Κερνάω καφέ στο ενετικό λιμάνι.
οκ ειμαστε 2 !!!! ειναι και κανεις αλλος μεσα για το βολταρακι???
Κατα 90% θα ερθω κι εγω![]()
Γιαννη τα εβαλες τα καινουργια πλαστικα?
Όχι ακόμα, λέω να έχω ακόμα φώτα μέχρι το Πάσχα. Μετά τυφλός και έτοιμος για track bay. Ψήνεσαι να ανέβουμε Μέγαρα;
Για ποτε λες να ανεβουμε? Για track day ετσι? γιατι για css ειναι πολλα τα λεφτα...
Για track day. Όποτε γουστάρεις μετά το Πάσχα. Να πάμε στου 0-300 που είναι καλά οργανωμένα.
To 0300 εχει track day την τεταρτη στις 7 Απριλιου, παμε τοτε? εγω θα ειμαι αθηνα ηδη οποτε ερχεσαι τοτε και κατεβαινουμε ηρακλειο μαζιΑρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Για track day. Όποτε γουστάρεις μετά το Πάσχα. Να πάμε στου 0-300 που είναι καλά οργανωμένα.![]()
Θα ψησουμε και τον Αντωνη που ηθελε trackday απ'οτι μου ειχε πει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
Ok, λεπτομέριες στη βόλτα του Σαββάτου.
Επειδη ειμαι Χανια θα σας συναντησω Ρεθυμνο και αναλογα με τον καιρο ερχομαι μαζι σας Ηρακλειο (ή αν δεν ειναι καλος γυρναω χανια). Σου στελνω με πμ το κινητο μου για να βρεθουμε...
Μονο ss θα ειναι σε αυτη την συναντηση?![]()
Αντε και οι υπολοιποι να κανουμε παρεακι![]()
Ωραια αρχισαμε να μαζευομαστε σιγα σιγα!Κανεις αλλος δεν ψηνεται?
Νικο εσυ το εφτιαξες το μοτορι η ακομα?
Θα χαιρομουν πολυ να ερθω να γνωριστουμε κιολας, αλλα ειμαι ακομα με αντιβιωση και συναχι...Καλη βολτα και καλο καιρο ευχομαι συντοπιτες!!!!!![]()
![]()
Ποτέ μια δυνατή καρδιά
στον πόνο δε λυγίζει,
ακόμα και αν θα πληγωθεί
κατέχει να ελπίζει.
Εγω δεν εχω προβλημα να το κανουμε 14:00 αν συμφωνουν και οι υπολοιποι.(μαθημα στην βιομηχανικη εχεις?για μηχανες?αν ναι θα ειμαι κ εγω εκει κατα τις 11 για μαθημα)λοιπον τι λετε οι υπολοιποι?να το κανουμε 14.00 να ερθει και ο Γιαννης?ε?