Σελίδα 15 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ... Και πέρα απο μπουκάλια και καύσιμη ύλη , βρήκαν λοστούς , σφυριά και άλλα ωραία... τι στο διάτανο.. σε οικοδομή δούλευαν; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;Gandalf
    Γιατι δε δεχεσαι πως η Ανακυκλωση εχει γινει συνηθεια ακομη και των Αναρχικων???

Και τα χρηματα πιστευω θα τα εδιναν στο Χαμογελο του Παιδιου...μερες που ειναι...

Μονο οργη σου προκαλει το να βλεπεις ενα τσογλανι να σπαει και να καει ενα αυτ/το...

Εκτος αν δεν ειναι δικο σου...τοτε μπορεις ανετα να φιλοσοφεις με λεξεις οπως Φιλελευθερος...Αγωνιστης...Αντιδραση...Δημοκρατικος κλπ

Μπορεις ανετα να λες ναι,κατω οι μπατσοι,οχι στη βια της Αστυνομιας(και συγχρονως να ριχνεις κι εσυ καμια μολοτωφ),γιατι αλλο η Βια η δικη σου...ειναι Επανασταση,σπας και καμια βιτρινα,ετσι για τη Δημοκρατια,κι αν σε ¨πιασουν¨ αρχιζεις το ποιημα...για τον μικρο Αλεξη!
    Να θυμηθεις παλια που σε ειχαν πιασει χωρις κρανος με το παπακι και ναι,θανατος στα γουρουνια...
    Οσο εγω βλεπω τον αστυνομικο σα ¨μπατσο¨...σα καταχραστη εξουσιας...σαν εκπροσωπο της Πειθαρχιας κι αδυνατει το μυαλο μου να δει πως πιο επικινδυνος ειναι ο αργομισθος υπαλληλος του ΙΚΑ,ο ¨λαδωμενος¨ υπαλληλος της Εφοριας/Πολεοδομιας και λοιπων προσοδοφορων Υπηρεσιων...τοσο θα μιλαμε καθε χρονο,σε Επετειους που βολευλουν Πολλους για σπασμενα,καμμενα κλπ...
    Αλλα οι χωρα μας δυστυχως αποτελειται απο ανθρωπους σα το πατερα που υποστηριζε πως θα επεστρεφαν τα μπουκαλια στην Εβγα της γειτονιας...ο γιος μου εσκυψε να πιασει ενα τριανταφυλλο να δωσει στα ΜΑΤ και καταλαθος επιασε μια πετρα...
    Ευτυχως που δεν ειμαι δημοσιογραφος...το μικροφωνο θα εβρισκε αλλη θεση...
    Κι ευτυχως που δεν ειχα καταστημα στο κεντρο...να εχεις μερες να πουλησεις οτιδηποτε,να μαζευεις χρηματα για το ενοικιο,να πρεπει να πληρωσεις τον εμπορο γιατι ληγει η επιταγη σου και να βλεπεις τη πετρα να ερχεται...
    θυμωνω...

Χρειαζεται ξεκαθαρισμα η ΕΛ.ΑΣ...ναι να φυγουν οσοι κανουν καταχρηση εξουσιας...
    Εφικτο ειναι αυτο...το δυσκολο ξεκαθαρισμα ειναι αυτο που πρεπει να γινει στο μυαλο μας...
    ...cause the place seems still alive...

ggs.. περαστικά στο γιό σου φίλε μου... πραγματικά συμμερίζομαι την αγανάκτηση σου. Αλλά η βία ποτέ δεν ήταν λύση φίλε μου.

Απο σεβασμό στα όσα πέρασες με το παιδί σου , δεν το συζητώ άλλο αυτό. Περαστικά στο παληκαράκι σου και γρήγορα να πάτε να παίξετε μπαλίτσα μαζί.

Καλημέρα απο μένα.

Gandalf
    Gandalf

Προφανώς αναφέρεσαι για την ΒΙΑ που ασκεί το Ελληνικό κράτος σε 5χρονα παιδιά και στους γονείς τους …
    Γιατί ΒΙΑ ήταν αυτό που βιώσαμε εμείς και χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποι μας καθημερινά..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ggs ... αδερφέ περαστικά στο παιδί σου .. και επέτρεψε μου να μην συζητήσω μαζί σου σήμερα οχι γιατί δεν τιμώ τον διάλογο σου(το αντίθετο μάλιστα!!).,.. απλά επειδή κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ την αγανάκτηση σου για το ΕΣΥ και ξέρω πως νιώθεις.. Πίστεψε με.

