:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για τον Peterhansel το λέει, μη ψαρώνεις....:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για τον Peterhansel το λέει, μη ψαρώνεις....:rotflmao:
Ρε συ Αντυ12 , Africa έχει ο άνθρωπος …ΔΕΝ φοβάται τίποτα ….
Μόνο την τρόμπα βενζίνης ….
![]()
Και δε μίλησε κανένας για enduro!!Αν είναι δυνατόνΕίπαμε, έχουμε τρέλα με τα μηχανάκια μας αλλα όχι κι έτσι!!!
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!Εnduro στα όρια του δυνατού ενός ΜΕΓΑΛΟΥ on-off 200ιων κιλών!Γι'αυτά μιλάμε!
Για τα άλλα,χαίρω πολύ έχω το RM:smilea:
καλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Και δε μίλησε κανένας για enduro!!Αν είναι δυνατόνΕίπαμε, έχουμε τρέλα με τα μηχανάκια μας αλλα όχι κι έτσι!!!
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!Εnduro στα όρια του δυνατού ενός ΜΕΓΑΛΟΥ on-off 200ιων κιλών!Γι'αυτά μιλάμε!
ποιος ειναι αυτο ρε σεισ (απο το μοτο?) που ετρεξε mx ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 990 TO ADVENTURE τερματισε κανονικοτατα και εδινε και κατι αλματα 10 μετρα με το θηριο??
Aν διαβάσεις παραπάνω,θα δείς την άποψή μου γι'αυτά και θα καταλάβεις γιατί τα βγάζω απ'έξω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
δε με λες.......αυτά γιατί τα βγάζεις απόξω...τα φοβάσαι....?
Όσοι γράφουν και απάντούν σε κάποιον,καλό θα ήταν να διαβάζουν απ'την αρχή το θρεντ,μη τα ξαναλέμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Ααααααα......μη μου τα γυρνάς τώρα .....![]()
Σου πέταξε ο Δούκας μια ΛαΚαμία , και πας να την κάνεις σβουριχτή.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ο Μάκης ο 206....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλα..
ποιος ειναι αυτο ρε σεισ (απο το μοτο?) που ετρεξε mx ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 990 TO ADVENTURE τερματισε κανονικοτατα και εδινε και κατι αλματα 10 μετρα με το θηριο??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Aν διαβάσεις παραπάνω,θα δείς την άποψή μου γι'αυτά και θα καταλάβεις γιατί τα βγάζω απ'έξω!
Όσοι γράφουν και απάντούν σε κάποιον,καλό θα ήταν να διαβάζουν απ'την αρχή το θρεντ,μη τα ξαναλέμε!
Δεν έχω χρόνο για όλο το thread...please be tender with me...έχω γενέθλια σήμερα....κερνάω...Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Όσοι γράφουν και απάντούν σε κάποιον,καλό θα ήταν να διαβάζουν απ'την αρχή το θρεντ,μη τα ξαναλέμε!![]()
Ενοείται!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε συ Αντυ12 , Africa έχει ο άνθρωπος …ΔΕΝ φοβάται τίποτα ….
Μόνο την τρόμπα βενζίνης ….
![]()
![]()
το περιοδικο λεω προεδρε και πρεπει να ειναι ο Σπανος.παντως ολα καλα τα 200+ εντουρο σας...τα σπανε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ο Μάκης ο 206....![]()
![]()
:rotflmao:
χρονια πολλα χρονια καλα και οτι ποθεις να το χεις φιλε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν έχω χρόνο για όλο το thread...please be tender with me...έχω γενέθλια σήμερα....κερνάω...![]()
![]()
![]()