Και έτσι είναι καλύτερα νομίζω, ώστε να έχει κάποιο βήμα και η κάθε κυβέρνηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σαφώς. Το δίδυμο Λυριτζη/Οικονόμου ειναι πολύ πιο κατω απο τον Αυτιά, ο οποίος δε βλέπεται μεν, αλλα έχει το σταθερό κοινό στις ηλικίες 75-135...
Τεσπα, στο θεμα της χρέωσης της ΕΡΤ και των διαφημίσεων, μην ξεχνάμε οτι το μερίδιο των κρατικών καναλιών στη διαφημιστική πίτα είναι πολύ μικρό. Μια ματιά και στο ποιοι διαφημίζονται και θα καταλάβετε.
Απο την άλλη...
Στο θέμα της ενημέρωσης έχει μεν σοβαρά δελτία ειδήσεων (και όχι πάνελ όπως το Mega ή ηλεκτρονική εσπρεσο όπως το Star), αλλα ειναι σταθερά φιλοκυβερνητικά (ανεξαρτήτως κυβέρνησης :rotflmao: ). Η δε αλλαγή απο ΝΔ σε Πασοκ έγινε αυτοστιγμή, τα αντανακλαστικά τους ειναι μοναδικα "Ο πρωθυπουργός επευφημούμενος απο τον κόσμο που είχε κατακλύσει την Ηρώσου Αττικου, κατευθύνθηκε πεζή στο προεδρικό μέγαρο" :rotflmao:
Έχει όμως πολλές σοβαρές εκπομπές (δεν εννοώ το "Αρχονταρίκι") και γενικότερα άλλο επιπεδο απο τα σκουπίδια που σερβίρονται. Και optional να ήταν η χρεώση, θα τη δεχόμουν
Βλέπεις οτι οι καναλάρχες-εργολάβοι απο δεξιοί γίνονται αριστεροί και τουνάμπαλιν ανάλογα με τα πακέτα που παίρνουν απο τις κυβερνήσεις.
Και ξαφνικά εκεί που ένα κανάλι το θεωρούσες δεξιό μόλις δεν πάρει την εργολαβία η δεν του χαρίσουν το ΦΠΑ που βούτηξε γίνεται αριστερό.
Εκεί που η άκρα δεξιά ήταν ανέκδοτο μετά από μερικούς μήνες φιλοξενίας στα πάνελ πήγε να περάσει το κκε.
Και όλα αυτά σε επίπεδα εκβισμού πρός τους κυβερνώντες.
Οσο για την διαφήμηση νομίζω οτι όλοι έχουν καταλάβει οτι εξαρτάται απο τα συγκεκριμένα πρόσωπα με τους μισθούς τους.
Αλλά εάν πέσει και η κρατική τηλεόραση σε αυτό το λούκι Αυτιάς-Μενεγάκη και δεν ξέρω ποιές άλλες ήμαρτον τι θα βλέπουμε ποιά?