Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 246

Θέμα: Aναγνώριση Κολλεγίων

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    να κανονιστει ενας καφες με οσους συμμετεχουν στην συζητηση....

συμφωνω φιλε μου...Αλλα αν παμε για καφε 16-17 ατομα παλι τιποτα δεν θα βγει ....να σε σιγουρος..πετα καμια προταση αν ειναι στις συναντησεις βολτες... [/B][/QUOTE] αυτο θα ηταν το καλυτερο γιατι μεσω ιντερνετ ο καθενας μπορει να προσβαλλει και να δημιουργει ο,τι γνωμη ο ιδιος θελει σχετικα με το τι ειναι ο απεναντι του...γιατι υπαρχει μεγαλη καχυποψια
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    εσύ δεν είσαι ελληναράς?

ρε , μήπως είσαι ελλ και μας το κρύβεις???

Η τραγόμορφη αδελφότητα των ελλοχίμ σε χαιρετά
    διαβασες τιποτα απ'οσα ειπα στις προηγουμενες σελιδες?ανεφερα 2 φορες τουλαχιστον πως τα γεγονοτα ειναι αμειλικτα για το πανεπιστημιο και πως ασχετο απο το τι κανουν εξω,πρεπει να φτιαξουμε το ελληνικο πανεπιστημιο.αλλα μαλλον βλεπεις ο,τι θες μονο να δεις
    The sickness

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    προσωπικα ξερω πως δεν εχω τιποτα να αποδειξω σε κανενα!μιλησα απο προσωπικες εμπειριες οπως προειπα σχετικα με χωρες και πανεπιστημια που ξερω!τωρα αν εσυ τις θεωρεις παπαντζες δικο σου θεμα,αν εσυ στα 19 σου δεν εχεις κανει τιποτα δεν φταιω εγω!λυσε τωρα καμια εξισωση και σωσε τον κοσμο με κανενα ολοκληρωμα
    ειπα πουθενα οτι εχω καταφερει τιποτα?
    το μονο που εχω κανει, ειναι οτι εκει που εσυ ησουν αχρηστος, εγω ημουν αριστος

ολος ο κοσμος βασιζεται σε κατι ολοκληρωματα, οτιδηποτε εχεις γυρω σου επισης σε αυτα...

και χαμπαρι σε πηρε καποιος που ασχολειτε με τετοιες ανοησιες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ειπα πουθενα οτι εχω καταφερει τιποτα?
    το μονο που εχω κανει, ειναι οτι εκει που εσυ ησουν αχρηστος, εγω ημουν αριστος

ολος ο κοσμος βασιζεται σε κατι ολοκληρωματα, οτιδηποτε εχεις γυρω σου επισης σε αυτα...

και χαμπαρι σε πηρε καποιος που ασχολειτε με τετοιες ανοησιες...
    αμφισβητες τι εχω καταφερει εγω,οποτε κι εγω κανω το ιδιο...το ιδιο δικαιωμα εχουμε νομιζω...δε πηρες τιποτα χαμπραρι!ουτε γνωριζεις σε τι ημουνα αχρηστος και τι οχι...δεν ξερεις πως ο κλαδος που σπουδαζω δεν εχει μελλον στην ελλαδα οποτε ηταν ανουσιο να δωσω εξετασεις...αν και εδωσα και περασα εκει που ηθελα,δεν πηγα να γραφτω γιατι δεν αξιζε τον κοπο.μπορει οπως λες ολα να βαζισονται σε μαθηματικα και να εξηγουνται ολα με μαθηματικα(δε διαφωνω) αλλα γιατι εξηγουνται ολα με μαθηματικα?
    The sickness

αμφισβητες τι εχω καταφερει εγω,οποτε κι εγω κανω το ιδιο...το ιδιο δικαιωμα εχουμε νομιζω...δε πηρες τιποτα χαμπραρι!ουτε γνωριζεις σε τι ημουνα αχρηστος και τι οχι...δεν ξερεις πως ο κλαδος που σπουδαζω δεν εχει μελλον στην ελλαδα οποτε ηταν ανουσιο να δωσω εξετασεις...αν και εδωσα και περασα εκει που ηθελα,δεν πηγα να γραφτω γιατι δεν αξιζε τον κοπο.μπορει οπως λες ολα να βαζισονται σε μαθηματικα και να εξηγουνται ολα με μαθηματικα(δε διαφωνω) αλλα γιατι εξηγουνται ολα με μαθηματικα?
    εξηγουντε ολα με μαθηματικα, γιατι ειναι φοβερο μοντελο και εργαλειο, ομως τα μαηθματικα δεν ειναι ο μοναδικος τροπος για να περιγραψεις κατι...

οταν αποφασισεις να γραφεις με ειλικρινια τα ξαναλεμε...

