Πεφτουν αρκετες ιδεες, και χαθηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εγω ειμαι μεσα.Ας μιλησει κι ο υπολοιπος λαος
(Αλλιως παιζει και Γραμμος)
Λοιπον, mpou, ελευθερος υποχρεωσεων , για 3(++)μερο. Over
Πεφτουν αρκετες ιδεες, και χαθηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εγω ειμαι μεσα.Ας μιλησει κι ο υπολοιπος λαος
(Αλλιως παιζει και Γραμμος)
Λοιπον, mpou, ελευθερος υποχρεωσεων , για 3(++)μερο. Over
Εγω 330χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τις πληροφορίες που λέω για το τρένο κρατήστε τις κάπου γιατί έχω βαρεθει να τις επαναλαμβάνω καθε φορά που τα μπρίκια σας πρεπει να πανε λιγο πιο μακριά απο 200 χλμ![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
λοιπόν εμεις έχουμε ψιλοκάνει ενα κουτσοπρόγραμμα το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με πέρισυ,και αυτό γιατί οι ανεφοδιασμοί είναι λίγο συγκεκριμένοι.
σαββάτο ξεκινάμε μεσημεράκι και πάμε ασφάλτινα μεσω σερρών-ποταμούς (βενζινη),σιδηρόνερο ,ελατιά και διανυκτέρευση στο στραβόρεμα.
κυριακή πρωί τσάκαλος και μετά μέσο στραβορέματος,ζήτα- θερμιά- παρανεστι (ανεφοδιασμός γενικού τύπου,διανυκτέρεση καταράκτες αγιας βαρβάρας.
δευτερα καταρακτες λιβαδιτη-δασικό χωριό λεπιδας-παρανεστι και επιστροφή.
Οπότε Θωμά σίγουρα θα πάτε εσείς ανεξάρτητα με τον αν παίξει κάτι άλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
λοιπόν εμεις έχουμε ψιλοκάνει ενα κουτσοπρόγραμμα το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με πέρισυ,και αυτό γιατί οι ανεφοδιασμοί είναι λίγο συγκεκριμένοι.
σαββάτο ξεκινάμε μεσημεράκι και πάμε ασφάλτινα μεσω σερρών-ποταμούς (βενζινη),σιδηρόνερο ,ελατιά και διανυκτέρευση στο στραβόρεμα.
κυριακή πρωί τσάκαλος και μετά μέσο στραβορέματος,ζήτα- θερμιά- παρανεστι (ανεφοδιασμός γενικού τύπου,διανυκτέρεση καταράκτες αγιας βαρβάρας.
δευτερα καταρακτες λιβαδιτη-δασικό χωριό λεπιδας-παρανεστι και επιστροφή.![]()
είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα πάμε εκεί,γιατί το 1 ζευγάρι θα έρθει απο έβρο,οπότε εκεί βολεύει να βρεθούμε.
τώρα αν εχει βροχές κ.τ.λ βλέπουμε...
Οποτε...δημοψηφισμα!
Ροδοπη ή Γραμμος?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Όταν λες Γράμμο, από που εννοείς? Ποια κομμάτια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Οποτε...δημοψηφισμα!
Ροδοπη ή Γραμμος?![]()
Από Κόνιτσα μέχρι Καστοριά πχ? Βίτσι?
Γιατί δε συνδυάζουμε Καιμακτσαλάν με Πρέσπες?
Ας μιλήσει & ο Αντώνης![]()
![]()
To προγραμμα των απο εδω απο Πατρα λεει Γραμμο-Μουτσαλια-λιμνη ΓκιστοβαΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όταν λες Γράμμο, από που εννοείς? Ποια κομμάτια?
Από Κόνιτσα μέχρι Καστοριά πχ? Βίτσι?
Γιατί δε συνδυάζουμε Καιμακτσαλάν με Πρέσπες?
Ας μιλήσει & ο Αντώνης![]()
![]()
Διαδρομη εν καιρω,πιστευω εντος της επομενης εβδομαδας.
Για να ακουσουμε γνωμες και βλεπουμε
μεσα με τον Θωμα για ροδοπη!![]()
τετοια ευκαιρια δεν χανεται..
μπορουμε να παρουμε αδεια την τριτη και να κατεβασουμε τα μοτορια..
ανεβαινω και ασφαλταδα με το 950 αν χρειαστει
δηλωστε οσοι ειναι να κλεισουμε τα εισιτηρια![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αμα δεν καπνισει την πιπα της ειρηνης και αποφανθει ο παλιανθρωπΑς δεν κανονιζω τιποτις
...Και μια πουταναφεραμε αυτος ο κυρ-Λυκος που χαθηκε?Παρακολουθει διακριτικα και σιωπηλα το ολο θεμα?![]()
Ψυχραιμία ....!!!![]()
όλα υπό έλεγχον ...
Υ.Γ.1
Θωμά, καλό ακούγεται αλλά σε φοβάμαι γιατί είσαι "ασφαλτάς" ...!!!![]()
Υ.Γ.2
Γιαννάκη, άμα σαλτάρουμε τον Βαρνούντα (με γύρα σε Κρατερό, Πισοδέρι κ.λ.π.) γίνεται ενδιαφέρον ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Η Λεωφορος Εμφιετζογλου ειναι καλη επιλογηΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ψυχραιμία ....!!!![]()
όλα υπό έλεγχον ...
Υ.Γ.2
Γιαννάκη, άμα σαλτάρουμε τον Βαρνούντα (με γύρα σε Κρατερό, Πισοδέρι κ.λ.π.) γίνεται ενδιαφέρον ...!!!![]()
Θα συννενοηθω εδω με την εκκλησια του δημου και θα δω τι εχουν υποψη
Οι δικοι μου ομως αρεσκονται και σε κομματια πεζοποριας,οποτε μια χρυση τομη θα βρεθει(δια της μεθοδου του...βλεποντας και κανοντας)
Ρε πείτε τελικά για που είμαστε να προγραμματίσω το ψηλό! Μη φτάσει ξαφνικά στο Μαρόκο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Κατσε κι εσυ ρε ανυπομονε.Να το συζητηΞουμε το θεμα και θα δουμε.Το σιγουρο παντως ειναι οτι του Αγ.Πνευματος θα παμε οπως και δηποτε βολτα στα βουνα.Τωρα ποια βουνα ακριβως,this is something remaιning to be seen(που λενε και στο χωριο μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε πείτε τελικά για που είμαστε να προγραμματίσω το ψηλό! Μη φτάσει ξαφνικά στο Μαρόκο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
μεσα με τον Θωμα για ροδοπη!![]()
τετοια ευκαιρια δεν χανεται..
μπορουμε να παρουμε αδεια την τριτη και να κατεβασουμε τα μοτορια..
ανεβαινω και ασφαλταδα με το 950 αν χρειαστει
δηλωστε οσοι ειναι να κλεισουμε τα εισιτηρια![]()
ωραία!!!
και με το 950 πάντως θα είναι καλά γιατί οι διαδρομές είναι <<βατότατες>>