Εκτός αν θεωρείς πως θες να ξεσπάσεις, οπότε πες οτι θες και θα σε ακούσω με προσοχή.. στο υπόσχομαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Captain θελει λιγο ανοικτο μυαλο να καταλαβεις τα γεγονοτα εστω και αν τα εζησες,αυτο
    προυποθετει κριτικη σκεψη και προπαντως ορεξη να ψαξεις και να μην δεχθεις οτι σου σερβιραν
    οι εφημεριδες της εποχης.
    Ποιές εφημερίδες ρε συ; Στη Στουρνάρη ήμουν τότε, 16χρονος...

Τι άλλο να σου πω δηλαδή για να καταλάβεις;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
    http://www.youtube.com/watch?v=w85uL9ya7GA open ur eyes

Φιλε εχει ξαναμπει ... το γνωριζουν ολοι ... και ακομα απαντηση δεν εχει δωσει κανεις...

η ΝΕΤ αληθεια δεν το βρηκε καλη ειδηση,το λεω εντελως φιλικα πιστευω

θα κανει μεγαλη ακροαματικοτητα σε καθε νοικοκυριο

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    …την ώρα που γινόταν τα επεισόδια , εγώ έφερνα τον 5χρονο γιο μου από το νοσοκομείο ύστερα από 8 μέρες νοσηλείας …

Για εμένα η 6 Δεκεμβρίου ήταν μια καλή μέρα …

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοεμβρίου όταν πήγα το παιδί μου στο παίδων μετά από τριήμερο πυρετό και την γενική του εικόνα χάλια (και μετα από την παροτρινση της παιδιάτρου του που τον είχε εξετάσει και είχε ανησυχήσει παρά πολύ) …

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε. Όταν μετά από 6 ώρες αναμονής οι γιατροί προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι είναι απλός μια αμυγδαλίτιδα και να πάει σπίτι του γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και χώρος (κρεβάτι) για να εισαχτεί …τα κρατάν μονο για τα επείγοντα… ανεβαίνοντας στις κλινικές , η κατάσταση που είδα θύμιζε εμπόλεμη ζώνη με θαλάμους για τρία κρεβάτια να «φιλοξενούν» 7 ….με ράντζα σε διάδρομους , εσοχές ΠΑΝΤΟΥ..

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε όταν η παιδίατρος του ΕΠΕΜΕΝΕ ότι το παιδί πρέπει να ελεγχθει άμεσα…

ΔΕΝ ήταν μια καλή μέρα η 25 Νοε όταν πήγαμε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν ΙΣΧΥΡΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΨΑΙΜΙΑΣ (αργότερα ανακάλυψαν ΔΥΟ είδη στρεπτόκοκκου που προσβάλει την ΚΑΡΔΙΑ και ΑΛΛΑ ζωτικά μέρη αν δεν καταπολεμηθεί ΑΜΕΣΑ με ισχυρή ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ αντιβίωση) καθώς και προχωρημένη αφυδάτωση του οργανισμού του ….

Μετά από τον «πόλεμο» των γιατρών και των μικρόβιων , οι γιατροί βγήκαν νικητές και χωρίς να έχει υποστεί ο πιτσιρικάς μου καμία «παράπλευρη απώλεια»…
    Για εμένα η 6 ΔΕΚ. ήταν μια ημέρα ΝΙΚΗΣ..

Για ΟΛΑ τα παραπάνω όμως , το ΜΙΣΟΣ ενάντια στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ έχει φουντώσει κι άλλο…

Αν πάθαινε δε , κάτι το παιδί μου , ΔΕΝ θα είχα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να ΣΦΑΞΩ όσους το «υπηρετούν» και το «υπηρετούσαν» …πρωθυπουργούς , υπουργούς , γενικούς γραμματείς , νομάρχες , δημάρχους , μπάτσους κ.λ.π…

Υ.Γ. παρ όλη την πίκρα μου , ένα μπράβο στους γιατρούς και στους νοσοκόμους των δημοσίων νοσοκομείων που δουλεύουν σε συνθήκες τριτοκοσμικού πολέμου…
    Γιωργο πιστεψε με οσοι εχουν περασει τα ιδια αυτο λενε με σενα...

Περαστικα στο παλικαρι σου ... και με μια ευχη να ειμαστε γεροι ολοι μας ωστε να προστατευουμε τους δικους μας μεσα στο φασιστοκρατος των τραπεζων και των κουμπαρων.

Φιλε εχει ξαναμπει ... το γνωριζουν ολοι ... και ακομα απαντηση δεν εχει δωσει κανεις...

η ΝΕΤ αληθεια δεν το βρηκε καλη ειδηση,το λεω εντελως φιλικα πιστευω

θα κανει μεγαλη ακροαματικοτητα σε καθε νοικοκυριο
    Τι απάντηση να πάρετε που όλοι γίνανε κριτές μωρέ χωρίς να έχουν όλα τα στοιχεία;

Είδες κανέναν να σπάει στο video;.. οχι.
    Ειδες κανέναν να κλέβει μήπως;.. οχι..

Μήπως.. λέω μήπως... ήταν "σύνδεσμοι" (ή μυστικοί όπως τους λένε συνήθως) και απλά ήταν ντυμένοι όμοια για να εντοπίζουν ποιοί είναι οι πρωτεργάτες των πλιάτσικων και των σπασμένων;.

Λέω εγώ τώρα... έχοντας κατά νου οτι όλες τις αστυνομικές πρακτικές και τακτικές δεν είναι δυνατόν να τις διαφημίζουν στα ΜΜΕ προς τέρψιν "χάνων" που χειροκροτούν χωρίς να ξέρουν τι ακούνε!

Λέω εγώ τώρα ο αφελής και ο αδαής.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    δεν ειχα σκοπο να το τραβηξω αλλα για να μη νομιζετε οτι λεω μουφες:

στο ρεσαλτο το "μεγαλο" ευρημα εινα μια χειροβομβιδα κροτου-λαμψης. μονο που στην πρωτη περιγραφη ευρηματων ΔΕΝ περιλαμβανεται. το κρισιμοτερο ευρημα το "ξεχασαν¨κα αναφερετε σε δευτερη περιγραφη που εγινε μετα απο 4 ωρες

υποψιν οτι ο χωρος εκει για τους γνωριζοντες ειναι απο τους θεωρητικους και με μεγαλη κοινωνικη αποδοχη στην περιοχη. επισης θα πρεπει να ηταν τελειως μλκ να ειχαν υλικο τρομοκρατικων πραξεων σε χωρο που παρακολουθειται ανεληπως εδω και 7-8 χρονια και στοιν οποιο μηνιαιως γινονται περιξ προσαγωγες και εξακριβωσεις και βρισκεται στον κεντρικοτερο δρομο του κερατσινιου.
    αλλα πληρωνει την αφυπνιση και οργανωση πορειας για την δολοφονια του συριου στο ατ νικαιας.στην οποια πορεια δεν επεσε καμια μολοτωφ...
    τωρα τα κονταρια σημαιας, τα αδεια μπουκαλια χωρις στουπια-υφασματα κλπ , ο υ/η (!), τα τρια κρανη (!) και τα σφυρια και η κηροζινη σομπας τα αφηνω ασχολιαστα. στο σπιτι μου με αυτη την εννοια ειναι γιαφκα αφου εχω σταντρ καμια 40αρια αδεια μπουκαλια (Οπως και σε καθε κλαμπ μοτοσυκλετιστων) ,3 η/υ, σφυρια, βαριοπουλες, τρυπανια, 4 κρανη τουλαχιστον 5-6 ζευγαρια γαντια, πετρελαιο σε μπιτονια, στυλαρια για βαψιμο κλπ

επισης εισβολη ανευ εισαγγελεα εγινε σε χωρο στα γιαννενα οπου φακελωθηκαν οσοι ηταν μεσα

σημειωλογικα επισης θα αναφερω οτι εδω και ενα μηνα ο υπ. προ.πο δεν μιλα για "κουκουλοφορους" αλλα για αναρχικους/αντιεξουσιαστες στοχοποιωντας και ποινικοποιωντας ετσι τη δραση ενος ολοκληρου πολιτικου χωρου. οποιος δεν αντιλαμβανεται οτι αυτη η στοχοποιηση ενος πολιτικου χωρου-οποιουδηποτε- ειναι τακτικη χουντας ε λυπαμαι εχει κοντη μνημη.

