις(πρέπει) στο τρυπάκι να αλλάξει και το πίσω διότι όπως και να το κάνουμε τα ελατήρια σαν τα παπούτσια είναι και αυτά. Δε μπορείς να κυκλοφορήσεις άνετα με σκαρπίνι και Nike ταυτόχρονα . Θα δούμε...
    Περιμένουμε αποτελέσματα φίλε Ichigo!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    xaxaxaxaxa!!!
    φιλε να το παρεις και σου ευχομαι καλοριζικο και καλοταξιδο!!!εγω μαλον θα μεινω με το gs 500f ακομα αφου με εξυπηρετη και τα παμε καλα μαζι...!!!!
    Να είσαι καλά!!!
    Πάντα γερός και όρθιος!
    Σημασία δεν έχει η μοτοσυκλέτα αλλά η διάθεση!

Καλημέρα σε όλους!
    Αφού μου αρέσει πάρα πολύ σαν μηχανή και μετά από πολύ διάβασμα είμαι και εγώ ένας wannabe κάτοχος του Bandit 1250 (αφού βέβαια δώσω το Burgman 650 και κλείσει ο κύκλος μου στα scooter)
    Βρήκα και ένα φίλο που το έχει και το πήρα για λίγο και έμεινα εντυπωσιασμένος!!!

Καλά ακούω που το λένε βαρύ και δυσκίνητο για την πόλη αλλά σε σχέση με το Burgman (που με τον τρόπο που οδηγώ δεν με δυσκολεύει και πολύ στην κίνηση) πετάει και είναι σαν παιχνιδάκι....

Κοιτάω και το CBF1000 αλλά το Bandit μου κάνει ένα κλικ παραπάνω (σαν μηχανές τα θεωρώ και τα δύο πολύ αξιόπιστα). Και απο οτι βλπεπω και απο τα σχολια σας αν εξαιρέσουμε τα φρένα (που στο CBF ειναι κορυφη) το Bandit υπερέχει στους υπόλοιπους τομείς!

Εχθές όμως απογοητεύτηκα γιατί κάνοντας μια γύρα στα μαγαζιά ΔΕΝ βρήκα το συγκεκριμένο μοντέλο ούτε για δείγμα!!! (σε αντίθεση με το CBF)
    Ήθελα να ρωτήσω αν το έχετε δει πουθενά και γενικά αν πουλιούνται γιατί οι καταστηματαρχες με απογοήτευσαν αφού ακομα και οταν τους ελεγα να αφησω στοιχεια σε περιπτωση που βρουνε ελεγαν οτι δεν προκειτε και ειναι δυσκολο μηχανακι να βρεθεί... (βρήκα ένα στο Σφακιανάκη αλλά με αρκετά χιλιομετρα και μεγαλη διαφορα τιμής με το Burgman οποτε δεν αξιζει)
    Έχω δει καποιες αγγελίες αλλα προτιμώ για μαγαζί για να μπορέσω να δώσω και το Burgman...

Αν έχει δέι κανεις κάποιο αν μπορεί ας στείλει ένα PM για να περάσω να τα το δω...

Καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους και ελπίζω σύντομα να μπορώ να μπαίνω και εγώ σε αυτό το forum σαν κάτοχος πλέον

Φιλικά,
    Δημήτρης.

Μπορείς να ψάξεις και σε αγγελίες

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

τα έχω δεί φίλε μου και έχω επικοινωνήσει με όλους αλλά όλοι θέλουν μετρητά κανείς δεν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, γι αυτό και ψάχνω σε μαγαζιά...
    (μιλάω για αυτά με τα λίγα χιλιόμετρα, για αυτά με πολλά ένα είναι οτι δεν θέλω να έχει πολλά και απο την άλλη δεν δίνει κανείς την διαφορά για το Bumrgman... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
    τα έχω δεί φίλε μου και έχω επικοινωνήσει με όλους αλλά όλοι θέλουν μετρητά κανείς δεν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή, γι αυτό και ψάχνω σε μαγαζιά...
    (μιλάω για αυτά με τα λίγα χιλιόμετρα, για αυτά με πολλά ένα είναι οτι δεν θέλω να έχει πολλά και απο την άλλη δεν δίνει κανείς την διαφορά για το Bumrgman... )
    \

Ρίξε τις απαιτήσεις σου για το Burgman τότε

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki bandit 1250 vs yamaha FJR 1300
    από hararm123 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2011, 20:40
  2. Νεες τιμες Suzuki Bandit 1250
    από μπακαλογατος στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