Γιατι δε δεχεσαι πως η Ανακυκλωση εχει γινει συνηθεια ακομη και των Αναρχικων???Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
... Και πέρα απο μπουκάλια και καύσιμη ύλη , βρήκαν λοστούς , σφυριά και άλλα ωραία... τι στο διάτανο.. σε οικοδομή δούλευαν; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;Gandalf
Και τα χρηματα πιστευω θα τα εδιναν στο Χαμογελο του Παιδιου...μερες που ειναι...
Μονο οργη σου προκαλει το να βλεπεις ενα τσογλανι να σπαει και να καει ενα αυτ/το...
Εκτος αν δεν ειναι δικο σου...τοτε μπορεις ανετα να φιλοσοφεις με λεξεις οπως Φιλελευθερος...Αγωνιστης...Αντιδραση...Δημοκρατικος κλπ
Μπορεις ανετα να λες ναι,κατω οι μπατσοι,οχι στη βια της Αστυνομιας(και συγχρονως να ριχνεις κι εσυ καμια μολοτωφ),γιατι αλλο η Βια η δικη σου...ειναι Επανασταση,σπας και καμια βιτρινα,ετσι για τη Δημοκρατια,κι αν σε ¨πιασουν¨ αρχιζεις το ποιημα...για τον μικρο Αλεξη!
Να θυμηθεις παλια που σε ειχαν πιασει χωρις κρανος με το παπακι και ναι,θανατος στα γουρουνια...
Οσο εγω βλεπω τον αστυνομικο σα ¨μπατσο¨...σα καταχραστη εξουσιας...σαν εκπροσωπο της Πειθαρχιας κι αδυνατει το μυαλο μου να δει πως πιο επικινδυνος ειναι ο αργομισθος υπαλληλος του ΙΚΑ,ο ¨λαδωμενος¨ υπαλληλος της Εφοριας/Πολεοδομιας και λοιπων προσοδοφορων Υπηρεσιων...τοσο θα μιλαμε καθε χρονο,σε Επετειους που βολευλουν Πολλους για σπασμενα,καμμενα κλπ...
Αλλα οι χωρα μας δυστυχως αποτελειται απο ανθρωπους σα το πατερα που υποστηριζε πως θα επεστρεφαν τα μπουκαλια στην Εβγα της γειτονιας...ο γιος μου εσκυψε να πιασει ενα τριανταφυλλο να δωσει στα ΜΑΤ και καταλαθος επιασε μια πετρα...
Ευτυχως που δεν ειμαι δημοσιογραφος...το μικροφωνο θα εβρισκε αλλη θεση...
Κι ευτυχως που δεν ειχα καταστημα στο κεντρο...να εχεις μερες να πουλησεις οτιδηποτε,να μαζευεις χρηματα για το ενοικιο,να πρεπει να πληρωσεις τον εμπορο γιατι ληγει η επιταγη σου και να βλεπεις τη πετρα να ερχεται...
θυμωνω...
Χρειαζεται ξεκαθαρισμα η ΕΛ.ΑΣ...ναι να φυγουν οσοι κανουν καταχρηση εξουσιας...
Εφικτο ειναι αυτο...το δυσκολο ξεκαθαρισμα ειναι αυτο που πρεπει να γινει στο μυαλο μας...