Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 246

Θέμα: "κόπηκε" το Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα

Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ drow προσωπικά, αλλά σαν αντιμετώπιση της πραγματικότητας απο το ΚΚΕ.

Το πρόβλημα μεταξύ ΚΚΕ και Κούλογλου ξεκίνησε όταν έκανε την εκπομπή για το πολυτεχνείο και παρουσίασε την "Πανσπουδαστική 8" καθώς και όσους καλεσμένους είχε που υποστήριζαν μια διαφορετική οπτική για την 17ή Νοέμβρη, πραγματική αλλά διαφορετική. Απο τότε άρχισε το ξέσκισμα στον Κούλογλου και χαρακτηρίστηκε αντι κομμουνιστής, λες και μόνο το ΚΚΕ ήταν κομμουνισμός και αριστερά και όλοι οι άλλοι οπορτουνιστές και πρακτορίσκοι....

Το πρόβλημα των κοινών θνητών με το ΚΚΕ είναι ότι αντιμετωπίζει εργολαβικά κάθε αγώνα και κάθε αντίδραση-αντίσταση με αποτέλεσμα να έχετε βάλει σε μία ευθεία όλες τι απόψεις, απο Ακρα δεξιά μέχρι αναρχισμό, να έχετε ορίσει το 5% που σας αφορά σαν ένα μικρό τμήμα στην ευθεία και να θεωρείτε οποιοδήποτε έχει και την παραμικρή απόκλιση από τα στενά όρια του ΚΚΕ΅, οπορτουνιστή, δεξιό, αλλοτριωμένο, αναρχικό κλπ κλπ κλπ...

Αυτή η αντιμετώπιση του συνόλου είναι που έχει δημιουργήσει στεγανά, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια συνεργασίας ακόμα και τώρα που η Ελλάδα έχει φτάσει σε άσχημο σημείο, απαιτείται να έρθουμε ΟΛΟΙ εμείς στα στενά προκαθορισμένα πλαίσια σας για να μας σώσετε....

Η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική, δες δημοσκοπήσεις, δηλαδή τι πιστεύει ο μέσος Έλληνας για το ποιος κάνει αντιπολίτευση και θα καταλάβεις πόσο απέχετε απο την πραγματικότητα και απο τα προβλήματα...

Πάντα φιλικά...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ drow προσωπικά, αλλά σαν αντιμετώπιση της πραγματικότητας απο το ΚΚΕ.

Το πρόβλημα μεταξύ ΚΚΕ και Κούλογλου ξεκίνησε όταν έκανε την εκπομπή για το πολυτεχνείο και παρουσίασε την "Πανσπουδαστική 8" καθώς και όσους καλεσμένους είχε που υποστήριζαν μια διαφορετική οπτική για την 17ή Νοέμβρη, πραγματική αλλά διαφορετική. Απο τότε άρχισε το ξέσκισμα στον Κούλογλου και χαρακτηρίστηκε αντι κομμουνιστής, λες και μόνο το ΚΚΕ ήταν κομμουνισμός και αριστερά και όλοι οι άλλοι οπορτουνιστές και πρακτορίσκοι....

Το πρόβλημα των κοινών θνητών με το ΚΚΕ είναι ότι αντιμετωπίζει εργολαβικά κάθε αγώνα και κάθε αντίδραση-αντίσταση με αποτέλεσμα να έχετε βάλει σε μία ευθεία όλες τι απόψεις, απο Ακρα δεξιά μέχρι αναρχισμό, να έχετε ορίσει το 5% που σας αφορά σαν ένα μικρό τμήμα στην ευθεία και να θεωρείτε οποιοδήποτε έχει και την παραμικρή απόκλιση από τα στενά όρια του ΚΚΕ΅, οπορτουνιστή, δεξιό, αλλοτριωμένο, αναρχικό κλπ κλπ κλπ...

Αυτή η αντιμετώπιση του συνόλου είναι που έχει δημιουργήσει στεγανά, απορρίπτοντας κάθε προσπάθεια συνεργασίας ακόμα και τώρα που η Ελλάδα έχει φτάσει σε άσχημο σημείο, απαιτείται να έρθουμε ΟΛΟΙ εμείς στα στενά προκαθορισμένα πλαίσια σας για να μας σώσετε....

Η πραγματικότητα είναι όμως διαφορετική, δες δημοσκοπήσεις, δηλαδή τι πιστεύει ο μέσος Έλληνας για το ποιος κάνει αντιπολίτευση και θα καταλάβεις πόσο απέχετε απο την πραγματικότητα και απο τα προβλήματα...

Πάντα φιλικά...
    Ετσι ειναι αγγελιοφορε.Το ΚΚΕ παντα εβαζε ταμπελες στο διαφορετικο περιθωριοποιωντας το.Ειναι η παιδικη του ασθενεια απο την οποια δεν προκειται να αναρωσει αν δεν αλλαξει ο σταλινικος τροπος σκεψης και πρακτικης.
    Θυμαμαι στον 902 που προβαλλαμε το 1984 του Οργουελ.Ναι καλα διαβαζεις,το 1984 και μαλιστα οχι μια φορα.Παιρνει λοιπον τηλ καποιος παππους συντροφος στο κοντρολ και ...
    "τι ειναι αυτα που δειχνετε?" (οχι ρε γμτ καταλαβαν τι παιζουμε)
    "το 1984"
    "ναι αλλα αυτος την φιλαει":hypnotize
    ¨και?"
    "κι αυτη το φχαριστιεται"
    Τι να σχολιασεις μετα
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    byron,αυτο εχει αρχισει απο χτες και παρολο αισθανθηκα πολυ ασχημα με οσα μου ειπανε δεν εθεσα θεμα για να μην φανει οτι ηθελα προστασια.αλλα μιας που το ανοιξες εσυ το θεμα επετρεψε μου να πω οτι εχουν ειπωθει χοντραδες.απο σχολια του τυπου "φωτεινε παντογνωστη" μεχρι drugs dont work.και φυσικα συνεχιστηκε και σημερα "να σαι καλα drow γελασαμε"
    το αμα δεν θες φυγε δεν το σχολιαζω.και ρωτω μπορουμε να ειρωνευομαστε κατα συρροην?
    αν ναι,να αρχισω να το κανω και εγω και να μην αισθανομαι ασχημα.

τους χαρακτηρισμους με κατι πρακτογλου κτλ τους αρχισες εσυ και πηγες το θεμα σε ενα χωρο που υποστιριζεις φανατικα με στοχο την προπαγανδα
    μην πας να βγεις και αποπανω οπως στρωνεις κοιμασαι

Και το πιο γελοίο στην υπόθεση είναι ότι αν ο Κούλογλου είναι πράκτορας τότε η ΝΕΤ ήθελε να μας προστατεύσει για αυτό τον διώξανε...

Ο Ρουσόπουλος ήθελε το καλό μας βρε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενώ ο Παναγόπουλος που δεν του άρεσε η εκπομπή του, θα μας σώσει με φραπελιά και εξωγήινους.

Κουλογλου παρελκομενα

Πολλοι απο εμας ξεφτιλισαμε τον Βολταιρο και το δικαιωμα του για διαφορετικη γνωμη στην κουβεντα αυτη.Προτεινω κουβεντα εποικοδομιτικη και οχι κοντρα και επιδειξη γνωσεων.Και αφου οι περισσοτεροι συμφωνουμε για το θεμα της ποιοτητος των εκπομπων,ας ριξουμε μια ψηφο στο = www.petitiononline.com/RWF1/petition.html
    BBBBBBBBB

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για να ξαναπάμε στο θέμα μας.
    Θα προβηθεί τελικά το νέο ντοκιμαντέρ "ΕΠΙΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ" την Πέμπτη 22/05/2008.

Διαβάστε εδώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    ματς 8237563489(αλλαξε το ρε Κωστα,σαν κωδικος ανταλλακτικου ειναι :rotflmao: )

Εστειλα πμ στον Julius και περιμενω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Διαβάστε εδώ.
    Κάτι παίζει με το rwf.gr, μάλλον η λογοκρισία επεκτείνεται ??

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Κρίμα για την εκπομπή ήταν από τις φωτεινές εξαιρέσεις στον σκουπιδότοπο του χαζοκουτιού ελπίζω να την συνεχίσει σε άλλο κανάλι ο Κούλογλου (από τους σοβαρούς δημοσιογράφους που κάνει ρεπορτάζ )

Όντως δεν πάιζει το site : www.rwf.gr ......... τι έγινε??

Α!! Διάβασα όλη την κουβέντα και διασκέδασα πολύ!!!:rotflmao: :rotflmao:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ μια χαρά μπορώ να μπω στο site πάντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μόλις πριν λίγο πάντως τελείωσε ένα ακόμη "ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" με θέμα την αποστασία τα Ιουλιανά και τη δικτατορία των συνταγματαρχών. Το σημαντικό ήταν πως ανάμεσα στους συνεντευξιαζόμενους ήταν και ο τέως βασιλιάς ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ την επόμενη Πέμπτη θα παίξει το επόμενο επεισόδιο.
    Λέτε γι αυτό να το έκοψαν; Λόγω απάντησης στις μπούρδες του επίτιμου;;;
    Ή μήπως τελικά το αληθινό ρεπορτάζ κάνει πολλούς εχθρούς από παντού; Από όλους τους χώρους;
    Επανάληψη πρέπει να είναι...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drow
    δεν ειμαι ουτε φιλος σου,ουτε συντροφος σου και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο.
    οσο αφορα,την δημοσιογραφια στην ΕΣΣΔ.ενα απο τα κλασσικα τσιτατα των αριστεροχαρουμενενων σε οτι κουβεντα αρχισεις ειναι,τι γινοταν στην ΕΣΣΔ?Η αντιδραστικη ιδεολογια που ακολουθεις εχει κανει καλα την δουλεια της,βλεπω.παρολα αυτα θα σου απαντησω.
    η εξουσια στην ΕΣΣΔ κατακτηθηκε με τροπο επαναστατικο,ο οποιος εναι και ο μονος τροπος καταληψης απο ενα επαναστατικο-εργατικο κομμα νεου τυπου.και ειναι ο μονος τροπος,οχι δογματικα,απλα η ιστορια εχει αποδειξει οτι οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια αποτυγχανει,βλεπε αλιεντε στην χιλη το 70.
    οταν καταλαβεις την εξουσια τι θα κανεις?θα αφησεις τα τσιρακια της αστικης ταξης να αλωνιζουν και να υποστηριζουν την αντι-επανασταση?Εδω,θα σου θυμησω τι εγινε με τον τσαβες στην βενεζουελα,πως ενα απο τα πολλα πραξικοπηματα υποστηριχτηκε απο ολα τα μεγαλα "δημοκρατικα" και "ελευθερα" ιδιωτικα τηλεοπτικα καναλια.Βεβαια,ο τσαβες δεν εχει σοσιαλισμο,απλα η διακυβερνηση του εχει καποια λιγα σοσιαλιστικα στοιχεια.
    Εν ολιγοις,δεν γινεται να εχεις λαικη εξουσια και να αφηνεις τους πρακτορες τησ αστικης ταξης να αλωνιζουν.
    οσο αφορα τις φασισιτικες αποψεις που αναφερεις,η ιστορια η ιδια εχει αποδειξει οταν τα πραγματα σφιξανε ποιοι αποδεχτηκανε με χαρα το φασισμο,ποια ταξη(η αστικη) τα εκανε πλακακια με τους φασιστες,και ποιοι συνργαστηκανε με τους ιμπεριαλιστες για να χτυπησουν την εργατικη ταξη.Επισης μας εχει δειξει ποιοι πολεμησανε τον φασισμο,φυλακιστηκαν και βασανιστηκαν.Αλλα η δικη σου "προοδευτικη" ιδεολογια και ολοι οσοι την υπηρετουσαν σε ολες αυτες τις καταστασεις την εκανε για το εξωτερικο και αυτοεξοριζονταν,οταν καποιοι αλλοι λιωνανε στα ξερονησια.

Και τώρα που το θυμήθηκα...
    θα μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα; Μου αράδιασες ένα κάρο γενικολογίες. Για αντιδραστικές ιδεολογίες που έκαναν καλά τη δουλειά τους για αστικές τάξεις που τα έκαναν πλακάκια με τους φασίστες για χτυπήματα στην εργατική τάξη κλπ κλπ κλπ.
    Μου κάνεις όμως τη χάρη να μου απαντήσεις και για τη δημοσιογραφία στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ; Πόσο ελεύθερη ήταν και πόσο γενικά διακινούνταν ελεύθερα οι ιδέες; Πόσο μπορούσε εύκολα κάποιος δημοσιογράφος να κάνει τη δουλειά του; Και για να το προεκτείνω λιγάκι μου απαντάς σε παρακαλώ πολύ εάν και κατά πόσο είχε εγκαθιδρυθεί τελικά ένα καθεστώς χαφιεδισμού και παρακολούθησης στον σοβιετικό "παράδεισο";
    Όσο για τη δική μου "προοδευτική" ιδεολογία οι οπαδοί της οποίας την έκαναν στο εξωτερικό... δεν συνηθίζω και δεν μ αρέσει να λέω αν είμαι ή όχι "προοδευτικός" ωστόσο μια και το αναφέρεις και για να πάρεις μία πολύ καλή απάντηση θα σου πω τρία μόνο πραγματάκια.
    Ο παππούς μου ήταν στο ΕΑΜ και στο γάμο του είχαν έρθει οι χίτες απέξω για τρομοκρατία έχουμε έναν νεκρό στην οικογένεια στον εμφύλιο ενώ ο πατέρας μου αλλά και η μητέρα μου ήταν οργανωμένοι στην ΚΝΕ. Άμα δε πιάσω να σου εξιστορήσω ιστορίες της οικογένειάς μου τότε μάλλον θα αλλάξεις γνώμη γι αυτό που είπες.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    καλα βλεπω εχει χαθει η μπαλα..
    Το ρεπορταζ χωρις συνορα νομιζω ολοι λιγο πολυ αναγνωριζουμε ως μια απο τις πιο σοβαρες εκπομπες στην Ελληνικη τηλεοραση.
    Το οτι τη κοβουνε ειναι απλα δειγμα του ποσο "καθαρη" ειναι η Ετ.

Απο κει και περα. Η ολη συζητηση περι κομουνισμου δεξιας πρακτορων κτλ. ειναι για γελια.
    Ειναι αστειος ο φανατισμος των Αριστερων στην Ελλαδα και η αντιμετωπηση των παντων ως μια μεγαλη αντικομουνιστικη προπαγανδα. Οι κακοι δεξιοι εχουν φτιαξει μια μεγαλη αυτοκρατορια και ο μοναδικος σκοπος τους ειναι να κατατροπωσουν τα Αναρχοκομουνια - σημειονοντας εδω οτι οι αποψεις μου απεχουν (ελπιζω και θαρρω) χιλιομετρα απο την δεξια.

Η δικη μου πραγματικοτητα ομως, ζωντας και εχοντας ζησει σε μια πρωην "κομουνιστικη" χωρα (Πολωνια) και βλεποντας καποια πραματα απο μεσα αλλα ταυτοχρονως απο εξω καθως δεν γεννηθηκα ουτε μεγαλωσα εδω ειναι λιγο διαφορετικα.

Νομιζω πως το κυριοτερο μειονεκτημα των αριστερων (στην Ελλαδα) ειναι το οτι δεν ειναι καθολου πραγματιστες.

Εδω λοιπον στην Πολωνια, η οποια μετα απο "μεγαλη μαχη και επανασταση" και το κινημα Solidarnosc - δηλαδη Ενωτητα, ξεκινοντας απο τους ναυτεργατες και με την βοηθεια και τις ευλογιες του Παππα Ι.Π.2 ξεφυγε απο τον καταπιεστικο κλοιο του Ρωσσικου τυρανου
    κυριαρχηται αυτη τη στιγμη απο ξενοφοβηκους δεξιους καπιταλιστες οι οποιοι εχουν σκοπο να φερουν την προοδο και την ευημερια μετα απο τα μαυρα χρονια του Κομουνισμου.

Η προηγουμενη κυβερνηση ηταν Ξενοφοβικοι Καραδεξιοι Καθολικοι οι οποιοι εκλεχτηκαν μετα απο ΤΕΡΑΣΤΙΑ προπαγανδα της καθολικης Εκκλησιας η οποια προτρεπε τους πιστους (και κυριως τους ηληκιομενους) να ψηφησουν το Ταδε κομμα - ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ.

Γιατι λοιπον αναφερω τα παραπανω.

Η ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΤΕ.

και φυσικα ανηκουν στην δεξια τωρα.
    και κραζουν τους αριστερους με τα χειροτερα επιθετα.

Απο την αλλη οι Αριστερα ξεκιναει επαναστασεις καθε τρεις και λιγο αλλα στα λογια. Ενω οπως και παντου το μονο μελλημα ειναι πως να βαλουν το χερακι τους στην πιτα και να φανε λιγο και αυτοι.
    Καμια ουσιωδης αντιπολιτευση ουτε τιποτα.

Ας προσγειωθουμε λιγο με τις Μεγαλες Ιδεες και τα λοιπα Εφοσον ΟΛΟΙ σε ενα κουβα ειναι μεσα και ολοι το ιδιο θελουν.

η δικη μου καθαρα υποκειμενικη αποψη.

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
    η δικη μου καθαρα υποκειμενικη αποψη.

Παραλιγο να με βαλεις στην πριζα να γραψω εκθεση αλλα με την απο πανω φραση χαλαρωσα

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Παραλιγο να με βαλεις στην πριζα να γραψω εκθεση αλλα με την απο πανω φραση χαλαρωσα

δηλαδη διαφωνεις, απ'οτι καταλαβαινω.

δεν το παιζω ειδικος, ουτε μορφωμενος.
    Περιγραφω τι βλεπω εδω.
    δεν σημαινει βεβαια οτι ειναι σωστο (για ολους)

Παντως αν εχεις ορεξη πες μου με τι διαφωνεις.

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μάρτυρες της Λήθης- Γιατροί χωρίς σύνορα
    από mevi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2011, 16:49
  2. Πως βγαζουν την βενζινη απο το τεποζιτο χωρις....
    από Xrider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2009, 07:48
  3. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2008, 20:09
  4. Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2004, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε