επεισης αλλη μια διαπιστωση (ενα ενα μου ρχοντε)
η ζωη κανει κυκλους.
εκει που το 87 τα παρατησα τελειως, και δεν ειχα δικυκλο για 18χρονια
τωρα "ξανακυλισα" για τα καλα. (μπα ,,,τι επαθα πρωι πρωι??)![]()
επεισης αλλη μια διαπιστωση (ενα ενα μου ρχοντε)
η ζωη κανει κυκλους.
εκει που το 87 τα παρατησα τελειως, και δεν ειχα δικυκλο για 18χρονια
τωρα "ξανακυλισα" για τα καλα. (μπα ,,,τι επαθα πρωι πρωι??)![]()
Γιώργαρε μάς τρέλανες πάλι.........!Εισαι μεγάλη μορφή τελικά .......!Ο φονιάς των ΙΤ ,που ηταν το ονειρό μου για μια 10ετία ......Το 1992 που ξεκίνησα στα Μέγαρα μπίστηξα 30 φορές στούς 3 γύρους των 200 χλμ συνολικά ,για να πάρω την 9 η θέση στην κατηγορία 200 2τ ,μέσα από τις λασπολακούβες ενός μέτρου........
ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .....ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.......
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
ΟΙ ΚΑΡΑΦΛΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .....ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.......
αυτο το τελευταιο ισχυει, σωστος ο Αρης![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
αυτο το τελευταιο ισχυει, σωστος ο Αρης![]()
MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... μη μασάτε με τίποτα.
Στο Λουτράκι μου άρεσε πολύ που σε κάποιο σεχ είχε μαζευτεί κόσμος και είχε εντουράδες σε ότι ηλικία γούσταρες, μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι, μεγαλοπαιδιά... κουρασμένοι μεν αλλά ευτυχισμένοι και στο χαβαλέ όλοι.
:a19:
Αν έχετε και άλλα, βάλτε πράμα...
Όταν ήμουνα γύρω στα 10, είχε γίνει ένας αγώνας εντούρο που πέρναγε κοντά σε Ανάβυσσο - Κερατέα. Από εκεί το έπαθα, θυμάμαι αμυδρά να χαζεύω μαγεμένος κάτι γαλάζια (IT) και πορτοκαλί (ΧR) μηχανάκια να περνάνε μπροστά από το εξοχικό με χίλια... πόρωση σκέτη...
Δεν μεγαλώνουμε...ωριμάζουμε (κάποια διαφήμιση με τον Σων Κόνερυ μου θυμίζει αυτό)
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Σπάτα Χειμώνας 1994. Εγώ με RM250 του 91 και ο κουμπάρος με ένα RM125 του 94.
Τι κοιτάμε?????!!?!?!
Πριν λίγο έκαναν άλμα απόαυτή την ράμπα και σκάσανε στου διαόλου την μάνα δύο μοτοκροσάδες (ο ένας ήταν ο Καρέτσος, ό άλλος δεν θυμάμαι....).
Κοιτάγαμε λοιπόν το θέμα και προσπαθούσαμε να πείσουμε τον ευατό μας να πηδήξουμε και εμείς.... ανεπιτυχώς...!!
Χρόνια πολλά σε όλους
Την εποχή εκείνη ο Καρέτσος έκανε προπόνηση στα Σπάτα μαζί με τον Λευτέρη τον Παπανικολάκη και μάλιστα του έδειχνε κι όλας. Αργότερα βγήκαν τα μαχαίρια.
Το συγκεκριμένο άλμα το πρωτοέκανε, ο ερχόμενος από Αμερική πριν λίγο καιρό, ΄Ακης-fox-Κοσμάς και είχα την τιμή να είμαι μπροστά.Μετά το έκαναν και οι υπόλοιποι.
Είχαν και ένα άλλο άλμα στο βάθος, που από μία πλαγιά (διπλό πρανές για αυτούς που καταλαβαίνουν)ανέβαιναν με άλμα περίπου 15 μ πιο ψηλά.
Μάλιστα τους πρόλαβα που το μετρούσαν και δεν ήταν σίγουρος ο Καρέτσος ότι βγαίνει.Έκανε λοιπόν το εξης τέχνασμα:Πάτησε το πρώτο πρανές και φαινόταν καθαρά η ροδιά της απογείωσης και μετά περίμεναν τον Δ. Φωτόπουλο.
Μόλις ήρθε, του είπαν ότι το έκαναν προηγουμένως όλοι.Ο Φωτόπουλος (που ρισκάριζε εύκολα τότε), πήρε φόρα και ήταν ο πρώτος που το έκανε(το τελευταίο μέτρο το ανέβασε κάνοντάς"κουπιά" με τα πόδια του αφού δεν του έφτασε η φόρα).
Μετά το έκαναν όλοι εκτός φυσικά εμού του ιδίου που απλώς παρακολουθούσα με δέος τους Λ.Καρέτσο, Λ.Παπανικολάκη, Α.Κοσμά, Μ.Κρητικό, Παπαγεωργίου και μάλλον Γεωργακόπουλο, γύρω στο 1994-5.
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
Τότε, ήταν 2 γύροι - οι 3 δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
...Το 1992 που ξεκίνησα στα Μέγαρα ... στούς 3 γύρους των 200 χλμ συνολικά........![]()
Να μην σου πω και ένας...Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
Τότε, ήταν 2 γύροι - οι 3 δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα...![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Αυτός ο Κονίδης τώρα ποιός είναι![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Θυμάμαι από την Ιταλία ενα σημείο που πήγαινα με τα πόδια να βοηθήσω.
Κάτω ξερό χαλίκι ανηφορικό στριφτερό και να περνάνε οι τύποι τερμα γκάζι χωρίς μέλλον.
Ασε το άλλο : Σταματάω τη πρώτη μέρα με το μουλάρι να σε ένα πηγαδάκι να ρωτήσω που είναι το ΣΕΧ 1 και γυρνάει ένας κύριος με μουστάκι μου λέει από εκεί ........
Κοιτάω καλύτερα .......
Ο GUSTAFSON![]()
![]()
![]()
επαθα πλάκα τόσο που ξέχασα τι μου είπε!!
ρε κάποιος έπινε τα νερά...... :rotflmao:
Φτάνω στο service ΣΕΧ της πρώτης ημέρας, λιωμένος από την κούραση και αφού με έχουν περάσει όλοι οι παγκόσμιοι στην απλή, έχω μετρήσει πάνω από 3 τούμπες στα Ιταλικά χώματα, έχω γρατζουνίσει το ολοκάινουργιο GasGas μου και το μόνο που θέλω είναι να πιώ ΝΕΡΟ!!!! Βρήσκω λοιπόν τον Μάκη, του ζητάω το νερό και περιμένω.... άδικα όμως γιατί ο support μου είχε πιει το νερό ΜΟΥ!!!.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Θυμάμαι από την Ιταλία ενα σημείο που πήγαινα με τα πόδια να βοηθήσω.
Κάτω ξερό χαλίκι ανηφορικό στριφτερό και να περνάνε οι τύποι τερμα γκάζι χωρίς μέλλον.
Ασε το άλλο : Σταματάω τη πρώτη μέρα με το μουλάρι να σε ένα πηγαδάκι να ρωτήσω που είναι το ΣΕΧ 1 και γυρνάει ένας κύριος με μουστάκι μου λέει από εκεί ........
Κοιτάω καλύτερα .......
Ο GUSTAFSON![]()
![]()
![]()
επαθα πλάκα τόσο που ξέχασα τι μου είπε!!
ρε κάποιος έπινε τα νερά...... :rotflmao:![]()
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Να μην σου πω και ένας...
στα δικα μου χρονια ηταν ενας γυρος περιπου 150χλμ,σε χωματοδρομους
ξεχασμενους ,ειχε λιγο μονοπατι (στα Αττικα εντουρο δυσκολο)
και ειχε ειδικες οπως σημερα ,αλλα και cross country .
με εκεινα τα μηχανακια ηταν πραγματικα δυσκολα ,,,
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
To Aττικό, (τουλάχιστον μεταξύ 88-93) ήταν από 180 έως 220 χλμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Να μην σου πω και ένας...
στα δικα μου χρονια ηταν ενας γυρος περιπου 150χλμ,σε χωματοδρομους
ξεχασμενους ,ειχε λιγο μονοπατι (στα Αττικα εντουρο δυσκολο)
και ειχε ειδικες οπως σημερα ,αλλα και cross country .
με εκεινα τα μηχανακια ηταν πραγματικα δυσκολα ,,,
Τα κομμάτια με υψηλές ταχύτητες ήταν σημαντικά περισσότερα.
Επίσης οι ειδικές cross country , είχαν πολύ υψηλότερες ταχύτητες όπβς επίσης υπήρχαν ανηφόρες μέσα στους αγώνες που (και με τα τότε μηχανάκια) από πολλούς έβγαιναν δύκολα.....
You BETA believe...