Σελίδα 15 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    αυτά τα φεριγκ λέτε προσφέρουν τίποτα ή μόνο αισθητική η χρησιμότητα;

Υπάρχει και η rizoma με πολύ στυλ στα αξεσουαρ νομίζω: http://www.rizoma.com/Prodotti/Prodo...dex=10&IDSez=2
    δεν το κοβω να προστατευει καθολου. μαλλον για εφε ειναι μονο.
    δεν θελατε diversion ε? το θελατε σε γυμνο και τωρα ψαχνουμε φεριγκακια..
    για προστασια κοβω πιο πολυ αυτο της yamaha και μετα αυτο της givi.
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
    πηρα τηλεφωνο πρωι πρωι στη Μοτοδυναμικη! αλλα δεν το ξερουν ακομη το αξεσουαρ!! δεν το εχουν σαν κωδικο καν στην αποθηκη τους! αλλα εμπειρικα και μονο το πολυ 150 ευρακια να εχει ! ενα φτερακι ειναι!! (αυτο το εικονιδιο εχει πολυ πλακα) !!!
    τιμες που ειδα για φτερο 165 ευρω, για καλυμα σελας 125 ευρω και για καρινα 185 ευρω. τις τιμες τις βρηκα σε λιρες αγγλιας και τις μετετρεψα σε ευρω.αρα ισως να ειναι λιγο πιο ακριβες εδω στο ελλαντα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
    τιμες που ειδα για φτερο 165 ευρω, για καλυμα σελας 125 ευρω και για καρινα 185 ευρω. τις τιμες τις βρηκα σε λιρες αγγλιας και τις μετετρεψα σε ευρω.αρα ισως να ειναι λιγο πιο ακριβες εδω στο ελλαντα.

Εγώ πάντως αυτό που θα βάλω σίγουρα είναι καινούργια αφρώδης σέλα απο το εξωτερικό απο τα γνωστά μαγαζιά για να μπορούμε να κάνουμε πιο άνετα ταξιδάκια.Είναι πολύ κουραστική σε ταξιδάκι η σέλα του.

Νέο μέλος
    καλησπέρα και απο μένα. σκεφτομαι και εγω για την XJ6 diversion με abs. καθως η γνωσεις μου σχετικα με την αγορά περιοριζονται στο χωρο του αυτοκινήτου θα ηθελα να μάθω που θα πρεπει να ρωτήσω για τις καλήτερες τιμες στην αθήνα και γενικά τι περιθωρια υπάρχουν στις προτεινώμενες τιμές πώλησης.

επισης ποιες ειναι η οδηγίες για το στρώσιμο απο την yamaha?ποσα km πριν μπορεσεις να ανοιξεις την μηχανή σε καποια λογικά πλαίσια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimkin
    καλησπέρα και απο μένα. σκεφτομαι και εγω για την XJ6 diversion με abs. καθως η γνωσεις μου σχετικα με την αγορά περιοριζονται στο χωρο του αυτοκινήτου θα ηθελα να μάθω που θα πρεπει να ρωτήσω για τις καλήτερες τιμες στην αθήνα και γενικά τι περιθωρια υπάρχουν στις προτεινώμενες τιμές πώλησης.

επισης ποιες ειναι η οδηγίες για το στρώσιμο απο την yamaha?ποσα km πριν μπορεσεις να ανοιξεις την μηχανή σε καποια λογικά πλαίσια?
    αν και δεν ειμαι απο αθηνα μπορω να σου πω οτι αν η πληρωμη ειναι μετρητης η τιμη πεφτει.εγω τουλαχιστον την πηρα 6.400(το diversion με το φεριγκ χωρις ABS)
    οσο για το στρωσιμο μεχρι τα 1.000 χλμ μεχρι 5.800 στροφες και μετα μεχρι τα 1.600 χλμ μεχρι τις 7.000 στροφες. μετα απο τα 1.600 χλμ δεν υπαρχει περιορισμος.
    ελπιζω να σου φανηκα χρησιμος αλλα θα σε βοηθησουν περισσοτερο τα παιδια απο την αθηνα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
    Εγώ πάντως αυτό που θα βάλω σίγουρα είναι καινούργια αφρώδης σέλα απο το εξωτερικό απο τα γνωστά μαγαζιά για να μπορούμε να κάνουμε πιο άνετα ταξιδάκια.Είναι πολύ κουραστική σε ταξιδάκι η σέλα του.
    φιλε μου για ποσα χλμ αποσταση σερι μιλαμε?ησουν μονος η με συνεπιβατη?αν εισουν με συνεπιβατη και αυτος κουραστηκε? εγω εκανα σερι 200 χλμ και δεν καταλαβα απολυτως τιποτα.

Παλαιό μέλος
    Παιδιά μόλις επέστρεψα από Τήνο. Πολύ χάρηκα που είδα δύο ολοκαίνουρια xj6 στο νησί!
    Ενα κίτρινο και ένα μαύρο χωρίς abs.
    Απ' ότι φαίνεται το μηχανάκι πουλάει...

1320 χιλιόμετρα με τη Diversion ως τώρα και κανένα μεγάλο πρόβλημα. Μια παρατήρηση. Όταν τη βάζω στον ορθοστάτη και γυρνάω το πίσω λάστιχο ακούω τα τις δαγκάνες να τρίβονται ελαφρά στο δίσκο στα 3/4 της περιμέτρου του. Στο υπόλοιπο ο ήχος εξαφανίζεται. Είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια αυτό ή είναι ανωμαλία;

Το μόνο άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δυσκολεύομαι πολύ να τη βάλω στον ορθοστάτη. Σε επίπεδη επιφάνεια μόνο με τη βοήθεια δεύτερου ατόμου. Μόνος μου μόνο σε δρόμο με ελαφρά κλίση. Και ακολουθώ τη στάνταρ διαδικασία, δηλαδή από τα αριστερά της μηχανής, πάτημα με το δεξί στον ορθοστάτη και σήκωμα της ουράς με το δεξί χέρι. Υπάρχει κανένα κόλπο που μου διαφεύγει ή πρέπει να αρχίσω βαράκια; Γενικά η μηχανή αν δεν την καβαλήσεις και φύγεις είναι πολύ βαριά και δύσχρηστη, μέχρι του σημείου που αποφεύγω να τη μετακινώ με τα χέρια, πάντα κάθομαι επάνω πρώτα, και αυτό γιατί φοβάμαι μη μου φύγει και έχω στατική πτώση.
    The Doctor. (no, really!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mchris
    1320 χιλιόμετρα με τη Diversion ως τώρα και κανένα μεγάλο πρόβλημα. Μια παρατήρηση. Όταν τη βάζω στον ορθοστάτη και γυρνάω το πίσω λάστιχο ακούω τα τις δαγκάνες να τρίβονται ελαφρά στο δίσκο στα 3/4 της περιμέτρου του. Στο υπόλοιπο ο ήχος εξαφανίζεται. Είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια αυτό ή είναι ανωμαλία;

Το μόνο άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δυσκολεύομαι πολύ να τη βάλω στον ορθοστάτη. Σε επίπεδη επιφάνεια μόνο με τη βοήθεια δεύτερου ατόμου. Μόνος μου μόνο σε δρόμο με ελαφρά κλίση. Και ακολουθώ τη στάνταρ διαδικασία, δηλαδή από τα αριστερά της μηχανής, πάτημα με το δεξί στον ορθοστάτη και σήκωμα της ουράς με το δεξί χέρι. Υπάρχει κανένα κόλπο που μου διαφεύγει ή πρέπει να αρχίσω βαράκια; Γενικά η μηχανή αν δεν την καβαλήσεις και φύγεις είναι πολύ βαριά και δύσχρηστη, μέχρι του σημείου που αποφεύγω να τη μετακινώ με τα χέρια, πάντα κάθομαι επάνω πρώτα, και αυτό γιατί φοβάμαι μη μου φύγει και έχω στατική πτώση.
    εχουμε κανει περιπου τα ιδια χλμ μεχρι τωρα. εγω ειμαι στα 1150.
    αυτο με τις δαγκανες δεν πειραζει αρκει να μην τρεμει η μηχανη οταν πατας το πισω φρενο.
    οσο για τον ορθοστατη μονο με το πατημα του ποδιου σηκωνεται η μηχανη.το χερι απλα βοηθαει πολυ πολυ λιγο.κατι δεν κανεις καλα. η μηχανη δεν ειναι βαρια. απλα νομιζω οτι αγχωνεσαι παρα πολυ και νομιζεις οτι θα σου πεσει.εγω ειχα πριν το KAWA ΤΟ KLE που ηταν πιο ελαφρι και τωρα με το diversion αισθανομαι οτι ειναι πουπουλο.
    τωρα σειρα μου να ρωτησω. μηπως παρατηρησες τιποτα παραξενο στο τιμονι οταν οδηγας? το δικο μου ενω πας ευθεια ειναι λιγο στριμενο δεξια. πηγα στην yamaha αλλα μαλλον θελει καλιμπρα για να ελεχθει.και οι ιδιοι παραδεχτηκαν οτι οι τιμονοπλακες ειναι στραβα.

εχουμε κανει περιπου τα ιδια χλμ μεχρι τωρα. εγω ειμαι στα 1150.
    αυτο με τις δαγκανες δεν πειραζει αρκει να μην τρεμει η μηχανη οταν πατας το πισω φρενο.
    οσο για τον ορθοστατη μονο με το πατημα του ποδιου σηκωνεται η μηχανη.το χερι απλα βοηθαει πολυ πολυ λιγο.κατι δεν κανεις καλα. η μηχανη δεν ειναι βαρια. απλα νομιζω οτι αγχωνεσαι παρα πολυ και νομιζεις οτι θα σου πεσει.εγω ειχα πριν το KAWA ΤΟ KLE που ηταν πιο ελαφρι και τωρα με το diversion αισθανομαι οτι ειναι πουπουλο.
    τωρα σειρα μου να ρωτησω. μηπως παρατηρησες τιποτα παραξενο στο τιμονι οταν οδηγας? το δικο μου ενω πας ευθεια ειναι λιγο στριμενο δεξια. πηγα στην yamaha αλλα μαλλον θελει καλιμπρα για να ελεχθει.και οι ιδιοι παραδεχτηκαν οτι οι τιμονοπλακες ειναι στραβα.
    Ίσως αυτό που δεν κάνω καλά είναι ότι άθελά μου την πατάω μόνο στο αριστερό πόδι του ορθοστάτη, και αυτό από φόβο μήπως η μηχανή φύγει δεξιά και με το βάρος που έχει λίγο να φύγει έπεσε. Θα το δοκιμάσω σε καμμιά 12 μέρες πάλι όταν θα γυρίσω απ'τις διακοπές μου (δεν έπαιρνε η Aegean τη μηχανή λόγω υπέρβαρου...:rotflmao: ).

Όσο για το τιμόνι δεν έχω παρατηρήσει τίποτα παράξενο.

Ίσως αυτό που δεν κάνω καλά είναι ότι άθελά μου την πατάω μόνο στο αριστερό πόδι του ορθοστάτη, και αυτό από φόβο μήπως η μηχανή φύγει δεξιά και με το βάρος που έχει λίγο να φύγει έπεσε. Θα το δοκιμάσω σε καμμιά 12 μέρες πάλι όταν θα γυρίσω απ'τις διακοπές μου (δεν έπαιρνε η Aegean τη μηχανή λόγω υπέρβαρου...:rotflmao: ).

Όσο για το τιμόνι δεν έχω παρατηρήσει τίποτα παράξενο.
    μανολη το λυσαμε το προβλημα.Ο ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ. το δοκιμασα να την στησω οπως κανεις εσυ και οντως δεν ανεβαινει ευκολα.
    καλες διακοπες

καλες διακοπες
    Άραγε θα βρώ καμμιά xj6 naked να νοικιάσω στη ρόδο τώρα που πήρα και το κολάι;

Παλαιό μέλος
    Άραγε θα βρώ καμμιά xj6 naked να νοικιάσω στη ρόδο τώρα που πήρα και το κολάι;
    γιατί naked? Diversion?

Δεν νομίζω πάντως να βρεις κάτι σε ενοικιαζόμενες.
    Πρόσεχε πάντως διότι στη Ρόδο οδηγοί και δρόμοι είναι λίγο επικίνδυνοι!

Στην δε Τήνο στον περιφερειακό, πάνω από την εκκλησία για όσους ξέρουν, προσπερνούσε από την εξωτερική σε δεξιά ανοιχτή στροφή ένας τύπος με παλιά ΧΤ από όσο πρόλαβα να δω, με σορτς, ακράνοτος, σαγιονάρα, με το δεξί στο τιμόνι και με το αριστερό να κρατάει ποτήρι με φραπέ που έπινε ενώ προσπερνούσε με καμιά 80ριά τουλάχιστον!!!!!
    Ετσι κάπως οδηγούν στα νησιά...

Πάντως παρατήρησα ότι κάποια κομάτια τα πήραν σχολές οδηγών.
    Προφανώς λόγω ελαστικότητας μοτερ.

xj6 naked abs

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mokilock
    Παιδιά εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο και πιστεύω πως η Yamaha πέτυχε πολύ το street fighter look..
    Από τα συγκριτικά στα διάφορα περιοδικά φαίνεται ότι πρόκειται για μια αρμονική μηχανή που στοχεύει
    σε μια κατηγορία αναβατών που αναζητά μια εύχρηστη και οικονομική μοτοσικλέτα, χωρίς ακρότητες
    η οποία είναι ότι πρέπει για την μετακίνηση εντός πόλης και κανένα ταξιδάκι, με ροπή στις χαμηλές..
    Το είδα από κοντά σε λευκό – κρεμ χρώμα και έπαθα μεγάλη ζημιά!! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και άμεσα μάλλον...
    Αν κάποιος έχει οδηγηκή εμπειρία πάνω στη μηχανή παρακαλώ να μας πει τη γνώμη του.

Παλαιό μέλος
    Μήπως να κάνουμε μιά λίστα με τους κατόχους xj6?
    Ξέρετε τώρα, όπως έχουν κάνει και για άλλα δημοφιλή μοντέλα στο φορουμ...

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion
    από dimdil στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 2