Αντε ρε παιδια το πασχα πλησιαζει να ανεβουμε πανω να κανονισουμε καμια βολτιτσα αν δε μας τα
χαλασει ο καιρος.Ελπιζω μονο να προλαβω να ανεβασω το διπλωμα για να μην εχω το αγχος...και για
να παρω τη μεγαλη για ταξιδακι χωρις γκρινια![]()
![]()
![]()
Αντε ρε παιδια το πασχα πλησιαζει να ανεβουμε πανω να κανονισουμε καμια βολτιτσα αν δε μας τα
χαλασει ο καιρος.Ελπιζω μονο να προλαβω να ανεβασω το διπλωμα για να μην εχω το αγχος...και για
να παρω τη μεγαλη για ταξιδακι χωρις γκρινια![]()
![]()
![]()
Ψιτ... κανείς για Αθαμάνιο αύριο κατά τις 11 ή 11:30 αναχώρηση από Άρτα?
Για συνάντηση με Θεσσαλικό κλιμάκιο!
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
το χω δει από μέρες αλλά αυριο δε μπορώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Ψιτ... κανείς για Αθαμάνιο αύριο κατά τις 11 ή 11:30 αναχώρηση από Άρτα?
Για συνάντηση με Θεσσαλικό κλιμάκιο!
![]()
Έχει τα πρώτα της γενέθλια η μικρή και θα μαι σπίτι .....
....τους χαιρετισμούς μου στα μέλη των Θεσσαλών![]()
καλά να περάσετε...![]()
............Καλημερες και καλη εβδομαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
απο 25 εως 28 Μαρτη θα ανεβω Ζαγορι για τετραημερο .....εαν υπαρχει κανεις φιλος απο εδω Αθηνα με ιδιο προορισμο δεν το οργανωνουμε ? εαν υπαρξει ενδιαφερον ,μπορουμε να ορισουμε και Γιαννενα συναντηση με το εκει Ηπειρωτικο μπουλουκι .....θα ειναι νομιζω μια καλη ευκαιρια ............http://www.youtube.com/watch?v=kG3gWVTy5Es
Καλημέρα![]()
Εβρεχε χθες όλη μέρα...
και σήμερα έχει συννεφιά αλλά όχι κρύο... έχει μαλακώσει λίγο ο καιρός.
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zisisx
καλημερα στην πατριδα....![]()
καλημερα ρε χρησταρα![]()
![]()
καλυτερα ομορφος και πλουσιος
παρα φτωχος και ασχημος
Άρτα λέω και κλαίω...
Αν και μένω Πάτρα, ενημερώνετε για καμιά βολτίτσα. Θα παρακολουθώ το thread γιατί ανεβαίνω συχνά Άρτα!
Α! και αν έρθετε προς Πάτρα, εννοείται κανονίζουμε να βρεθούμε (άπαντες Ηπειρώτες, όχι μόνο Αρτινοί)
ΥΓ - " Ήπειρος λεβεντογέννα συ με γέννησες εμένα!!!"
χεχε Δευτερα πρωι παω να κανω το διπλωμα απεριοριστο...Θα ειμαι και νομιμος τωρα...![]()
![]()
![]()
Αρα στην επομενη γιαννιωτικη βολτα αν το επιτρεψει η δουλεια ειμαι μεσα![]()
![]()
Από αύριο θα είμαι και εγώ στα πάτρια εδάφη για κανα 10ήμερο...Αν κανονιστεί καμία βολτίτσα κοντινή ή έχετε όρεξη για κανα καφέ σίγουρα θα είμαι μέσα.
Άντε και καλό Πάσχα να έχουμε.![]()
![]()
θε κατεβω κ γω αλλα μονο για σαβ/κο γ@μ@το μου...δουλεια ρουφιανα...ανεστη κανονισε να εισαι ελευθερος...χρονια πολλα κ καλα σε ολους![]()