εξηγουντε ολα με μαθηματικα, γιατι ειναι φοβερο μοντελο και εργαλειο, ομως τα μαηθματικα δεν ειναι ο μοναδικος τροπος για να περιγραψεις κατι...

οταν αποφασισεις να γραφεις με ειλικρινια τα ξαναλεμε...
    μιλαω με απολυτη ειλικρινεια...απο την αρχη...μην εισαι καχυποπτος...στην ερωτηση δεν απαντησες ομως,μιας και ασχολεισαι και εισαι και αριστος θα ξερεις φανταζομαι...συμφωνω πως ολα εξηγουνται με μαθηματικα,ακομα και η συμπεριφορα εχει μαθηματικα μοντελα...αλλα γιατι?ξερεις?και δεν μιλαω για περιγραφη οπως λες εσυ αλλα για εξηγηση.αιτιο-αιτιατο...δραση-αντιδραση κλπ κλπ
    The sickness

μιλαω με απολυτη ειλικρινεια...απο την αρχη...μην εισαι καχυποπτος...στην ερωτηση δεν απαντησες ομως,μιας και ασχολεισαι και εισαι και αριστος θα ξερεις φανταζομαι...συμφωνω πως ολα εξηγουνται με μαθηματικα,ακομα και η συμπεριφορα εχει μαθηματικα μοντελα...αλλα γιατι?ξερεις?και δεν μιλαω για περιγραφη οπως λες εσυ αλλα για εξηγηση.αιτιο-αιτιατο...δραση-αντιδραση κλπ κλπ

φιλοσοφικη συζητηση περιμενεις να ανοιξω?

οχι δε ξερω γιατι εξηγουντε ολα με μαθηματικα, και στα @@ μου κιολας
    εμενα με απασχολει το οτι μου λυνουν τα χερια...

φιλοσοφικη συζητηση περιμενεις να ανοιξω?

οχι δε ξερω γιατι εξηγουντε ολα με μαθηματικα, και στα @@ μου κιολας
    εμενα με απασχολει το οτι μου λυνουν τα χερια...
    μαλιστα...δεν απαντησες δλδ ουτε τωρα.δεν μιλαω για φιλοσοφικη συζητηση αλλα κατι αμμεσα σχετικο με αυτο που λες πως εισαι αριστος και απ'ο,τι καταλαβα σπουδαζεις κιολας...αλλα δε το ξερεις,γιατι απλα παπαγαλιζεις με ετοιμους τυπους...απλα διεκπεραιωνεις...δεν εξελισσεις...αν θες να ξερεις,στο harvard(φιλος εχει παει εκει) οταν κανουνε φυσικη τους την κανουν με ποιηματα...εισαγωγες στην φυσικη με ποιηματα...ξερεις γιατι?γιατι ειναι συνειδητοποιημενοι φοιτητες και δεν αποκοπτουν την επιστημη τους απο τις αλλες επιστημες(οπως γινεται στην ελλαδα φυσικα και στην ελληνικη νοοτροπια)...και δεν τους ενδιαφερει να παπαγαλισουν τυπους και απλα να τους εφαρμοσουν...το καλυτερο ρομποτ δλδ...αλλα να πανε την φυσικη παραπερα...τεσπα,τι σου λεω και εσενα ρε μαν...εσυ εισαι πολυ γαματος για να μου μιλας...ετσι δεν ειναι?
    The sickness

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    διαβασες τιποτα απ'οσα ειπα στις προηγουμενες σελιδες?ανεφερα 2 φορες τουλαχιστον πως τα γεγονοτα ειναι αμειλικτα για το πανεπιστημιο και πως ασχετο απο το τι κανουν εξω,πρεπει να φτιαξουμε το ελληνικο πανεπιστημιο.αλλα μαλλον βλεπεις ο,τι θες μονο να δεις
    Κάτσε ρε φίλε γιατί θα μας τρελανείς... Εδώ λες βλακείες για την ηλικία σου για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά ??
    Στα 18 τελείωσες το σχολείο και στα 19 γύρισες όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου?
    και πήρες και εμπειρία άμεση και έμμεση??
    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ????
    Από το μεξικό ρε αθεόφοβε , είπαμε νε λέμε ψέμματα αλλα εσύ το γ@μησες

:rotflmao:

Πρέπει να είσαι πολύ απασχολημένος με τις σπουδές σου... Όλη τη μέρα διεπιστημονικά σεμινάρια σε μεξικό , αργεντινή κλπ κλπ κλπ...
    Μεταξύ μας κανά ρίχνεις? βοηθάει το μυαλό να ξελαμπικαρει...
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

μαλιστα...δεν απαντησες δλδ ουτε τωρα.δεν μιλαω για φιλοσοφικη συζητηση αλλα κατι αμμεσα σχετικο με αυτο που λες πως εισαι αριστος και απ'ο,τι καταλαβα σπουδαζεις κιολας...αλλα δε το ξερεις,γιατι απλα παπαγαλιζεις με ετοιμους τυπους...απλα διεκπεραιωνεις...δεν εξελισσεις...

ti lew re mlk?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχεις ιδεα τι εινια τα μαθηματικα και πως δουλευουν?

ακου εκει παπαγαλιζεις τυπους...

το ανεκδοτο του αιωνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Κάτσε ρε φίλε γιατί θα μας τρελανείς... Εδώ λες βλακείες για την ηλικία σου για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά ??
    Στα 18 τελείωσες το σχολείο και στα 19 γύρισες όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου?
    και πήρες και εμπειρία άμεση και έμμεση??
    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ????
    Από το μεξικό ρε αθεόφοβε , είπαμε νε λέμε ψέμματα αλλα εσύ το γ@μησες

:rotflmao:

Πρέπει να είσαι πολύ απασχολημένος με τις σπουδές σου... Όλη τη μέρα διεπιστημονικά σεμινάρια σε μεξικό , αργεντινή κλπ κλπ κλπ...
    Μεταξύ μας κανά ρίχνεις? βοηθάει το μυαλό να ξελαμπικαρει...
    το λυκειο το τελειωσα 16 χρονων...καθηγητης,πολυ φιλος μου καθ'οτι ειναι και νεαρος,ηταν 9 μηνες με τους ζαπατιστας ετσι ωστε να κανει πολιτικη αναλυση της επιρροης του κινηταμος για τους ακτιβιστες σε παγκοσμιο επιπεδο...οσο για το αλλο που λες,4-5 φορες την εβδομαδα(με την κανονικη κοπελα ετσι,οχι τις απο εδω και απο εκει!)για την ηλικια τι βλακειες ειπα ρε παιδια?και η ηλικια εινα κανονικη στο προφιλ,22/2/89,απο οταν γραφτηκα...
    The sickness

ti lew re mlk?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχεις ιδεα τι εινια τα μαθηματικα και πως δουλευουν?

ακου εκει παπαγαλιζεις τυπους...

το ανεκδοτο του αιωνα

μαλλον φιλε εσυ δεν εχεις ιδεα πως δουλευουν τα μαθηματικα,χωρις να θελω να προβαλλω εναν αριστουχο,τα μαθηματικα ουσιαστικα ειναι εφαρμογη μοντελων....που εχουν φτιαχτει να εξυπηρετουν προβληματα...εκτος αν εχεις δικα σου μοντελα...
    The sickness

το λυκειο το τελειωσα 16 χρονων...καθηγητης,πολυ φιλος μου καθ'οτι ειναι και νεαρος,ηταν 9 μηνες με τους ζαπατιστας ετσι ωστε να κανει πολιτικη αναλυση της επιρροης του κινηταμος για τους ακτιβιστες σε παγκοσμιο επιπεδο...οσο για το αλλο που λες,4-5 φορες την εβδομαδα(με την κανονικη κοπελα ετσι,οχι τις απο εδω και απο εκει!)για την ηλικια τι βλακειες ειπα ρε παιδια?και η ηλικια εινα κανονικη στο προφιλ,22/2/89,απο οταν γραφτηκα...

ατςςςςςς

και ιδιοφυια και fucker of the neighborhood

10-10 tις γκομενες ο μικρος βουδας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    θα παρουμε και τσιγκινα βρακια να φοραμε μπας και γλιτωσουμε απο σενα ρε

μαλλον φιλε εσυ δεν εχεις ιδεα πως δουλευουν τα μαθηματικα,χωρις να θελω να προβαλλω εναν αριστουχο,τα μαθηματικα ουσιαστικα ειναι εφαρμογη μοντελων....που εχουν φτιαχτει να εξυπηρετουν προβληματα...εκτος αν εχεις δικα σου μοντελα...
    χμμμμ...

μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις...

εργαψες οτι εγραψα προ ολιγου...
    τι να πω

αλλα και παλι, μηχανικος σπουδαζω, οχι μαθηματικος...

ησουν με καμια απο τις περιστασιακες οταν απαντησες και δεν ειδες τι εγραψα μηπως?

ατςςςςςς

και ιδιοφυια και fucker of the neighborhood

10-10 tις γκομενες ο μικρος βουδας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    θα παρουμε και τσιγκινα βρακια να φοραμε μπας και γλιτωσουμε απο σενα ρε
    στειλε μια διευθυνση να σου στειλω και το βιβλιο αν θες....να σου στειλω και καμμια φωτο μου με την κοπελια αν αμφιβαλεις...αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα,το πηγαμε προσωπικα...δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε παιδια...τελοσπαντων,αποχωρω γιατι δεν θελω να χαλιομαστε ετσι μεταξυ μας...μπαλα θα παιζαμε μαζι.....
    The sickness

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF