Ειμαστε εντελως εκτος θεματος μαγκες.![]()
Το θεμα ειναι που το παει η κατηγορια, και τι μαγκια θα κανει η Σουζουκι τωρα που μαζευει το vstrom το 1000 απ την αγορα.
Θα χωματεψει η θα το παιξει ταξιδευω και μην με λερωνετε;![]()
![]()
![]()
Το θεμα ειναι που το παει η κατηγορια, και τι μαγκια θα κανει η Σουζουκι τωρα που μαζευει το vstrom το 1000 απ την αγορα.
![]()
![]()
Καλα λεει, τι μας πληγωνεις αφου μιλαμε και αλλη γλωσα???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.
ΟΚ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ..ΙΣΤΟΡΙΚΟ..ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.![]()
Δεν εληξε το θεμα αυτο???
Ιστορια μου -αμαρτια μου.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Aς βγει το παλλικάρι που έγινε η μ@λακία να το πει, να συμφωνήσει μαζί σου...Αλλά δεν έχω δικαίωμα να μιλάω που δεν μου έχει κάνει κιχ?![]()
Και δεν μου έχει κάνει κιχ, γιατί όπως στα αφρικα αμέσως αλλάζεις ανορθωτή, έτσι κι εγώ αμέσως εντόπισα τα προβληματάκια, τα έλυσα με μισή ώρα υπόθεση και όλα οκ.
![]()
Και ξαναλέω...μη μπερδεύσαι..άλλος φίλαθλος, άλλο οπαδός...![]()
Καλώς τον εξόριστο......Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
![]()
![]()
Δεν ξυπνάνε με τίποτα οι δικοί σου....μάζεψαν παράδες από το στρόμα , και κάααααααθονται
Μόνο οι Yamah-αίοι πήραν γραμμή την μαγκιά της BMW με Τσάρληδες και 100 χιλιάρικα πωλήσεις στην πλάκα, έχουν και ένα όνομα...νααα με το συμπάθιο.... στο συρτάρι, βγήκαν στο γιουρούσι και πουλάνε αβέρτα
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Εσύ ....η μαμά εταιρία τι κάνει τόσα χρόνια....??Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
έτσι κι εγώ αμέσως εντόπισα τα προβληματάκια, τα έλυσα με μισή ώρα υπόθεση και όλα οκ.
![]()
Δεν μπερδεύομαι λεμεεεεε...σαρανταφεύγα χρονώ γαϊδούρι για τέτοια είμαστε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Και ξαναλέω...μη μπερδεύσαι..άλλος φίλαθλος, άλλο οπαδός...![]()
Στα τέτοια μου η Yamaha....αλλά απ' την ώρα που με πάει και με φέρνει εκεί που θέλω όπως θέλω , θα τα πάρει τα φράγκα απ΄τη τσέπη μου
Δεν ξέρω...αλλά και μένα με πάει όπου θέλω, όπως θέλω, όταν θέλω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εσύ ....η μαμά εταιρία τι κάνει τόσα χρόνια....??
![]()
Τωωρα...στα πηρε κιολας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εσύ ....η μαμά εταιρία τι κάνει τόσα χρόνια....??
Δεν μπερδεύομαι λεμεεεεε...σαρανταφεύγα χρονώ γαϊδούρι για τέτοια είμαστε.....
Στα τέτοια μου η Yamaha....αλλά απ' την ώρα που με πάει και με φέρνει εκεί που θέλω όπως θέλω , θα τα πάρει τα φράγκα απ΄τη τσέπη μου![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ο Γιάννης έχει δίκιο που φωνάζει, όπως δίκιο έχει και ο κάθε καταναλωτής που μένει στον δρόμο. Αλλωστε αυτό έγραψα και στο θέμα του road spirit.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Για πόσο ? Γιατί ρε πουτάνα Απρίλια?
Στα 3 ουσιαστικά ΧΤ που πέρασαν απ΄τα χέρια μου, άλλαξα
* 1 ηλεκτρονική, 2 ανορθωτές και 1 φορά πηνία στο ΧΤ600 του 86 που είχα.
* 1 ηλεκτρονική, 4 ανορθωτές, 1 πολλαπλασιαστή και 2 φορές πηνία στο srx (XT μοτέρ και ηλεκτρικά). Το θέμα με τον ανορθωτή λύθηκε όταν έβαλα ανορθωτή από εξωλέμβια Honda. Τα πηνία με άφησαν στη Συγγρού ευτυχώς, αλλά με καμμιά 100στή αυτοκίνητα πίσω μου δυστυχώς που κόντεψαν να με πατήσουν. Την πρώτη φορά δεν με άφησαν τελείως αλλά δούλευαν όποτε ήθελαν σωστά. Το εξουσιοδοτημένο της Yamaha μου είπε ότι φταίνε τα 60.000χλμ που είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή τα οποία είχαν κάνει το πιστόνι οβάλ, έχανε συμπίεση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοιξει το carb υποπίεσης (!!). Φυσικά το ρεκτιφιέ πιστόνι και ότι άλλο αλλάχτηκε μιας και ανοιχτηκε πήγαν υπερ πίστεως...
*1 ανορθωτή και έναν διακόπτη στο XT 500 του 2001 που είχα για 1 χρόνο και κάτι....
Επέτρεψε μου λοιπόν να αναρωτηθώ και εγώ.....
Γιατί μωρή πουτάνα Yamaha χρειάστηκε να αλλάξω όλα τα γαμωηλεκτρικά σου που ξέρεις ότι είναι της πλάκας απ΄την εποχή του ΧΤ550 του 1983 και μέχρι το 2003 που σταμάτησες τα ΧΤ τα αφησες τα ίδια;;;
Αυτα με τις καμενες ηλεκτρονικες στα χτ ειναι αληθεια. Οι παλιοι ειχαν παντα μια ηλεκτρονικη καβαντζα![]()
Εμενα στο τενερε δεν μου ειχε τυχει στα δυο χρονια που το ειχα, αλλα γυρω μου γινοτανε χαμος απο αυτο το θεμα και σχεδον καθε μερα περιμενα να μου κατσει.:rotflmao:
Και μπορεί να μου τα ξαναπάρει και χοντρότερα......Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τωωρα...στα πηρε κιολας.![]()
![]()
Ας είναι 1000άρι και κάτω, ας το κάνει στα 200-210 κιλά, ας έχει αλυσίδα, ας έχει ακτίνες και 21..έστω 19 μπροστινό, ας είναι κάτω από 12 χαρτιά, και ας ας έρθει όποιος θέλει με ότι θέλει να μιλήσουμε :μοτοσακό ντεμέκ ON-OFF, ντεμέκ αντβέντσουρ..... μετά
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ας είναι 1000άρι και κάτω, ας το κάνει στα 200-210 κιλά,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν είναι στα 210+ το 660, η μόνη πιθανότητα να βγεί 200-210 το 1000, είναι να βάλουν 19άρι εμπρός και 17 πίσω σε
R1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
την εχεις ψωνισει εσυ κανονικα με τη γιαμαχα ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και μπορεί να μου τα ξαναπάρει και χοντρότερα......![]()
Ας είναι 1000άρι και κάτω, ας το κάνει στα 200-210 κιλά, ας έχει αλυσίδα, ας έχει ακτίνες και 21..έστω 19 μπροστινό, ας είναι κάτω από 12 χαρτιά, και ας ας έρθει όποιος θέλει με ότι θέλει να μιλήσουμε :μοτοσακό ντεμέκ ON-OFF, ντεμέκ αντβέντσουρ..... μετά
σιγα ρε πετερχανσελ μη σκισεις κανα ντεμεκ καλσον με το γιαμαπα το 1000 αρι αν βγει και οταν βγει.
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Ενταξει ρε μαγκες, μην τα ισοπεδωνετε ολα![]()
Δεν βγαζει και τιποτα τυχαια μηχανακια η Υαμαχα τοσα χρονια.
Ολοι αυτοι που εχουν και γυριζουν τον κοσμο οπως ειπε και ο Χυμαδορ νομιζω μ@λ@κες ειναι;
Εγω ειμαι σιγουρος πως θα βγει πολυ ανταγωνιστικο εργαλειο και θα ταρακουνησει γερα την κατηγορια.![]()
![]()
ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 660??Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εγω ειμαι σιγουρος πως θα βγει πολυ ανταγωνιστικο εργαλειο και θα ταρακουνησει γερα την κατηγορια.![]()
![]()
![]()
![]()