μα δε θα μπει ο TROOPER να πω κι εγω τη γνωμη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα δε θα μπει ο TROOPER να πω κι εγω τη γνωμη μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γίνομαι δολοφόνος ψαριών που δεν κινδυνεύουν(άρα όσο γίνεσαι και συ ηθική αυτουργός πληρώνοντας τον ψαρά) για να τα ψήσω και να τα φάω....5-6 φορές το χρόνο(ας όψεται η στουκα,αλλιώς μπορεί να'ταν και...7-8 φορές!Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Γιατί απαντάς στα μισά από όσα ρωτούνται???![]()
![]()
![]()
Επίσης με αυτό τον τρόπο θα έχεις βάλει κι εσύ (και το εσύ είναι για κάθε κυνηγό και ψαρά που το κάνει για πλάκα) ένα χεράκι προς την εξαφάνηση του είδους!!!
Αλλά όπως λένε και οι υπόλοιποι γιατί φτάσαμε να μιλάμε για ψάρια όταν το θέμα μας είναι τα είδη υπό εξαφάνιση για τα οποία δεν υπάρχει κανένας σεβασμός????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Τρέμετε ψάρια όλων των οκεανών,ήγγικε γαρ η κατσαρόλα του TOLAROY...λέπι δε θα μείνει ρεεε!!!:rotflmao:
Γρήγορα το WWF τηλέφωνο!
Παρεπιπτώντος είμαι συνδρομητής της Greenpeace και όποιος δεν πιστεύει me πμ του στέλνω τα στοιχεία μου(δεν κάνω πλάκα).
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Γίνομαι δολοφόνος ψαριών που δεν κινδυνεύουν(άρα όσο γίνεσαι και συ ηθική αυτουργός πληρώνοντας τον ψαρά) για να τα ψήσω και να τα φάω....5-6 φορές το χρόνο(ας όψεται η στουκα,αλλιώς μπορεί να'ταν και...7-8 φορές!![]()
![]()
)
Τρέμετε ψάρια όλων των οκεανών,ήγγικε γαρ η κατσαρόλα του TOLAROY...λέπι δε θα μείνει ρεεε!!!:rotflmao:
Γρήγορα το WWF τηλέφωνο!
Παρεπιπτώντος είμαι συνδρομητής της Greenpeace και όποιος δεν πιστεύει me πμ του στέλνω τα στοιχεία μου.
Α δηλαδή αν αρχίσω από αύριο να σκοτώνω ανθρώπους (δεν είναι είδος υπό εξαφάνηση) δεν παίζει πρόβλημα!!!!
Όσο για το θέμα της συνδρομής................................. τι να το κάνω αν πάω στην εκκλησία και μετά ρίχνω χρισ......γιες???? Είμαι καλός χριστιανός ε? Αφού ανάβω κεράκι και προσεύχομαι....????
Τι λέτε ρε παιδιά??? Έχουμε ξεφύγει τελείως???
![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Μου φαίνεται έπαθες αυτό που έγραψες,απλά κάντο 'Α ενικό χωρίς ερωτηματικό:Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Α δηλαδή αν αρχίσω από αύριο να σκοτώνω ανθρώπους (δεν είναι είδος υπό εξαφάνηση) δεν παίζει πρόβλημα!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Έχουμε ξεφύγει τελείως???
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Μου φαίνεται έπαθες αυτό που έγραψες,απλά κάντο 'Α ενικό χωρίς ερωτηματικό:
Τι λέγαμε παιδιά για τον κάβουρα της Αυστραλίας???
![]()
![]()
![]()
φιλαράκι στο ελεύθερο είσαι ή μπουκάλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Γίνομαι δολοφόνος ψαριών που δεν κινδυνεύουν(άρα όσο γίνεσαι και συ ηθική αυτουργός πληρώνοντας τον ψαρά) για να τα ψήσω και να τα φάω....5-6 φορές το χρόνο(ας όψεται η στουκα,αλλιώς μπορεί να'ταν και...7-8 φορές!![]()
![]()
)
![]()
Η μόνη λύση είναι το ανθρώπινο γένος να κάνει γενικό update και να μετατραπεί σε cyborg.Θα έχουμε εγκατεστημένο fusion reactor με ενέργεια για πάντα και δεν θα χρειάζεται να τρώμε τίποτα .
Ένα σερβισάκι κάθε 4.000.000 χρόνια θα κάνουμε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο των νεφελίμ-Σαρακακέχ και είμαστε κομπλέ.
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
κάποιος να κλείσει το θέμα γιατί εξαντλήθηκε μάλλον και άρχισαν τα όργανα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βάλτη desktop στο pc γιατί με το μωρό θα αργήσεις να την ξαναδείς :rotflmao::rotflmao:
Αν κρίνω απο το πρώτο έχεις απόλυτο δίκιο.
Να θεωρήσω οτι η τεκνοποίηση βοηθάει στην διατήρηση των ειδών?
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
κάποιος να κλείσει το θέμα γιατί εξαντλήθηκε μάλλον και άρχισαν τα όργανα.....
Ας κλείσει πάλι κάποιος το φακό γιατί έχουμε πήξει στο ψάρι!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωρίς πλάκα πάντως τα παγκόσμια αποθέματα ψαριών έχουν πέσει στο 10-20% του πληθυσμού τους πριν από 50 χρόνια.
Οι μηχανότρατες δεν έχουν αφήσει τίποτα και καταστρέφουν και τον βυθό/περιοχές αναπαραγωγής ,και εμείς μιλάμε για το ψαροντούφεκο.
Οι ψαράδες στο Αιγαίο βγάζουν τα δίκτυα τους με μια γαρίδα από δω μια κουτσομούρα από κει ,τρία -τέσσερα μπακούρια μπαρμπούνια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονή
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους