Ε, τότε μην πάρεις on-off... Πάρε ένα ss να γουστέρνεις... Άμα αναγκάζεσαι να αποφεύγεις τις λακούβες με το On-off σιγά μην το πας ποτέ χώμα... Είναι σα να πάρεις r1 και να πρέπει να αποφεύγεις να ανεβάζεις στροφές... Τόσα λεφτά θα δώσεις φίλε μου, σκέψου αν θες να μπεις σε τέτοιο λούκι!Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
θα προσεχω συνεχεια που εχει λακουβες μη πεσω μεσα, ετσι με κοβω..![]()
ε, ναι δεν θα παρω...Vstrom. δεν θα μπω στο τριπακι να ψαχνω γιατι χτυπαει η μηχανη σε καθε λακουβα και μη μου πειτε οτι εσας δεν σαν ενοχλει να εχετε ενα μονιμο θορυβο καθε φορα που περνατε απο λακουβιτσα.
αλλιως δηλαδη γιατι να λεμε για ποιοτητες κατασκευης, να ψεγουμε ευρωπαικα μηχανακια μπρος στη 'ποιοτητα' των ιαπωνικων οταν ανεχομαστε καθε κακοτεχνια των ιαπωνων?
Βρες μου ένα μηχανάκι που ,να μην έχει ένα κουσούρι
LIBYKOS
δεν ειναι θεμα κουσουριου. οπως λες, ολα κατι εχουν.
απλα το να εχει ενα μηχανακι συγκεκριμενο κατασκευαστικο προβλημα, να πουλιουνται 2500 το χρονο, και να μην ασχολειται κανεις απο την αντιπροσωπεια να εκδοσει μια οδηγια προς αποκατασταση του προβληματος ειναι θεμα καταναλωτικης συνειδησης και ποσο τους αφηνουμε να θησαυριζουν εις βαρος μας.
Για να απαντήσω κι εγώ στο στυλ σου (αφοριστικά):Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Βρες μου ένα μηχανάκι που ,να μην έχει ένα κουσούρι
Υπάρχουν κουσούρια και κουσούρια
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
ε, ναι δεν θα παρω...Vstrom. δεν θα μπω στο τριπακι να ψαχνω γιατι χτυπαει η μηχανη σε καθε λακουβα και μη μου πειτε οτι εσας δεν σαν ενοχλει να εχετε ενα μονιμο θορυβο καθε φορα που περνατε απο λακουβιτσα.
αλλιως δηλαδη γιατι να λεμε για ποιοτητες κατασκευης, να ψεγουμε ευρωπαικα μηχανακια μπρος στη 'ποιοτητα' των ιαπωνικων οταν ανεχομαστε καθε κακοτεχνια των ιαπωνων?
φιλε μου το θέμα εδω μέσα έχει πάρει διαστάσεις~
πριν αποφασίσεις πάρε ένα στρώμα ενός φίλου πήγενε μια βόλτα και δεν πόσο ακούγετε!
θα το ακούσεις μια δυο φορες τον μηνα με καθημερινή χρήση και κάτι έγινε! Το μηχανακι ειναι πολύ καλο για να το στιγματιζει κάτι τέτοιο. Θα πηγαίνεις σε καρόδρομο και δεν θα ακούγετε τιποτα απο το γκουπ που συζηταμε και θα τυχει να πατησεις σε ενα φρεατιο και θα το ακουσεις!Σιγα τα αυγα!
Απλά στην αρχή κάθε ξένος ήχος σε προβληματίζει και για αυτο και συζητιετε! Όσοι το έχουν καιρό δεν μιλάει κανένας για αυτο τον ήχο πια!
Και το στρομ δεν ειναι η μονη μηχανη που το κανει!Απλα στο στρομ εχει εμφανιστει πιο εντονα!Οσο θα περνάνε τα χιλιόμετρα θα το ακούς και πιο σπάνια αυτό τον ήχο!
Trust me!
Κώστα θα διαφωνήσω
Εμένα όσο περνάνε τα χλμ, το ακούω όλο και συχνότερα.
Τέλος πάντων, μέσα στη βδομάδα θα πάω να αλλάξω ελατήρια και λάδια μπροστά.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.
LIBYKOS
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Για να απαντήσω κι εγώ στο στυλ σου (αφοριστικά):
Υπάρχουν κουσούρια και κουσούρια
![]()
Ας κάνει η μάνα....
LIBYKOS
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Κώστα θα διαφωνήσω
Εμένα όσο περνάνε τα χλμ, το ακούω όλο και συχνότερα.
Τέλος πάντων, μέσα στη βδομάδα θα πάω να αλλάξω ελατήρια και λάδια μπροστά.
Θα σας κρατήσω ενήμερους.
Στα πρωτα χιλιομετρα (στρωσιμο) δεν ηταν πιο εντονο?
Εμένα (το έχω ξαναγράψει) έχει αλλατωθεί πάρα πολύ εώς το σημείο να έχει γίνει σπάνιο!
Αντε άλλαξε να μας πεις εντυπώσεις και να μας βάλεις και μας στο τριπάκι!
Πόσα km έχεις κάνει?
Σαν θόρυβος ( χροιά, ένταση ) είναι ίδιος από την αρχή.
Απλά τον ακούω πιο συχνά.
Μάλλον πέφτω πιο συχνά σε λακούβες!!![]()
Εχω κάνει 19.100χλμ
LIBYKOS
Πεφτεις φιλε μου πιο συχνα στις λακουβες γιατιΑρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Μάλλον πέφτω πιο συχνά σε λακούβες!!![]()
απλα δεν βρισκεις πια δρομους
![]()
![]()
![]()
![]()
:a31: :a31: :a31: :a31:
Φιλικα παντα, Νακος
Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω να πάρεις V-strom....Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
Απλά θα σου πω ότι, αν σου αρέσει το συγκεκριμένο μοτόρι, ο εν λόγω θόρυβος δεν θα σε κάνει να μετανιώσεις για την επιλογή σου ούτε μια στο εκατομμύριο.
Αν αυτός είναι ο μοναδικός αποτρεπτικός λόγος της αγοράς, τότε απλά (πιστεύω ότι) είσαι λάθος.
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
1- ΣωστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από athandim
1-Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω να πάρεις V-strom....
2-Αν αυτός είναι ο μοναδικός αποτρεπτικός λόγος της αγοράς, τότε απλά (πιστεύω ότι) είσαι λάθος.
2- Συμφωνω φιλαρακι
Ειδες υπαρχουν και ανθρωποι με διαφορετικα κριτηρια φιλε....
Δεν πειραζει μην παρεις :a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικα παντα, Νακος
το θεμα ειναι, αντι να απαντατε σαν οπαδοι, να κανετε κατι σαν φορουμ με την αντιπροσωπεια! μαζεψτε υπογραφες και πηγαινετε στον ΙΝΚΑ και ζητηστε να αντικατασταθει το μπροστινο, τα ελατηρια μονο, οτι τελος παντων προκαλει το θορυβο. εχετε δυναμη σαν καταναλωτες
δεν ειναι δυνατον εν ετη 2007 να δεχομαστε την αγορα προιοντων που θα πρεπει να αποδεχομαστε αναποδιες τους.
δηλαδη αν ειχες παρει μια τηλεοραση και καθε φορα που, ας πουμε, αλλαζες καναλι εκλεινε, ή έκανε ενα θορυβο, θα τη κρατουσες ετσι?