(α! η 22χρονη που πηγε στην ευελπιδων σαν βομβιστρια με συνοδεια πανοπλων ραμπο αφεθηκε ελευθερη και χωρις κατηγοριες. το στοιχειο εις βαρος της ηταν ενα αποτυπωμα σε κηροπηγιο, το οποιο κηροπηγιο δεν περιγραφεται στα 800(!) ευρηματα του χαλανδριου και επιδειχθηκε στην ανακριτρια σε φωτογραφια....αλλα τα μμε αυτο ουτε που το ανεφεραν)

(στην πορεια της 17ν που ημουν παρων -παω σε πορειες απο το 85 και θα πηγαινω οσο βαστουν τα ποδια μου-τα α/α μπλοκ αριθμουσαν 7-8 χιλιαδες κοσμο. νομιζει κανεις οτι εαν ολοι αυτοι ηθελαν να λεηλατησουν δεν θα το εκαναν? ελαχιστοι φοραγαν κουκουλες, εν αντιθεσει με τα εκαμ, τα ματ , δελτα κλπ οπου ολοι ηταν κρανοφοροι, κουκουλωμενοι και χωρις διακριτικα)

οι προσαγωγες μαγε (μια και μιλας με νομους) ειναι παρανομες οταν εχεις πανω σου ταυτοτητα και δεν εισαι υποπτος για αξιοποινη πραξη που εχει (και οχι που θα ) τελεστει.

εγιναν αυτες τις μερες πανω απο 600 προσαγωγες προληπτικες(!).....

και για να τελειωνουμε
    η βια δεν αρεσει σε κανεναν. αλλωστε η βια φερνει βια.και μερικοι ανεγκεφαλοι αντιλαμβανονται τις κοινωνικες συγκρουσεις ή "συγκρουσεις" σαν στρατιωτικου τυπου μαχη μεταξυ των καλων hyperαναρχοηρωων και των κακων δικαστων ντρεντ. και πολλοι αστυνομικοι ειναι οκ παιδια και πινουμε και καφε και κανουμε και παρεα. κανενας ομως δεν παει στα ματ με το ζορι, ειναι εθελοντικο σωμα. και καποιος που επιλεγει να πληρωνεται για να χτυπα ανθρωπους ε δεν ανηκει στο ανθρωπινο ειδος. οι ματαδες, σορρυ δεν εχουν αλλοθι

η τρομοκρατια ηταν κορη του κρατους και αδελφη της βιας στην αρχαια ελληνικη μυθολογια
    σαφως κανεις δεν γουσταρει τρομοκρατες αλλα το κρατος ειχε και εχει ουσιαστικα το μονωπολιο. εδω πεθαινουν ανθρωποι επειδη δεν υπαρχουν μον εντατ. θερ., χιλιαδες κενες οργανικες θεσεις στα σχολεια και το κρατος πρσλαμβανει δασοφυλακες και συνοριοφυλακες!
    τρομοκρατια ειναι η αποτεφρωση της παρνηθας, της ολυμπιας, της ευβοιας κλπ

και ειδα ρε μαγε να σχολιαζεις τοσα πραγματα. τον επιδοξο δολοφονο ζητα που χτυπησε την γυναικα δεν ειδα να σχολιαζεις.

και τελικα σορρυ για το σεντονι. σοβαρεψα και ξεφυγα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ggs ... αδερφέ περαστικά στο παιδί σου .. και επέτρεψε μου να μην συζητήσω μαζί σου σήμερα οχι γιατί δεν τιμώ τον διάλογο σου(το αντίθετο μάλιστα!!).,.. απλά επειδή κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ την αγανάκτηση σου για το ΕΣΥ και ξέρω πως νιώθεις.. Πίστεψε με.

Εκτός αν θεωρείς πως θες να ξεσπάσεις, οπότε πες οτι θες και θα σε ακούσω με προσοχή.. στο υπόσχομαι.

Gandalf
    Ε, όχι και να ..ξεσπάσω στο …moto.gr….πάλι καλά που υπάρχει κι αυτό και ξαλεγράρουμε λίγο…
    Άλλωστε , υπάρχουν χιλιάδες άλλα πρόσωπα και πράγματα που δικαίως θα υποστούν το ξέσπασμα το δικό μου και άλλων …

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Όσοι δεν έχετε κατεβει ΜΙΑ φόρα σε πορεία κι εχετε σψηματισει αποψη με την αποκλειστικη βοηθεια των ΜΜΕ, φαινεται στην καθε μία σας πρόταση.

Κατ, αρχην ειναι άλλο ο κουκουλοφόρος, άλλο ο αντιεξουσιαστής, άλλο ο αναρχικός.

υπαρχουν αναρχικοι που δεν είναι υπέρ της καταστροφης καπιταλιστικων στόχων. Όσοι ομως ειναι, δεν εξισώνουν τους στόχους αυτούς με μικρά ιδιωτικά μαγαζιά καθως δεν υπαρχει κανενα οφελος απο την ενεργεια αυτη. το μονο που θα καταφερουν καταστρεφοντας ιδιωτικά μικρομάγαζα είναι να στρεψουν τον κόσμο εναντιον τους, ακριβως το αντιθετο απο το επιθυμητό. Δεν είναι μέρος της αναρχικής ιδεολογίας η καταστροφή του μικρομάγαζου.

Επομένως ποιος σπάει όλα αυτά τα μαγαζιά;
    1) ΤΑ ΜΜΕ. πραγαμτικά μπορουν να φερουν τα πάνω κάτω. θα δειξουν εικόνες απο παλιότερες πορείες, θα δειξουν εικονες απο τραπεζες σπασμενες οπου δε θα φαινεται πως ειναι τραπεζες, θα δειχνουν μια εικονα και θα λενε εκεινη την ωρα: χιλιαδες μαγαζιά καταστραφηκαν.
    Εχουν αυτο το καταπληκτικο τρόπο να παρουσιαζουν ότι γουσταρουν.
    2) Το κράτος το ιδιο. Η συμμετοχή στις πορείες ειναι νόμιμη μόνο στα χαρτιά. Το κράτος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μην κατεβαινει ο κόσμος στις πορείες. Μια πολύ καλη τακτική είναι η τρομοκρατία. Όταν ο κόσμος ακουει ξανα και ξανα ότι γινονται επεισοδια και καταστροφες και χτυπιέται κοσμος και και και ειναι λογικο μεγαλο μερος αυτου να το σκεφτεί διπλά για να κατέβει.
    Από την άλλη, ένας εξισου αποτελεσματικος τρόπος να καταστείλλεις τις πορείες είναι να στρεψεις διαφορα υποσυνολα του πληθυσμου το απέναντι απο το άλλο. Μεγαλο μέρος των κουκουλοφόρων που συμμετεχουν στις πορείες οχι μονο δεν ειναι αναρχικοι ή αριστεροί, αλλά δουλευουν στην αστυνομία. Αυτοί σπάνε τα μικρομάγαζα ωστε μετά να κατηγορηθουν οι αναρχικοί απο τους απλους πολίτες που ενημερώνονται μονο απο το τιβί. Αν πάτε και σε πορείες θα δείτε ακόμα , κουκουλφόρους να συλλαμβανουν διαδηλωτές και ακόμα κουκουλοφόρους να σπανε και να κρύβονται πίσω απο τις διμοιριες των ματ και πολλά ακομα που ουτε φαντάζεστε ότι μπορεί να γίνονται. Γιατι δεν τα εχετε ξανακούσει πολλοί αυτα; απλα γιατι τα μμε συνεργαζονται αψογα με το κρατος και τις μοναδες καταστολής. Βγείτε στο δρόμο να το δείτε μόνοι σας.

Υπαρχουν κι ακόμη κάποιοι οι οποίοι σπανε ασχετους στοχους, οι οποίοι ειναι απλά καποιοι ευκολως χειραγωγουμενοι χουλιγκανς που πηγαν μονο για τα μπάχαλα. αυτοι απλα σπανε οτι σπανε και οι υπόλοιποι χωρις να το πολυσκεφτονται. αποτελουν μειοψηφία.
    ΠΑΡΑ πολλες φορές οι δυο παραπανω κατηγοριες κουκουλοφορων γιουχαρονται εντονα οταν κανουν μαλακιες και καμια φορα αποτρεπονται με το ζορι απο τους κανονικους διαδηλωτες οταν σπάνε άσχετα μαγαζια κτλ.

Πάει αυτό. τώρα:
    Όσον αφορά τις τράπεζες, ναι οι αναρχικοι σπανε τραπεζες και άλλους καπιταλιστικους στόχους(πολυεθνικές κτλ). Γιατι γινεται αυτό και αν είμαι εγώ προσωπικά υπερ ή κατα της κινησης αυτης, δεν το αναλύσω εδώ πέρα, τουλαχιστον όχι αυτη τη στιγμή.
    Επίσης οι αναρχικοι χτυπούν τους μπάτσους. Αν κι αυτο ειναι μεγαλο θεμα απο μονο του και δε θα κανω καμία εκτανη αναλυση εδω περα απλά να πω ότι: οι μπατσοι όχι δεν ειναι ανθρωποι, είναι μπατσοι(τουλαχιστον οσο δεν παραιτούνται).Δεν κανω γενίκευση αλλά καθε ενας απο αυτούς έχει συνειδητά κάνει μια επιλογή ζωής παίρνοντας εναν ενεργό ρόλο απέναντι στο λαό άρα και προσωπικά σε μένα. Υπηρετεί το κεφαλαιο και και τους κυβερνωντες άρα εχει ταχθεί ανοιχτά απεναντι μου. Αδυνατω να δεχτω ότι ειναι απλά παραπλανημενος ούτε οτι είναι εκεί από ανάγκη γιατι δε μπορεί να κάνει αλλιώς. Και στο σημείο αυτο να κάνω και μια παραπομπή σε ένα βιβλίο το οποιο θα το βρείτε στο νετ δωρεαν (ΜΑΤ οι κρανοφόροι - Χρήστος μπρατάκος).

καποιοι υπονοησαν ή εγραψαν ότι οι αναρχικοι ειναι πλουσιοπαιδα και κατι τετοια. Από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω ακουσει! Η ιδεολογια δεν παει παντα αναλόγως της τσέπης.
    Κάποιος μπορει να ειναι αναρχικος είτε ο πατερας του εχει λεφτα είτε οχι. είτε δουλευει είτε όχι.
    Και ναι, και υπαρχουν και γνωριζω προσωπικά πάμπολλους αναρχικους που δουλευουν για να βγαλουν το ψωμί τους. Πηγαινετε μια βολτα απο τις καταληψεις να τους γνωρίσετε κι εσεις.

Για τον πρύτανη: χτυπηθηκε λενε τα μμε ο πρυτανης δολοφονικά. καλο κι αυτο. αν και δεν ημουν εκει περα, είμαι σιγουρος οτι ειναι ψέμα. Είπαμε τα μμε λενε και ψεματάκια για να στρεχουν κοσμο εναντιον των διαδηλωτων!
    Διαβαζω τωρα στο σκάι ότι νοσηλεύτεται με εγκεφαλική διάσειση και καρδιακό επεισόδιο.
    Για το καρδιακό δε νομιζω να θεωρει κανεις οτι το προκαλεσαν οι καταληψίες της πρυτανειας.
    Για τη δασειση επισυναπτω φωτογραφια του πρύτανη ΜΕΤΑ απο την καταληψη.
    Η απόλυτη μπουρδολογία.

Ετσι από περιέργεια ρε jfx, εξήγησε μας την διαφορά μεταξύ του αντιεξουσιαστή και του αναρχικού....

ΥΓ. Οι απόψεις σου για την επίθεση από φασίστες στον πρύτανη είναι τουλάχιστον τραγικές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποιές εφημερίδες ρε συ; Στη Στουρνάρη ήμουν τότε, 16χρονος...

Τι άλλο να σου πω δηλαδή για να καταλάβεις;

Να καταλαβω? Δεν πρεπει να με πεισεις για τιποτα Captain , το θεμα του Καλτεζα και του καθε Καλτεζα και Γρηγοροπουλου μας αφορα κοινωνικα και δεν ειναι προσωπικη διενεξη.

Δεν υπαρχει προσωπικη αντιπαραθεση...μονο διαφορετικη οπτικη γωνια.

Θλιβομαι οταν λες οτι δεν υπαρχουν κοινα στοιχεια μεταξυ 2 δολοφονιων 15χρονων.
    Δυο παιδιων δηλαδη ...

Δεν γουσταρω ομως να σε πεισω για το αντιθετο,Οπως ειπα και πριν...

ggs... να ξεσπάσεις εννοώ να γράψεις τι πέρασες .. να ξαλαφρώσεις που λέμε... και θα είναι απόλυτα σεβαστό και μη αποδεκτό σχολιασμού.

Επειδή έχω βρεθεί στην θέση σου η διαπίστωση οτι μόνο με ιδιωτική Υγεία ξεμπερδεύεις , έτσι όπως είναι πλέον τα πράγματα την συμμερίζομαι απόλυτα μαζί σου.

iosif...

1. Το οτι φέρεις Α.Δ.Τ δεν σημαίνει οτι δεν μπορούν να σε πάρουν μαζί στο τμήμα για περαιτέρω έλεγχο στοιχείων , εφόσον υποπτεύονται οτι μπορεί να υπάρχει ποινικός λόγος για αυτό. Αυτό προς ενημέρωση απο στοιχεία νόμου. Δεν μπορούν παρόλα αυτά να σε κρατήσουν πάνω απο 4 ώρες ΄χωρίς δηλωμένη αιτία σύλληψης. Αν ρωτήσεις και δικηγόρο θα σου λύσει κάθε απορία.

2.
    η βια δεν αρεσει σε κανεναν. αλλωστε η βια φερνει βια.και μερικοι ανεγκεφαλοι αντιλαμβανονται τις κοινωνικες συγκρουσεις ή "συγκρουσεις" σαν στρατιωτικου τυπου μαχη μεταξυ των καλων hyperαναρχοηρωων και των κακων δικαστων ντρεντ. και πολλοι αστυνομικοι ειναι οκ παιδια και πινουμε και καφε και κανουμε και παρεα. κανενας ομως δεν παει στα ματ με το ζορι, ειναι εθελοντικο σωμα. και καποιος που επιλεγει να πληρωνεται για να χτυπα ανθρωπους ε δεν ανηκει στο ανθρωπινο ειδος. οι ματαδες, σορρυ δεν εχουν αλλοθι
    Επιτέλους... και ενα λογικό επιχείρημα. Απλά όσον αφορά τα ΜΑΤ να σου πω οτι παίρνουν ενα 20-30% αύξηση μισθού σε αυτό. Δεν είναι απαραίτητο οτι πάνε εκέι για να κοπανάνε κόσμο. Απλά σκέψου το λίγο παραπάνω αυτό. Υπάρχουν βέβαια όπως είπα και τα φασιστόμουτρα που πρέπει να εκδιωχθούν κακήν κακώς σαν υποκείμενα που είναι ... αλλά αυτό δεν θα γίνει απο μια βίαιη διαδήλωση. ίσα ίσα που θα τους δοθεί και λόγος ύπαρξης εκεί.

3.
    στο ρεσαλτο το "μεγαλο" ευρημα εινα μια χειροβομβιδα κροτου-λαμψης. μονο που στην πρωτη περιγραφη ευρηματων ΔΕΝ περιλαμβανεται. το κρισιμοτερο ευρημα το "ξεχασαν¨κα αναφερετε σε δευτερη περιγραφη που εγινε μετα απο 4 ωρες
    έχεις πρόσβαση σε στοιχεία δικογραφίας - αναφορών;;; ποιά είναι η πηγή σου;.. διότι απο δικές μου πηγές και λίγα είπαν στα ΜΜΕ όσον αφορά τα ευρήματα. Σκέψου μόνο οτι στο σπίτι σου , μάσκα ενεργού άνθρακα (φίλτρο για αναθυμιάσεις) δεν έχεις! Και εκεί είχαν καμιά δεκαριά.

4. Για το θέμα της 22χρονης , είπαμε και τότε.. ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... έγινε για λόγους εντυπώσεων. Οχι οτι ήταν αγγελούδια οι συλληφθέντες, αλλά δεν ήταν .. ΔΕΝ ΗΤΑΝ.. τρομοκράτες.

Πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.

5. όσο για τον αστυνομικό αναβάτη, σύμφωνα με μαρτυρίες ΠΟΛΙΤΩΝ απο γύρω άτομα ήταν ατύχημα... του έφυγε το μοτόρι απο τα χέρια όπως λέμε. Παρόλα αυτά είναι αξιόποινη πράξη και απο όσο γνωρίζω είναι σε Ε.Δ.Ε και μάλλον πάει για διαθεσιμότητα ο εν λόγω αναβάτης.

Με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα.

Τα δικά μου σχόλια περιττεύουν εκεί.

Gandalf

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ggs....όλα καλά φίλε.

Χαίρομαι πολύ που τελείωσε η περιπέτεια του παιδιού
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ναι εχω προσβαση σε δικογραφιες
    εννοειται οτι αυτο αρκει και δεν παει παρακατω

καλα αστο για τις μασκες. κατ αρχην δεν ειναι παρανομες και δεν ειναι οπλο.

οποιος σωφρων ανθρωπος παει σε πορεια που ξερει οτι μπορει να εχει επεισοδια εχει μασκα τωρα πια .

πληροφοριακα πριν κανα χρονο ειχα παει για δουλεια σε μια τοπικη κκε. μεσα ειχε τουλαχιστον 50-60 τετοιες μασκες. σε ενα κομμα που δεν παιρνει μερος σε "μπαχαλα"

και μια και μιλας για νομιμοτητα, ρε φιλε τα δακρυγονα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ 15000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ

εδε ξερεις τι σημαινει? να σου εξηγησω: Εγω Δεν Ειδα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

jfx...

LsKostas.. .όταν κάποιος έχει τα @@ να πεί κάτι , θεωρώ οτι πρέπει να το κάνει επώνυμα. Στην ΝΕΤ και κάθε ΝΕΤ βλέπω ποιός τα λέει και φυσικά δεν τα καταβροχθίζω ολόκληρα όπως κάνουν αρκετοί που διαβάζουν τα συγκεκριμένα blogs , σαν βατράχια με το ισότιμο IQ.

Gandalf
    Ο Γιώργος Παπαδάκης αυτή τη φορά έριξε τα βέλη του προς το ίδιο το επαγγελματικό του σπίτι, καθώς σήμερα το πρωί, ήθελε να δείξει κάποιο πλάνο από την Θεσσαλονίκη και τα όσα συνέβησαν εκεί αλλά, ήταν...

δύσκολο. "Πράγμα δύσκολο να δείξουμε το πλάνο στον Αντ1", είπε ο Παπαδάκης, ρίχνοντας τα καρφιά του στο σταθμό.

Οταν βγαινει ο Παπαδακης και λεει τετοια πραγματα -δ-η-μ-ο-σ-ι-α- και με τετοια ακροαματικοτητα...εγω γιατι να συνεχισω την κουβεντα ???

ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ... ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ BLOG Gandalf... σωστα ...

προς τον jfx...

jfx Δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχτει κανεις τιποτα...

Οσες φωτο και αν βαλεις ... οσα σωστα επιχειρηματα κι αν παραθεσεις ...

Η νετ αναμασαει και λεει οτι ο πρυτανης ειναι του θανατα,διοτι στοχος ειναι το ασυλο
    και το Πανεκπαιδευτικο συλλαλητηριο. Τελος .

Και στην τελικη "ενοχλεις" ,κανεις δεν θελει να πιστεψει οτι το κρατος κατασκευαζει ειδησεις
    και σκοτωνει παιδια ,διαδηλωτες κοκ ... Ολοι θελουν να πιστευουν οτι στον αγωνα της ζωης τους εχουν μια βοηθεια...καποιον κοινωνικο λειτουργο να τους προσεχει ...

Καλα κρασια λοιπον

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