Γιατί, δεν πιάνεις ΣΚΑΪ;Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας...
Γιατί, δεν πιάνεις ΣΚΑΪ;Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας...
την αλλη κυριακη εχει επιστροφη απο τα σερρας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Δηλ πάει για την επόμενη Κυριακή;
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
γι αυτο παμε σε αλλες χωρες και στα @@ μας το χωμαΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.......μοτο τζι πι δεν θα δουμε ποτε στην χωρα μας...![]()
![]()
![]()
ηλια ανοιχτη εγω δε θα πηγαινα με σκατοσυνθηκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, την επόμενη. Αλλα τότε μπορεί να έχει ομίχλη, οπότε είναι πάλι επίφοβο. Μετά θα έχει υγρασία, μετά καύσωνα... του πουστη, μια Κυριακή στις 52 του χρόνου με ιδανικές συνθήκες* θα βρούμε.
*
Θερμοκρασία: 18-25
Υγρασία: 45%
Ηλιοφάνεια: 85%
Άνεμοι: Ασθενείς 2-3
Έμμηνος ρύσις: <> 15 μέρες
αν ητανε κατι πριβε αλλαζε το πραμα.ξαναλεω εχει δικιο ο ται.σκεψου το![]()
Ε τότε να πάμε το άλλο ΣάββατοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
την αλλη κυριακη εχει επιστροφη απο τα σερρας!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
καλυτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γι αυτο παμε σε αλλες χωρες και στα @@ μας το χωμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
o καιρος δειχνει να φτιαχνει...και βασει freemeteo που το θεωρω αρκετα αξιοπιστο δειχνει ισως βροχες τις ωρες που θα ειμαστε εκει...οι καταιγιδες θα ειναι αργα το βραδυ και αν....εγω παντως ειμαι μεσα και καπου θα παω...cpt???κανεις αλλος???επιβεβεωστε αν ειναι ποιοι θελουμε να γινει η βολτα...
![]()
Εγώ μέσα. Ξυπνάμε Κυριακή, βρισκόμαστε περίπτερο κ βλέπουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o καιρος δειχνει να φτιαχνει...και βασει freemeteo που το θεωρω αρκετα αξιοπιστο δειχνει ισως βροχες τις ωρες που θα ειμαστε εκει...οι καταιγιδες θα ειναι αργα το βραδυ και αν....εγω παντως ειμαι μεσα και καπου θα παω...cpt???κανεις αλλος???επιβεβεωστε αν ειναι ποιοι θελουμε να γινει η βολτα...
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ε, τι θα κάτσουμε να χάσουμε το μοναδικό φαινόμενο;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μλκες, καθήστε σπίτια σας! κοιτάξτε τι θα γίνει το ΣΚ! μοναδικό φαινόμενο! κατακρήμνιση! τις πουτάνας θα γίνει!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εσυ μωρη λουλου αλλα ελεγες χτες το βραδυ....παλιοφλωρακο....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μλκες, καθήστε σπίτια σας! κοιτάξτε τι θα γίνει το ΣΚ! μοναδικό φαινόμενο! κατακρήμνιση! τις πουτάνας θα γίνει!
![]()
![]()
![]()
χθες το βράδυ μωρή λέσβο σου είπα ότι θα ξαναδούμε το καιρό σήμερα... χθες το βράδυ δεν έλεγε για ... weather breakdownΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ μωρη λουλου αλλα ελεγες χτες το βραδυ....παλιοφλωρακο....
![]()
![]()
και εκτός αυτού, για τους άλλους λέω να κάτσουν σπίτια τους ρεεεε! είδες να γράφω οτι εγώ θα μείνω μέσα ?
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και εκτός αυτού, για τους άλλους λέω να κάτσουν σπίτια τους ρεεεε! είδες να γράφω οτι εγώ θα μείνω μέσα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έλα μωρέ, για λίγο νεράκι που θα πέσει θα κάτσουμε σπίτια μας;
(Που είναι τα καλά με τον Lantz να σκουπίζει τα χίονια από την ζελατίνα του κράνους του)
αλλα δεν γραφεις οτι θα ερθεις κιολλας....δεν εχεις πια πηγασο ρεεεεεεεεε....βεβαια τωρα η προπελα δεν ξερω πως θα την παλεψει...και αυτο μαλακια μηχανακι ειναι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χθες το βράδυ μωρή λέσβο σου είπα ότι θα ξαναδούμε το καιρό σήμερα... χθες το βράδυ δεν έλεγε για ... weather breakdown![]()
![]()
![]()
και κοψε το τσιγαρο και αρχισε τις πιπες....ξερεις εσυ....![]()
![]()