ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
συνέχεια με τους διακόπτες όπου έκανα το λάθος και τους άνοιξα.να δω πως και αν θα τους ξανακλείσω ή αγοράσω νέους.αχχχχ καμμια φορά είναι καλύτερα να διαλέγεις τον εύκολο δρόμο.
το χρώμα ήταν αυτό το ταλαιπωρημένο μαύρο που λόγω πλέον τιμονόπλακας θα ήταν πιο καλά ασορτί
μισό μισό γιαυί σκέφτηκα κατι για διχρωμία αλλά δεν επικρατησε τελικά
ναι και μια το μαυρο ολόκληρο
![]()
το απόγευμα ξεκίνησε πιο χαλαρά και με καινουρια πλάστικα και αφού τα μεταλλικ΄αμερη ειχα κολυμπίσει σε φωσφορικό οξύ και 3-4 μερες σε πετρέλαιο
μετά σειρά είχε cola light με αλουμινόχαρτο σε αυτο που ξεχασα να βαλω φωτό απο την αρχική κατάσταση αλλά από την μέση της διαδικασίας.
και αυτλη από το τέλος της διαδικάσίας που πιστευω ότι είναι τίμια για τα λεφτά της.
![]()
και αφού καθάρισα και τον καθρέπτη και το κρύσταλλο το συναρμολόγησα και μπήκε στην άκρη περιμένοντας τη βάση.
ακολούθησε και όλο το καβαλέτο με τις βίδες και αυτό στην άκρη και περιμένει την εξέλιξη.
α ξεχασα να τραβήξω και το χειριστήριο μαζί με τη μανέτα γυαλισμένα και περιμένει το άλλο και το τιμόνι ώστε σιγά σιγά το κααθε τμήμα να ετοιμάζεται γα το τελικό στάδιο.
κάναμε και την κόρνα
βέβαια ήταν πού ταλαιπωρημένη αλλά είπαμε......οικονομία.
![]()
‘’Απόλαυση’’ έχουν αρχίσει τα ωραία.
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
Οι διακοπτες δεν θα σε δυσκολεψουν Κωστα! Ειναι πολυ ευκολοι να ξανασυναρμολογηθουν!Αν ειναι στειλε τους να τους φτιαξω και να σου γραψω και τα γραμματα![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Να ξερατε ποσο σας ζηλευω ολους εσας που κανετε ανακατασκευες!! πολυ ομορφη εμπειρια και πολυ ομορφα συναισθηματα οταν κανεις κατι παρατημενο καλυτερο και απο καινουριο!!Καλη συνεχεια και δεν θα ευχηθω λιγοτερες ή περισσοτερες δυσκολιες γτ στο τελος αυτες θυμομαστε....
Αυτο με το φωσφορικό οξυ μπορει να μου το εξηγησει καποιος;
χρήστο το προβλημα ειναι τα μικρα ελατηριάκια και ι μπίλιες που έχουν ,γιατι για να βγάλεις το κουμπί με το λαμάκι που επιλέγεις πρέπει να τα λύσεις όλα κι κάπου εκέι σου πετάγεται και ένα ελατηρι/άκι με την μπίλια...
καλημερα σε όλους
και μια απο μπρος
πιστευω ότι την πιάσαμε την βάση.
και είπα να ετοιμάσω τις ζαντες για την πολυπόθητη υαλοβολή αφού ερχετι και το πιστόλι.
εξω παξιμαδια με την περιεργή ροδέλα της 8-type που θα αντικατασταθούν με νέα αλλά δεν υπολόγισα στο τι θα βρω από πίσω
σπασμένη η κόντα βίδα του σινεμπλόκ......και δεν εχω παραγγείλει νέα οπότε θα μας καθυστερησει λιγάκι αυτο.
και μια ερώτηση προς τους ειδικούς.
πως θα βγαλω τα ρουλεμαν?παλαιότερα χρησιμοποίησα σφυρι και κατσαβιδι.ενδυκνειται?το φοβάμαι την κανω ζημιά μιας και ειναι πολύ καλα εφαρμοστα τα ρουλεμαν και που ήσουν δεν χρειαζόταν αντικατάσταση.
δυστυχως σφυρι και κατσαβιδι. υπαρχουν κι ειδικοι εξωλκεις αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. η ροδελα ειναι και ασφαλεια για να μην ξεβιδωνουν. κανονικα ειχε αυτακια τσακισμενα στην βιδα. η αλλη που ειναι κομμενη μεσα δεν βγαινει? παιζει να ταιριαζει απο παπι οποτε ισως βρεις πολυ πιο ευκολα απο οτι νομιζες. δυστυχως δεν εχω να σου στειλω αλλα σιγουρα εδω μεσα καποιος θα εχει. μετρα το μηκος και βγαλε μια φωτο της βιδας καλου κακου..
[FONT=Century Gothic]ευχαριστω Motomaniac αλλα τα συνεμπλοκ με τις περιεργες ροδελες τις ελυσα ,στο ρουλεμαν έμεινα για να ρωτησω πρωτα μην τυχον και κανω καμμια ζημια.όσο για τη βιδα κοντρα του σινεμπλοκ αφού λες ετσι θα κανω μια επισκεψη πρωτα στο καταστημα της περιοχης καθότι ενισχυουμε τις τοπικες επιχειρήσεις πρωτιστως.[/FONT]