Σελίδα 15 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    Το να διαφωνει ο κοσμος με ολα τα καινουργια μετρα που προκειται να εφαρμοσει η κυβερνηση μου φαινεται φυσιολογικο.
    Το να αντιδραει με τους γαλαζοπρασινους υπαλληλους που εχουν διοριστει στις "δημοσιες" υπηρεσιες,και αυτο κατανοητο ειναι.
    το να καιγεται το συμπαν περυσι και ο κοσμος να ειναι εξαγτωμενος,ρο αποδεχομαι απολυτα.
    μια απορια εχω μονο...
    Αφου ολοι τσινανε και σιχτιριζουνε,συμπεριλαμβανομενων και των συμφουριτων,πως τα δυο κομματα παιρνουν ακομα 60%???
    Απο την στιγμη που ψηφιζονται αστικα κομματα θα υπερασπισουν τα συμφεροντα ποτ υπερασπιζονται δεκαετιες τωρα.
    Α!και η παλη για να εχει αποτελεσμα πρεπει να ειναι οργανωμενη...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drow

Αφου ολοι τσινανε και σιχτιριζουνε,συμπεριλαμβανομενων και των συμφουριτων,πως τα δυο κομματα παιρνουν ακομα 60%???
    Γιατι αυτοι που αντιδρουν , δεν ψηφιζουν, ριχνουν ακυρα,ψηφιζουν μικρα κομματα και μενουν οι βολεμενοι που κινουν τους τροχους της πολιτικου συστηματος και Ναι ειναι το ποσοστο τοις % που χρειαζοντε για να βγουν.:smilea:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Γιατι αυτοι που αντιδρουν , δεν ψηφιζουν, ριχνουν ακυρα,ψηφιζουν μικρα κομματα και μενουν οι βολεμενοι που κινουν τους τροχους της πολιτικου συστηματος και Ναι ειναι το ποσοστο τοις % που χρειαζοντε για να βγουν.:smilea:
    Επειδή δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, που να έχει τη μόρφωση, την αξιοπιστία, την τιμιότητα, τις αγνές προθέσεις, την ψυχραιμία, την έλλειψη φανατισμού και αφοριστικής διάθεσης στην οποία να μπορεί να στραφεί ο κόσμος, με αποτέλεσμα ένα μέρος αυτού να ψηφίζει με βάση το "το μη χείρον, βέλτιστον" και ένα μέρος αυτού να ψηφίζει με βάση τα ανταποδοτικά οφέλη που θα αποκομίσει, σαν αντάλλαγμα για την ψήφο του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Επειδή δεν υπάρχει κάποια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, που να έχει τη μόρφωση, την αξιοπιστία, την τιμιότητα, τις αγνές προθέσεις, την ψυχραιμία, την έλλειψη φανατισμού και αφοριστικής διάθεσης στην οποία να μπορεί να στραφεί ο κόσμος, με αποτέλεσμα ένα μέρος αυτού να ψηφίζει με βάση το "το μη χείρον, βέλτιστον" και ένα μέρος αυτού να ψηφίζει με βάση τα ανταποδοτικά οφέλη που θα αποκομίσει, σαν αντάλλαγμα για την ψήφο του.
    τι εννοεις αξιοπιστη?πως την οριζεις την αξιοπιστη?
    η ιδια απορια ισχυει και για τις αγνες προθεσεις.
    Και αμα ισχυουν ολα αυτα να μην παραπονιουνται που η τσεπη τους αδειαζει.
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Παλαιό μέλος
    τι εννοεις αξιοπιστη?πως την οριζεις την αξιοπιστη?
    η ιδια απορια ισχυει και για τις αγνες προθεσεις.
    Και αμα ισχυουν ολα αυτα να μην παραπονιουνται που η τσεπη τους αδειαζει.
    Αξιόπιστη: Να κάνει αυτά που υπόσχεται! Αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, να προσφεύγει στην πλέον ανώδυνη λύση.

Αγνές προθέσεις: Οι στόχοι που θέτει και κοινοποιεί, να είναι οι πραγματικοί και να μην υπάρχουν κρυφές παράμετροι.

Αξιόπιστη: Να κάνει αυτά που υπόσχεται! Αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, να προσφεύγει στην πλέον ανώδυνη λύση.

Αγνές προθέσεις: Οι στόχοι που θέτει και κοινοποιεί, να είναι οι πραγματικοί και να μην υπάρχουν κρυφές παράμετροι.
    τοτε τι προβλημα εχεις?
    τα αστικα κομματα και τους στοχους των αφεντικων τους(πολυεθνικες) πραγματοποιουν και δεν υπαρχουν καθολου κρυφες προθεσεις.
    Στην συγκεκριμενη αστικη δημοκρατια θα φροντισουν τα συμφεροντα της μαγαλοαστικης ταξης.Η μηπως θα προασπιστουν τους εργατες?
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.........

Λέω έγώ.....??

Πώς τού πάν καλέ τά μπλέ..........
    μπλέ...μπλέ...μπλέ
    μπλέ....μπλέ....μπλέ....!!!

πώς τού πάν καλέ τά μπλέ....!!!!

Άντε μερικοί θά μάς βγάλετε άπό τά παντελόνια μας.......

Τό μέτρο πάντως παιδιά περνάει γιά νά χτυπήσει είδικά

Πόρσε,Καγιέν καί Φερράρι......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρέ κομματική μαστούρα πού έχουν μερικοί........
    Κρίμα καί είστε καί παιδιά...ΑΛΛΑ......γαλάζια παιδιά....!!!!!

Παλαιό μέλος
    τοτε τι προβλημα εχεις?
    τα αστικα κομματα και τους στοχους των αφεντικων τους(πολυεθνικες) πραγματοποιουν και δεν υπαρχουν καθολου κρυφες προθεσεις.
    Στην συγκεκριμενη αστικη δημοκρατια θα φροντισουν τα συμφεροντα της μαγαλοαστικης ταξης.Η μηπως θα προασπιστουν τους εργατες?

Βρες κανένα άλλο παιχνίδι να παίξουμε.. Δε μ' αρέσει η κολοκυθιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    οπως επίσης και οτι το ποσοστό των μεγαλων επι των ψηφισαντων (μετρημένα τα λευκά) ειναι κατω απο 30%
    Το 65% τουλάχιστον των Ελλήνων Δεν θέλει μεγάλο κόμμα

το 65%

η πλειοψηφία

Στα πρωτα εισαι λαθος πλην της αφοριστικης διαθεσης η οποια ομως χρειαζεται κατα την γνωμη μου...Αυτο που ισχυει ειναι τα τελευταια...

Αντι για τα πρωτα εγω θα πω

Δεν εχουν κομματικη βαση,δεν ταζουν ρουσφετια,δεν εχουν τα επικοινωνιακα μεσα,δεν εχουν τους οικονομικους πορους και την οικονομικη εμβελεια των 2 μεγαλων,δεν εχουν απο πισω επιχειρηματιες και πολυεθνικες,εχουν ιστορια η οποια αφηνει ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων εξω απο την δεξαμενη υποψηφιων ψηφοφορων,εχουν καποιες ιδεες και αποψεις αντισυμβατικες με αυτες του μεσου Ελληνα,κανουν επικοινωνιακα και πολιτικα λαθη,ειναι διασπασμενη η Αριστερα,εχουν κολληματα με το παρελθον και ζουν σε αυτο,δεν εχουν θεσεις/προγραμμα κυβερνητικο,δεν εχουν παρελθον εξουσιας/εμπειρια πλην ελαχιστων,δεν εχουν ονοματα/ειναι συγγενεις πρωην πρωθυπουργων/υπουργων/κτλ,ειναι εξω απο το συστημα διαπλοκης αφου δεν εχουν/ειχαν ποτε εξουσια και καποια ακομα τα οποια ισως δεν σκεφτηκα,παρακαλω συμπληρωστε...

Κυριως ομως για εμενα ειναι η κομματικη βαση και το ρουσφετι που δεν μαζευει ψηφους....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.........

Λέω έγώ.....??

Πώς τού πάν καλέ τά μπλέ..........
    μπλέ...μπλέ...μπλέ
    μπλέ....μπλέ....μπλέ....!!!

πώς τού πάν καλέ τά μπλέ....!!!!

Ελπίζω να το χόρεψες και να το διασκέδασες!

Άντε μερικοί θά μάς βγάλετε άπό τά παντελόνια μας.......
    Για να σου κάνει την ένεση η αδερφή!

Τό μέτρο πάντως παιδιά περνάει γιά νά χτυπήσει είδικά

Πόρσε,Καγιέν καί Φερράρι......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν καταλαβαίνω τι λες, αλλά αφού το διασκεδάζεις..

Ρέ κομματική μαστούρα πού έχουν μερικοί........
    Αυτό γιαγιά ξαναπέστο!

Κρίμα καί είστε καί παιδιά...
    Κρίμα που δε μας χτύπησε το Alzheimer; Εεε, μη γίνεσαι κακός..

ΑΛΛΑ......γαλάζια παιδιά....!!!!!

Για να το λες εσύ γιαγιά..

...........................

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Στα πρωτα εισαι λαθος πλην της αφοριστικης διαθεσης η οποια ομως χρειαζεται κατα την γνωμη μου...Αυτο που ισχυει ειναι τα τελευταια...

Αντι για τα πρωτα εγω θα πω

Δεν εχουν κομματικη βαση,δεν ταζουν ρουσφετια,δεν εχουν τα επικοινωνιακα μεσα,δεν εχουν τους οικονομικους πορους και την οικονομικη εμβελεια των 2 μεγαλων,δεν εχουν απο πισω επιχειρηματιες και πολυεθνικες,εχουν ιστορια η οποια αφηνει ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων εξω απο την δεξαμενη υποψηφιων ψηφοφορων,εχουν καποιες ιδεες και αποψεις αντισυμβατικες με αυτες του μεσου Ελληνα,κανουν επικοινωνιακα και πολιτικα λαθη,ειναι διασπασμενη η Αριστερα,εχουν κολληματα με το παρελθον και ζουν σε αυτο,δεν εχουν θεσεις/προγραμμα κυβερνητικο,δεν εχουν παρελθον εξουσιας/εμπειρια πλην ελαχιστων,δεν εχουν ονοματα/ειναι συγγενεις πρωην πρωθυπουργων/υπουργων/κτλ,ειναι εξω απο το συστημα διαπλοκης αφου δεν εχουν/ειχαν ποτε εξουσια και καποια ακομα τα οποια ισως δεν σκεφτηκα,παρακαλω συμπληρωστε...

Κυριως ομως για εμενα ειναι η κομματικη βαση και το ρουσφετι που δεν μαζευει ψηφους....

Ομολογώ πως δε σε καταλαβαίνω! (Θυμάσαι το Μητσικώστα όταν έκανε τον Καψή; Ε, ένα τέτοιο σκηνικό σκέψου!)
    Λες:

Τι εννοεί εδώ ο ποιητής; Ποια είναι τα πρώτα; Εννοείς πως υπάρχει κάποια αξιόπιστη πολιτική δύναμη, που να έχει τη μόρφωση, την αξιοπιστία, την τιμιότητα, τις αγνές προθέσεις, την ψυχραιμία, την έλλειψη φανατισμού και αφοριστικής διάθεσης;;;; Ποια είναι αυτή;;;; Μήπως αυτή που ψηφίζεις;;;; Γιατί αν είναι έτσι, τότε ναι, σε καταλαβαίνω!
    Αν εννοείς πως είμαι λάθος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η πολιτική αυτή δύναμη, ποια από αυτά που αναφέρω ως προϋποθέσεις, εννοείς πως είναι λάθος;
    Πως δεν πρέπει να έχει γνώσεις;
    Δε μας ενδιαφέρει να είναι αξιόπιστη;
    Τι μας χρειάζονται τώρα οι τίμιοι, ε;
    Ε.. και οι προθέσεις; Ας θέλουν αυτοί να γίνουν πλούσιοι μέσα από την πολιτική, τι μας ενδιαφέρει;
    Η ψυχραιμία; Δε χρειάζεται, ε; Να κάνουμε πόλεμο αμέσως τότε μόλις παραβιάζουν οι Τούρκοι τον Ελληνικό εναέριο χώρο.
    Ανάμεσα σε ότι είπα, απέκλεισα την αφοριστική διάθεση ως μη επιθυμητό χαρακτηριστικό, την οποία εσύ έκρινες όμως πως χρειάζεται;;;
    Εγώ το είπα με την έννοια πως όταν προτείνει κάποιος κάτι που κατά γενική παραδοχή είναι σωστό, να μην το απορρίπτουν όλοι οι υπόλοιποι, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε αντίπαλα στρατόπεδα! Εσύ τι λες; Πως αυτό είναι σωστό και χρειάζεται;;; Ομολογώ πως αυτό δεν το καταλαβαίνω! (βλ. Καψή!)

Εννοω οτι αυτα που αποκλειεις αυτοματα απο ολες τις παραταξεις πιστευω οτι υπαρχουν...Απολυτο βεβαια δεν ειναι τιποτα αλλα αυτο μου δειχνουν εμενα...Ναι αυτους που ψηφιζω θεωρω οτι η πλειοψηφια τουλαχιστον ειναι τιμια,μορφωμενη,αξιοπιστη,με σωστες τοποθετησεις πανω στα γεγονοτα και με αγνες προθεσεις.Φυσικα και εχω διαφωνιες με καποια πραγματα που εκπροσωπει και φυσικα δεν ειναι το ιδανικο για εμενα..

Παντως φυσικα και πρεπει να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα...Αλλα ειναι απολυτα ουτοπικο να ζητας απο εναν οργανισμο να τα εχει ολα αυτα στο ακεραιο...Καποια χαλασμενη βιδα θα υπαρχει...Απο εκει και περα ειναι θεμα των χαρακτηριστικων που αναφερω απο πανω να ξεπερασει καποιος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ Αν θες να το παμε στο απολυτα κομματικο καντο με πμ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εννοω οτι αυτα που αποκλειεις αυτοματα απο ολες τις παραταξεις πιστευω οτι υπαρχουν...Απολυτο βεβαια δεν ειναι τιποτα αλλα αυτο μου δειχνουν εμενα...Ναι αυτους που ψηφιζω θεωρω οτι η πλειοψηφια τουλαχιστον ειναι τιμια,μορφωμενη,αξιοπιστη,με σωστες τοποθετησεις πανω στα γεγονοτα και με αγνες προθεσεις.Φυσικα και εχω διαφωνιες με καποια πραγματα που εκπροσωπει και φυσικα δεν ειναι το ιδανικο για εμενα..

Παντως φυσικα και πρεπει να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα...Αλλα ειναι απολυτα ουτοπικο να ζητας απο εναν οργανισμο να τα εχει ολα αυτα στο ακεραιο...Καποια χαλασμενη βιδα θα υπαρχει...Απο εκει και περα ειναι θεμα των χαρακτηριστικων που αναφερω απο πανω να ξεπερασει καποιος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ Αν θες να το παμε στο απολυτα κομματικο καντο με πμ

Ξεκινώντας από το υστερόγραφο, πουθενά δεν αναφέρθηκα στις προσωπικές μου κομματικές προτιμήσεις και απορώ ποιος είναι ο λόγος που το γράφεις!
    Ξεκίνησα απαντώντας στον drow:

Αν εννοείς πως αυτά είναι χαρακτηριστικά που αποκλείω από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, τότε ναι, αυτό ακριβώς κάνω! Αν υπήρχαν όλα αυτά σε ένα κόμμα, τότε τα μειονεκτήματα που αναφέρεις, δε θα ήταν ικανά να αντισταθμίσουν τα πλεονεκτήματα και υποβιβάζεις κατά κάποιον τρόπο τη νοημοσύνη της πλειοψηφείας!

Ξεκίνησα απαντώντας στον drow:

Αν εννοείς πως αυτά είναι χαρακτηριστικά που αποκλείω από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, τότε ναι, αυτό ακριβώς κάνω! Αν υπήρχαν όλα αυτά σε ένα κόμμα, τότε τα μειονεκτήματα που αναφέρεις, δε θα ήταν ικανά να αντισταθμίσουν τα πλεονεκτήματα και υποβιβάζεις κατά κάποιον τρόπο τη νοημοσύνη της πλειοψηφείας!
    Εσυ υποβιβαζεις την νοημοσυνη του περιπου 60%,λευκα,ακυρα,οσους ψηφιζουν μικρα κομματα + οσους δεν ψηφιζουν,και αθωωνεις τις κομματικες βασεις,τα ρουσφετια τους και τα λοιπα παιχνιδια εξουσιας.Περαν αυτου τα δικα σου κριτηρια παρα ειναι γενικα και αοριστα.Πως κρινεις εσυ την αξιοπιστια?Τις αγνες προθεσεις?Την ψυχραιμια?Την τιμιοτητα?Τον φανατισμο και την αφοριστικη διαθεση?Με ποια δικαιολογια εκτοξευεις αυτες τις κατηγοριες?

Ολα οσα ανεφερες ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των δυο κομματων εξουσιας και μαλιστα αποδεδειγμενα μιας και εχουν κυβερνησει...Δεν χαρακτηριζουν τους υπολοιπους,σωρηδον και χωρις εξαιρεση,οι οποιοι δεν εχουν πιασει εξουσια και ειναι καθαρα υποκειμενικες και αοριστες κρισεις...Πιστευω οτι ανεδειξα ενα ικανο αριθμο απαντησεων γιατι ο κοσμος δεν ψηφιζει αλλα κομματα πλην των δυο και γιατι ειναι δυσκολο να συγκεντρωσει ενα μικρο κομμα ποσοστο για κυβερνηση...

Μήπως αυτή που ψηφίζεις;;;; Γιατί αν είναι έτσι, τότε ναι, σε καταλαβαίνω!
    Αναφερθηκες ομως στην δικη μου...

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα