Προτείνεται άμεσα κατάπαυση του πυρόςκαι επιστροφή στη σχετική ηρεμία.
Ότι έγινε έγινε μην τραβάμε μία κατάσταση παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά από συμφορουμίτες κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Πάμε γι άλλα.
![]()
Ότι έγινε έγινε μην τραβάμε μία κατάσταση παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά από συμφορουμίτες κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Πάμε γι άλλα.
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
.... δώσε και εσύ τις φώτο στον λαό σου .... μπας και αλλάξει το κλίμαΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
.... δώσε και εσύ τις φώτο στον λαό σου .... μπας και αλλάξει το κλίμα
![]()
σήμερα το βράδυ ξέρω το έχετε ξανακούσει αλλά στάνταρ σήμερα.![]()
Ναι, ολο αυριο λεει..![]()
Ρε, θα βαλεις καμια?.. Φετος?![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
το αθάνατο το "πνεύμα" του moto.gr
πάμε βόλτες, τα λέμε, την λέμε, την ακούμε κλπ, αλλα θέλουμε και κανουμε παρέα γιατι είμαστε και δεχόμαστε ο καθένας αυτό που είμαστε, ξεχωριστοί, ιδιαίτεροι, μοναδικοί...
τσακωνόμαστε επειδή αγαπιόμαστε
και επειδή photos δεν είδαμε και απόψε..... :P
αναζητώντας το πνεύμα του μοτο, μας βρήκε των χριστουγέννων
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:a025: :a025:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
σήμερα το βράδυ ξέρω το έχετε ξανακούσει αλλά στάνταρ σήμερα.![]()
Θα δούμε φωτογραφίες ή να πάω να κοιμηθώ..??![]()
:a025: :a025:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
στανταρ σημερα.. μη κοιμηθεις ακομα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Θα δούμε φωτογραφίες ή να πάω να κοιμηθώ..??![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
...κατάβα...μέχρι την Κυριακή άγρυπνος θα μείνω...![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Εντός 10 λεπτών έρχονται οι φωτό λέμε έλεος λυσάξατε!!!![]()