Σελίδα 15 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Δειξε πραμα Νικολα.

Φτάνει δεν χρειάζεται παραπάνω θα τιγκάρουν οι αγγελίες όπως το ΤΑ στο ποτάμι

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Η ποδια του νεου ΤΑ ειναι ΒΑΜΜΕΝΗ ασημενια? Δεν ειναι "χυμενο" πλαστικο?

Δεν μου λέει κάτι η photo σου,εαν δεν μου πείς τι μαλακία έκανε ο οδηγός του....Και φυσικά αμα θέλω την πιστεύω με τα τόσα που έχω ακούσει εδώ μέσα...Οκ αφού πέρασε ενα πότακι....το περνάει το test!!!!! ...πάντως η φασολάδα δεν ξέρω αλλα πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά!!!αντε γεία μας
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

οκ και τα δυο TA -VSTROM στην ίδια συνομοταξια ειναι και δεν καταλαβαινω το σθένος και απο την μια και απο την άλλη μεριά.
    Το ΤΑ εκανε τον κυκλο του και έφυγε τωρα αν προσπαθουν να το κρατησουν στην ζωη με πασαλειματα ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο εγω παντως ομως σαν πρωην κατοχος και του 600 και του 650 δεν θα το επαιρνα.
    Το βρισκω προσβολη στην νοημοσυνη μου.
    Το VSTROM ηρθε σαν μια λυση φθηνη βεβαια για αυτους που θελαν να εξυπηρετουντε στην καθημερα πράξη και ευτυχως που ηρθε διοτι ξυπνησαν οπι μοτοσυκλετιστες και φτηνες απομιμησεις οπως το ΤΑ 700 του γυριζουν την πλατη.
    Οσο αφορα την σέλα και τα 2 ειναι τα ιδια σχεδον αλλα επισης και ενα καρο αλλες μηχανές (και αρκετες πολυ καλυτερες)Οσο αφορά την οικονομία ε μην τρελλαθουμε το VSTROM ειναι απο τις πιο οικονομικές μηχανες ενω το καινουριο ΤΑ έχει μικτη κατανάλωση 6.5-7 λιτρα στα 100 βεβαια το ΤΑ παει πιο πολυ χωμα και ειναι πιο ευευλικτο οκ ειναι αληθεια αλλα απο εκει και περα δεν ειναι και φοβερο κριτηριο για να δικαιολογει τα 1500 παραπάνω .
    Για να μην παρεξηγηθω οι 4 τελευταιες μηχανες που ειχα ηταν Χοντα αλλα δεν προχωραω με κλειστα ματια και να παιζω παλαμακια στις μαλακιες που κανει σαν εταιρεια και οι φιλτατοι συνμηχανοβιοι που πηραν το 700 ας μην κοπτωνται να μας πεισουν διοτι δυστυχως περαν απο το προσωπικο γουστο λιγα υπαρχουν που να δικαιολογουν τα 8200
    ΥΓ.Μην συγκρινεται το ΤΑ με Ντουκατι δεν ειναι σωστο ειναι πολυ αδικο για τα ντουκατι.

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από σουλης
    οκ και τα δυο TA -VSTROM στην ίδια συνομοταξια ειναι και δεν καταλαβαινω το σθένος και απο την μια και απο την άλλη μεριά.
    Το ΤΑ εκανε τον κυκλο του και έφυγε τωρα αν προσπαθουν να το κρατησουν στην ζωη με πασαλειματα ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο εγω παντως ομως σαν πρωην κατοχος και του 600 και του 650 δεν θα το επαιρνα.
    Το βρισκω προσβολη στην νοημοσυνη μου.
    Το VSTROM ηρθε σαν μια λυση φθηνη βεβαια για αυτους που θελαν να εξυπηρετουντε στην καθημερα πράξη και ευτυχως που ηρθε διοτι ξυπνησαν οπι μοτοσυκλετιστες και φτηνες απομιμησεις οπως το ΤΑ 700 του γυριζουν την πλατη.
    Οσο αφορα την σέλα και τα 2 ειναι τα ιδια σχεδον αλλα επισης και ενα καρο αλλες μηχανές (και αρκετες πολυ καλυτερες)Οσο αφορά την οικονομία ε μην τρελλαθουμε το VSTROM ειναι απο τις πιο οικονομικές μηχανες ενω το καινουριο ΤΑ έχει μικτη κατανάλωση 6.5-7 λιτρα στα 100 βεβαια το ΤΑ παει πιο πολυ χωμα και ειναι πιο ευευλικτο οκ ειναι αληθεια αλλα απο εκει και περα δεν ειναι και φοβερο κριτηριο για να δικαιολογει τα 1500 παραπάνω .
    Για να μην παρεξηγηθω οι 4 τελευταιες μηχανες που ειχα ηταν Χοντα αλλα
    δεν προχωραω με κλειστα ματια και να παιζω παλαμακια στις μαλακιες που κανει σαν εταιρεια και οι φιλτατοι συνμηχανοβιοι που πηραν το 700 ας μην κοπτωνται να μας πεισουν διοτι δυστυχως περαν απο το προσωπικο γουστο λιγα υπαρχουν που να δικαιολογουν τα 8200
    ΥΓ.Μην συγκρινεται το ΤΑ με Ντουκατι δεν ειναι σωστο ειναι πολυ αδικο για τα ντουκατι.

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Για όλες της αντιπροσωπίες μην παρεξηγηθώ.
    και παλι

Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
    Δεν μου λέει κάτι η photo σου,εαν δεν μου πείς τι μαλακία έκανε ο οδηγός του....Και φυσικά αμα θέλω την πιστεύω με τα τόσα που έχω ακούσει εδώ μέσα...Οκ αφού πέρασε ενα πότακι....το περνάει το test!!!!! ...πάντως η φασολάδα δεν ξέρω αλλα πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά!!!αντε γεία μας

το πότακι τι είναι ?

Κοίτα φιλαράκο.Εγώ έχω πει δημόσια και το έχω παραδεχτεί ότι στεναχωριέμαι μόνο που έχασα τόσα χρόνια με τα BMW ενώ υπήρχε στην αγορά το V-Strom και μηχανάκια σαν το CBF ή το Fazer.
    Οταν η Honda αποφασίζει να βγάλει ένα μηχανάκι στην αγορά ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πρέπει και επιβάλεται να σωπαίνουν γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να φτάσει τη μηχανολογική της τελειότητα και την ποιότητα κατασκευής της.Οταν όμως φτάνει 5 χρόνια μετά να παρουσιάζει αυτό το πράμα που λέγεται ΤΑ 700 και να κάθεσαι να το υπερασπίζεσαι εσύ ή όποιος άλλος το έχει αγοράσει μόνο και μόνο επειδή κάνατε μαλακία που το πήρατε τότε πάω πάσο...παίζω χωρίς αντίπαλο στη βλακεία.
    Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσέ το αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις (κάτι σαν το βιασμό δηλαδή).

Βγείτε λοιπόν όλοι οι ιδιοκτήτες ΤΑ 700 -που γνωρίζετε όμως 5-10 πράγματα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και έχετε αλλάξει και καμιά 15αρια μοντέλα- και αντρίκια δηλώστε ότι ΝΑΙ κάναμε μαλακία που το αγοράσαμε, η Honda μας έπιασε το κώλο και μας πάσαρε ξαναζεσταμένο φαγητό που για να βάλει τετραβάλβιδη κεφαλή στο ίδιο μοτέρ που παράγει σε 2-3 μοντέλα περάσανε 25 χρόνια...

Και που ξέρεις...σε άλλα 25 μπορεί να σας δώσει και αλουμινένιο πλαίσιο και ψαλίδι.Και στην 75η επέτειο του ΤΑ θα σας δώσει και ρυθμιζόμενο μπροστινό και ανάρτηση με τηλεπροφόρτιση.

Hondaκιας είμαι κι εγώ μην παρεξηγηθούμε...πάμε για φασολάδα τώρα ?

...καλά κρασιά !!! Το avatar του/της panisk
    Δηλαδή ρε μεγάλε αν δε συμφωνήσουμε μαζί σου και δεν έχουμε ότι οδηγείς εσύ κάνουμε μαλακία??? Πήρες αυτό που γούσταρες γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ. Άσε και στους άλλους το δικαίωμα της επιλογής.

Επίσης σε παρακαλώ πρόσεχε τη γλώσσα που χρησιμοποιείς. Κάποιοι με πρώτο εμένα ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να διαβάζουμε μπινελίκια και να απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. Μην κάνουμε WC το FORUM. Είμαστε όλοι εδώ γιατί κάνουμε κέφι τους 2 τροχούς και όχι για να βγάλουμε τα μάτια μας!!! ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!
    Live to Drive - Drive to Live

Οχι ρε Bavarian δεν το μετάνιωσα αλήθεια σου λέω...και να σου πω και κάτι πάλι αυτη θα αγόραζα εαν δεν την είχα...

O kastpan ειναι ωραιος. Εχουμε ξανασυναντηθει στο φορουμ και ειναι καλο παιδι.
    Χαβαλε κανει και ειναι εντος του δικου μας κλιματος.
    Ο αλλος δεν ξερω αλλα θεωρησε το ζηλια και προσπερνατο.
    Πες κανα εξυπνο η γραφτον τελειως στ αρχιδια σου.
    Εκτος αν τον ξερεις και εχετε προηγουμενα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
    Οχι ρε Bavarian δεν το μετάνιωσα αλήθεια σου λέω...και να σου πω και κάτι πάλι αυτη θα αγόραζα εαν δεν την είχα...

Εντάξει τότε πάω πάσο.Πρέπει να σου αρέσει πολύ και αυτό το σέβομαι πραγματικά.

Οχι απλά μου αρέσει,τρελένομαι για αυτη την μηχανή....χωρίς πλάκα,μπορει να είμαι απο τους λίγους αλλά αυτη είναι η αλήθεια...Vestroma ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια....

Kastpan, πες μου αληθεια. Ετσι την φανταζοσουν οτι θα βγει, η η honda σου εκανε εκπληξη και πετυχε το γουστο σου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    η γραφτον τελειως στ αρχιδια σου

Ντροπή αγαπητέ.Ανεπίτρεπτον να ομιλείτε κατά τοιούτον τρόπον εις αυτόν τον ιστοχώρον...θα διαμαρτυρυθώ εις τους διαχειριστάς

ΩΩΩΩΩ με συγχωρείτε αγαπητοί...νόμιζα ότι είμαι στο φόρουμ της ιεράς μητροπόλεως και ουχί εις αμαρτωλόν φόρουμ βαρβατίλα μοτοσυκλετιστών :rotflmao: :rotflmao:

Vestroma και kastpan αρχίζετε και με ανησυχείτε ρε μλκς...πρέπει να πάμε για μπύρες γρήγορα φλωρέψατε ρε :rotflmao:

Σελίδα 15 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm