Σελίδα 15 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    θοδωρή πρέπει να απαντήσει ο κυρτάσσος αλλά εγώ έτσι επειδή μου αρέσει να πετάγομαι να σου πω ότι με έναν καλό χαρτοκόπτη, στιβαρό εννοώ όχι καλό να μην κάνει αταξίες, θα μπορεσεις να περάσεις το κοντέρ. Εμένα με φοβίζει, μάλλον επειδή δεν το έχω κάνει, η αποσυναρμολόγηση του, όχι το κόψιμο! Πάντως αν αρχίσετε και τα χώνετε όλοι εκεί θα ζηλέψω και θα μείνω με την τρύπα στην βάση της ζελατίνας, να μην σου πω θα βάλω 2ο display εκεί....:rotflmao:
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
    και εγω , αν υπαρχει και αλλος να μαζευτουμε και αυτοι που γνωριζουν να μας βοηθησουν να τα παρουμε
    Αν υπάρχει δυνατότητα και για μένα θα ήμουν υπόχρεως
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

παιδιά ξέρει κανείς το mavrofidi ήταν στην λίστα και είναι ο τελευταίος που δεν έχει παραλάβει αλλά και δεν έχει επικοινωνήσει εδω και ένα μήνα κοντά. Του έστειλα μυνημα στο κινητό αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση από προχθές...θα το δώσω σε έναν από αυτούς που νοιάζονται, δίνω καναδυο μέρες παράταση...

υ.γ κόλησε άσχημα το λαπιτόπ μου σήμερα και έκανα φορμάτ και επανεγκατάσταση όλα, πωωω είχα ξεχάσει πόσο σπάσιμο είναι!

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    παιδιά ξέρει κανείς το mavrofidi ήταν στην λίστα και είναι ο τελευταίος που δεν έχει παραλάβει αλλά και δεν έχει επικοινωνήσει εδω και ένα μήνα κοντά. Του έστειλα μυνημα στο κινητό αλλά δεν βλέπω ανταπόκριση από προχθές...θα το δώσω σε έναν από αυτούς που νοιάζονται, δίνω καναδυο μέρες παράταση...

υ.γ κόλησε άσχημα το λαπιτόπ μου σήμερα και έκανα φορμάτ και επανεγκατάσταση όλα, πωωω είχα ξεχάσει πόσο σπάσιμο είναι!

Welcome to Bill Gates world
    I had a dream ...

Γιάννη εισαι πολύ τυχερός γιατι εγώ εχω να κάνω τα ίδια σε 4 υπολογιστές,,,!!!!
    V-baby

& γι'αυτό έχω παραμελήσει το στρώμα μου...
    V-baby

ΑΝ δεν τον βρεις ημουν ο πρωτος που ενδιαφερθηκα και ειμαι σε αναμονη ελπιζω να τον βρεις
    αλλιως στειλε πμ και γω θα ειμαι εδω σε αναμενα καρβουνα
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
    Γιάννη εισαι πολύ τυχερός γιατι εγώ εχω να κάνω τα ίδια σε 4 υπολογιστές,,,!!!!
    Χρήστο έχεις νετ-καφέ ή είσαι από εκείνους...εκείνους...τους...τους hacker????

ganezo ελπίζω να εχουμε απόφαση πριν σε κάψουν τα κάρβουνα

Χρήστο έχεις νετ-καφέ ή είσαι από εκείνους...εκείνους...τους...τους hacker????

ganezo ελπίζω να εχουμε απόφαση πριν σε κάψουν τα κάρβουνα
    1 desktop στο σπίτι, 1 desktop στη δουλειά (περίπτερο), 1 desktop ενός ξαδέρφου, 1 laptop αδερφού μου & κανένανα δεν με διευκολύνει...

Παιδιά δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα όταν βρήκα αυτό...

http://picasaweb.google.com/registr1...itionIndicator

πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει όλους...
    V-baby

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis
    [QUOTE] Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy.....εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ? [/QUOTE ]
    τι εννοεις θα θελει προγραματισμο γιαννη;
    πως γινεται αυτο;

χρηστο πολυ ωραιο το site που εδωσες,ετσι λεω να το φτιαξω.

EGO PANTOS TO TRIPISA KANONIKA KAI ME TO NOMO.... DEN TA LIPAME TETIA PRAMATA, TOY DINO NA KATALABI.....

TRIPAME TO KANTRAN NA SFINOSI OPOS KANAN I PERISOTERI,META LIGO LOGGO DEN BLAPTI TO KRATAI KALA STI THESI TOU, OSO GIA TA KALODIA KAI TA PODARAKIA DEN EXEI PROBLIMA TO KANTRAN TIS BUSA XORAI POLA KAI XORIS MONOSI, EGO APLA TA KOLISA KAI TA AFISA ETSI APO PISO AKOMA KAI TA EKSARTIMATA TA XORESA MESA STO KANTRAN.... TO MONO POY FEBGI EINAI TREIA KALODIA. A! KAI MIA SKOYRI MEMBRANI STO DISPLAY APO SPASMENI OTHONI KINITOY GIA NA MIN EINAI ETSI ASXETO EKI MESA.

AYTA TA OLIGA
    RACE YOUR FEARS,LIVE YOUR DREAMS

Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Θοδωρή με λένε. Ευχαροστώ για την απάντηση. Θα τον επισκευτώ σύντομα για αγορά των απαραίτητων υλικών.

Τώρα η ... τομή :rotflmao: :rotflmao: πως έγινε ? Ας μας πουν οι χειρουργοί του Thread.
    οκ θοδωρη αν σε δω στην Πατρα θα σου φωναξω να παμε για καφε.
    ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    γηρασκω αει διδασκομενος
    κοιτα εδω
    http://sv3fub.blogspot.com
    http://odontotos.blogspot.com

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
    οκ θοδωρη αν σε δω στην Πατρα θα σου φωναξω να παμε για καφε.

Δεν χρειάζεται να με δεις τυχαία...

Να με πάρεις τηλέφωνο όποτε θέλεις και φύγαμε για μπυρίτσες ...
    I had a dream ...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    μανώλη δεν χρειάζεται απαραίτητα κόλημα απλά θέλει στενή τρύπα να σφινώσει, εγώ έτσι το έβαλα και έτσι φαίνεται και του kyrtassoy.....εσύ μάλλον θα έχεις πρόβλημα με τις προγραμματισμένες τάσεις και θα χρειαστείς επαναπρογραμματισμό ελπιζ μέχι να τακτοποιήσεις αυτό να μην κόψεις κοντέρια έ? [/QUOTE ]
    τι εννοεις θα θελει προγραματισμο γιαννη;
    πως γινεται αυτο;

χρηστο πολυ ωραιο το site που εδωσες,ετσι λεω να το φτιαξω.
    ρε φίλε χίλια συγνώμη σε ίδρωσα χωρίς λόγο, μπέρδεψα τα μπούτια μου και εσένα με τον πίπι που έχει 400ρι.είσαι plug and play, όλα καλά....

παιδιά προσοχή να πάρετε καλά το σήμα από το ροζ καλώδιο γιατί σήμερα είχαμε επιπλοκές από Ξάνθη, έδειχνε συνέχεια 0 που σημαίνει ότι δεν έπερνε τις διαφορετικές τάσεις που βγάζει από εκει....για να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει σωστά βάλτε αν έχετε ένα πολύμετρο, πρέπει με πρώτη και λειτουργία του κινητήρα πάντα να δίνει 1,6βολτ περίπου με δευτέρα κάπου 2,2 και ανεβαίνει γραμμικά...για επαλήθευση αυτό ότι το καλώδιο με τον κλέφτη παρεμβληθήκαν όντως και σωστά!

Mr vstromopoulos
    Καλημερα, παρελαβα και εγω χθες το κιτ, και ειπα να το δοκιμασω μονο ρευματα ομως.
    Παρατηρησα οτι βγαζει μια καθετη παυλα και μια φορα μονο εκανε ενα εφε με την παυλα να πηγαινει γυρω γυρω, μετα συνεχισε παλι να βγαζει την μια παυλα στασιμη οποτε το εδινα στο ρευμα.
    τσεκαρα ολες τις επαφες μην τυχον ακουμπανε μεταξυ τους, με πολικοτητες δεν τιθεται θεμα ο tazakos εχει σημαδεψει την γειωση
    και το δοκιμασα στην μπαταρια της μηχανης και του αυτοκινητου.
    Καμια ιδεα?
    V-Strom 650cc

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11