Σελίδα 15 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 375

Θέμα: Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη για διαβαστε τι λεει ...

Για να γυρίσουμε στο θεμα του θρεντ.

Τη Ρωμιοσύνη να την κλαις...
    Από τον ΣΗΦΗ ΠΟΛΥΜΙΛΗ

«Εχει ήδη προετοιμαστεί μεθοδικά η οριστική και τελεσίδικη αποδόμησή μας ως λαού, πατρίδας και έθνους (!) από δυνάμεις ισχυρές και ανελέητες που προχωρούν καταστρέφοντας αξίες, παραδόσεις, ήθη και κάθε είδους ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει τις έννοιες Ελλάδα, Ελληνες, Ελληνικότητα»...

Αφού κατακεραύνωσε τη... μειοδότρια Δραγώνα, ο εθνικός μας Μίκης προσπαθεί με το νέο αυτό ηρωικό και πένθιμο άσμα για τον Ελληνισμό να μας συναγείρει και πάλι, αποκαλύπτοντας την παγκόσμια συνωμοσία που εξελίσσεται εναντίον του περιούσιου λαού, ο οποίος μονίμως βρίσκεται στο στόχαστρο κάθε λογής παγκοσμιοποιημένων μεγαλοκαρχαριών που επιβουλεύονται τις αξίες και τα προτερήματά μας... Με τη συνεργασία βέβαια των εγχώριων... μειοδοτών που, αντί να προασπίζονται τα ήθη και τις παραδόσεις μας αλληθωρίζουν μονίμως προς τη Δύση...

ΤΩΡΑ πώς γίνεται ο εθνικός μας βάρδος, που σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, επί χούντας, τραγουδούσε "τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις", (από την... επάρατη Ευρώπη), να κλαψουρίζει μονίμως για την κατάντια της είναι μία ακόμα από τις πολλές αντιφάσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Το χειρότερο όμως είναι ότι ένας πνευματικός άνθρωπος του διαμετρήματος του Μίκη καταφεύγει στην εύκολη λύση που πλασάρεται τα τελευταία χρόνια, ότι για όλα τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν οι βασικοί υπεύθυνοι είναι γενικώς και αορίστως οι «ξένοι», που μας εκδικούνται, μας ζηλεύουν, θέλουν να αμαυρώσουν το ένδοξο παρελθόν της παράδοσής μας και δεν ξέρω τι άλλο...

ΕΛΕΟΣ πια μ' αυτή τη μετάθεση ευθυνών, μ' αυτή την αγιοποίηση της παράδοσης και των αξιών μας. Αν κάποιος είναι υπεύθυνος για το χάλι μας, είμαστε πρώτα απ' όλα εμείς που επιλέγουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, που ανεχόμαστε τη διαφθορά και την κατασπατάληση του εθνικού πλούτου, που μονίμως διεκδικούμε από τους άλλους, θεωρώντας ότι μας οφείλουν την αφιλοκερδή υποστήριξή τους και φροντίζουμε να μεταθέτουμε τις ευθύνες μας σε κάποιο αόριστο μέλλον... Το ότι φτάσαμε να χρωστάμε και της Μιχαλούς είναι δικό μας κατόρθωμα και όχι κάποιων ισχυρών και ανελέητων που θέλουν να μας εξοντώσουν. Είναι εύκολο να διεκδικούμε εγγυημένο εισόδημα και εγγυημένους μισθούς, μόνο που κανείς ξένος δεν είναι υποχρεωμένος να μας δανείζει για να τα εξασφαλίσουμε... Το ότι κάποιοι σπεύδουν να κερδοσκοπήσουν ή να εκμεταλλευτούν πολιτικά τα χάλια μας δεν μας απαλλάσσει από τις ευθύνες μας. Κι αυτό δεν αλλάζει όσους ύμνους στην ελληνικότητα κι αν εκπέμψει ο Μίκης...

polimilis@enet.gr
    http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=123948

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Και αν δεν την έχεις ζήσει, πως μαθαίνεις ?

[/QUOTε

διαβάζοντας ,
    όλες τις γνώμες που έχουν γραφτεί για ένα ιστορικό γεγονός και αποφευγοντας να βγάλεις συμπέρασμα.

.....εδώ ένα φιλικό ζευγάρι χωρίζει και αλλή εκδοχή ακούς από τον άντρα και άλλη από τη γυναίκα ,πέρνεις όμως κάποιες φορές θέση λαμβάνωντας υπόψη σου άλλα γεγονότα.
    Οπως ποιον συμπαθείς , με ποιον είσαι φίλος ...κτλ

με τον ίδιο τρόπο γράφεται και διαβάζεται η ιστορία από κάποιους , ή κάποιες φορές για άλλους λόγους δεν γράφεται καθόλου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres

διαβάζωντας ,
    όλες τις γνώμες που έχουν γραφτεί για ένα ιστορικό γεγονός και αποφευγωντας να βγάλεις συμπέρασμα.

.....εδώ ένα φιλικό ζευγάρι χωρίζει και αλλή εκδοχή ακούς από τον άντρα και άλλη από τη γυναίκα ,πέρνεις όμως κάποιες φορές θέση λαμβάνωντας υπόψη σου άλλα γεγονότα.
    Οπως ποιον συμπαθείς , με ποιον είσαι φίλος ...κτλ

με τον ίδιο τρόπο γράφεται και διαβάζεται η ιστορία από κάποιους , ή κάποιες φορές για άλλους λόγους δεν γράφεται καθόλου.

[/B]
    Κάτι δεν λες καλά....
    Στην αρχή είπες ότι αν δεν την ζήσεις την ιστορία δεν την ξέρεις. Σαφώς την ξέρεις, αλλά μόνο αυτή που είδες όπως σου είπε ο καπταιν. Και προφανώς αυτό δεν αποτελεί ιστορική καταγραφή.

Συμπεράσματα προφανώς και θα βγάλεις. Αλλιώς τι ακριβώς εξυπηρετεί το να διαβάζεις ιστορία?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Yπάρχει άραγε τρόπος να μάθουμε τι ποσό συνολικά εκταμιεύτηκε προς την Ελλάδα από τας Ευρώπας τις δεκαετίες '80 & '90;
    Θεωρητικά, με τα χρήματα αυτά, πρέπει να ξαναφτιάχναμε τις περισσότερες άμεσα αναγκαίες κοινωνικές μας υποδομές από το μηδέν...
    Κανείς επαίων τραπεζοοικονομολόγος ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Yπάρχει άραγε τρόπος να μάθουμε τι ποσό συνολικά εκταμιεύτηκε προς την Ελλάδα από τας Ευρώπας τις δεκαετίες '80 & '90;
    Θεωρητικά, με τα χρήματα αυτά, πρέπει να ξαναφτιάχναμε τις περισσότερες άμεσα αναγκαίες κοινωνικές μας υποδομές από το μηδέν...
    Κανείς επαίων τραπεζοοικονομολόγος ;
    Τα ποσά πρέπει να είναι τεράστια....

Αρχίζοντας απο τα ΜΟΠ (Μεσογειακα Ολοκληρωμένα Προγράμματα) του Ανδρεα το 80κατι, μετά με τα πακέτα Ντελόρ 1 & 2, το Γ' Κοινοτικό πλαίσιο στήριξης.

Μετά πάμε στα μικρότερα:

Πρόγραμμα Θησέας
    ΕΣΠΑ
    Αγροτικές Επιδοτήσεις

Και ένα σωρό άλλα για δράσεις πολιτισμού, περιβάλλοντος, φυσικών πορων κλπ κλπ. Δε νομίζω οτι μπορεί να υπολογισθεί, ειδικά στα πακέτα Ντελορ και ΚΠΣ πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δείκτες απορρόφησης και επιστροφές...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

....όταν λέω να τη ζεις ,

εννοώ να είσαι παρών τη χρονική στιγμή που γίνονται τα γεγονότα.

Βέβαια για σένα εκείνη τη στιγμή δεν είναι ιστορία αλλά καθημερινότητα , που σου δίνει όμως τη δυνατότητα να ζυγίσεις τα δεδομένα καλύτερα (από τη δική σου σκοπιά και πάλι) , να αφουγκραστείς τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής ( που μπορεί να μη περάσουν στην ιστορική πένα) , και να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό σου.

Εμένα η άποψη μου επικεντρώνεται στην επιστήμη της ιστορίας και τους σκοπούς που εξυπηρετει αναλογα με τα συμφέροντα που διακυδευονται κάθε φορά.Θεωρώ πως δεν υπάρχει αντικειμενική καταγραφή ιστορίας όπως δεν υπάρχει στις μέρες μας αντικειμενική δημοσιογραφία.

Και ξανάφέρνω το ίδιο παράδειγμα :

για το δυτικό κόσμο ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένας μεγάλος ηγέτης , που μετέφερε πολιτισμό γράμματα και τέχνες σε περιοχές της Ασίας . Παρουσιάζεται σαν ευεργετης.

Για τις Ασιατικές χώρες παρουσιάζεται σαν σφαγέας και μαύρος πρίγκιπας.

Τι ήταν τελικα ο Αλέξανδρος ?? Ποιος θα μας πει με σιγουριά ?? (ρητόρικα το θέτω)

Ίσως η αλήθεια να βρίσκεται στη μέση , ίσως και όχι .

Φιλικά πάντα όλα αυτά ,

και αποτελούν προσωπικές μου απόψεις και τίποτα παραπάνω .

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τα ποσά πρέπει να είναι τεράστια....

Αρχίζοντας απο τα ΜΟΠ (Μεσογειακα Ολοκληρωμένα Προγράμματα) του Ανδρεα το 80κατι, μετά με τα πακέτα Ντελόρ 1 & 2, το Γ' Κοινοτικό πλαίσιο στήριξης.

Μετά πάμε στα μικρότερα:

Πρόγραμμα Θησέας
    ΕΣΠΑ
    Αγροτικές Επιδοτήσεις

Και ένα σωρό άλλα για δράσεις πολιτισμού, περιβάλλοντος, φυσικών πορων κλπ κλπ. Δε νομίζω οτι μπορεί να υπολογισθεί, ειδικά στα πακέτα Ντελορ και ΚΠΣ πρέπει να λάβουμε υπόψη μας δείκτες απορρόφησης και επιστροφές...

Βασικά θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει μια πρότυπη χώρα, τόσο σε υποδομές όσο και σε κοινωνικές παροχές...

Αλλά απλά κάποιοι έφαγαν για τους εαυτούς τους και για τις επόμενες 3 γενιές τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ....όταν λέω να τη ζεις ,

εννοώ να είσαι παρών τη χρονική στιγμή που γίνονται τα γεγονότα.

Βέβαια για σένα εκείνη τη στιγμή δεν είναι ιστορία αλλά καθημερινότητα , που σου δίνει όμως τη δυνατότητα να ζυγίσεις τα δεδομένα καλύτερα (από τη δική σου σκοπιά και πάλι) , να αφουγκραστείς τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής ( που μπορεί να μη περάσουν στην ιστορική πένα) , και να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον εαυτό σου.

Εμένα η άποψη μου επικεντρώνεται στην επιστήμη της ιστορίας και τους σκοπούς που εξυπηρετει αναλογα με τα συμφέροντα που διακυδευονται κάθε φορά.Θεωρώ πως δεν υπάρχει αντικειμενική καταγραφή ιστορίας όπως δεν υπάρχει στις μέρες μας αντικειμενική δημοσιογραφία.
    Η καταγραφή της Ιστορίας χρειάζεται απόσταση, φυσική και χρονική. Ωστε να μπορέσεις, πέρα απο τα γεγονότα (τα οποία καταγράφεις καλύτερα εαν είσαι παρών - συμφωνώ) να ενσωματώσεις και κρίσεις/απόψεις/συμπεράσματα.

-------------------------------------------------

@MikeG: Εαν εξαιρέσεις τα ΜΟΠ που ήρθαν ζεστό χρήμα, τα ΚΠΣ χρησιμοποιήθηκαν αρκετά σωστά. Δεν υπήρξε έργο απο το '90 και μετά (και ακόμα) που να μην χρησιμοποιεί λεφτά ΕΕ. Κανένα έργο υποδομής δε θα είχε γίνει χωρίς αυτά.

Θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαχείριση ναι, να γίνει καλύτερη απορρόφηση ναι, αλλα ειδικά τα ΚΠΣ δεν σπαταλήθηκαν.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντιγράφω απο σημερινή οικονομική εφημερίδα "ΚΕΡΔΟΣ"

... Αν θέλουμε να δούμε λιγότερες πιέσεις στα ελληνικά ομόλογα, πρέπει να παραχωρήσουμε ένα κομμάτι απο την εθνική μας κυριαρχία στις ευρωπαικές Αρχές, μας ειπε ευθέως προχθές η ROYAL BANK of SCOTLAND . Μάλιστα , ο οίκος προβλέπει ότι όσο περισσότερη εθνική κυριαρχία χάνει η Ελλάδα τόσο καλύτερες θα είναι οι προοπτικές των ομολόγων μας .....

Οπως γράφει και ο Cpt πολλά λεφτά φαγώθηκαν τα τελευταία 20 περίπου χρόνια.

Το θέμα είναι .. Απο ποιούς ;

Απο τον Μίκη και όποιους συμμερίζονται με τις απόψεις - ανησυχίες του ;

Η απο κάποιους "προοδευτικούς" σαν τον Πολυμίλη (συντάκτης της Ελευθεροτυπίας αυτός) ,
    τον Cpt (και τους χειροκροτητές του) , που κατα τύχη... είχαν και την ευθύνη να κυβερνήσουν-καπετανέψουν τη Χώρα ;

Μπα .. κανείς απο τους παραπάνω ....

Μάλλον αυτός ο σκατολαός , οι απόγονοι των Τουρκαλβανών, που για να μας μπερδέψουν μιλούν την ίδια γλώσσα τα τελευταία 3000 (τουλάχιστον) χρόνια ώστε να τους περνάμε για Ελληνες...

Για να μη σε κουράσω να βρείς χαρακτηρισμό , δηλώνω "ακροδεξιός" όσο και ο Μίκης.

Υ.Γ.

Μπορείς να το στρίψεις το θέμα (ξέρεις εσύ) σε ναζισμό - φασισμό - ....ισμό...

Με συμπάθεια.
    Τάκης-Κ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

@MikeG: Εαν εξαιρέσεις τα ΜΟΠ που ήρθαν ζεστό χρήμα, τα ΚΠΣ χρησιμοποιήθηκαν αρκετά σωστά. Δεν υπήρξε έργο απο το '90 και μετά (και ακόμα) που να μην χρησιμοποιεί λεφτά ΕΕ. Κανένα έργο υποδομής δε θα είχε γίνει χωρίς αυτά.

Θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαχείριση ναι, να γίνει καλύτερη απορρόφηση ναι, αλλα ειδικά τα ΚΠΣ δεν σπαταλήθηκαν.
    Λογικο ειναι ομως αυτο γιατι τα περισσοτερα εργα εχουν να κανουν με μεταφορες Γεφυρα εθνικες οδους κυριως προς τα βορια και την πρωτευουσα.Ολα για να διευκολυνουν τα εμπορευματα και οχι για να βελτιωσουν την ζωη του πολιτη σε ολα τα σημεια της Ελλαδας

οσο για τον
    Τη Ρωμιοσύνη να την κλαις...Από τον ΣΗΦΗ ΠΟΛΥΜΙΛΗ
    Θες να μας βοηθησεις λιγο τι εχει κανει αυτος εστω για να βοηθησει πολιτισμικα την Ελλαδα γιατι ο Θοδωρακης και για κλωτσιες να ειναι αυτα που λεει καποιο εργο εκανε..

Οσο για τα λεφτα που σιγουρα τρωγονται γιατι τους τα δινουν να τρωγονται γιατι ολα αυτα ειναι εις γνωση τους κανεις γραφειοκρατης ευρωπαιος δεν θα πεταγε τα λεφτα του ετσι απο δω και απο εκει,καποιο ανταλλαγμα θελανε,θελουν
    Νομιζω ακομα και τωρα πιεζουν ,τωρα εεε που δεν εχουμε σαλιο οπως ειπε ο υπουργος να αγορασουμε γερμανικα αεροπλανα..μας το κρατανε απο τοτε που δεν τα πηραμε γιατι ο αμερικανος αγαπημενος μας ηθελε να παρουμε F16 και αυτος εβγαλε τα μεμετια για τους 2 βραχους οπως ειχε πει αλλος τοτε και τωρα χοντρο υπουργος ..οντως προβληματιζομαι για το ποσο ειναι δα ολοι αυτοι οι ευρωπαιοι τοσο αθωα σκεπτομενοι και εμεις τους εκμεταλευτικαμε..
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Ο Θεοδωράκης έχει αφήσει ένα τεράστιο έργο, όσο λίγοι σύγχρονοι Έλληνες. Θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Πολυμίλη αφού ταιριάζει η άποψή του με παλιότερη τοποθέτησή μου στο thread. Πιστέυω όμως ότι δεν τίθεται και τόσο το ζήτημα ποιός έχει κάνει τι για την Ελλάδα για να δικαιούται να ομιλεί μιας και ισχύει το αντίθετο: οι κατεξοχήν αρμόδιοι ...πολιτικοί μας, που μας παραμυθιάζουν όλοι τα τελευταία χρόνια και στην πράξη κάνουν ελάχιστα ουσίας.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Αντιγράφω απο σημερινή οικονομική εφημερίδα "ΚΕΡΔΟΣ"

... Αν θέλουμε να δούμε λιγότερες πιέσεις στα ελληνικά ομόλογα, πρέπει να παραχωρήσουμε ένα κομμάτι απο την εθνική μας κυριαρχία στις ευρωπαικές Αρχές, μας ειπε ευθέως προχθές η ROYAL BANK of SCOTLAND . Μάλιστα , ο οίκος προβλέπει ότι όσο περισσότερη εθνική κυριαρχία χάνει η Ελλάδα τόσο καλύτερες θα είναι οι προοπτικές των ομολόγων μας .....

Οπως γράφει και ο Cpt πολλά λεφτά φαγώθηκαν τα τελευταία 20 περίπου χρόνια.

Το θέμα είναι .. Απο ποιούς ;

Απο τον Μίκη και όποιους συμμερίζονται με τις απόψεις - ανησυχίες του ;
    Δεν νομίζω οτι καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
    Η εθνική κυριαρχία που αναφέρει η RBS, προφανώς δεν έχει να κάνει με την εθνική κυριαρχία που νομίζεις. Η "εθνική κυριαρχία" έτσι κι αλλιώς έχει δοθεί απ΄τη στιγμή που είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε στους νόμους και στις μεθόδους που επιβάλλονται από την ΕΕ.

Την εθνική κυριαρχία μας την φοράνε καπέλο απ΄τη στιγμή που κάναμε πάρτυ με τα λεφτα τους δίνοντας επί σειρά ετών ψεύτικα στοιχεία. Και απ΄τη στιγμή που "είμαστε" απατεώνες σου στέλνουν 10 ελεγκτικές επιτροπές, και 50 τεχνοκράτες να σου ξετινάξουν τα κρυφά βιβλία που νομίζαμε οτι θα κρύβουμε εσαεί.
    Αυτό που λέει ο επίσης απατεώνας της RBS (που βάρεσε φαλιμέντο λίαν προσφάτως). είναι να κάνετε αυτό που σας λέει η ΕΕ, για να έχετε ελπίδες να σας πάρουν στα σοβαρά. Και αν δεν γουστάρετε και προτιμάτε τα greek statistics, ας επιστρέψουμε ότι βουτήξαμε (επιδοτήσεις, κοινοτικά προγράμματα, ενισχύσεις) ξανακάντε την δραχμή εθνικό σας νόμισμα και πάρτε και έναν κουβα βαζελίνη για να κάτσετε πάνω στην εθνική σας κυριαρχία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σ'ευχαριστώ byron που μου εξήγησες .
    Είναι προφανές ότι η εθνική κυριαρχία που αναφέρει η RBS είναι άλλη εθνική κυριαρχία απο την εθνική κυριαρχια που εγώ νόμιζα.
    Τώρα όμως ανησυχώ επειδη χρωστάω σε κάποια τράπεζα , μήπως ένα βράδυ μπουκάρουν υπαλληλοί της στην κρεβατοκάμαρά μου και ανοίγουν τα συρτάρια .
    Βλέπεις νόμιζα ότι έχω την οικιακή μου κυριαρχία αλλα προφανώς αυτή ειναι άλλη οικιακή κυριαρχία απο την οικιακη κυριαρχία που εγώ νόμιζα πως είχα.

Δεν μου έγραψες όμως την άποψη σου σχετικά με το ποιοι φάγαν τα λεφτά.
    Θα σε παρακαλούσα να με βοηθήσεις να καταλάβω και αυτό.

Κι'όπως θά έγραφε και η RBS .
    My best regards
    Τακης-Κ.

Και κάτι άλλο.
    Το κειμενο εγώ δεν το ερμήνευσα , απλά το παρέθεσα .

πώς εσυ συμπερανες ότι δεν ξέρω τι διαβάζω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Σ'ευχαριστώ byron που μου εξήγησες .
    Είναι προφανές ότι η εθνική κυριαρχία που αναφέρει η RBS είναι άλλη εθνική κυριαρχία απο την εθνική κυριαρχια που εγώ νόμιζα.
    Τώρα όμως ανησυχώ επειδη χρωστάω σε κάποια τράπεζα , μήπως ένα βράδυ μπουκάρουν υπαλληλοί της στην κρεβατοκάμαρά μου και ανοίγουν τα συρτάρια .
    Βλέπεις νόμιζα ότι έχω την οικιακή μου κυριαρχία αλλα προφανώς αυτή ειναι άλλη οικιακή κυριαρχία απο την οικιακη κυριαρχία που εγώ νόμιζα πως είχα.

Δεν μου έγραψες όμως την άποψη σου σχετικά με το ποιοι φάγαν τα λεφτά.
    Θα σε παρακαλούσα να με βοηθήσεις να καταλάβω και αυτό.

Κι'όπως θά έγραφε και η RBS .
    My best regards
    Τακης-Κ.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 15 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF