Τι να του πω μωρε...........Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε μην φαω καμια καταρα και με κυνηγαει το συννεφακι οπου παω και εγω...![]()
![]()
![]()
Τι να του πω μωρε...........Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τσιμπουκια ...ο Τιγρης...
:rotflmao:
![]()
Σταύρο, δεν έχω λόγια... :rotflmao:
απολύτως δεκτόν, αλλά ποιός σου είπε ότι η πλειοψηφία στη συγκεκριμένη περίπτωση δε πέρασε Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α ?? απλά θέλει άλλη ψυχολογία και προσέγγιση μια βόλτα με τους 5-6 κολλητούς και άλλη η βόλτα με μεγάλο γκρουπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πάμε βόλτα μόνοι μας ή με την παρέα μας και περνάμε καλύτερα...
σορρυ μαν, ή εγώ δεν το έπιασα το σχόλιο ή είναι άκυρο εντελώς ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
...άμα περιμέναμε από τα διάφορα φόρουμ για να πάμε βόλτα δεν θα είχαμε καν μηχανή
εννοείτε φίλε μου, καμία παρεξήγηση (υπάρχει λόγος?)Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
...Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao:
![]()
Σταύρο, δεν έχω λόγια... :rotflmao:
Λογικό αν το σκεφτείς λιγο....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάλι καλά που δεν εμφανίζονται και τίποτα περίεργοι.... πάλι μόνοι σας θα την κάνατε την βόλτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πάμε βόλτα μόνοι μας ή με την παρέα μας και περνάμε καλύτερα...άμα περιμέναμε από τα διάφορα φόρουμ για να πάμε βόλτα δεν θα είχαμε καν μηχανή.Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά![]()
![]()
Μπορείς να μου πεις οι Πατρινοί που ήτανε? ήρθαν τελικά?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τι να του πω μωρε...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Και είμαστε πολυ χαρούμενοι γι' αυτό. Με πολύ παρεξήγηση και καθόλου φιλικα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τΑ φορα όπως και οι βολτες που διοργανωνονται μεσα απο αυτα εχουν μια ιστορια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
Μα για αυτό ακριβώς δεν ερχόμαστε και είστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι.Πάμε βόλτα μόνοι μας ή με την παρέα μας και περνάμε καλύτερα...άμα περιμέναμε από τα διάφορα φόρουμ για να πάμε βόλτα δεν θα είχαμε καν μηχανή.Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά![]()
αρχιζει κανεις να παρακολουθει ενα φορουμ οταν ψαχνει πληροφοριες για το κολλημα του (δικυκλο) και δεν εχει επαρκη κυκλο με αναλογες γνωσεις...
συνηθως σε αυτη τη φαση δειλα δειλα παρουσιαζεσαι σε μια οπεν βολτα μιας και βαρεθηκες να τριγυρνας μονος σου, αφου δεν εχει μοτο παρέα φρεσκαρούδι γαρ...
κανεις 1 κανεις 2 βολτες... κανεις χιλιες δεκαδυο γνωριζεις ανθρωπους, τους γνωριζεις καλυτερα και τους νοιωθεις φιλους.
κανεις τις δικες σου επιλογες και βγαινεις αλλες βολτες πιο στα μετρα σου, με πιο στα μετρα σου αναβατες, αυτες ειναι οι κλειστες βολτες...
οταν μετα απο καιρο μαζευονται πολλοι φιλοι ακομα περισσοτεροι γνωστοι γι ανα εκδραμουν σε μια ανοιχτη σαν τις παλιες βολτα τοτε συγκινησε, και θελεις να πας ξανα παρεα με ολους μαζι, εχεις εμπειρια πια... ξερεις πως δεν πας για εσενα, πας για αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις πολλα γνωστα και μη χαμογελαστα πρόσωπα να ενωνουν θετικη ενεργεια , να την φορτωνουν σε ενα καραβανι απο 2τροχα και να την περιφερουν 500 χλμ δρομο...
να σχηματιζει η διαδρομη τους ενα κολουρο σχημα στο χαρτη , και ενα σχημα καρδιας στη γη για να το δει και να χαρει και ο φίλος που αναχωρησε τις προάλλες για το ταξιδι του...
λιγη ωριμοτητα, λιγη θετικη ενεργεια, λιγη αγαπη
ολοι ορθιοι να ειμαστε να κανουμε σινιαλο μεταξυ μας
Παρακαλείται ο τοπικός μοντ να κάνει ενα διαχωρισμό τα τελευταία να ρίξουμε τον καυγά με την ησυχία μας
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτά λέτε εκεί στις λάσπες και στα βουνά;Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.....
λιγη ωριμοτητα, λιγη θετικη ενεργεια, λιγη αγαπη
......
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ferro
οτι ναναι λεμε....
Ρε μλκ.... δεν πάμε καμιά βόλτα προς Χρυσοβιτσι το σ/κ έτσι γι αλλαγή; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παρακαλείται ο τοπικός μοντ να κάνει ενα διαχωρισμό τα τελευταία να ρίξουμε τον καυγά με την ησυχία μας
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
....
οταν μετα απο καιρο μαζευονται πολλοι φιλοι ακομα περισσοτεροι γνωστοι γι ανα εκδραμουν σε μια ανοιχτη σαν τις παλιες βολτα τοτε συγκινησε, και θελεις να πας ξανα παρεα με ολους μαζι, εχεις εμπειρια πια... ξερεις πως δεν πας για εσενα, πας για αυτο που νοιωθεις οταν βλεπεις πολλα γνωστα και μη χαμογελαστα πρόσωπα να ενωνουν θετικη ενεργεια , να την φορτωνουν σε ενα καραβανι απο 2τροχα και να την περιφερουν 500 χλμ δρομο...
να σχηματιζει η διαδρομη τους ενα κολουρο σχημα στο χαρτη , και ενα σχημα καρδιας στη γη για να το δει και να χαρει και ο φίλος που αναχωρησε τις προάλλες για το ταξιδι του...
...![]()
με αυτους τους κανονες ξεκιναμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτά λέτε εκεί στις λάσπες και στα βουνά;
![]()
μισο παιδια... μισο
νομιζω οτι αρχιζει και δημιουργειται θεμα απο το πουθενα...
καλα ενταξι.. ισως καποιες στασεις να μην ηταν απαραιτητες
γενικα ομως θεωρω οτι περασαμε καλα... ε?
ΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕ???
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.