Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 216 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Σε καμμια περιπτωση παντως ( οσο καλη & οτι ειδους κολληση και να ειναι ) το κεντρο σου δεν εχει ξαναβρει τις παλιες του ανοχες.....

Καλα ειναι να το προστατευσεις οσο μπορεις ειδικα σε κοφτες λακουβες σε ασφαλτο οπου η ταχυτητα σου ειναι αυξημενη...

Καλη συνεχεια...!!!!

Καλά, εννοείται ότι δεν έχει τις παλιές ανοχές. Τώρα το μηχανάκι το πηγαίνω απλώς για όσο πάει. Άμα με αφήσει τελείως, αεροπλανάκι και πίσω. Νιώθω αρκετά πλήρης για να το κάνω αυτό. Δε θα νιώθω ότι άφησα κάτι στη μέση. Όλα αυτά που κάνω τώρα είναι μακρά πέραν του αρχικού ονείρου που είχα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μολις εφτασα Ολλανδια ξανα μανα στη μουχλα ! Παγωσαμε στη Γερμανια και ομιχλη μας υποδεχθηκε μολις μπηκαμε στα συνορα της μουχλοχωρας !!

Χαιρομαι που εφτασε στην ωρα της η μεμβρανη !

Απο περιπετειες φετος πιασαμε τη κορυφη !!

Είχες κι εσύ περιπέτειες, ε; Αυτές είναι που αξίζουν, έτσι δεν είναι; Σ' ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Με την ευκαιρία, ας κάνουμε και έναν απολογισμό του τι καταφέραμε...
    Τα χρήματα που περισσεύουν δεν επαρκούν για να πραγματοποιήσουμε την αρχική μας σκέψη που ήταν να "αγοράσουμε" ένα τμήμα της Africa Twin που πούλαγε ο Ηλίας για να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού, και θα αρκεστούμε σε κάποιο συμβολικό δώρο με το ποσό που απέμεινε.
    Αν και δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον αρχικό στόχο, νομίζω ότι η βοήθεια μας έπιασε τόπο καθώς καταφέραμε να στείλουμε κρίσιμα ανταλλακτικά στην κατάλληλη στιγμή.

Δεν είναι και μικρό πράγμα αν το σκεφτεί κανείς, καθώς οι περισσότεροι από εμας δεν γνωριζόμαστε παρά μόνο μέσω πμ και ποστ, κάτι που δεν αποτέλεσε εμπόδιο στο να βάζουμε λεφτά σε λογαριασμούς αγνώστων ή να στέλνουμε ακριβά ανταλλακτικά σε κάποια διεύθυνση.

Furius καλό δρόμο να έχεις.
    Πω πω, αυτό ήταν που μου ετοιμάζατε; Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Δεν έχει καμία σημασία που δεν έγινε τελικά. Αρκεί που το σκεφτήκατε και το προσπαθήσατε. Για να νιώθετε πιο καλά, να ξέρετε πως αυτό ακριβώς έκανε ο πατέρας μου. Μου αγόρασε προσωρινά μέρος της Africa Twin κι όταν πουλουθεί κανονικά, παίρνει τα λεφτά. Αφήστε που του άρεσε και την θέλει για την πάρτη του

Ακριβώς όπως τα λες είναι Βίκτωρα. Δεν είναι καθόλου λίγο αυτό που κάνατε. Όπως έχω ξαναπεί, είναι τρομερό το ότι ούτε εγώ σας γνωρίζω και όπως λες, ούτε εσείς γνωρίζεστε μεταξύ σας! Να ξέρετε ότι ισχύει αυτό που γράφει ο Βύρωνας. Ήταν απολύτως κρίσιμα τα όσα στείλατε και έπιασαν τόπο 100%. Σας ευχαριστώ θερμά για όλη αυτή τη βοήθεια και ελπίζω να γνωριστούμε από κοντά σε λίγο...

Παιδιά, άμα χρειάζονται επιπλέον χρήματα για τη μεμβράνη (είδα την τιμή της στο κουτάκι και τρόμαξα!!! τη Honda μου μέσα... ), ας μου στείλει κάποιος πόσα χρειάζονται και τον αριθμό λογαριασμού για να τα βάλω εγώ τα χρήματα. Εσείς βάλατε ήδη τόοοοσα και σας ευχαριστώ. Εντάξει, ένα δώρο είπαμε να δεχτώ, όχι να σας χρεοκοπήσω

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Παιδιά, άμα χρειάζονται επιπλέον χρήματα για τη μεμβράνη (είδα την τιμή της στο κουτάκι και τρόμαξα!!! τη Honda μου μέσα... ), ας μου στείλει κάποιος πόσα χρειάζονται και τον αριθμό λογαριασμού για να τα βάλω εγώ τα χρήματα. Εσείς βάλατε ήδη τόοοοσα και σας ευχαριστώ. Εντάξει, ένα δώρο είπαμε να δεχτώ, όχι να σας χρεοκοπήσω
    όχι Ηλία... γράψε λάθος καθώς δεν εχω καταλάβει τι έχει γίνει ακριβώς! είμαστε μια χαρά...
    ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    όχι Ηλία... γράψε λάθος καθώς δεν εχω καταλάβει τι έχει γίνει ακριβώς! είμαστε μια χαρά...
    ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!
    Παιδιά για οτιδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με την βοήθεια προς τον Ηλία να επικοινωνήτε με τον Βύρωνα η καλύτερα με μένα γιατί έχουν ανοίξει πολύ οι δουλειές του Βύρωνα αυτό τον καιρό.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic