Δεν είναι λαμπάκι του στροφομέτρου αυτό. Δείγμα ότι είναι ώρα να παραγγείλεις ηλεκτρονική είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Tα ΧΤ χαλανε παντως,το δικο μου στα 35.000χλμ εκαψε τη λαμπα στο στροφομετρο το μπουρδελο...
![]()
Δεν είναι λαμπάκι του στροφομέτρου αυτό. Δείγμα ότι είναι ώρα να παραγγείλεις ηλεκτρονική είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Tα ΧΤ χαλανε παντως,το δικο μου στα 35.000χλμ εκαψε τη λαμπα στο στροφομετρο το μπουρδελο...
![]()
αμεση απαντηση απο τον δυκαςΙΙ...
εχει προβλημνα μεγεθους...
![]()
![]()
![]()
Αυτό για τον dirt που του αρέσει η καλή μουσική....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
σορυ πανουλη..τωρα καταλαβα...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και επειδη ειμαστε στις αντιπαραθεσεις και εχουν σβησει τα αιματα...
![]()
οσοι καβαλανε ΚΤΜ την εχουν μικρη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ JULIUS E???![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν είναι λαμπάκι του στροφομέτρου αυτό. Δείγμα ότι είναι ώρα να παραγγείλεις ηλεκτρονική είναι.![]()
αμα σταματησει να περνει μπρος θα αλλαξουμε και ηλεκτρονικη...
![]()
εκτος αν αρχισει καθε μερα να καιει λαμπες...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμεση απαντηση απο τον δυκαςΙΙ...
εχει προβλημνα μεγεθους...
![]()
![]()
![]()
ΚΤΜ ΔΕΝ ΕΧΩ..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σορυ πανουλη..τωρα καταλαβα...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ JULIUS E???![]()
![]()
![]()
συγχωρεμενος τεκνον μου...
οχι δεν εχει τυχει να γνωρισω τον τζουλς...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ...
ΚΤΜ ΔΕΝ ΕΧΩ..![]()
![]()
![]()
ειπα οσοι εχουν καβαλησει...
κι εγω εχω καβαλησει![]()
δεν ειχα λεφτα να το παρω ομως...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν είναι λαμπάκι του στροφομέτρου αυτό. Δείγμα ότι είναι ώρα να παραγγείλεις ηλεκτρονική είναι.![]()
+ οτι τα φωτα τα εχω μερα-νυχτα ανοιχτα, οποτε λογικο να βγει οφ κανα λαμπακι...
XRΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
για πειτε ρε μαστορες ΕΝΑ μηχανακι που δε βγαζει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.
να παω να το παρω μια να τελειωνουμε.
![]()
![]()
Αν είσαι τυχερός μπορεί και το KLR![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
XR![]()
Αν είσαι τυχερός μπορεί και το KLR![]()
![]()
nai exeiw dikio mono kefales ragizoun...
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΡΕ, ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η YAMAHA...
ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ???
Μιλάμε για παγκοσμίως άγνωστη εταιρεία, εντελώς άσχετη σε στησίματα μοτοσυκλετών, όπως έχει αποδειχτεί από την ολιγόχρονη παρουσία της στο χώρο.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ YAMAHA...
ΤΑ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡ%&*!!!
Αναρωτιέμαι τι ΜΛΚΣ πάνε και παίρνουνε γελοία φλωράδικα μηχανάκια (ΧΤ, Τενερέ, κλπ) που δεν πάνε πουθενά... Υπάρχουν ακόμα τέτοιοι καραγκιόζηδες?
Τι έχει δείξει και τι έχει να δείξει η Yamaha στο χώρο των ον-οφ? ΤΙΠΟΤΑ.
Άσε ρε φίλε, να πούμε, που ΞΕΚΙΝΗΣΕ το Παρίς-Ντακάρ από ένα ΧΤ500... Με αυτό δεν πας ούτε στη Ραφήνα για καφέ... Και ότι νίκες έχει κάνει η Yamaha στο Ντακάρ, ΨΕΜΑΤΑ είναι!!!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ (για να πουλάει ξεφτιλισμένα μοτοσακά σε ηλιθίους που νομίζουν ότι αγοράζουν αξιόπιστη μηχανή με δυνατότητες...)
Γελοίοι Yamahaκηδες!!! Δεν ντρέπεστε που κυκλοφορείτε στο δρόμο αγκαλιά με ανταλλακτικά? Πιάστε δουλειά στην αντιπροσωπεία, (που είναι και αυτή η χειρότερη...) μπας και πάρετε και καμιά ηλεκτρονική με έκπτωση... που τις αλλάζετε πιο συχνά από τα λαμπάκια για φλας...
Και αν θέλετε Yamaha, πάρτε κανά σετ τύμπανα της εταιρείας και αφήστε τα μηχανάκια της που'ναι για το πέος να τα πάρει κανάς ξεφτιλισμένος τριτοκοσμικός τρωγλοδύτης και να τραβάει τα μαλλιά του...
Άντε να πούμε, Yamaha και Yamaha...
Μίλησαν όλοι, μίλησαν κι οι KWLI!!!
Υ.Γ.
Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΧΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ, ΑΠΟ ΤΟ 500 ΩΣ ΤΟ 660, ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΛΩΡΟ-ΠΑΠΟ-ΧΤ?
ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ?
:a13: :a13: :a13:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
θες απαντηση τωρα η ειναι "ρητορικο"???Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΛΩΡΟ-ΠΑΠΟ-ΧΤ?
ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ?
![]()
![]()
![]()
Αν δεν κατάλαβες...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
θες απαντηση τωρα η ειναι "ρητορικο"???![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.