Δυστυχώς η διοργάνωση ήταν πολύ μέτρια απ ότι με ενημέρωσαν μερικά παιδιά που έτρεχαν.ήταν με την ψυχή στο στόμα επειδή είχαν και τα drargster.
Δυστυχώς η διοργάνωση ήταν πολύ μέτρια απ ότι με ενημέρωσαν μερικά παιδιά που έτρεχαν.ήταν με την ψυχή στο στόμα επειδή είχαν και τα drargster.
κσλα λεμε οι διοργ-ανοπαιχτες!! ειναι για τον Π..ΤΣΟ!!!!!ειναι κριμα για τα κοπελια που ετρεχαν να τα κανουν ολα μαζι!!(δοκημαστικα και αγωνα ΚΑΠΑΚΙ!!!!!!)και στο τελος να σηκωνει τη σημαια Ο ΜΑΛ....ΑΣ απο ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!!!δηλαδη οι μισοι ειδαν τη σημαια και αλλοι ακομα βαζαν μπροστα της μηχανες!!!κριμα και για τον φιλο γιαννη κοντοδημα που επεσε και εχασε και την κατηγορια στα 600.κανονικα επρεπε να κανουν καποια επανεκινηση του αγωνα αλλα αντε βγαλε ακρη οποιον τους βολευει φτιαχνουν τα αρ..δια οι οργανωτες!!ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ....ΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!!!ΟΟΟΟΥΥΥΣΤΤΤ!!!!:a04:
![]()
:a31:
![]()
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
καμμια φωτο τιποτα απο τον αγωνα?
οι διοργανωτές απο οτι εχω καταλαβει ειναι μονο για εισπρακτικους λογους εκει, τα φραγκα να πεφτουν και ελα ελα μωρε τωρα θα τα βρουμε. τα παιδια που αγωνίζονταν δεν ειχαν ουτε ρευμα να φανταστείτε. οσο για των κοσμο για να παμε στην κερκιδα περνουσαμε μεσα απο τα χωραφια σαν τους κυνηγημενος που δεν εχουν πληρωσει εισοδο... καλα δεν βλεπουν οτι οσο περναει ο καιρος ο κοσμος λιγοστεύει, ρωτησαν του εαυτούς τους γιατι????
http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http
Τιποτα παιδια ετσι οπως τα λετε κι ακομα χειροτερα ηταν τα πραγματα κι ολα αυτα εγιναν γιατι εδωσαν μεγαλυτερη σημασια στα DRAGSTER και αφησαν στο ελεος του Θεου τη ταχυτητακι αυτα εγιναν γιατι προσπαθησαν να τα κανουν ολα μαζι την ιδια μερα κατι βεβαια που δεν ειναι εφικτο να γινει με αποτελεσμα να κανουν ενα σωρο λαθη με παρα πολλα προβληματα
![]()
Απο του χρονο ομως που δεν θα βρισκουνε ανθρωπο να τρεξει τοτε θα παρακαλανε![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Τα χαλια τους τα μαυρα...
Το σαββατο ειμαστε εκει για τις κατατακτηριες του ντραγκστερ,πληρωσαμε κανονικα,και υπηρχαν καμμια 20αρια θεατες στις κερκιδες.Χαρακτηριστικα ακουσαμε τις κοπελλες στην εισοδο να μιλανε μεταξυ τους, και να λενε οτι ουτε 30 εισιτηρια δεν εκοψαν..
Μετα το τελος των δοκιμων, μειναμε 2 (δυο!!) θεατες στην κερκιδα, και δε κατσαμε ουτε εμεις να δουμε ενα γελειο και ανεκδιηγητο (σπορ) που το λενε GP TUNING νομιζω, στο οποιο ουτε οι θεατες, ουτε νομιζω και οι συμμετεχοντες καταλαβαινουν τι ακριβως γινεται ,και τι προσπαθουν να κανουν.
Ουτε δοκιμαστικα για ταχυτητα μοτο, ουτε τιποτα αλλο, ουτε τρακ ντει, ουτε αυτοκινητα τα οποια ο διοργανωτης τα ειχε κανει καιρο πριν, προσπαθωντας να βγαλει περισσοτερα φραγκα.
Τη κυριακη αφου προσπαθησαν να μας βαλουν να (ξανα)πληρωσουμε μπηκαμε και στο ντραγκστερ γινοταν της κακομοιρας, οχι βεβαια απο κοσμο,αλλα απο μπαχαλο αφου ο τρισκαταρατος πως διαλο τον λενε, εκανε συνεχεια περασματα εκτος συναγωνισμου μπας και καταφερει να κανει μια εκκινηση χωρις να μπερδεψει το μπουρδελο του,και σαν να μην εφτανε αυτο παρακολουθουσαμε συνεχως μια προσωπικη κοντρα εκτος συναγωνισμου φυσικα,παλι μεταξυ 2 χανιωτων με αυτοκινητα.Ολα αυτα, συν το γεγονος οτι ολοι ειχαν παρκαρει πανω στη πιστα και επρεπε να παρουν τα τουτου τους για να αρχισει ο αγωνας μοτο και φυσικα ολοι ηταν καυλωμενοι βλεποντας τοσες ωρες καταραμενους, ευλογημενους,αφορισμενους,κανανε 10 ωρες να ξεκουμπιστουνε αφου επρεπε να κανει ο καθενας και μια-δυο καγκουριες.
Και βαζει καπακι τους αγωνιζομενους στις μοτο να κανουν ελευθερα δοκιμαστικα,χρονομετρημενα καπακι ,και αμεσως μετα τον αγωνα..
Πως δε τους εβαλε να περασουν και κανα στιβο μαχης απορω..
Χαμος στην εκκινηση αυτος που διαβασατε πιο πριν,κριτες ουτε για δειγμα,και λιγο πριν νυχτωσει τελειωσε ο αγωνας χωρις αλλα απροοπτα.
Μπραβο στους συμμετεχοντες που επειμενουν ακομα..
Στους λιγους ρομαντικους θεατες που τους στηριζουν..
Αλλα να ξερει ο κυριος Διοργανωτης οτι καποτε θα του δωσουν ολοι τα α@@@ια τους και θα μεινει αυτος με το καταραμενο να κανει περασματα και κατι χωριατες και γυφτακια τσαμπατσηδες να τους κοιτανε αμα συνεχισει ετσι..
Πως δε τους εβαλε να περασουν και κανα στιβο μαχης απορω..
σε παρακαλω μην τους βαζεις ιδεες.........![]()
![]()
![]()
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
παιδια τα παντα ειναι χρημα.Τελος.
εγω περυσι ετρεξα τον τελευταιο αγωνα και δεν ξανα ετρεξα.
Ειδα οτι ειδα ακουσα οτι ακουσα αλλα το αποκορυφωμα ηταν στο τελος οταν πειγα να παρω τα αποτελεσματα ηταν ενα παλικαρι μαζι με τον διοργανωτη που ετρεχε στην κατηγορια και τον παρακαλουσε να του δωσει ενα κυπελο απο τα πολλα που ειχε μεσα σε μια μεγαλη χαρτοκουτα .Αυτος σκιβει και του δινει ενα μετα απο τα παρακαλια τα πολλα του εδωσε ενα και τον ρωτησε αν του αρεσε εκεινος ειπε μα καλα αυτο ειναι απο αγωνα ταχυτητας αμαξιων και ο διοργανωτης του ειπε αυτο ειναι αν το θελεις.....
εγω ενοιωσα μαλακας...ειπα κριμα τα 100 ευρω για τον αγωνα τα 450 για τα φερινγκ τα 450 για τα ελαστικα 100 για ξενοδωχειο 60 για την αδεια που εδωσα για να τρεξω .Αφου μπωρουσα να παρω ενα τσαμπα........
κατι το οποιο δεν θα το εκανα εγω ποτε ....
ειπα λοιπον οτι και αυτο ειναι θεμα (φιλων)
δεν λεω οτι ειναι το μονο που με παραξενεψε....
εγω και ο φιλος μου ο αθοτυρος τρεχαμε για πρωτη φωρα σε αγωνα ..οι χρονοι μας το σαββατο ηταν 1:21-1:23 στα δοκημαστικα ηταν λεει 1:14-1:15 σε μια μερα με 4-5 γυρους και την ημερα του αγωνα ηταν 1:07-1:09 των πρωτων ηταν 1:03-1:05 που ειχαν και ενμπηρια,
λεω λοιπον οτι με τον <χρονο > των δοκιμων ειμασταν προ τελευταιοι και τερματησαμε στην πρωτη δεκαδα στην κατηγωρια μας με 27 συνμετωχες.
Εμαθα οτι τους χρονους τους εδεινε ο διοργανωτης που ετρεχε και ολας ,δεν θελω να πω οτι αξηζαμε να παρουμε κατι καλυτερο απο αυτο που πειραμε αλλα βλεποντας αυτο που ειπα και ποιο πανω ολα περνανε απο το μυαλο μου .
ξερουν την καψα μας για λιγη ασφαλη οδηγηση μεσα σε ενα χωρο χωρις παλαβους και μας κοπανανε κανονικα.....
δεν μου κανει λοιπον εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα τρεχουν μονοι τους μα τους καταραμενους και τους τρισκαταρατους........αφου αυτος θελουν ας τους κρατησουν χαλαλι τους.
![]()
![]()
![]()
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
H διοργανωση ηταν οντως χαλια αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η αντιπαθεια προς τον Καταραμενο και την κοντρα NSX-CORVETTE.Η πλεοψηφια του κοσμου που ηρθε,γι αυτο πληρωσε,για να δει γρηγορα αυτοκινητα να τρεχουν{evo,nsx,corvette:hypnotize }και οχι να περιμενουν μεχρι τα βραδυ μεσα στο κρυο{ειχα και κοντομανικο και παγωσα:a24: αλλα δεν με ενοιαζε γαιτι εβλεπα μηχανακια και αμαξια και καυλωνα ασχετα αν την αλλη μερα ημουν ολη μερα με ενα χαρτομαντιλο}να δουν κατι μηχανακια να κανουν κυκλακια γυρω γυρω και χωρις κριτες
και κατι ατομα με κατι σημειες που ηταν.....βουλγαροι δεν ειναι οτι δεν τους συμπαθω απλως ενα kawasakι περασε σε εναν γυρω μεσα απο τους κονους που κανανε ζικ ζακ με αποτελεσμα να κερδισει πολυ χρονο
και λεμε στους κριτες αυτος περασε και λεει δεν ειναι δικη μου δουλεια του αλλου κριτη
Σημερα μιλησα τηλεφωνικος με τον Νικο το Διακακη (τον διοργανωτη του αγωνα ) που παραδεχτηκε τα λαθη που εγιναν την περασμενη Κυριακη και ζηταει συγνωμη απο ολα τα παιδια μπραβο στο Νικο απο μενα για αυτην τη κινησηαλλα με παρακαλεσε συγχρονως να μη βριζουμε δημοσια γιατι πραγματι δεν ειναι σωστο
και οτι προβληματα υπαρχουν να τα λεμε και σιγουρα θα λυθουν ομοραφα κι ωραια
![]()
Υ.Γ. Μην ξεχναμε παιδια οτι εχουν γινει και ωραιοι αγωνες εδω στη ΚΡΗΤΗ που αν δεν ηταν ο Διακακης ακομα θα τρεχαμε στους δρομουςπιστευω τουλαχιστον στο προσεχων μελλον να φτιαξουν τα πραγματα και να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι
![]()
Λυπαμαι μονο το μικρο Γιαννη με το ΖΧ600R που εχασε μεσα από τα χερια του το πρωταθλημαενω ηταν τοσο κοντα που αξιζε να το παρει με χιλια μ αυτά που λεω δεν θελω να μειωσω σε καμια περιπτωση το Παναγιωτη με το DUCATI που πηρε τελικα και το πρωταθλημα στα 600 που κι αυτος όπως αποδειχτηκε στο τελος τα αξιζε με το παραπανω πολλα συγχαρητηρια λοιπον στο φιλο Παναγιωτη για το πρωταθλημα γιατι όπως λενε και μερικοι ο παλιος είναι αλλιως
![]()
Καλες γιορτες σε ολους![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