Σελίδα 15 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 322

Θέμα: Ετησια 22/6 μετεορτια και φωτο

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Και μία φωτό με τον φίλο Περικλή:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	αμιγκος.jpg 
Προβολές:	487 
Μέγεθος:	39,2 KB 
ID:	134593

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    .............
    Σας ζηλευα που είχατε τις τεράστιες μηχανές σας!

αν και το transalp του Deamon τεράστιο το βλέπες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

αν και το transalp του Deamon τεράστιο το βλέπες

Τι θελετε να πειτε κυριε?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Τι θελετε να πειτε κυριε?

Eγω κύριος τίποτις !

Τον operater ρώτα

(άλλωστε για το trans μιλάω -εσύ έτσι κι αλλιώς τεράστιος είσαι )

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    ..εσύ έτσι κι αλλιώς τεράστιος είσαι )
    73 κιλα ειμαι ρε.. :wacko:

:rotflmao:
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον Ηλία (leader) και τον Αντρέα(σκούπα) του γκρουπ C. Πιστεύω πως στάθηκαν αντάξιοι του ρόλου και των περιστάσεων. Ηταν η πρώτη μου εμπειρία από εκδρομή του είδους. Με εξέπληξε το μέλος ΑΜΑΖΟΝ που οδηγούσε θαυμάσια το caponord με τα 1000 κυβικά του, με τα λεπτά του μπρατσάκια!
    Θα ήθελα να καταθέσω κάποιες εντυπώσεις-απόψεις μου: Αν μια ομαδική εκδρομή με μηχανές έχει στόχο και σκοπό την εμπειρία από 500 στροφιλίκια σε ανηφόρες, κατηφόρες και φουρκέτες στα βουνά της Ελλάδας με 80 χιλιόμετρα/ώρα, τότε ΝΑΙ η εκδρομή πέτυχε! Προσωπικά, όμως, μια τέτοια εκδρομή θα σήμαινε περισσότερα αν είχε παράλληλα κάποια στάση σε καμιά αρχαία "κολώνα", μουσείο, ή κάτι το τοπικά αξιόλογο, κάποιος να είχε αναλάβει να μας διαφωτίσει σχετικά με ιστορικά, ή άλλου είδους δεδομένα, ούτως ώστε το τερπνό να δενόταν με το ωφέλιμο, και επίσης να είχαμε περισσότερο χρόνο να γνωριστούμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε πέντε απόψεις για οτιδήποτε. Γιατί για μένα η ανθρώπινη επαφή είναι που μετράει περισσότερο κι απ'τα στροφιλίκια κι απ'τη ταχύτητα σε δύο ρόδες.
    Πάντως,ήταν καλά κι έτσι, καθώς και η οδηγική διαγωγή και η εν γένει συμπεριφορά των συναδέλφων ήταν άψογη.
    Μακάρι να είμαστε καλά και τα υπόλοιπα χρόνια να διοργανώνουμε όλο και κάτι καλύτερο από φέτος.
    Να προσέχετε στο δρόμο!
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Aυτό το μέλος ΑΜΑΖΟΝ....... αχ αυτό το μέλος.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    .........................
    Θα ήθελα να καταθέσω κάποιες εντυπώσεις-απόψεις μου: Αν μια ομαδική εκδρομή με μηχανές έχει στόχο και σκοπό την εμπειρία από 500 στροφιλίκια σε ανηφόρες, κατηφόρες και φουρκέτες στα βουνά της Ελλάδας με 80 χιλιόμετρα/ώρα, τότε ΝΑΙ η εκδρομή πέτυχε! Προσωπικά, όμως, μια τέτοια εκδρομή θα σήμαινε περισσότερα αν είχε παράλληλα κάποια στάση σε καμιά αρχαία "κολώνα", μουσείο, ή κάτι το τοπικά αξιόλογο, κάποιος να είχε αναλάβει να μας διαφωτίσει σχετικά με ιστορικά, ή άλλου είδους δεδομένα, ούτως ώστε το τερπνό να δενόταν με το ωφέλιμο, και επίσης να είχαμε περισσότερο χρόνο να γνωριστούμε μεταξύ μας και να ανταλλάξουμε πέντε απόψεις για οτιδήποτε. Γιατί για μένα η ανθρώπινη επαφή είναι που μετράει περισσότερο κι απ'τα στροφιλίκια κι απ'τη ταχύτητα σε δύο ρόδες.
    ....................

Πάντως σε μια ετήσια εκδρομή ενός φόρουμ για μηχανές δεν θα μπορούσαν να γίνουν "μαθήματα" ιστορίας... και γιατί να γίνουν άλλωστε

Αλλωστε η εκδρομή είχε απ' όλα:

Και βουνό και θάλασσα και όμορφα στροφιλίκια και καλή διάθεση για παρέα

Συμφωνώ με τον φίλο Φίλιππο! Φίλε Φίλλιπε συμφωνώ μαζί σου επειδή είσαι φίλος είσαι και Φίλιππος!!! :hypnotize :hypnotize :hypnotize

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Aυτό το μέλος ΑΜΑΖΟΝ....... αχ αυτό το μέλος.............

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	160px-slippers.jpg 
Προβολές:	402 
Μέγεθος:	5,2 KB 
ID:	134757
    πρωταθλητης Ευρωπης

Ρε σεις δεν μου εχει μείνει άντερο λέμε :rotflmao: πάντα τέτοια...τα καλά οχι τις σαβούρδες

Παλαιο τόμαρο
    ένας κρυφός και άδηλος εγωισμός μου
    δεν με άφησε με αποτέλεσμα να ταλαιπωρήσω τη σκούπα του D1 (thou-vou) και τη Tzw ....
    Συγνώμη βασιλάκη και Tzw!
    Σας ζηλευα που είχατε τις τεράστιες μηχανές σας!
    κοίτα να δεις... όσο συμμετείχες στο γκρουπ είχα άλλωθι για την ταχύτητά μου...
    πάντως εγω δεν είδα εγωισμό... Κόλλημα με τον πήγασο είδα... Να' χεις να του λες για την βόλτα με τα μεσαία on-off...

Και άμα ξαναπείς τεράστια τη μηχανή μου, μαυρο φίδι που σε έφαγε κωλόπαιδο...

γης μαδιαμ...

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Πάντως σε μια ετήσια εκδρομή ενός φόρουμ για μηχανές δεν θα μπορούσαν να γίνουν "μαθήματα" ιστορίας... και γιατί να γίνουν άλλωστε

Αλλωστε η εκδρομή είχε απ' όλα:

Και βουνό και θάλασσα και όμορφα στροφιλίκια και καλή διάθεση για παρέα

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Δε πιστεύω πως επειδή οδηγούμε 2τροχα αυτό αποτελεί και τροχοπέδη στις υπόλοιπες ανθρώπινες ανάγκες μας! Αν είναι έτσι, τότε να καταργήσουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες της όποιας διαφορετικής των μηχανών θεματολογίας, όπως τα ανέκδοτα, τις σκέψεις και προβληματισμούς κλπ, και να κολλήσουμε σε μια μηχανή τις παρωπίδες μας.
    Προσωπικά νομίζω πως επειδή έχουμε ένα χόμπυ, αυτό δεν θα πρέπει να μας εμποδίζει τη συνύπαρξη με τις υπόλοιπες ιδιότητές μας. Εξάλλου, δε νομίζω ότι πρέπει να επικριθεί η άποψη του να μάθαιναν κάποιοι για τη μάχη των Πλαταιών! Η' μήπως θεωρείται εκκεντρικό κάτι παρόμοιο; Η' θα μας έβλαπτε; Η τοπική ενημέρωση δεν αποτελεί "μάθημα ιστορίας" με τον τρόπο που μας δίδασκαν στο σχολείο. Νομίζω πως είναι οφθαλμοφανές. Προσωπικά η ζωή μου δεν κινείται γύρω από μια μηχανή μονάχα...Μήπως το θέμα χρίζει μιας πιο σφαιρικής αντιμετώπισης;
    Και να προσθέσω ότι αν οι διάφορες λέσχες είχαν προσδιορισμό απόλυτα μονοδιάστατο, πχ εμείς ΜΟΝΟ μηχανή, οι άλλοι μόνο αναρρίχηση, ψάρεμα, ορειβασία κλπ, τότε θα είμασταν τα καλύτερα παιδιά - πολίτες για το φαύλο κατεστημένο που μας θέλει φυτά! ΝΑΙ λοιπόν, στις μηχανοεκδρομές, αλλά με πιο δίκαιο καταμερισμό χιλιομέτρων προς λοιπές δραστηριότητες. Αυτό αποτελεί και τη δική μου πρόταση που τη στήριξα σε επιχειρήματα-και είναι θεμιτή η προσωπική άποψη- χωρίς να περιμένω ότι και καλά θα υιοθετηθεί απ'το σύνολο βέβαια. Ηθελα όμως να τη καταθέσω. Οπως και άλλος, αν έχει κάποια πρόταση διαφορετική...καλό θα ήταν νομίζω. Επίσης νομίζω πως πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της επιστροφής. Το να πηγαίνουμε οργανωμένα, αλλά να επιστρέφουμε σκορποχώρι, κι αυτό δεν σας φαίνεται κομματάκι περίεργο;
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Συγνωμη από ΚΑΠΟΙΟΥΣ για τον κλαυσιγελο που θα ακολουθησει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Επισης θα ηθελα να ενημερωσω οτι ο Ροταριανος Συλλογος Πλαταιων φετος θα διοργανωσει εκδρομη με μοτοσυκλετες στα Μεγαρα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 15 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ - ΑΓΓΕΛΙΕΣ..... ΚΑΙ ΦΩΤΟ....
    από nktR στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2009, 05:12
  2. έκλειψη ηλίου και φωτο
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 00:05
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 19:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε